Bilde 1 av Bjørndalsveien 10Bilde 2 av Bjørndalsveien 10
Digital salgsoppgave
Bjørndalsveien 10

1395 Hvalstad • Asker kommune

Prisantydning

kr 8 350 000

Fellesgjeld: kr 6 000Omkostninger: kr 217 920Totalpris: kr 8 573 920
Stor 4-roms toppleilighet. Solrik takterrasse, heis og kveldssol. Garasjeplass m/lader. 2 min. gange til tog og butikk.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
28
Antall soverom
3 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
108 m²
Bruksareal (BRA)
108 m²
Bruttoareal (BTA)
118 m²
Fellesutgifter
kr 4 725 / Mnd
Prisantydning
kr 8 350 000
Omkostninger
kr 217 920
Fellesgjeld
kr 6 000
Totalpris
kr 8 573 920
Fellesformue
kr 4 004
Byggeår
2010
Tomt
Eiet tomt 11749 m²
Oppdragsnummer
39210416
card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
Prisantydningkr 8 350 000,-
Fellesgjeldkr 6 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 8 356 000,-)kr 208 900,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 8 573 920
Eiendom
Bjørndalsveien 10, 1395 Hvalstad, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 1 bnr. 21 snr. 28 orgnr. 895672432 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 118 kvm
Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2010

Tomt
Eiet tomt 11749 kvm

Prisantydning
8 350 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 6 000,- pr. 01.09.21
Andel fellesformue: kr. 4 004,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
8 350 000,- (Prisantydning)
6 000,- (Andel av fellesgjeld)

8 356 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
208 900,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 8 356 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

217 920,- (Omkostninger totalt)

8 573 920,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 725,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Garasje: kr. 134,-
Felleskostnader: kr. 3729,-
Vedlikeholdsfond: kr. 531,-
Kabel-tv: kr. 331,-

I felleskostnadene på kr. 3729 inngår bl.a. felles bygningsforsikring, forretningsførsel, revisjon, styrehonorar, drift og vedlikehold av fellesarealer, vaktmestertjenester, strøm i fellesarealer og kommunale avgifter.

- Styrevedtak: Fellesutgifter for TV / Internett vil øke fra kr. 331 til kr. 420,- per enhet/mnd. gjeldende fra 1. Oktober 2021
- Styrevedtak: Fellesutgifter kategori 101 øker med 5% fra 1. oktober 2021 som følge av låneopptak.
* Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 5.000,- fra 1. Oktober 2021

Eier
Georg Hoff og Bjørg Lydersen

Beskrivelse
Velkommen til Bjørndalsveien 10 - en stor 4-roms vestvendt toppleilighet med stor takterrasse uten gjenboere og sentral beliggenhet. Leiligheten har et lyst og moderne interiør med god standard, store vindusflater og fin romfølelse. Leiligheten har en god planløsning med egen soveromsfløy, god standard, store vindusflater og fin romfølelse.

Her bor du høyt og fritt i fredelige omgivelser ved skogkanten. Nær barnehage og butikk. Kun 2 min. gange til Vakås stasjon. Området er barnevennlig med kort og trygg vei til Hofstad barneskole, Holmen kjøpesenter og friluftsområder.

- Gode sol- og utsiktsforhold
- Kveldssol
- Ingen gjenboere
- God planløsning
- Tre soverom
- To bad og eget vaskerom
- Meget gode lysforhold og fin romfølelse
- Garasjeplass med elbillader og heisadkomst
- Kjellerbod på ca. fem kvm.
- To stk. varmepumper (Samsung) luft/luft i stue og hovedsoverom
- Rikelig med garderobeskap
- God beliggenhet på feltet
- Rolig og barnevennlig boligområde
- To minutters gange til Vakås togstasjon
- Nærhet til barnehager og skoler
- Trygg og bilfri gange til Hofstad barneskole
- Kort gangavstand til matbutikk
- Nærhet til marka og fine rekreasjonsområder
- Kort vei til kyststeder, badestrender og
  båthavn

Parkering
Garasjeplass i felles garasjeanlegg med ladestasjon for elbil. Garasjeplassen er merket med nr. T28.

Beliggenhet
Bjørndalen Panorama ligger flott til på Vakås, i et rolig og veletablert boligområde med nærhet til flotte turmuligheter. Rolig og tilbaketrukket beliggenhet innerst i blindvei, godt skjermet fra biltrafikk. Et populært og barnevennlig sameie med hyggelige fellesarealer og barnehage på feltet. Her bor man landlig til, med kort avstand til nydelige tur- og skiområder. Området kjennetegnes av godt naboskap og trygghet, hvor både unge og eldre finner seg godt til rette. Bjørndalen er et vakkert område omkranset av frodig natur med verneverdig snelleskog og en hyggelig elv som snor seg ned langs eiendommen. Det er kort vei til sjøen med Holmenskjæret og Hvalstrand, begge med fine badestrender og velkjente Holmen Fjordhotell med restaurant og spa.

Området sokner til Torstad ungdomsskole og Hofstad barneskole. Sistnevnte ligger kun fem minutters gange fra leiligheten. Det er godt med barnehagetilbud i nærområdet, bl.a. Læringsverkstedet Bjørndalen som ligger på området. Det er også kort vei til Solgården barnehage og Rudolf Steinerbarnehagen.

Det er kun to minutters gange til Vakås togstasjon, en oppusset og fin togstasjon med bl.a. fire avganger i timen inn til Oslo. I tillegg er det kort vei til Asker stasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Regiontog til Lillehammer, lokaltog til Oslo og flytog til Gardermoen for å nevne noen. Fra Vakås stasjon er det 4 minutter med toget til Asker, 9 minutter til Sandvika og ca. 26 minutter til Oslo S. (lokaltog).

Det er kun ca. fem minutter med bil til  Asker sentrum som kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading.  Vestmarka kan by på flotte turmuligheter med bl.a. gode fiskemuligheter og spennende naturopplevelser. Nærhet til Semsvann, et av Askers mest populære turområder samt Skaugumsåsen som kan by på spektakulær utsikt over fjorden og Oslo.

Tomt
Eiet tomt, 11749 kvm
Ideell andel av felles tomt. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte parkeringsarealer og gangveier. Beplantet og opparbeidet med plen, prydbusker og blomsterbed. Det er tilgang til lekeplass og sittegrupper.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré:
Leiligheten har heisadkomst til svalgang fra både bakkeplan og garasje. Entré med eikeparkett på gulv og lysmalte veggoverflater, noe som er gjennomgående i hele leiligheten. Meget gode oppbevaringsmuligheter i stor skyvedørsgarderobe. Brann og lydklassifisert inngangsdør, samt porttelefon med fjernåpner.

Stue:
Stor og flott stue med eikeparkett på gulv og lyse, delikate veggoverflater. Store vindusflater omkranser rommet, og sikrer meget gode lysforhold. Deler av himlingen er opphøyd slik at stuen oppleves ekstra luftig. Stuen ligger i en fin forlengelse av spisestue og kjøkken. En fin, sosial og velfungerende planløsning med flere soner, hvilket gir fleksibilitet med tanke på møblering. God plass til flere sittegrupper samt et romslig spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Flere av vinduene har utvendige elektriske screens.

Fra stuen er det utgang til en stor, solrik takterrasse med sen kveldssol og fin utsikt. Terrassen strekker seg langs to sider av leiligheten og blir en herlig forlengelse av rommet hvor måltider enkelt kan medbringes ut. God plass til flere sittegrupper, solsenger og gassgrill. Et ypperlig sted å invitere venner og familie til hyggelige lag. Her bor man høyt og fritt i usjenerte omgivelser, tett på skogkanten. På terrassen kan man nyte sol og utsikt store deler av dagen, da solen følger solbanen mot sydvest. Terrassen har beiset tregulv, rekkverk med aluminiums rammer og håndlist med glassfelt. De fleste glassfeltene har fått ettermontert en film på innsiden for å hindre innsyn. En elektrisk markise på ca. 4,8 meter sikrer god solavskjerming når solen står høyest på himmelen.

Kjøkken:
Stort og velutstyrt kjøkken med gode lysforhold, ivaretatt av store vindusflater. Kjøkkenet er praktisk utformet med store arbeidsflater og gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter, benkeplate av slitesterkt laminat og stålkum. Kjøl/frys, Bosch komfyr, Beha induksjonstopp, Beha Mikrobølgeovn og Asko oppvaskmaskin er integrert i innredningen. Villavent kjøkkenvifte. Selger opplyser om at mikrobølgeovn er defekt og at pæren i stekeovn har gått. Kjøkkenet ligger i fin forlengelse av stuen og kan lukkes ved hjelp av skyvedører.

Bad:
Stort, helfliset hovedbad med varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett og en moderne baderomsinnredning. Stort dusjhjørne, avgrenset med glassbyggerstein og dusjforheng. Badet har direkte adkomst fra hovedsoverommet.

Leilighetens 2. bad er i likhet med hovedbadet, helfliset med gulvvarme og downlights i himling. Badet har adkomst fra entreen, og er innredet med vegghengt toalett, en moderne baderomsinnredning og dusjhjørne med skyvedører.

Vaskerom / teknisk rom:
Praktisk, helfliset vaskerom med varmekabler i gulv. Rommet er innredet med utslagsvask, 200 liters varmtvannsbereder med trykktank og SystemAir
balansert ventilasjon. På SystemAir-ventilasjonen har motoren på varmeelementet røket, filtrene er skiftet August 2021. Det er derfor montert varmepumpe med Samsung luft til luft varmepumpe i stue og soverom.

Soverom:
Leiligheten har en meget god planløsning og inneholder bl.a. en soveromsfløy med tre soverom, bad og gang. Stort og svalt hovedsoverom med skråtak og god takhøyde. Gode møbleringsmuligheter og fine lysforhold. Hovedsoverommet er innredet med en stor og praktisk garderobeløsning med gode oppbevaringsmuligheter. Garderobeskapene strekker seg langs hele rommets bredde. Leilighetens øvrige soverom har et lyst og fint interiør med eikeparkett på gulv og malte veggoverflater. Begge er innredet med garderobeskap. Det er montert film på glasset i gangen til soverommene for å hindre innsyn.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Robert Kopperud:

Grunn og fundamenter: Bygget er oppført med fundamenter og bærevegger i betong
Yttervegger: Betongvegger med liggende brunbeiset panel med grå stenplater
Takkonstruksjoner: Isolert tak med utvendig, grå stålplater
Gulvsystemer: Etasjeskillere i betong

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 108 kvm
Entré, vaskerom/teknisk rom, stue, spisestue, kjøkken, gang, to bad og tre soverom

Bruksareal
Bruksareal: 108 kvm
Entré, vaskerom/teknisk rom, stue, spisestue, kjøkken, gang, to bad og tre soverom

Boder
Til leiligheten medfølger en låst kjellerbod (nr. T 28).

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 02.12.2010.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter betales gjennom felleskostnadene til sameiet.

Eiendomsskatt
Det er pt. ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 725,- pr.mnd.
Kommunale avgifter, kabel-tv, vedlikeholdsfond, garasje, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, strøm til fellesarealer, samt drift og vedlikehold av fellesarealer.

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring.

Selskapets totale lån og vilkår
Lånenr.: * OBOS01-98207968889
Type: A
Restsaldo: 284 237,-
Restløpetid: 2 år 11 md.
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente (07.09.21): 3,75%

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Protector Polisenummer: 14560232

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 507 267,- Som sekundærbolig Kr. 5 426 160,-

Sameie
Sameie: Bjørndalen Panorama Sameie Orgnr: 895672432
Sameiet har egen hjemmeside: http://bjorndalen-pan.herborvi.no

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Husdyr er tillatt, men ikke dyr som er til ulempe for andre beboere. Se Sameiets Husordensregler for ytterligere informasjon.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
På SystemAir ventilasjonen på teknisk rom har motoren på varmeelementet røket, filtrene er skiftet August 2021. Derfor er det montert varmepumpe med Samsung luft til luft varmepumpe i stuen og soverom.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

1925/990160-1/100  Bestemmelse om gjerde  
29.10.1925 Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om bebyggelse
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1939/5931-1/100  Best. om adkomstrett  
28.11.1939 Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1942/3784-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
07.08.1942 Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1946/5781-2/100  Skjønn  
21.12.1946 Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1946/5782-1/100  Best. om adkomstrett  
21.12.1946 Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1948/6157-1/100  Erklæring/avtale  
15.11.1948 Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Vedr. dobbeltsporanlegget Sandvika-Asker
Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1948/6249-1/100  Skjønn  
15.11.1948 Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Vedr. dobbeltsporanlegget Sandvika-Asker
Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1948/6250-1/100  Skjønn  
15.11.1948 Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Vedr. dobbeltsporanlegget Sandvika-Asker
Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1955/1942-1/100  Skjønn  
23.02.1955 Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1958/1264-1/100  Erklæring/avtale  
24.10.1958 Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1972/8448-1/100  Best om garasje/parkering  
03.07.1972 Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1972/408448-1/100  Bestemmelse om bebyggelse  
05.07.1972 Bestemmelse om veg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1972/10328-1/100  Bestemmelse om veg  
17.08.1972 Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1973/16079-1/100  Erklæring/avtale  
29.10.1973 Vedr. privat felles vann- og spillvannsledning
Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1974/6247-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
06.05.1974 Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1978/14959-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
11.09.1978 Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1978/14960-1/100  Erklæring/avtale  
11.09.1978 Vedr. privat felles vann- og spillvannsledning
Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1986/19175-4/100  Bestemmelse om veg  
30.06.1986 rettighetshaver:Knr:0220 Gnr:1 Bnr:32  
rettighetshaver: Knr: 0220 Gnr: 1 Bnr: 324  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2010/128519-1/200  Bestemmelse om vannrett  
18.02.2010 rettighetshaver: Knr: 3025 Gnr: 26 Bnr: 1  
Overført fra: 3025-1/21
Gjelder denne registerenheten med flere

2010/143244-1/200  Seksjonering  
24.02.2010 opprettet seksjoner:
Snr: 28
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 107/5665

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Det er i vedtektene fastsatt at Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold utover det som inngår i § 5 korttidsutleie. Det samme gjelder ny seksjonseiers/leietakers navn og kontaktinformasjon. Utleier inviterer leietaker inn i Vibbo. Ved eierskifte betales et eierskiftegebyr.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 350 000,- (Prisantydning)
6 000,- (Andel av fellesgjeld)

8 356 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
208 900,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 8 356 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

217 920,- (Omkostninger totalt)

8 573 920,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 8 356 000,-) (Kr.66 848)
Tilrettelegging (Kr.10 900)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995)
Ukens bolig (Kr.3 125)
Ukens bolig (Kr.3 125)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 166)
Markedspakke Gull (Kr.15 900)
Visningshonorar 2 stk. à kr. 2950,- (Kr.5 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.126 959)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0416

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Petter Mamen-Lund

Saksbehandlere
Petter Mamen-Lund
EIE Asker
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 61 47 22 / E-post: pml@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bjørndalsveien 10
For mer om objektet
Bjørndalsveien 10

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: