Bilde 1 av Bankveien 11Bilde 2 av Bankveien 11
Digital salgsoppgave
Bankveien 11

1383 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor 4-roms hjørneleilighet i 3. etg. Vestvendt balkong med svært gode solforhold. Heis og garasjeplass med lader.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
20
Antall soverom
3 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
121 m²
Bruksareal (BRA)
140 m²
Fellesutgifter
kr 4 813 / Mnd
Prisantydning
kr 9 800 000
Omkostninger
kr 244 020
Totalpris
kr 10 044 020
Fellesformue
kr 24 882
Byggeår
1996
Tomt
Fellestomt 1583 m²
Oppdragsnummer
39220020
card-default

Christian Thordén Salvesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Les om Christian
Prisantydningkr 9 800 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 235 000,-
  
Totalpris kr 10 044 020
Eiendom
Bankveien 11, 1383 Asker, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 50 Bnr. 254 Snr. 20 i Asker kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 121 kvm, Bruksareal: 140 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1996

Tomt
Fellestomt 1583 kvm

Prisantydning
9 800 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Øst Takstdato: 26.05.22

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.21
Andel fellesformue: kr. 24 882,- pr. 31.12.21

Totalpris inkl. omkostninger
kr 9 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 235 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 236 370,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 036 370,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 044 020,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 813,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, kabel-tv, felles bygningsforsikring, strøing/feiing/snøbrøyting, renholdstjenester, vaktmestertjeneste, generell drift og vedlikehold av bygg og fellesarealer, forretningsførsel mm.

Eier
Gro Synnøve Fjeldstad

Beskrivelse
Velkommen til Bankveien 11 - Stor og tiltalende 4-roms hjørneleilighet med enkel adkomst og garasjeplass med elbillader. Leiligheten har en fin beliggenhet i byggets 3 etasje med vestvendt balkong (innglasset), svært gode solforhold og fin utsikt. Åpen og god planløsning med store vindusflater, mye lys og fin romfølelse. Tre soverom, omkledningsrom og to bad. Moderne og velutstyrt kjøkken fra 2018 og en luftig stue med pene overflater og meget gode lysforhold. Til leiligheten medfølger sportsbod på ca. 5 kvm.

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet midt i Asker sentrum med alt tenkelig av butikker og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Det er få minutters gange til både buss og tog, og nærmeste dagligvarebutikk finner du rett over veien. Et veletablert og populært sameie med fine fellesområder, bl.a. et hyggelig atrium og felles takterrasse med meget gode sol- og utsiktsforhold.

- Attraktiv beliggenhet midt i Asker sentrum
- Stor hjørneleilighet på 140 kvm. BRA
- Attraktiv beliggenhet i sameiet
- Vestvendt innglasset balkong på ca. 14 kvm.
- Gode solforhold hele dagen og sen kveldssol
- Fin utsikt
- Store vindusflater og fin romfølelse
- Luftig stue med gode lys- og utsiktsforhold
- Stort og moderne kjøkken fra 2018
- Tre soverom
- Omkledningsrom
- To bad
- Innvendig bod + sportsbod på ca. fem kvm.
- Garasjeplass med elbillader
- Direkte heisadkomst til garasjeanlegg
- Felles takterrasse med sittegrupper
- Fine fellesområder/atrium mellom leilighetene med sittegrupper
- Veldrevet sameie
- Ingen fellesgjeld i sameiet
- Veletablert og hyggelig bomiljø
- Alle servicetilbud like utenfor inngangsdøren
- Kort gangavstand til både buss og tog
- Dagligvarebutikk så og si rett utenfor inngangsdøren

Parkering
Garasjeplass med elbillader i felles garasjeanlegg. Garasjeplassen er merket nr. 21

Beliggenhet
Leiligheten har attraktiv og meget sentral beliggenhet midt i Asker sentrum. Like utenfor inngangsdøren finnes det ypperlige shoppingmuligheter, gode restauranter, kunstgallerier, barer, uteliv og ellers alt hva Asker har å tilby av fasiliteter og servicetilbud.

Offentlig kommunikasjon:
Asker stasjon er et knutepunkt når det kommer til både buss, lokal-, region og flytogforbindelser. Fra Asker går det hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Til Oslo S bruker man kun 22 minutter med toget fra Asker. Asker bussterminal har i tillegg en rekke avganger til andre steder i kommunen og utenfor.

Handel og kultur:
Asker sentrum har et rikt utvalg av servicetilbud og kan by på et moderne og urbant handelssentrum med flott arkitektur, hyggelige gågater og sosiale møteplasser. Asker sentrum har de senere år vært i stor utvikling og blitt en levende småby med flere nye serveringssteder og spennende butikker. Her finner du bl.a. Fuji Sushi, TukTuk med autentisk Thailandsk mat og Rå smak med både butikk og servering. Her kan du svinge innom Spiseriet for et deilig måltid, eller kjøpe med noen gode råvarer hjem. Pop vinbar i Strøket og ikke minst populære Porfavor Tapas & Vinbar i Wesselkvartalet. Strauss, Askers lokale sportsbar med uteservering på sommerstid, Delikatessebutikken Petra og dagligvarebutikken Handlekraftig med kortreist og økologisk mat. For øvrig har Trekanten senter et godt tilbud med sine totale 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

I Asker sentrum finnes også et blomstrende kunst- og kulturliv med bla. Asker kulturhus som har stor teater/konsertsal, kino, galleri og bibliotek. I løpet av året arrangeres aktiviteter som Spis for 100, Mat & Drikkefestival, Sommerdag, Askerdager, Kulturfestival, Det gode liv, Julegrantenning og Bondens marked.

Rekreasjon:
Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Nærområdet kan by på flotte turmuligheter med kort vei opp til Semsvannet og inn i Vestmarka med turstier, bademuligheter og skiløyper. Asker har flere flotte strender og badeplasser som bl.a. Bondivann, Gjellumvannet, Holmenskjæret og Hvalstrand bad. I området finner du flere gode fiskemuligheter, alpinanlegg, skøytebaner, idrettsanlegg og flere svømmehaller. For den som er glad i å holde seg i form byr Asker på flere store og små treningssentre

Tomt
Fellestomt, 1583 kvm
Ideell andel av felles eiet tomt. Tomten er opparbeidet med blant annet asfaltert adkomst, steinbelagte områder og sittegrupper.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré / gang:
Leiligheten har en fin beliggenhet i byggets 3. etasje, og har adkomst fra felles trappegang med heis. Et hyggelig atrium med plass for en liten sittegruppe ved inngangspartiet. Entré med parkettgulv og lysmalte veggoverflater. Callinganlegg og garderobeskap.

Stue:
Leiligheten har en stor og luftig stue med flere soner og avdelinger, hvilket gir fleksibilitet med tanke på møblering. God plass til sofagruppe, spisebord og oppbevaringsmøbelement. Stuen har parkettgulv og lysmalte veggflater. Store vindusflater sikrer gode lysforhold og fin romfølelse. Stuen ligger i fin forlengelse av kjøkkenet, og sammen utgjør de et fint og sosialt allrom.

Fra stuen er det utgang til en stor innglasset balkong med utebelysning og stikkontakt. Balkongen er overbygget og vestvendt med gode solforhold hele dagen og fin kveldssol. En lun og skjermet uteplass, belagt med plastheller. Gode møbleringsmuligheter for utemøbelement og beplantning. Balkongen blir en fin forlengelse av stuen hvor måltider enkelt kan medbringes ut.

Kjøkken:
Stort og moderne kjøkken fra 2018 i delvis åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra Ikea med slette fronter, benkeplate av laminat og nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Kjøkkenet er praktisk utformet med store arbeidsflater og gode oppbevaringsmuligheter. Det flotte oppholdsrommet har pene overflater i form av parkettgulv og malte veggoverflater. Mellom overskap og benkeplate er det flislagt. Foran vindusposten i enden av kjøkkenet er det plass for et lite frokostbord. Nedfelt induksjonstopp, komfyr, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin er integrert. Frittstående kjøleskap medfølger også. Kjøkkenet har lekkasjestopper og komfyrvakt. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.
 
Bad - adkomst fra gang:
Romslig, helfliset bad med elektriske varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin. Badet er innredet med gulvstående toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med tilhørende veggskap.

Bad - adkomst fra entré:
Helfliset bad med varmekabler i gulv. Badet er innredet med frittstående toalett, vegghengt servant og dusjsone med skyvedør i glass.

Soverom:
Leiligheten inneholder tre soverom. To av de ligger i egen soveromsfløy med tilhørende bad og omkledningsrom med garderobeskap. Det tredje soverommet har adkomst fra stuen. Alle soverommene har parkettgulv, lyse veggoverflater og gode møbleringsmuligheter.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av bygningssakyndig Magnus Slåtsveen v/ Anticimex:

Boligbygg over seks etasjer, samt kjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av stål/betong. Utvendige fasader forblendet med panel og teglstein. Flat takkonstruksjon, utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med kikkehull.
Balkongdør og vinduer med rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra byggeår. Oppvarming med elektrisitet.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 121 kvm
Entré, stue/kjøkken, tre soverom, to bad, gang og omkledningsrom.

Bruksareal
Bruksareal: 140 kvm
Entré, stue/kjøkken, tre soverom, to bad, gang, omkledningsrom, bod og innglasset balkong

* Innglasset balkong (inkludert yttervegg) har måleverdig areal på ca. 14 kvm. og gulvflate på ca. 12 kvm. Balkongen er medregnet i leilighetens sekundærareal.

Boder
Én innvendig bod. Leiligheten disponerer i tillegg en kjellerbod oppmålt til ca. 5 kvm.

Standard
Oppsummering av Tilstandsgrad 2, uthentet fra vedlagte Tilstandsrapport:

Bad - Adkomst fra gang:
- Overflater gulv
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk
- Fallforhold (gulv)

Bad - Adkomst fra entré:
- Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det
- Overflater vegger
- Overflater gulv
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk
- Fallforhold (gulv)

Øvrige rom:
- Overflater vegger
- Overflater gulv

Tekniske anlegg, VVS anlegg: (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)

Elektrisk anlegg - Innvendig:
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 27.01.1997.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter betales gjennom felleskostnadene til sameiet.

Eiendomsskatt
Det er pt. ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 813,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen lån pr 19.05.22.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 81442226

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 301 002,- Som sekundærbolig Kr. 4 683 606,-

Sameie
Sameie: Sameiet Bankveien 11, Orgnr: 990235910

Utdrag fra "Protokoll fra ordinært årsmøte 24.02.2022":
Utskiftning/oppgradering av heisen i Meierisvingen:
Viser til tidligere årsmøtevedtakt i 2018. Heisen i Bankveien 11 er blitt utskiftet i 2018, nå er det tid for utskifting av heisen i Meierisvingen. Saken var oppe til behandling på ekstraordinært årsmøte i høst. Da trakk styret saken og det ble opprettet en egen heis komité som skulle se nærmere på utskiftingen av Heisen i Meierisvingen.

Tilbud fra Kone, Otis og Schindler vurderes.

Forslag til vedtak:
Årsmøte gir styret fullmakt til å innhente endelig tilbud og iverksette utskifting av en ny heis i Meierisvingen. Finansiering av utskifting av heis i Meierisvingen 11, forslag til vedtak:

a) Det kreves en ekstraordinær innbetaling på kr 1.200.000,- fra seksjonseierne som vil bli krevd inn i to rater i løpet av 2022. Innbetalingen blir fordelt etter sameiebrøk.

b) Utskifting av heis lånefinansieres. Styret får fullmakt til låneopptak på kr 1.200.000,-. Lånet betjenes med en økning av felleskostnadene, som vil tilsvare betalingen av renter og avdrag. Lånet vil ha en løpetid på inntil 20 år.

Vedtak:
Årsmøte gir styret fullmakt til å innhente endelig tilbud og iverksette utskifting av en ny heis i Meierisvingen.
Finansiering av utskifting av heis i Meierisvingen 11, forslag til vedtak:
a) 18 Stemmer
b) 6 Stemmer.

Vedtak: Det kreves en ekstraordinær innbetaling på kr 1.200.000,- fra seksjonseierne som vil bli krevd inn i to rater i løpet av 2022. Innbetalingen blir fordelt etter sameiebrøk.

Sameiet har ikke oppsparte midler til ekstraordinært vedlikehold. Kostnader til dette dekkes ved kapitalinnkreving fra sameierne iht. eierbrøk.

Utdrag fra "Innkalling til ordinært årsmøte 2022" - Styrets arbeid i 2021:
Utbedring av det flate taket:
Innhentet tilbud og godtatt - Ecotak. Arbeidet vil bli utført våren 2022 - Ekstraordinær innbetaling som ble vedtatt på ekstraordinært årsmøte.

Juridisk bistand:
Setningsskader i forbindelse med utbygging av Weselkvartalet.

Norsk brannvern:
Gjennomførte kontroll sin årlige gjennomgang av sameiets brannsikkerhet. Det ble skiftet flere pulver-apparater og batterier til brannvarsler hos den enkelte leilighetsinnehaver.

Skadedyrbekjempelse:
Skjeggkre i flere leiligheter. PELIAS utførte arbeidet våren 2021, og alle leilighetene ble behandlet.

Vann inntrenging i 2 leiligheter:
Blikk på gesimsen som vender mot krysset Kirkeveien/Bankveien hadde løsnet, noe som medførte vann inntrengningen. De ytre skadene har blitt utbedret. Skadene inne i leilighetene vil bli utbedret i januar/februar.

Veggen mellom Intersport og atriet:
Denne har blitt utbedret pga. råteskader og lekkasje. Treveggen i atriet som vender mot Meierisvingen Deler av veggen ble beiset i oktober, gjenstående arbeider vil bli utført til våren.

Skråvinduer i 5 etasje:
De gjenstående skråvinduene har blitt skiftet ut.

Svalgangene:
Dekket på svalgangene ble utbedret med et nytt sklisikkert dekke.

Heisen i Meierisvingen:
Heisen ansees ikke å være i sikkerhetsmessig forsvarlig stand. Det ble besluttet å sette heisen ute av drift. Innhentet tilbud fra KONE og OTIS. Videre utredning om utbedring/skifte av heisen.

Asker og Bærum Vaktmesterkompani:
Sameiet har inngått avtale om vaktmester- og renholdstjenester.

Utemøbler:
Det har blitt gjort en oppgradering på hagemøblene både på takterrassen og i atriet med nye sitteputer, stoler og bord.

Bilder i trappegangene:
Gjenbruksbilder hengt opp i trappegangene.

Vann-inntrengning i garasjen:
Forsikring - avfukter for å tørke opp fuktighet. På nyåret vil grå-stripen langs gulvet bli skrapt og malt, samt garasjevask.

Nedløpsrørene mot Kirkeveien:
Utbedret i forbindelse med Asker kommunes utbedring av Kirkeveien.

Energirør gjennom garasjen:
Avslått av styret

Utelys og lys i trappegangene:
Lyspærene har blitt skiftet, slik at det gir bedre lys.

Justering av dører og vinduer:
Diverse dører og vinduer har blitt justert.

Ekstra vask:

Vask av veggene i trappeoppgangene, bilder og prismekroner.

Utdrag fra "Innkalling til ordinært årsmøte 2021" - Styrets arbeid:
Energirør gjennom garasjeanlegget:
Energirørene som Asker kommune planla å føre gjennom garasjeanlegget, ble ikke iverksatt. Styret fikk juridisk bistand av ABBL i dette arbeidet, samt at vi foretok egne undersøkelser i arbeidet i å unngå rørgjennomføringen. Rørene vil bli/har blitt ført og nedgravd i Bankveien.

Juridisk bistand i forbindelse med setningsskader:
Det har vist seg at det i forbindelse med utbygging av Wessel kvartalet og Asker kommunes arbeid i Asker sentrum, har det blitt påført større eller mindre skader utvendige skader og skader i enkelte leiligheter. Styret har anmodet om juridisk bistand fra ABBL, om å utferdige et skriv til ansvarlig
utbygger SV betong av Wessel kvartalet og Asker kommune. Den 15.10.19 ble det foretatt en befaring av ABBL, som beskrev at det er tydelige tegn på at grunnen i Bankveien og Kirkeveien synker.

Skadedyrbekjempelse:
Det er flere leilighetsinnehavere som er plaget av skjeggkre i sine leiligheter. På bakgrunn av dette ble dette meldt inn som en skade hos Norsk Skadedyr. PELIAS vil bekjempe skadedyrene i alle leiligheter, samt fellesområder.

Vedlikehold av takpapp på de flate takene og takterrassen:
På årsmøtet 2020 ble det vedtatt at styre kan innhente anbud for utskiftning av det overnevnte taket. Icopal som foretok besiktigelsen, konkluderte med at det kun var nødvendig med generelt vedlikehold.

Forretningsfører
ABBL Eiendomsforvaltning AS.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Husdyrhold er tillatt, men eierne må ha kontroll over dyret og fjerne alle ekskrementer. Atriet skal ikke brukes som luftegård. Se sameiets husordensregler som ligger vedlagt for ytterligere informasjon.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1994/17244-1/100  Erklæring/avtale  
13.07.1994 Ang bygningsmessige arbeider mellom eier og utbygger.
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-50/254
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1994/24246-2/100  Pantsettelseserklæring  
23.09.1994 BELØP: NOK 20.000
Panthaver: Sameiet  
Lnr: 1017290
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1994/24246-3/100   ** Prioritetsbestemmelse  
23.09.1994 Prioritet innenfor 90 % av salgstakst.
 
2000/25581-1/100  Sameieavtale  
21.09.2000 Gjelder denne registerenheten med flere

1994/24246-1/100  Seksjonering  
23.09.1994 opprettet seksjoner:
Snr: 20
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 125/5470

1994/17245-1/100  Erklæring/avtale  
13.07.1994 Overført fra: 3025-50/254
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:10  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:11  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:12  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:14  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:15  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:16  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:17  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:18 
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:19  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:20  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:21  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:22  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:23  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:24  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:25  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:26  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:27  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:28  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:29  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:30  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:31  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:32  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:33  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:34  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:35  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:36  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:37  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:38  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:39  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:40  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:41  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:42  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:43  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:44  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:45  
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:50 Bnr:254 Snr:46  
Bestemmelse om garasje/parkering
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-50/254
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 9 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 235 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 236 370,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 036 370,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 044 020,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.75 200)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.5 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.37 950)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 990)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 500)
Markedspakke Basis (Kr.11 900)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 100)
Totalt kr. (Kr.166 940)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-22-0020

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig Christian Thordén Salvesen

Saksbehandlere
Christian Thordén Salvesen
EIE Asker
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Mob: 97 05 38 38 / E-post: cs@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bankveien 11
For mer om objektet
Bankveien 11

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: