Bilde 1 av Bankveien 11Bilde 2 av Bankveien 11
Digital salgsoppgave
Bankveien 11

1383 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Tiltalende og meget romslig 3-roms selveier leilighet i 3.etg med heis og garasje. Stor innglasset balkong!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
16
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
74 m²
Bruksareal (BRA)
83 m²
Fellesutgifter
kr 2 847 / Mnd
Prisantydning
kr 5 750 000
Omkostninger
kr 152 770
Totalpris
kr 5 902 770
Fellesformue
kr 10 414
Byggeår
1995
Tomt
Eiet tomt 1583 m²
Oppdragsnummer
39210461
card-default

Mathias Carlsen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mathias
card-default

Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Odd
Prisantydningkr 5 750 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 143 750,-
  
Totalpris kr 5 902 770
Eiendom
Bankveien 11, 1383 Asker, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 50 bnr. 254 snr. 16 orgnr. 990235910990235910 i Asker kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 83 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1995

Tomt
Eiet tomt 1583 kvm

Prisantydning
5 750 000

Takstrapport
Takstmann: Anticimex Øst
Takstdato: 15.11.21

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 10 414,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
5 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
143 750,- (Dokumentavgift)

152 770,- (Omkostninger totalt)

5 902 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 847,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
strøm nett/kraft fellesområder, kommunale avgifter, renovasjon, kabel-tv og brebånd, forsikring, parkering, driftsutgifter, kontingent ABBL og vaktmestertjenester mm.

Eier
Lasse Pettersson

Beskrivelse
Velkommen til Bankveien 11! Leiligheten har en flott beliggenhet i hjertet av Asker. Her har du tilgang til "alt" utenfor døren. Asker sentrum kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Få minutters gange til Asker togstasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon retning Oslo og Drammen.
  
 • Unik beliggenhet midt i hjerte av Asker sentrum
 • Gjennomgående leilighet med store vindusflater
 • Lys og delikat
 • Luftig og åpen planløsning
 • Stor, innglassert balkong med fint utsyn
 • Usjenerte fellesområder/atrium mellom leilighetene med sittegrupper
 • Felles takterrasse med sittegrupper
 • 2 heiser i bygget
 • Direkte heisadkomst til garasjeanlegg
 • Lettstelt og praktisk leilighet
 • Parkett på alle gulv
 • Stort helfliset bad
 • Veldrevet sameie
 • Veletablert og hyggelig bomiljø
 • Garasjeplass
 • Alle servicetilbud like utenfor døren

Parkering
Leiligheten disponerer en p-plass i garasjekjeller. Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten har attraktiv og meget sentral beliggenhet midt i Asker sentrum. Like utenfor døren finnes det ypperlige shoppingmuligheter, gode restauranter, kunstgallerier, barer, uteliv og ellers alt hva Asker har å tilby av fasiliteter og servicetilbud.

Offentlig kommunikasjon:
Asker stasjon er et knutepunkt når det kommer til både buss, lokal-, region og flytogforbindelser. Fra Asker går det hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Til Oslo S bruker man kun 22 minutter med toget fra Asker. Asker bussterminal har i tillegg en rekke avganger til andre steder i kommunen og utenfor.

Handel og kultur:
Asker sentrum er et moderne handelssted, og har alle butikker og servicetilbud man trenger i det daglige, og et godt kommunikasjonstilbud. Asker sentrums handelstilbud kjennetegnes av et yrende liv, takket være mer enn 70 forskjellige småbutikker på gateplan som tilbyr delikatesser, frukt og grønt, blomster og kunst for å nevne noe. I tillegg har Asker sentrum et godt og velrennomert kjøpesenter. Kulturhuset ligger ved torget i enden av gågaten, og har et bibliotek som er et besøk verdt. Her er det også stor moderne kino med flere saler, og det arrangeres en rekke kulturbegivenheter og konserter.

Rekreasjon:
Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Nærområdet kan by på flotte turmuligheter med kort vei opp til Semsvannet og inn i Vestmarka med turstier, bademuligheter og skiløyper. Asker har flere flotte strender og badeplasser som bl.a. Bondivann, Gjellumvannet, Holmenskjæret og Hvalstrand bad. I området finner du flere gode fiskemuligheter, alpinanlegg, skøytebaner, idrettsanlegg og flere svømmehaller. For den som er glad i å holde seg i form byr Asker på flere store og små treningssentre.

Bebyggelse
Området består av blokkbebyggelse

Tomt
Eiet tomt, 1583 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Det er flere barnehager i området blant annet Asker Gård barnehage, Solgården barnehage og Læringsverkstedet Bjørndalen. Boligen sokner til Jansløkka barneskole og Solvang ungdomsskole. Det er flere videregående skoler i Asker-området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
 • Trekanten 2 minutters gange, totalt 7 ulike linjer
 • Asker stasjon 4 minutters gange, totalt 9 ulike linjer
 • Oslo S 25 minutter med bil, totalt 25 ulike linjer
 • Oslo Gardermoen 57 minutter med bil

Fritidstilbud
 • Føyka kunstgressbane
 • Føyka- Asker stadion fotball
 • SATS Asker
 • Actic - Asker
 • Trekanten Asker

Inneholder
Entré:
Fra et pent opparbeidet fellesareal kommer du inn i en romslig entre med garderobeskap og god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Entreen er malt i lyse fargetoner som er gjennomgående i hele boligen.

Stue:
Den attraktive leiligheten har stor stue med store vindusflater som gir godt lysinnslipp. Gode møbleringsmuligheter med plass til både sofa og spisebord. Stue og kjøkken ligger i praktisk tilknytning mot hverandre og skaper boligens naturlige samlingspunkt. Her er det duket for hyggelige middager!

Stuen har utgang til en stor innglasset østvendt balkong med god plass til en sittegruppe. Fra balkong har man fint utsyn mot Asker sentrum og kulturhuset.

Kjøkken:
Stort og praktisk kjøkken fra byggeår. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter i hvit utførelse, frittstående komfyr med keramisk platetopp fra Electrolux, benkeplate i hvit laminat med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål og overskap med lysarmatur. Kjøkkenet er praktisk utformet med store arbeidsflater og rikelig med oppbevaringsplass i skuffer og skap. 

Soverom:
Boligen har to soverom. Begge soverommene er av god størrelse og har gode møbleringsmuligheter. Store vindusflater som gir optimalt med lys og luft. Det største soverommet ligger i direkte tilslutning til bad. Og har i tillegg rikelig med garderobeskap og oppbevaringsplass i walk in garderobe.

Bad:
Helfliset bad med varmekabler. Badet er fra byggeår og har et fint og klassisk interiør. Badet ligger i praktisk tilknytning med inngang fra stue og hovedsoverom. Innredet med servantskap, vegghengt speil og overskap, dusjhjørne ned skyvedører i pleksiglass, frittstående toalett og vegghengt utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Utbedring av varmekabelfeil i 2018.

Balkong:
Fra stuen er det utgang til en flott østvendt innglasset balkong målt til ca. 10 m2. Balkongen belagt med vegg til vegg teppe med belysning og stikkontakt på vegg. Rekkverk av glass og metall. Balkongen blir en fin forlengelse av stuen i sommerhalvåret og er et perfekt sted å invitere venner og familie til hyggelig lag. Her kan man nyte fin morgen- og formiddagssol, utsikt og ha fin fleksibilitet mellom ute- og inne- rom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann: Owe Fagerlund Leret.
Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller hovedsakelig av betong. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Utvendige fasader forblendet med teglstein og trekledning. Leiligheten har profilert entrédør med sikkerhetslås og kikkehull fra byggeår. Balkongdør og vinduer med 2-lags glass fra byggeår. Oppvarming via elektrisitet.

Primærrom
Primærrom: 74 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, bad, to soverom, omkledningsrom, stue og kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 83 kvm
Følgende rom er inkludert i BRA: Entré, bad, to soverom, omkledningsrom, stue, kjøkken og innglasset balkong.

Boder
Bod i garasjekjeller

Standard
Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Gjennomgående leilighet beliggende i byggets 3.etasje. Adkomst via felles trappeoppgang eller heisadkomst. Oppgangen har callinganlegg. Leiligheten består av entré, bad, to soverom, omkledningsrom, stue og kjøkken. Utgang fra stue til øst-vendt innglasset balkong målt til ca. 10m2.
Oppsummering av TG 2 og TG 3:

TG 2:

Sanitærutstyr:
innredning Oppsvulmet servantskap fronter.

Overflater gulv bad:
Det er stedvis riss/sprekker i gulvfliser i dusjsonen. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk:
Det er ikke observert synlige skader, men membranen har en alder som tilsier at restlevetiden er ukjent.

Fallforhold (gulv):
Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste en høydeforskjell på 3 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 4 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende. Overflater gulv kjøkken:
Gulvet bærer preg av slitasje.

Overflater gulv øvrige rom:
Gulvet bærer preg av alder/slitasje.

Varmtvannsbereder:
TG2 er valgt på grunn av alder. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid. Bereder er ikke inspisert grunnet redusert tilkomst.

Vannrør:
TG2 er valgt på vannrør i boligen som er fra husets opprinnelige byggeår. Tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg. Restlevetiden er usikker

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 27.01.1997

Oppvarming
Oppvarming via elektrisitet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter betales gjennom felleskostnadene til sameiet.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker i per nå.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 847,- pr.mnd.
Felleskostnadene inkluderer: strøm nett/kraft fellesområder, kommunale avgifter, renovasjon, kabel-tv og brebånd, forsikring, parkering, driftsutgifter, kontingent ABBL og vaktmestertjenester mm.

Faste løpende kostnader
Strøm, fellesutgifter og innboforsikring.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.

Årsregnskap
Sameiet har et positivt årsresultat for 2020 på kr. 579 735,-.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 81442226

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 903 032,- Som sekundærbolig Kr. 3 250 914,-

Sameie
Sameie: Sameiet Bankveien 11, Orgnr: 990235910

Ekstraordinær innbetaling i forbindelse med vedlikehold 2021
  
 • Inspeksjon og vedlikehold av skråtaket i 5 etasje. Kostnadsberegnet til ca. kr 500.000. Innbetalingen blir fordelt etter sameiebrøk og utgjør en engangsbetaling på ca. kr. 9000,- i henhold til informasjon fra forretningsfører. Selger dekker kostnaden på kr. 9000,-
 • Malearbeid - skifte farge på gelendre - dører - trappeoppgang Kostnadsberegnet til ca. kr 200.000.-. Styret ønsker å foreta en oppgradering/fornyelse av trappeoppgangene med en fargefornyelse på trappegelendre, dørene og trappeoppgangene.
 • Arbeidet vil bli innhentet på anbud. Skifte gjenstående skråvinduer i 5 et. Kostnadsberegnet til ca. Kr 150.000.-

Styret trakk forslaget til utskifting av heisen i Meierisvingen. Det blir opprettet en egen heis komité som skal se næremere på
utskiftingen av heisen.

Selger informerer i egenerklæringsskjema at sameiet har rapportert vanninntrengning/lekasje i garasjeanlegg.

Forretningsfører
ABBL Eiendomsforvaltning.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Husdyrhold er tillatt, men eierne må ha kontroll over dyret og fjerne alle ekskrementer. Atriet skal ikke brukes som luftegård.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Annet
Selger har observert skjeggkre i boligen.
Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Ferske studier fra Folkehelseinstituttet bekrefter at man effektivt og sikkert kan kvitte seg med skjeggkre ved å bruke små mengder giftig åte. Skjeggkre gjør ingen bygningsmessig skade,  men kan virke sjenerende.

Selger opplyser i egenerklæringsskjema at sanering av skjeggkre ble gjennomført av Pelias i 2021.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


1994/17244-1/100  Erklæring/avtale  
13.07.1994 
Ang bygningsmessige arbeider mellom eier og utbygger.
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-50/254
Gjelder denne registerenheten med flere


1994/24246-2/100  Pantsettelseserklæring  
23.09.1994 
BELØP: NOK 20.000
Panthaver:Sameiet  
Lnr: 1017290
Gjelder denne registerenheten med flere


1994/24246-3/100   ** Prioritetsbestemmelse  
23.09.1994 
Prioritet innenfor 90 % av salgstakst.

2000/25581-1/100  Sameieavtale  
21.09.2000 
Gjelder denne registerenheten med flere

1994/24246-1/100  Seksjonering  
23.09.1994 
opprettet seksjoner:
snr: 16
formål: Bolig
sameiebrøk: 74/5470

1994/17245-1/100  Erklæring/avtale  
13.07.1994 
Overført fra: 3025-50/254
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:10  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:11  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:12  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:14  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:15  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:16  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:17  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:18  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:19  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:20  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:21  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:22  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:23  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:24  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:25  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:26  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:27  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:28  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:29  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:30  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:31  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:32  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:33  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:34  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:35  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:36  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:37  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:38  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:39  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:40  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:41  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:42  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:43  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:44  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:45  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:46  
Bestemmelse om garasje/parkering
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-50/254

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Leilighetsinnehaver plikter å meddele styret om utleie. Leilighetsinnehaver plikter å gjøre leier kjent med sameiets husordensregler og andre plikter som medfølger.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
143 750,- (Dokumentavgift)

152 770,- (Omkostninger totalt)

5 902 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995)
Provisjon (Kr.51 750)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.25 632,50)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 166)
Visningshonorar (To visninger inkludert) (Kr.2 950)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Totalt kr. (Kr.138 873,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0461

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovvalg
Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022:

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022:
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Odd André Engh

Saksbehandlere
Mathias Carlsen
EIE Asker
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 47 01 95 71 / E-post: mc@eie.no

Odd André Engh
Mob: 90 04 49 17 / E-post: oae@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bankveien 11
For mer om objektet
Bankveien 11

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: