Bilde 1 av Rødsåsen 66 Bilde 2 av Rødsåsen 66
Digital salgsoppgave
Rødsåsen 66

1389 Heggedal • Asker kommune

Prisantydning

kr 3 500 000

Omkostninger: kr 101 519Totalpris: kr 3 601 519
Fritidseiendom med stor tomt på 1901 kvm. Stort potensiale
Vis i kart Last ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Hytte
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
31 m²
Bruksareal (BRA)
31 m²
Bruttoareal (BTA)
34 m²
Kommunale avgifter
kr 93 / Mnd
Prisantydning
kr 3 500 000
Omkostninger
kr 101 519
Totalpris
kr 3 601 519
Byggeår
1959
Tomt
Eiet tomt 1901 m²
Oppdragsnummer
39200154
card-default

Mathias Carlsen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mathias
card-default

Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Odd
Prisantydning kr 3 500 000,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-) kr 87 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 12 650,-
   
Totalpris kr 3 601 519
Eiendom
Rødsåsen 66, 1389, Heggedal

Matrikkel
Gnr. 96 bnr. 60 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 31 kvm, Bruksareal: 31 kvm, Bruttoareal: 34 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
1959

Tomt
Eiet tomt 1901 m²

Prisantydning
3 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

101 519,50 (Omkostninger totalt)

3 601 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 1 112,98 pr. år Renovasjon

Eier
Ingjerd Ellinor Johansen Bjørg Tove Midtskogen

Beskrivelse
Velkommen til Rødsåsen 66 - en skjermet hytte beliggende i naturskjønne omgivelser med rike kulturtilbud i Heggedal. Rødsåsen 66 ligger høyt og fritt med gode solforhold som kan nytes fra den store uteplassen, i et rolig og stille område. Hytta er omkranset av vakker og idyllisk natur, med umiddelbar nærhet til skogsstier og skiløyper. Her kan man komme på hytta for å nyte stillheten og roen, men samtidig ha kort vei til butikker og andre fasiliteter. Hytta har en fin planløsning med to soverom, koselig stue og kjøkken. Dette er en flott hytte for deg som ønsker en kort og behagelig vei til den norske hytteidyllen.

- Sjarmerende hytte med skjermet og idyllisk           beliggenhet
- Gode solforhold
- Umiddelbar nærhet til skogsstier og skiløyper
- Vakker natur
- Kort vei til butikker og fasiliteter
- Flott uteområde
- Kort vei til Heggedal stasjon
- Kort vei til Asker sentrum

Beliggenhet
Rødsåsen 66 har en flott beliggenhet med marka som nærmeste nabo. Hytta ligger usjenert og solrikt til, skjermet for trafikkstøy. Barnevennlig og rolig boligområde i landlige og idylliske omgivelser. Hytta har en sentral beliggenhet med gangavstand til bl.a. Heggedal sentrum, togstasjon og flere forretninger. Her ligger du tilbaketrukket og fint til i et fredelig område med gode oppvekstvilkår samt kort gange til flotte turområder. Ideell beliggenhet for barnefamilier med gode rekreasjonsmuligheter i skog og mark.

Gangavstand til Heggedal sentrum og Heggedal stasjon med gode kommunikasjonstilbud og rimelig, pendlerparkering. Heggedal er et idyllisk og sentralt tettsted, kun 7 km unna Asker sentrum. I Heggedal sentrum finner man både matbutikk, caféer, restaurant, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, frisør og bibliotek. Heggedal byr på et hyggelig og levende nærmiljø som er i sterk utvikling og et satsningsområde for Asker kommune. Sentrumsområdene er nyetablerte og under utvikling med butikklokaler og ny innfartsvei mot Røyken og Dikemark. Midt i hjertet av Heggedal ligger Gjellumvannet med badestrand og flytebrygge med stupebrett. Gjellumvannet er blant annet omkranset av volleyballbane, Tuftepark og en ny sykkelpark.

Fra hytta er det ca. 10 minutter med bil til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant for den som liker smaken av god, italiensk pizza, Egon, Bambus Sushi og Big Horn Steak House er noen av de spisestedene Asker har å by på. For koselige kafeer er Overens café, Kaffebrenneriet og Kafé Kvist verdt et besøk. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Skal du ut i verden er Asker "det naturlige" utgangspunkt. "Alle" tog og busser stopper i Asker. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading.

Tomt
Eiet tomt, 1901 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Offentlig kommunikasjon
Fra hytta er det ca. 20 minutter gangavstand til Heggedal stasjon med buss og tog forbindelser. Det er også pendlerparkering.

Inneholder
Entré/stue:
Stor og åpen stue med fine soner og gode møbleringsmuligheter. Her finner du enkelt plassen du måtte trenge til komfortmøbelement. Plass til sofagruppe og spisebord. Stua er i tilknytning til kjøkkenet, Ideelt for både små og store selskaper. Stuen har orginalt tregulv fra byggeår og furu panel på veggoverflater.

Fra stuen er det utgang til en solrik veranda på ca. 17 kvm. Verandaen er sydvendt og blir en herlig forlengelse av rommet hvor måltider enkelt kan medbringes ut. God plass til flere sittegrupper og grill. Fra verandaen har man flott utsikt over blåbærlyngen, trær, busker og fjell.

Kjøkken:
Koselig kjøkken med plass til spisebord i tilknytning med stuen. Fra kjøkkenet kommer man videre inn til hytta sitt hovedsoverom. Kjøkkeninnredning er orginalt fra byggeår, og er snekret av hytta sine orginale eiere.

Bad:
Hytta har ikke et eget bad, men en utedo i tilknytning aneks/lager ca. 5 meter fra hytta.

Soverom:
Hytta inneholder 2 soverom med mulighet for dobbelseng på hovedsoverommet. Hovedsoverommet er i tilknytning med kjøkkenet, og det andre soverommet er i tilknytning med stua. Det er plass til et enkelt garderobeskap på begge soverommene.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takst/boligsalgsrapport utført av takstmann.
Fritidsbolig oppført med bærende konstruksjoner i trekonstruksjoner. Bjelkelag i trekonstruksjoner. Grunnmur er søylefundamenter/ tresøyler. Saltakkonstruksjon i tre. Yttertaktekking er takpapp.

Primærrom
Primærrom: 31 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 31 kvm

Boder
En bod tilknyttet hytta og en tilknyttet utedoen.

Standard
Hytten er opprinnelig bygget i 1959 og fremstår som godt vedlikeholdt. Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig/privat vann og avløp. Bygningen generelt kan ikke samenlignes med et hus da forskrifter og byggemåte er annerledes på hytter spesielt tilbake i tid, det må derfor forventes/aksepteres større skjevheter, mindre isolasjon og utettheter. Generelt må det forventes større vedlikeholdskostnader. Følgende har fått tilstandsgrad 2 eller 3 i tilstandsrapporten:

TG2:
- Kjøkken: Rommet har generelt høy slitasjegrad. Bygningselementet er fra husets opprinnelig byggeår. Alder, bruksintensitet og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid gjør at det ligger i tiden å planlegge vedlikehold / utbedringer. Kan fortsatt være lengre levetid igjen, men det er ikke lengre nytt og hefter derfor usikkerhet.

- Øvrige rom: Rom har generelt høy slitasjegrad. Det ble påvist støvkondens, riss/ sprekker på vegger og i himling. Gulvets overflatematerialet er slitt pga. høy alder og lang brukstid.

- Ilsteder: Ubrennbar plate under ildsted har ikke tilstrekkelig størrelse. Den skal gå 30cm utenfor ildsted. Det er målt ca. 17cm.

- Etasjeskiller: Det er målt skjevheter i stuen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 15mm. Det er målt fra ytterdør mot ildsted.

- Elektrisk anlegg: Selv om det ikke ble observert synlige feil og skader på det elektriske anlegget / utstyr, er helhetsvurdering gitt på grunn av alder og allmenne tilstand. Det anbefales en utvidet faglig vurdering av det elektriske anlegget.

- Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon: Yttervegger i sin helhet er generelt i dårlig stand. Vedlikehold er derfor i tiden.

- Vinduer: Vinduer av eldre type. Det er stedvis observert råteskader på vinduer. Vinduer er generelt nedslitte og vedlikehold må påberegnes.

- Dører: Dører er av eldre type og har ikke den tetthet og isolerende funksjon som dagens komfortambisjon gjerne har.

TG3:
- Frittstående byggverk: Skjul som står på tomten vurderes å være å dårlig stand. Mindre frittstående byggverk på tomten har ikke vært gjenstand for detaljerte undersøkelser. Overordnet forenklet vurdering av tilstanden er at det er relativt høy slitasjegrad som gjør at det anbefales utbedrende tiltak.

- Veranda: Moderate råteskader. Slitt overflatebehandling.

- Yttertak: Yttertaket har en tilstand som gjør at det må forventes at tiltak er nødvendige innen relativt kort tid.

- Brann: Brannslukkerutstyr som er i boligen er for gammelt / ikke forskriftsmessig vedlikeholdt.

Ferdigattest
Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen.

Oppvarming
Oppvarming med vedovn.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 1 112,98 pr. år Renovasjon

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Faste løpende kostnader
Eiendommen har årlige utgifter til Vel, ca kr 4000 per år. Medlemskap i Øvre Rødsåsen Vel, vedlikehold og brøyting av vei.

Forsikring med polisenummer
IF Skadeforsikring Polisenummer: 8261422

Formuesverdi
Formuesverdi finnes ikke på eiendommen.

Diverse
Eiendommen er ikke tilknytten vann og avløp. Ny eier må påregne tilknyttning til offentlig vann og avløp.
Det må også påregnes deltagelse i et spleiselag knyttet til utbedring av adkomstvei før ny bebyggelse kan etableres.
Ved henvendelse til Asker kommune gis det ikke noe svar på hvor mye dette vil være.
Vennligst konferer megler ved eventuelle spørsmål.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser:
1959/501517-2/100  Erklæring/avtale  
06.06.1959 Plikt om avståelse av grunn til prosjektert veg.

Grunndata:
1959/501517-1/100  Registrering av grunn  
06.06.1959 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3025 Gnr:96 Bnr:1

2020/1021951-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er ikke tilknytten vann og avløp. Ny eier må påregne tilknyttning til offentlig vann og avløp.
Det må også påregnes deltagelse i et spleiselag knyttet til utbedring av adkomstvei før ny bebyggelse kan etableres.
Ved henvendelse til Asker kommune gis det ikke noe svar på hvor mye dette vil være.
Vennligst konferer megler ved eventuelle spørsmål.

Regulering
Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning og omkostninger
3 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 101 519,50 (Omkostninger totalt) 3 601 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Dronefoto - 5 bilder (Kr.3 100)
Look (Kr.7 000)
Grunnpakke (Kr.5 709)
Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 3 500 000,-) (Kr.87 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.145 059)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0154

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Odd André Engh

Saksbehandlere
Mathias Carlsen
Eie Asker
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 47 01 95 71 / E-post: mc@eie.no

Odd André Engh
Eie Asker
Mob: 90 04 49 17 / E-post: oae@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.