Bilde 1 av Bankveien 14 Bilde 2 av Bankveien 14
Digital salgsoppgave
Bankveien 14

1383 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og trivelig 3-roms leilighet med solrik balkong, heis og parkering i garasje. Gangavstand til "alt".
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
28
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
79 m²
Bruksareal (BRA)
84 m²
Bruttoareal (BTA)
92 m²
Fellesutgifter
kr 2 640 / Mnd
Prisantydning
kr 5 650 000
Omkostninger
kr 143 640
Fellesgjeld
kr 35 927
Totalpris
kr 5 829 567
Fellesformue
kr 18 694
Byggeår
1996
Tomt
Fellestomt 3890 m²
Oppdragsnummer
39200168
card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF
Les om Hege
Prisantydning kr 5 650 000,-
Fellesgjeld kr 35 927,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 134 620,-
   
Totalpris kr 5 829 567
Eiendom
Bankveien 14, 1383 Asker, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 50 bnr. 405 snr. 28 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 79 kvm
Bruksareal: 84 kvm
Bruttoareal: 92 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
1996

Tomt
Fellestomt 3890 m²

Prisantydning
5 650 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 35 927,- pr. 28.08.20
Andel fellesformue: kr. 18 694,- pr. 28.08.20

Totalpris inkl. omkostninger
5 650 000,- (Prisantydning)
35 927,- (Andel av fellesgjeld)

5 685 927,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
134 620,- (Dokumentavgift)

143 640,- (Omkostninger totalt)

5 829 567,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.2 640,- pr.mnd.

Felleskostnadene fordeles slik:
Grunnkostnad: kr. 1 993,-
Felleskostnad: kr. 361,-
Tv-fellesantenne: kr. 286,-

Felleskostnadene inkluderer: Vann og avløp, renovasjon, grunnpakke kabel-tv, felles bygningsforsikring, snøbrøyting og strøing, renholdstjenester, generell drift og vedlikehold av bygg og fellesarealer, renter og avdrag på fellesgjeld, forretningsførsel mm.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell kostnadsøkning på tjenester, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av sameiet kan medføre økning i felleskostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Det opplyses ikke om konkrete planer om økning i felleskostnadene, men det refereres til diverse fremtidig vedlikehold i årsrapporten for den neste 5-års perioden. Her nevnes blant annet uteplass/belegg/fortau som skal utbedres/anlegges i 2021.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom felleskostnadene.

Parkering
Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

Eier
Ruth Jenny Hagen

Beliggenhet
Bankveien 14 ligger midt i sentrumskjernen, men likevel godt skjermet for byens larm. Byens pulserende og yrende liv finner du like utenfor døren, og her er ypperlige shoppingmuligheter, gode restauranter, kunstgallerier, barer, uteliv og ellers alt hva Asker har å tilby av fasiliteter og servicetilbud.

Offentlig kommunikasjon
Asker stasjon er et knutepunkt når det kommer til både buss, lokal-, region og flytogforbindelser. Fra Asker går det hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Til Oslo S bruker man kun 22 minutter med toget fra Asker, samtidig som Asker bussentral har en rekke avganger til andre steder i kommunen og utenfor.

Handel og kultur
Asker sentrum er et moderne handelssted, og har alle butikker og servicetilbud man trenger i det daglige, og et godt kommunikasjonstilbud. Asker sentrums handelstilbud kjennetegnes av et yrende liv, takket være mer enn 70 forskjellige småbutikker på gateplan som tilbyr delikatesser, frukt og grønt, blomster og kunst for å nevne noe. I tillegg har Asker sentrum et godt og velrennomert kjøpesenter. Kulturhuset ligger ved torget i enden av gågaten, og har et bibliotek som er et besøk verdt. Her er det også stor moderne kino med flere saler, og det arrangeres en rekke kulturbegivenheter og konserter.

Rekreasjon
Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Nærområdet kan by på flotte turmuligheter med kort vei opp til Semsvannet og inn i Vestmarka med turstier, bademuligheter og skiløyper. Asker har flere flotte strender og badeplasser som bl.a. Bondivann, Gjellumvannet, Holmenskjæret og Hvalstrand bad. I området finner du flere gode fiskemuligheter, alpinanlegg, skøytebaner, idrettsanlegg og flere svømmehaller. For den som er glad i å holde seg i form byr Asker på flere store og små treningssentre.

Asker
Bankveien 14 ligger midt i Asker sentrum, en vakker landkommune i Akershus med rund 60.000 innbyggere. Her er det mye plass og gode muligheter for alle typer fritidsaktiviteter samtidig som hovedstaden er snaue 20 minutter unna med tog. Tettstedet Asker er det største stedet i Asker kommune, og er administrasjonssenter. Ved den vedtatte kommunesammenslåingen med Røyken og Hurum er det vedtatt at Asker skal fortsette i denne rollen. Asker sentrum er et moderne handelssted, og har alle butikker og servicetilbud man trenger i det daglige, og et godt kommunikasjonstilbud.

Tomt
Fellestomt, 3890 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré
Leiligheten har enkel og trappefri adkomst via heis til leilighetsplanet. Leiligheten har en lys og innbydende entré. Veggene er lysmalte og det er parkett på gulvet. Entréen er meget romslig, og her har du god plass til oppheng for yttertøy og sko. Litt lenger inn i gangen finner du også en romslig skyvedørsgarderobe på ca. 1,45 meter med mye god oppbevaringsplass. Bak skyvedørsgarderoben er det ifølge selger røropplegg, og det er flere naboer som har etablert et toalettrom her. 

Kjøkken
I tilknytning til entréen finner du kjøkkenet. Kjøkkenet har en praktisk romdeling som gjør at du har god plass til et spisebord under de store kjøkkenvinduene. Kjøkkeninnredningen har en tidløs og klassisk innredning med hvite, slette fronter og lys benkeplate. Benkeplaten er i laminat, som er det mest slitesterke og vedlikeholdsfrie alternativet. Kjøkkenet har benkebelysningen under deler av overskap. Kjøkkenet har en funksjonell innredning med effektive arbeidsflater samt god skap- og skuffeplass. Kjøkkenet har avsatt plass for frittstående hvitevarer.

Stue
Fra entréen kommer du inn i den lyse og åpne stuen. Stuen er lys og tiltalende med parkett på gulvet og lysmalte veggoverflater. Stuen har store vindusflater som gir mye naturlig lys gir en luftig romfølelse. Stuens areal er godt utnyttet og gir rom for gode møbleringsmuligheter til både sofagruppe og spisebord.

Balkong
Fra stuen er det utgang til en flott og hyggelig balkong som måler ca. 9,5 kvm. Balkongen ligger sydvendt, og med den fine beliggenheten kombineres fine solforhold med utsikt over Asker sentrum. Balkongen lar seg enkelt møblere med utemøblement og grill. Her er det også montert en elektrisk markise, stikkontakt og utebelysning.

Soverom
Leiligheten har 2 gode soverom. Hovedsoverommet er av meget god størrelse, og her kan du enkelt innrede med både dobbeltseng og nattbord. På hovedsoverommet finner du også 2 garderobeskap med rikelig av plass. Hovedsoverommet har store vindusflater, som sikrer godt med naturlig lys.

Det andre soverommet er noe mindre og passer ypperlig som barnerom, gjesterom eller kontor. Her er det god plass til seng, nattbord, garderobeløsning samt skrivepult. På dette soverommet finner du også et garderobeskap.

Bad
Leiligheten har et lyst og praktisk innredet bad. Badet har flislagt gulv med varmekabler i våtromstapet på veggene. Badet er innredet med servant i romslig baderomsinnredning med skap, overskap, speil og integrert belysning. Videre er badet innredet med toalett og dusjkabinett. På badet er det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyle.

Innvendig bod
Den innholdsrike leiligheten har også en innvendig bod med mye god oppbevaringsplass. Boden har adkomst fra hovedsoverommet og fra badet, og passer ypperlig som et garderoberom.

Garasje og sportsbod
Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass og sportsbod i felles garasjeanlegg. Boden måler ca. 5 m2.

Byggemåte
Boligbygg over 5 etasjer samt underetasje. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong. Utvendig fasader i hovedsak forblendet med teglstein, samt liggende kledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor med brannklasse B30, kikkehull og sikkerhetslås. Balkongdør og vinduer med rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra byggeår. Oppvarming med panelovner i enkelte rom og gulvvarme på bad.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 79 kvm

Gang, kjøkken, stue, bad og 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 84 kvm

Gang, kjøkken, stue, bad, 2 soverom og bod.

Standard
Følgende har fått TG2 eller TG3 i tilstandsrapporten.

TG2:
- Bad: Fukt/svellemerker i underkant av fronter på servantskap, samt avskalling/slitasje på servant. Registrert sildring fra toalett. Årsak er vurdert til å være defekt flottør. Merker/skruehull på vegger etter tidligere innfestninger. Sprekk i to gulvfliser, samt noe riss i flisfuger ved dør til bod. Enkelte fliser har redusert vedheft til underlaget. Såkalt bom.

- Kjøkken: Gulvets overflatemateriale er slitt/aldringspreget. Registrert slitasje/merker på enkelte fronter på kjøkkeninnredningen.

- Vegger og gulv: Registrert flere skruehull etter tidligere innfestninger. Merker/slitasje på gulvlister, samt riss i vegg ved vindu i soverom 1. Enkelte sprekker mellom parkettbord, samt noe slitasje/merker i parkettgulvets overflatemateriale.

- Varmtvannsbereder: Varmtvannsbereder er vurdert til å ha en alder som tilsier at over halvparten av anbefalt brukstid er passert. Derfor usikker restlevetid.

- Vannrør:  Fordelerstokker for rør-i-rør plassert i bod har ikke sikker avrenning til sluk ved en eventuell lekkasje.

TG3: Ingen

Oppvarming
Oppvarming med panelovner i enkelte rom og gulvvarme på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom felleskostnadene.

Felleskostnader
Kr.2 640,- pr.mnd.

Felleskostnadene fordeles slik:
Grunnkostnad: kr. 1 993,-
Felleskostnad: kr. 361,-
Tv-fellesantenne: kr. 286,-

Felleskostnadene inkluderer: Vann og avløp, renovasjon, grunnpakke kabel-tv, felles bygningsforsikring, snøbrøyting og strøing, renholdstjenester, generell drift og vedlikehold av bygg og fellesarealer, renter og avdrag på fellesgjeld, forretningsførsel mm.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell kostnadsøkning på tjenester, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av sameiet kan medføre økning i felleskostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Det opplyses ikke om konkrete planer om økning i felleskostnadene, men det refereres til diverse fremtidig vedlikehold i årsrapporten for den neste 5-års perioden. Her nevnes blant annet uteplass/belegg/fortau som skal utbedres/anlegges i 2021.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. x kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Eiendommen er bygningsforsikret gjennom sameiet. Innboforsikring må tegnes av kjøper.

Boligen er tilknyttet x som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 12139929835, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 01.09.2020: 3.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 117
Saldo per 01.09.2020: 2 447 285
Andel av saldo: 35 928
Første termin/første avdrag: 15.06.2020.
Siste termin: 15.05.2030.

Årsregnskap
Årsregnskapet for 2019 viser et overskudd på kr. 98 684,-. Årsregnskapet er vedlagt salgsoppgaven.

Forsikring med polisenummer
Protector Forsikring ASA Polisenummer: 1428575-1.1

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 022 969,- Som sekundærbolig Kr. 3 682 689,-

Sameie
Sameie: Bankveien 14 Sameie, Orgnr: 990206643

Forretningsfører
ABBL
Asker og Bærum Boligbyggelag
Org.nr. 940 007 801
post@abbl.no

Styregodkjenning
Kjøper trengs ikke godkjennes av styret.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Heftelser:
1996/23705-1/100  Erklæring/avtale  
04.09.1996 
Div. best. vedr. bygging, fellesareal, parkering, fasade m.m.
Overført fra: 3025-50/405
Gjelder denne registerenheten med flere

1996/23706-1/100  Best om garasje/parkering  
04.09.1996 
Best. vedr. drift og vedlikehold m.m.
Overført fra: 3025-50/405
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1996/23707-1/100  Erklæring/avtale  
04.09.1996 
Best. vedr. kjørerampe.
Overført fra: 3025-50/405
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1996/23708-1/100  Erklæring/avtale  
04.09.1996 
Div. best. vedr. drift og vedlikehold av utomhusareal.
Overført fra: 3025-50/405
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1996/23710-1/100  Erklæring/avtale  
04.09.1996 
Best. vedr. kjøp av seksjoner.
Overført fra: 3025-50/405
Gjelder denne registerenheten med flere

1996/23711-1/100  Erklæring/avtale  
04.09.1996 
Overenskomst om forholdene mellom boligseksjonene og næringsseksjonene.
Overført fra: 3025-50/405
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1996/23712-2/100  Pantsettelseserklæring  
04.09.1996 
BELØP: NOK 20.000
Panthaver: Sameiet  
Lnr: 1023996
PRIOR. INNENFOR 90% AV SALGSTAKST
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
2020/1781477-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 
 
1996/23712-1/100  Seksjonering  
04.09.1996 
opprettet seksjoner:
snr: 28
formål: Bolig
sameiebrøk: 84/7012

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 28.02.1997.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei via privat stikkvei.
Offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning og omkostninger
5 650 000,- (Prisantydning) 35 927,- (Andel av fellesgjeld) 5 685 927,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 134 620,- (Dokumentavgift) 143 640,- (Omkostninger totalt) 5 829 567,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.14 900)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 850)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.24 308,50)
Direkteutlegg for selger (Kr.2 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 160)
Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Provisjon (Kr.48 150)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.124 268,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0168

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Hege Jøldal

Saksbehandlere
Hege Jøldal
Eie Asker
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 97 67 83 63 / E-post: hj@eie.no

Eie Asker

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.