Bilde 1 av Muserudveien 43Bilde 2 av Muserudveien 43
Digital salgsoppgave
Muserudveien 43

3440 Røyken • Asker kommune

Prisantydning

kr 1 350 000

Omkostninger: kr 34 950Totalpris: kr 1 384 950
Idyllisk beliggende hytte på 2,74 mål tomt, omkranset av vakker natur. Fjordutsikt vinterstid og god solforhold!
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Hytte
Eierform
Selveier
Primærrom (P-ROM)
36 m²
Bruksareal (BRA)
36 m²
Fellesutgifter
kr 209 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 240 / Mnd
Prisantydning
kr 1 350 000
Omkostninger
kr 34 950
Totalpris
kr 1 384 950
Tomt
Eiet tomt 2748 m²
Oppdragsnummer
36220071
card-default

Mari Rolfsen Ask

Eiendomsmegler MNEF
Les om Mari
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 1 350 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 350 000,-)kr 33 750,-
  
Totalpris kr 1 384 950
Eiendom
Muserudveien 43, 3440 Røyken

Matrikkel
Gnr. 273 Bnr. 30

Boligtype
Fritidseiendom

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 0 kvm består av:

Det står en fritidsbolig på tomten i dag, som har et areal på ca. 36 kvm. Arealet er beregnet av eiendomsmegler utefra manuell oppmåling av BYA fotavtrykk på tomten via Asker kommunes kartløsning, og det er stor sannsynlighet for at avvik derav kan forekomme.

Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Areal
Primærrom: 36 kvm, Bruksareal: 36 kvm

Byggeår
Det er ikke offentlig registret byggeår på fritidsboligen, og oppføringstidspunkt er derav. usikkert.

Tomt
Eiet tomt på 2 749 kvm

Prisantydning
1 350 000

Tilstandsrapport
Det er ikke gjennomført tilstandsrapport på bakgrunn av fritidsboligens enkle standard.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 1 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 33 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 350 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 34 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 1 384 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 2 785 pr. år.

Eier
Marcin Szulc

Parkering
Eier har i sin eiertid felt flere trær på eiendommen og laget innkjøring på tomten. Her er det god plass til å parkere flere biler.

Beliggenhet
Muserudveien 43 er beliggende midt mellom tettstedene Røyken, Hyggen og Spikkestad. Området har mange fordeler som appellerer til de som ønsker å skape sitt eget fristed. Området er omgitt av vakker natur, med skogkledde åser og flotte turstier. Dette gir en ideell setting for å nyte utendørsaktiviteter som fotturer, sykling og bading.

Selger opplyser at det fra tomten er vakker fjordutsikt når trærne mister bladene, og at det er gode solforholdene spesielt på kveldstid.

I tillegg til den vakre naturen er Muserudveien 43 enkelt tilgjengelig fra sentrale områder i Asker. Dette betyr at en kan nyte et rolig tilfluktssted i naturen og samtidig ha enkel tilgang til nødvendige fasiliteter.

Bebyggelse
Muserud er et rolig område hvor det er spredt bolig, småbruk og fritidsbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 2749 kvm

Offentlig kommunikasjon
Røyken stasjon ca. 7 min i kjøreavstand.

Spikkestad stasjon ca. 10 min i kjøreavstand.

Bussholdeplass Muserud er ca. 13 min i gåavstand

Fritidstilbud
Det er kun 6 minutters kjøring ned til badestrand i Hyggen. Hyggen er et sjarmerende tettsted som virkelig lever opp til sitt navn. Med sin idylliske beliggenhet ved Bunnefjorden og omgitt av frodig natur er Hyggen et sted som inviterer til avslapning og hyggelige opplevelser.

Tettstedet Hyggen har en unik atmosfære som skiller seg ut fra mer urbane områder. Her finner man små, fargerike hus som ligger spredt mellom trær og hager. Det er en rolig og fredelig stemning som gir en følelse av å være langt borte fra byens travle rytme.

En av de mest sjarmerende trekkene ved Hyggen er den pittoreske båthavnen. Her kan man spasere langs kaia og beundre båtene som gynger lett på vannet. Det er et populært sted blant både lokale og tilreisende, spesielt på solfylte dager når folk samles for å nyte den vakre utsikten og kanskje ta en båttur ut på fjorden.

I tillegg til den vakre naturen og båtlivet, har Hyggen også en rekke turmuligheter i nærområdet. Det er flotte stier og skogsområder som innbyr til turer og utforsking. Enten man ønsker å gå en rolig spasertur langs fjorden eller ta en lengre tur i skogen, er det rikelig med muligheter for å nyte naturen og frisk luft.

Byggemåte
Eldre trehytte med saltak konstruksjon.

I følge matrikkelrapport er eiendommen avsatt til "fritidsbolig".

Standard
Hytten benyttes hovedsakelig av eier som oppbevaringssted, og har en enkel standard.

Eier har delvis pusset opp hytten høsten 2023 med blant annet OBS plater og gips. Eier opplyser at hytten har behov for noe pleie, blant annet at inngangspartiet bør oppgraderes, utvendig kledning bør byttes samt ny isolasjon.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det er ikke registrert midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen. Oppføringstidspunktet for fritidsboligen er ukjent, men det antas at bygning er oppført før plan- og bygningsloven fikk disse bestemmelsene. Det foreligger derfor ikke informasjon om eiendommens tilstand og heller ikke informasjon om de offentligrettslige vilkårene.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Elektrisk anlegg
Eier opplyser at det ble installert sikringsskap og to nye strømledninger fra større oppsatt strømstolpe til fritidsboligen i 2019. Det var AB Elektroinstallasjon som utførte arbeidet. Faktura kan oversendes interessenter på forespørsel til megler.

Oppvarming
Det er ingen oppvarmingskilder på hytten. Synlig utvendig pipeløp.

Energimerking
Det foreligger ikke energimerking/energiattest for boligen i forbindelse med salget.

Det følger av energimerkeforskriften § 5 at kjøper kan få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått dersom eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått.

Kommunale avgifter
Kr. 2 785 pr. år.

De kommunale avgiftene inkluderer:
Feiing: 338 kr
Renovasjon: 2 541 kr

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Asker kommune.

Faste løpende kostnader
Det er lagt strøm inn til hytten.

Eiendommen er ikke forsikret.

Formuesverdi
Formuesverdi kr 55 880 pr. 31.12.21 15:08

Diverse
Om Muserud Veilag:
Muserud veilag omfatter veiene Muserudveien, Helles vei og Annillaveien. Veiene er markert på kart på side 10 i vedtektene.

Muserud veilag består av 35 medlemmer, 31 eiere av fastboende eiendommer og 4 eiere av fritidseiendommer.

Innkjørsler til eiendommene er ikke omfattet av veilaget. Veilagets virksomhet påvirker ikke eiendomsretten til grunneier. Veilaget er registret i Brønnøysundregisterets enhetsregister. Veilaget er organisert med årsmøte og styre.

Medlemskap:
Alle som har veirett til veiene, eller som på annet grunnlag bruker veiene som adkomst til sin eiendom har rett og plikt til å være medlemmer av veilaget.

Veilagets oppgaver:
Veilaget skal blant annet sørge for normalt vedlikehold, brøyting og strøing av veiene. Veilaget skal også, når det er behov for det gjennomføre ekstraordinære utbedringer av veiene.

Normalt vedlikehold utføres på felles dugnad og etter behov og/eller etter avtale med styret.

Veilagsavgift:
Hvert medlem er pliktig til å betale veilagsavgiften til veilaget hvert år. Veilagsavgiften fordeles over to innbetalinger; én om høsten og én om våren.

Avgiften pr. år for bebygde eiendommer som brukes som fritidsbolig eller som ikke er i bruk er kr. 2.500,- for høst 2023 og vår 2024.

Se vedlagt årsberetning fra 2023 for arbeider i 2022. Overnevnt informasjon er hentet fra veilagets vedtekter og årsberetning og protokoll.

Radonmåling
Utleie av hytter og andre fritidsboliger er ikke omfattet av kravet til radonmåling. Dette forutsetter imidlertid at bruken er begrenset til fritidsutleie over kortere tidsrom. Dersom fritidsboligene benyttes som bolig, vil det være omfattet av kravet.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Grunnbok hentet ut 20.05.2023:

Grunndata:
1974/405491-1/90 -  Registrering av grunn  
Tinglyst: 24.09.1974 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3025 Gnr:273 Bnr:6

2020/522199-1/200 - Omnummerering ved kommuneendring  
Tinglyst: 01.01.2020

Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Fritidsboligen kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei. Veiretten er eid av Muserudveien 37. På de andre eiendommene i veien er det tinglyst rettighet til bruk av vei. Det er ikke tinglyst veirett til Muserudveien 43. Eier av Muserudveien 37 har skriftlig bekreftet til eiendomsmegler at de stiller seg positive til at nr. 43 benytter veien. Til informasjon har enkelte av naboene reagert på nåværende eiers benyttelse av vei og arbeider på tomten.

Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vann og avløp. Eier opplyser at flere av naboene har brønnboret vann og septiktank for avløp.

For nyttigere spørsmål om vann og avløp kan Vann og Vannmiljø kontaktes.

Regulering
Hytten ligger i et uregulert område, og det er kommuneplanen med bestemmelser gjelder. Området er avsatt til LNFR areal for nåværende spredt bolig- fritids- eller næringsbebyggelse mv. i kommuneplanens arealdel, og ligger i en hensynssone for brann- og eksplosjonsfare.

Det ble 13.06.2023 vedtatt ny kommuneplan for Asker 2023-2035. På grunn av noen tekniske problemer er den nye planen ikke integrert i analysene og kartene som leveres av kommunen enda.

Fra bestemmelser i kommuneplanens arealdel 2023-2035 - §18.03 - LNFR-spredt bolig og fritidsbebyggelse ( pbl. §§ 11-7, nr. 5, 11-9 nr. 3, 5 og 6, og 11-11, nr. 2)

18.3.2. Eksisterende fritidsbebyggelse:
Det tillates utvidelse av eksisterende fritidsbebyggelse i områder avsatt til LNFR-areal for LNFT-spredt bolig- og fritidsbebyggelse, under følgende forutsetninger:

a. Vann og avløp:
Fritidsboligen er tilknyttet godkjent vann- og avløpsanlegg.
Se mer informasjon her: https://www.asker.kommune.no/vann-og-avlop/avlop-og-septik/private-avlopsanlegg/

b. Utnyttelse og parkering:
1. Utvidelse av eksisterende fritidsbolig ikke medfører opprettelse av ny boenhet på tomten.
2. Grad av utnytting ikke overstige %-BTA = 15 % av tomtens nettoareal, og samlet BYA skal ikke overstige 125 kvm.
3. Det avsettes areal til minimum 1 biloppstillingsplass med 18 kvm pr. plass, eller dokumenters sikret rett til biloppstillingsplass i felles parkeringsanlegg. Krav til biloppstillingsplass tillates i tillegg til angitt %- BYA, forutsatt at parkeringsplassene ligger på terreng og ikke er overbygd.

c. Høyder:
Gesimshøyde tillates inntil 4,0 meter og mønehøyde tillates inntil 6,0 meter, målt fra ferdig planert terreng gjennomsnittsnivå rundt bygningen.

d. Utebelysning:
Det tillates kun utebelysning i form av funksjonell inngangsbelysning. Lyskilden skal avblendes slik at den ikke lyser nedover.

e. Terrenginngrep:
Terrenginngrep må være innenfor rammene satt i bestemmelse 14.1.2.

18.03.03. Bruksendring:
Eksisterende fritidsbolig kan bruksendres til helårsbolig under de forutsetninger som følger av bestemmelse i 16.1.1 Felt KBF.

Planopplysninger mottatt av kommunen 02.05.2023:

Kommuneplan for Røyken 2015 - 2027
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse:01.10.2015
Delarealer: Delareal 2 749 m
KP Hensynsonenavn: H350_4
KP Fare: Brann-/eksplosjonsfare
Delareal: 2 749 m
Arealbruk: LNFR areal for nåværende spredt bolig- fritids- eller næringsbebyggelse, mv.

Brann- og eksplosjonsfare: 
Fra kommuneplanen § 5.10 for hensynssone H350_1-4:

Før det gis tillatelse til tiltak etter pbl. innenfor hensynssonene, skal Orica Norway AS og Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) ha fått mulighet til å uttale seg om tiltaket.

Innenfor hensynssone H350_4 tillates ikke ny blokkbebyggelse, ny bebyggelse for offentlig eller privat tjenesteyting, (pbl. § 11-7 nr. 1) eller annen bebyggelse der flere mennesker oppholder seg i større forsamlinger.

Kommuneplaner under arbeid - Kommuneplan for Asker 2020 - 2034:
Status: Planforslag
Plantype: Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner:
Navn: Uregulert område, kommuneplanen med bestemmelser gjelder
Plantype: 20
Status: Overstyrt
Ikrafttredelse: 14.11.2017

For mer informasjon om kommuneplan, søknadsprosesser og skjemaer, se:
- Direktoratet for byggekvalitet: www.dibk.no
- Asker kommune hjemmeside: https://www.asker.kommune.no/planbygg-og-eiendom/
- Lenke til kommuneplanen for Røyken kommune 2015-2027:
https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/11481/062720140311_Bestemmelser.pdf
Lenke til kommuneplan for Asker 2018-2023: https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/3029/2018001_Bestemmelser.p

Odel og konsesjon
På grunn av eiendommens størrelse (over 2 dekar) kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon. Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse og oppgjør av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema er godkjent og ført i matrikkelen av kartverket.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 1 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 33 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 350 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 34 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 1 384 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fastprovisjon: (Kr. 40.000)

Visningshonorar/Overtakelseshonorar (Kr.2 500)

Markedspakke (Kr.17 900)

Oppgjør (Kr.7 500)

Tilrettelegging (Kr.12 500)

Totalt kr. (Kr.80.000)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-22-0071

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt.

Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Hyttepakken og boligkjøperfo
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper fritidsbolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Hyttepakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring i forbindelse med kjøpet av fritidsboligen.

Hyttepakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for Hyttepakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Saksbehandlere
Mari Rolfsen Ask
EIE Sandvika
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 47 37 48 43 / E-post: mra@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Muserudveien 43
For mer om objektet
Muserudveien 43

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: