Bilde 1 av Bankveien 10BBilde 2 av Bankveien 10B
Digital salgsoppgave
Bankveien 10B

1383 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Spektakulær penthouse leilighet på 174 kvm. Høy standard og unik beliggenhet i Asker sentrum.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
153
Antall soverom
3 soverom
Etasje
8
Primærrom (P-ROM)
174 m²
Bruksareal (BRA)
174 m²
Fellesutgifter
kr 9 047 / Mnd
Prisantydning
kr 20 000 000
Omkostninger
kr 489 770
Fellesgjeld
kr 230 550
Totalpris
kr 20 720 320
Byggeår
1967
Tomt
Festet fellestomt 1235 m²
Oppdragsnummer
39220165
card-default

Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Odd
Prisantydningkr 20 000 000,-
Fellesgjeldkr 230 550,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 480 750,-
  
Totalpris kr 20 720 320
Eiendom
Bankveien 10B, 1383 Asker, Etasje: 8

Matrikkel
Gnr. 50 Bnr. 35 Snr. 153 i Asker kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 174 kvm, Bruksareal: 174 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1967

Tomt
Festet fellestomt 1235 kvm

Prisantydning
20 000 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Øst Takstdato: 22.06.22

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 230 550,- pr. 31.12.21

* Festetomt utgjør 220 738 kr. av andel gjeld

Totalpris inkl. omkostninger
kr 20 000 000,- (Prisantydning)
kr 230 550,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 20 230 550,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 480 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 482 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 20 712 670,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 20 720 320,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 9 047,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, festeavgift, energi/fyring, Tv-anlegg/bredbånd, felles bygningsforsikring, samt drift og vedlikehold.

Felleskostnadene er fordelt slik:
Felleskost. bolig: kr. 8568 / økes til kr. 9168
Felleskost. likedelt: kr. 180 / økes til kr. 193
TV/Bredbånd: kr. 299 / økes til kr. 339

* Fra august blir den totale summen av de totale felleskostnadene kr. 11 537

Eier
Janniche Bjørge Nilsen Leif Nilsen

Beskrivelse
Velkommen til Bankveien 10B - en stor, eksklusiv Penthouse leilighet over to plan med 180 graders takterrasse på ca. 95 kvm, midt i Asker sentrum. Leiligheten sto ferdigstilt i 2020 og har et lekkert interiør hvor ingen ting er overlatt tilfeldighetene hva gjelder lysforhold, standard, planløsning eller bokomfort. Store gulv til tak vinduer med sorte omramminger gjør leiligheten usedvanlig luftig. Alle rom i leiligheten har gulvvarme, noe som sikrer en behagelig temperatur til enhver tid. Leiligheten har en høy standard og den imponerende takterrassen er på hele 170 kvm. Terrassen strekker seg rundt tre sider av leiligheten og har direkte utgang fra flere av leilighetens rom. Svært god solforhold og panoramautsikt over store deler av det sentrale Asker.

Innvendig kan leiligheten på et smakfullt og moderne kvalitetsinteriør hvor alt er nøye planlagt og avstemt hverandre. Kjøkken- og baderomsinnredninger fra kvalitetsleverandører, 1-stavs lakkert hvitpigmentert eikeparkett og utstrakt downlightsbelysning. Tak- og vegger av malte flater og tidsriktig trefiberplater.

Leiligheten har en god planløsning og inneholder bl.a. tre lekre bad med høy standard og tre store soverom, bl.a. hovedsoverom i suiteløsning med eget masterbad og walk-in garderobe. To stuer, bl.a. en lys og luftig hovedstue i øverste plan med flere soner, svært gode lysforhold og fantastisk romfølelse. Moderne og velutstyrt Poggenpohl kjøkken med integrerte hvitevarer fra Gaggenha. bl.a. kjøl- og fryseskap, fryseskap, to komfyrer og kaffemaskin med varmeskuff integrert i høyskap. Nedfelt gasstopp med fem gassbluss. Leiligheten har en gjennomført og utsøkt stil som gir hverdagsluksus uten at det går på bekostning av den lune, hjemmekoselige atmosfæren. En leilighet med delikate detaljer og kvaliteter man vil sette pris på!

Fra leiligheten har du alt av fasiliteter rett utenfor inngangsdøren, og du kan gå tørrskodd via garasjeanlegget til den nyetablerte Kiwi-butikken i bygget. Eiendommen har gjennomgått en total transformasjon og fremstår nå som toppmoderne, med gjennomtenkte løsninger og gode kvaliteter. Bankveien 10 består av to separate bygg, rehabilitering av eksisterende høyblokk (Bygg A) og nybygg på delen mot Wesselkvartalet (Bygg B). Disse er koblet sammen på midten, og her er det etablert private hager, samt fellesareal for leilighetene.

- 4-roms Penthouse leilighet over to plan med høy standard
- Fantastisk utsikt og svært gode solforhold
- Ingen innsyn
- Syd, vest og østvendt takterrasse på ca. 95 kvm.
- Fra stue og soverom i 8. etasje er det utgang til østvendt veranda på ca. 4 kvm.
- Store vindusflater og svært gode lysforhold
- Tre soverom
- Tre bad, et med terrasseutgang
- Flere stuer
- Stort, velutstyrt Poggenpohl kjøkken med integrerte hvitevarer fra bl.a. Gaggenhau
- Vaskemaskin og tørketrommel kan monteres ved walk in closet eller på bad nede
- 1-stavs lakkert hvitpigmentert eikeparkett
- Store garderober i entré og to av soverommene med innebygde skap
- Walk-in closet med direkte inngang til hovedbad oppe
- Utstrakt downlightsbelysning
- Balansert ventilasjon
- Varmefolie i alle gulv / varmekabler på bad
- Zipscreen/ elektrisk solskjerming på flere vinduer
- Ytterdør med elektrisk kodelås
- Varmtvann inkludert i felleskostnadene
- Heis til leilighetsplan
- Sportsbod
- Mulig å leie garasjeplass
- Umiddelbar nærhet til Kiwi via garasjekjeller
- Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon
- Meget sentralt med "alt" utenfor inngangsdøren
- Ca. fem minutter med bil til 18 hulls golfbane i Asker

Parkering
Det er mulig å leie parkeringsplass i kjelleren til Wesselkvartalet som er bundet sammen med Bankveien 10 gjennom næringslokalet i underetasje, samt Vinkelgården. Parkering pr plass pr mnd. koster kr. 1350,-. Selger opplyser at det er mulig å leie flere plasser hvis behov. Vær vennlig konferer megler hvis spørsmål.

Beliggenhet
Leiligheten har attraktiv og meget sentral beliggenhet midt i Asker sentrum. Like utenfor døren finnes det ypperlige shoppingmuligheter, gode restauranter, kunstgallerier, barer, uteliv og ellers alt hva Asker har å tilby av fasiliteter og servicetilbud. Eiendommen har gjennomgått en total transformasjon og fremstår nå som toppmoderne, med gjennomtenkte løsninger og gode kvaliteter. Bankveien 10 består av to separate bygg, rehabilitering av eksisterende høyblokk (Bygg A) og nybygg på delen mot Wesselkvartalet (Bygg B). Disse er koblet sammen på midten, og her er det etablert private hager, samt fellesareal for leilighetene.

Offentlig kommunikasjon:
Asker stasjon er et knutepunkt når det kommer til både buss, lokal-, region og flytogforbindelser. Fra Asker går det hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Til Nasjonalteateret bruker man kun 18 minutter med toget fra Asker. Asker bussterminal har i tillegg en rekke avganger til andre steder i kommunen og utenfor.

Handel og kultur:
Asker sentrum har et rikt utvalg av servicetilbud og kan by på et moderne og urbant handelssentrum med flott arkitektur, hyggelige gågater og sosiale møteplasser. Asker sentrum har de senere år vært i stor utvikling og blitt en levende småby med flere nye serveringssteder og spennende butikker. Her finner du bl.a. Fuji Sushi, TukTuk med autentisk Thailandsk mat og Rå smak med både butikk og servering. Her kan du svinge innom Spiseriet for et deilig måltid, eller kjøpe med noen gode råvarer hjem. Pop vinbar i Strøket og ikke minst populære Porfavor Tapas & Vinbar i Wesselkvartalet. Strauss, Askers lokale sportsbar med uteservering på sommerstid, Delikatessebutikken Petra og dagligvarebutikken Handlekraftig med kortreist og økologisk mat. For øvrig har Trekanten senter et godt tilbud med sine totale 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

I Asker sentrum finnes også et blomstrende kunst- og kulturliv med bla. Asker kulturhus som har stor teater/konsertsal, kino, galleri og bibliotek. I løpet av året arrangeres aktiviteter som Spis for 100, Mat & Drikkefestival, Sommerdag, Askerdager, Kulturfestival, Det gode liv, Julegrantenning og Bondens marked.

Rekreasjon:
Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Nærområdet kan by på flotte turmuligheter med kort vei opp til Semsvannet og inn i Vestmarka med turstier, bademuligheter og skiløyper. Asker har flere flotte strender og badeplasser som bl.a. Bondivann, Gjellumvannet, Holmenskjæret og Hvalstrand bad. I området finner du flere gode fiskemuligheter, alpinanlegg, skøytebaner, idrettsanlegg og flere svømmehaller. For den som er glad i å holde seg i form byr Asker på flere store og små treningssentre.

Tomt
Festet fellestomt, 1235 kvm
Ideell andel av felles eiet tomt.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré:
Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i byggets toppetasje og strekker seg over to plan. Adkomst fra både felles trappegang og heis. Leiligheten har callinganlegg med videokamera og ytterdør med elektrisk kodelås. Entré/allrom i 8. etasje med tv-stue og egen garderobeavdeling med skyvedørsgarderobe. Fra stuen er det utgang til en østvendt veranda på ca. 4 kvm. via skyvedør med sorte omramminger. Rommet har 1-stavs parkett, varmefolie og malte veggoverflater. Fin kontrastvegg i trefiberplater. En trapp i eik og glassrekkverk fører opp til leilighetens øverste etasje.

Stue:
Stor og luftig stue med fine definerte soner, hvilket gir fleksibilitet med tanke på møblering. Her finner du enkelt plassen du måtte trenge til komfortmøbelement. God plass til sofagruppe, lounge og et romslig spisebord. Ideelt for både små og store selskaper. Stuen har 1-stavs parkett, varmefolie, lysmalte veggoverflater og stemningsfull belysning. Rommet er omkranset av store vindusflater som sikrer svært gode lys- og utsiktsforhold. Det er zipscreen/elektrisk solskjerming på flere vinduer. Alle vinduskarmer, stikkontakter og dimmere leveres med lekker, sort finish.

Fra stuen er det utgang til en imponerende takterrasse på ca. 95 kvm. med fantastisk utsikt. Terrassen strekker seg rundt tre sider av leiligheten og har adkomst fra stue, kjøkken, soverom og bad. Terrassen har terrassebord i heltre gulv, samt rekkverk i stål og glass. Stemningsfull belysning, utvendig solskjerming, terrassevarmere og strøm. Terrassen er stedvis overbygget, slik at man enkelt kan trekke seg tilbake i skyggen når solen står høyest på himmelen. På terrassen kan man kan nyte sol og rekreasjon hele dagen og ha stor fleksibilitet mellom ute- og innerom. Terrassen lar seg enkelt møblere med flere sittegrupper, solsenger og grill. Her er alt tilrettelagt for en behagelig tilværelse, et perfekt sted for late sommerdager og hyggelige tilstelninger med venner og familie. Det finnes dører som kan settes foran vinduene på terrassen.

Kjøkken:
Stort, topp moderne og velutstyrt Poggenpohl kjøkken i åpen løsning mot stue. Det lekre kjøkkenet er praktisk designet med stilrene rette linjer og gjennomførte løsninger. Det er lagt vekt på god arbeidsplass og rikelig med skuffer og skap til oppbevaring. 1- stavs parkett på gulv og malte vegg- og himlingsflater. Kjøkkeninnredning fra 2020 med glatte fronter, hvit kompositt benkeplate og integrerte hvitevarer. Kjøkkenøy med benkeplate i komposittmaterialer, underlimt oppvaskkum i rustfritt stål og Cooker blandebatteri i sort finish. Den store kjøkkenøyen legger til rette for å kombinere matlagingen og sosialt samvær for hele familien. Gasskomfyr med fem blusser, kaffemaskin, varmeskuff og to komfyrer, èn med pizzafunksjon er integrert/medfølger. Alle er fra Gaggenhau. Oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap og fryseskap er også integrert. Fuktføler og opplegg for oppvaskmaskin i benkeskap. Fra kjøkkenet er det utgang til terrasse. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Bad:
Delikat, helfliset bad i 8. etasje med lekre detaljer. Badet har et tidsriktig interiør med pene overflater og "spa følelse". Store 60x60 fliser i gråtoner og mosaikkflis på gulv i dusj. Badet har varmekabler i gulv og downlights i himling. Vegghengt toalett og en stilren baderomsinnredning med profilerte fronter og helservant. Dusjhjørne med dusjvegg i glass og veggmontert regn- og hånddusj. Skap med hyller. Alle armaturer, trykkplater, stikkontakter og dimmere leveres med lekker, sort finish. Badet har adkomst fra entré/allrom.

Etasjens 2. bad har adkomst fra et av soverommene og har det samme gjennomførte interiøret som resten av leiligheten. Badet er helfliset med varmekabler i gulv og downlights i profilert trehimling. Badet er innredet med vegghengt toalett, en lekker baderomsinnredning med profilerte fronter og helservant. Dusjhjørne med dusjvegg i glass og veggmontert regn- og hånddusj i sort finish.

Lekkert, helfliset spabad i leilighetens øverste etasje med terrasseutgang og svært gode lysforhold. Varmekabler i gulv og profilert himling i tre med stemningsfull belysning. Badet har en fin rominndeling og et eksklusivt preg som innbyr til velvære. Moderne baderomsinnredning med profilerte fronter og helservant. Toalettnisje med vegghengt toalett og dusjnisje med to stk. veggmonterte regn- og hånddusjer. Skap med hyller. Badet ligger i suiteløsning, i tilknytning til hovedsoverommet med adkomst via stor walk-in garderobe. Vaskemaskin og tørketrommel kan monteres ved walk in closet eller på bad nede. 

Soverom:
Leiligheten inneholder tre store soverom, fordelt på to etasjer. Hovedsoverommet ligger i behagelig suiteløsning med egen walk-in garderobe/vaskerom og stort masterbad. Soverommet er romslig med store vindusflater, flott utsikt, terrasseutgang og skyvedørsgarderobe. Walk-in garderoben er utstyrt med en praktisk garderobeløsning med rikelig av oppbevaringsmuligheter for klær, vesker og sko. Leilighetens øvrige soverom befinner seg i leilighetens 1. etasje og har begge utgang til østvendt veranda på ca. fire kvm. Et av soverommene er utstyrt med stor skyvedørsgarderobe, og et av soverommene har adkomst til eget bad. Alle soverommene har 1-stavs parkett, behagelig gulvvarme og malte veggoverflater. Gode lys- og utsiktsforhold ivaretatt av store vindusflater.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av bygningssakyndig Tommy Sverre v/ Anticimex:

Boligblokk oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskillere i betong. Yttervegger har stående trekledning/ fasadeplater/ malt mur på fasaden. Grunnmur i betong. Flat takkonstruksjon. Oppvarming er elektrisitet. Varmefolie i alle gulv. Varmekabler i bad. Balansert ventilasjon. Sprinkleranlegg. Varmtvann er inkludert i felleskostnader.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 174 kvm
9. etasje, 104 kvm: Trapp, tv-stue/stue/spisestue/kjøkken, bad/ toalettrom, garderobe/vaskerom og soverom
8. etasje, 70 kvm: Entré, stue, garderobe, to bad/ wc og to soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 174 kvm
9. etasje, 104 kvm: Trapp, tv-stue/stue/spisestue/kjøkken, bad/ toalettrom, garderobe/vaskerom og soverom
8. etasje, 70 kvm: Entré, stue, garderobe, to bad/ wc og to soverom.

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
- Det foreligger Midlertidig brukstillatelse datert 10.12.2020 som omhandler Nybygg, fasadeendring og påbygg Sentrumsgården
- Det foreligger Midlertidig brukstillatelse nr. 2 datert 11.02.2021 som omhandler Nybygg, fasadeendring og påbygg Sentrumsgården

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
- Varmefolie i alle gulv
- Varmekabler i bad

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter betales gjennom felleskostnadene til sameiet.

Eiendomsskatt
Det er pt. ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 9 047,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen lån registrert for selskapet pr. 22.06.2022.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 7777472

Sameie
Sameie: B10 Sameie, Orgnr: 927133938

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 20 000 000,- (Prisantydning)
kr 230 550,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 20 230 550,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 480 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 482 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 20 712 670,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 20 720 320,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Provisjon (Kr.151 921,34)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.37 950)
Markedspakke PremiumSkreddersøm (Kr.28 900)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 115)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 990)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.257 726,34)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-22-0165

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Odd André Engh

Saksbehandlere
Odd André Engh
EIE Asker
Mob: 90 04 49 17 / E-post: oae@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bankveien 10B
For mer om objektet
Bankveien 10B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: