Bilde 1 av Bondilia 21 Bilde 2 av Bondilia 21
Digital salgsoppgave
Bondilia 21

1386 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Nyere 3-roms hjørneleilighet med høy standard, fint utstyn og gode solforhold. Garasjeplass og heis.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
37
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
73 m²
Bruksareal (BRA)
76 m²
Bruttoareal (BTA)
83 m²
Fellesutgifter
kr 2 933 / Mnd
Prisantydning
kr 6 400 000
Omkostninger
kr 171 519
Totalpris
kr 6 571 519
Fellesformue
kr 14 472
Byggeår
2018
Tomt
Eiet tomt 8702 m²
Oppdragsnummer
39200114
card-default

Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Odd
Prisantydning kr 6 400 000,-
Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt) kr 7 650,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 162 500,-
   
Totalpris kr 6 571 519
Eiendom
Bondilia 21, 1386, Asker, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 51 bnr. 193 snr. 37 orgnr. 920983480 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2018

Tomt
Eiet tomt 8702 m²

Prisantydning
6 400 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesformue: kr. 14 472,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. omkostninger
6 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
162 500,- (Dokumentavgift)

171 519,50 (Omkostninger totalt)

6 571 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.2 933,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, akonto fjernvarme, grunnpakke kabel-tv, snørydding, generell drift og vedlikehold, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, revisjon og forretningsførsel mm.

Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskost brøk: kr. 1.976,-
Felleskost likt: kr. 500,-
A-konto energi: kr. 457,-

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom felleskostnadene.

Parkering
Garasjeplass med el-bil lader i felles garasjeanlegg. For øvrig er det felles gjesteparkering på sameiets område.
Den enkelte eier (ladepunkt) faktureres a-konto kr. 200,- pr mnd. Sameiet har avtale med Billader.no som avregner forbruk.

Eier
Torunn Havre

Beskrivelse
Velkommen til Bondilia 21 - en lekker 3-roms leilighet fra 2018 med god planløsning og høy standard. Leiligheten har en flott beliggenhet i byggets 1. etasje hvor deler av leiligheten ligger som en 2. etasje. Store vindusflater, meget gode lysforhold, fin romfølelse og god arealutnyttelse. Lys og luftig stue i åpen løsning mot kjøkken og utgang til stor balkong med fin utsikt. Stort og velutstyrt kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens. Delikat bad, separat wc-rom og to fine soverom. Eikeparkett over vannbåren gulvvarme samt lyse, tidløse farger på interiør og overflater.

Til leiligheten medfølger garasjeplass med el-bil lader samt en kjellerbod på ca. 7,5 kvm. Leiligheten har en gjennomført og moderne stil med fine detaljer og kvaliteter man vil sette pris på. Her kan du flytte rett inn!

Leiligheten ligger vakkert til på en solrik høyde i enden av parkanlegget til Søndre Bondi Gård. Nyere og velholdt sameie, omkranset av naturskjønne omgivelser. Sameiets tomt grenser mot Bondivannet og er pent opparbeidet med turstier, trimpark, lekeplass og badebrygge. Her er det noe for enhver smak. Fra leiligheten er det gangavstand til togstasjon, nærbutikk, barnehage, barneskole og Asker sentrum med et rikholdig servicetilbud.

- To soverom
- Stort og moderne kjøkken med integrerte   
   hvitevarer fra Siemens
- Bad med opplegg for vaskemaskin
- Separat toalettrom
- Eikeparkett
- Balkong på ca. 18 kvm.
- Gode solforhold og fin utsikt
- Kjellerbod på ca. 7,5 kvm.
- Balansert ventilasjon
- Vannbåren gulvvarme
- Det er heis i bygget
- Alarm fra Verisure
- Flott beliggenhet på solrik høyde
- Nyere og attraktivt boligområde
- Godt bomiljø med flotte fellesarealer
- Sentral beliggenhet
- Nærhet til både skoler og barnehage
- Kun 700 meter til Bondivann togstasjon
- Kun 300 meter til bussholdeplass
- Gangavstand til Asker sentrum
- Umiddelbar nærhet til Bondivann med
   badebrygger
- Flotte turmuligheter like utenfor døren

Beliggenhet
Bondilia 21 ligger vakkert til, i enden av parkanlegget til Søndre Bondi gård, ved nordøstenden av Bondivannet. Leiligheten har en meget flott beliggenhet i et populært og nyere boligområde, vakkert omkranset av naturskjønne omgivelser. Leiligheten ligger skjermet og usjenert til i byggets toppetasje med utsyn over nærområde. Sameiets uteområder grenser mot Bondivann noe som gir rikelig med muligheter for rekreasjon, lek og sosialt samvær for beboerne. De hyggelige arealene like utenfor døren er flott opparbeidet med turstier, badebrygge, lekeplass og egen trimpark. Leiligheten ligger meget sentralt med gangavstand til både Asker sentrum og togstasjon. Fra leiligheten er det også kun noen hundre meter til både barnehage, barneskole, dagligvarebutikk, idrettsanlegg og offentlig kommunikasjon. Like ved leiligheten er det nettopp åpnet en ny kiwi-butikk.

Rekreasjon:
Navnet Bondi betyr et godt sted å bo, og det er ikke tvil om at Søndre Bondi vil ha positiv innvirkning på din livskvalitet. Naturen omkranser bygningene og byr på en rekke rekreasjonsmuligheter. Området mot Bondivannet er en viktig biotop med stort biologisk mangfold. Naturområdet er rikt på både vegetasjon, -dyre- og fugleliv, og gir genuine naturopplevelser hver eneste dag. Like nedenfor har Bondibroen Og Omegn Vel opparbeidet en nydelig sandstrand med lekeplass, brygge og toalett. Det foretar jevnlig kontroller av vannkvaliteten, og du kan trygt ta den en forfriskende dukkert. Vannet innbyr også til både fiske og padling, og om isen tillater det, er det populært å gå på skøyter. Området byr på et fantastisk turterreng sommer som vinter med tur- og skiløyper like i nærheten. Her er det direkte tilgang til lysløype, turstier, badevann og gode turmuligheter rett utenfor døren. I nærområdet finnes det også spennende aktiviteter som små og store kan nyte godt av, bl.a. Vardåsen Alpinbakke. For den aktivitetslystne kan området blant annet by på fotballbane, lekeplass, skøytebane og svømmehall, noe som gjør området et attraktivt sted å bosette seg.

Søndre Bondi grenser til Risenga idrettspark. I tillegg til badeanlegget som har blitt kåret til Osloregionens beste, inneholder parken både innendørshall, ishall og kunstgressbane. På området ligger også Asker tennishall og bare noen hundre meter unna, utendørsanlegget som er et av landets flotteste.

Handel:
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på den nye Kiwi-butikken på Bondi, kun ca. 700 meter fra leiligheten. Det er også kort vei til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Asker:
Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.

Tomt
Eiet tomt, 8702 m²
Ideell andel felles eiet tomt. Pent opparbeidet fellesareal med asfalterte gangveier, steinlagte arealer, plen og beplantning. Felles lekeareal og trimpark.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré / gang:
Leiligheten har adkomst fra felles trappegang. Leiligheten ligger på samme plan som hovedinngangspartiet, men deler av leiligheten ligger som en 2. etasje mht. bakkeplan. Entré med parkettgulv over vannbåren gulvvarme, lysmalte veggoverflater og downlights i himling. Dørcalling med monitor.

Stue:
Stor og åpen stue med fine, definerte soner og gode møbleringsmuligheter. Her finner du enkelt plassen du måtte trenge til komfortmøbelement. God plass til sofagruppe samt et romslig spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Stuen har eikeparkett over vannbåren gulvvarme og lysmalte veggoverflater. Store vindusflater og en himlingshøyde på ca. 2,67 meter sørger for en fin romfølelse. Her får man lysinnslipp fra flere himmelrerninger. Det er montert ny solavskjerming foran balkongdøren.

Fra stuen er det utgang til solrik balkong ca. 18 kvm. med flott utsikt mot bl.a. Bondivannet, Vardåsen og sameiets tomt. Balkongen blir en fin forlengelse av rommet hvor måltider enkelt kan medbringes ut. God plass til utemøbelement og grill.

Kjøkken:
Stort, moderne og velutstyrt kjøkken i åpen løsning mot stue. Det lekre kjøkkenet er praktisk designet med stilrene rette linjer og gjennomførte løsninger. Det er lagt vekt på god arbeidsplass og rikelig med skuffer og skap til oppbevaring. Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter og stålhåndtak. Godt med benkebelysning samt fliser mellom overskap og benkeplate. Komfyr med induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser er integrert i innredningen. Hvitevarene er levert av Siemens.

Bad og wc:
Pent, helfliset bad med opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er innredet med Geberit aquaclean vegghengt toalett og en moderne baderomsinnredning med gode oppbevaringsmuligheter. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og regnfallsdusj.

Separat, helfliset toalettrom med gulvvarme. Toalettrommet er innredet med vegghengt toalett og baderomsinnredning. 

Soverom:
Leiligheten inneholder to fine soverom. Romslig og lunt hovedsoverom med gode møbleringsmuligheter. Soverommet er innredet med et romslig garderobeskap. Leilighetens 2. soverom er noe mindre og egner seg utmerket som f.eks. barnerom, kontor eller gjesteværelse. Begge soverommene har parkettgulv og malte veggoverflater.

Byggemåte
Boligblokk oppført over fire etasjer i tillegg til kjeller og garasjeanlegg. Beliggende på dels flat og skrånende tomt mot vest og Bondivannet. Hovedkonstruksjoner i stål og betong. Det er avholdt 1-års befaring mellom dagens eier og selger/utbygger. Anmerkninger opplyses å være utført. Grunnmur i betong. Fundamentert med støpt plate på trolig fast grunn. Bærende konstruksjon i stål og betong. Utfyllende isolert bindingsverk. Fasader av teglstein og dels kledning. Isolérglassvinduer i treramme fra byggeåret. Både fast karm og hengslede vinduer. Brann- og lydsertifisert inngangsdør. Balkongdør med isolerglass. Ny solavskjerming foran balkongdør. Flat yttertakskonstruksjon med betongelementer. Yttertak er tekket med tjærepapp, dukmembran eller tilsvarende. Deler av yttertak fungerer som takterrasse for øvrige leiligheter. For ytterligere informasjon om byggemåte, se tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 73 kvm
Entré/gang, bad, kjøkken, stue, separat toalett og to soverom

Bruksareal
Bruksareal: 76 kvm
Entré/gang, bad, kjøkken, stue, separat toalett, to soverom og bod

Boder
Én innvendig bod. I tillegg disponerer seksjonen en sportsbod i garasjeanlegg på ca. 7,5 kvm.

Standard
Ny eierseksjon (leilighet) fra 2018 i Asker/Bondilia. Den har gode dagslysforhold med lysinnslipp fra to sider. Den har en arealeffektiv og praktisk
planløsning samt godt med lagringsplass i innvendig bod. Romslig overbygget balkong ut fra stue/kjøkken. Det er åpen kjøkkenløsning mot stue.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest, men midlertidig brukstillatelse datert 07.06.2018.

Oppvarming
- Varmekabler på bad
- Vannbåren gulvvarme i øvrige rom (Ikke i soverom)

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom felleskostnadene.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 933,- pr.mnd.
Kommunale avgifter, akonto fjernvarme, grunnpakke kabel-tv, snørydding, generell drift og vedlikehold, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, revisjon og forretningsførsel

Felleskostnadene inkluderer bl.a. kommunale avgifter, akonto fjernvarme, grunnpakke kabel-tv, snørydding, generell drift og vedlikehold, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, revisjon og forretningsførsel mm.

Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskost brøk: kr. 1.976,-
Felleskost likt: kr. 500,-
A-konto energi: kr. 457,-

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen lån registrert for selskapet pr. 10.06.2020.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6676272

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 125 640,- Som sekundærbolig Kr. 4 052 304,-

Sameie
Sameie: Søndre Bondi Terrasse Sameie Orgnr: 920983480
Sameiet har egen hjemmeside: http://web1.herborvi.no/7640

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Styregodkjenning
Styregodkjenning av ny kjøper er ikke påkrevd.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for andre beboere.

Diverse
- Balansert ventilasjon i leiligheten (både tilluft    og avtrekk). Felles ventilasjonsaggregat i bygningen
- Leiligheten er tilknyttet bygningens felles varmtvannsanlegg
- Felles brannvarslingsanlegg
- Lampe over spisebordet medfølger ikke
- Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

2014/960195-1/200  Bestemmelse om bebyggelse  
05.11.2014 Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Asker kommune
Overført fra: 3025-51/193
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/988459-1/200  Best. om adkomstrett  
26.10.2015 rettighetshaver: Knr: 3025 Gnr: 51 Bnr: 194  
Overført fra: 3025-51/193
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/677227-1/200  Bestemmelse om kloakkledning  
20.04.2018 21:00 Rettighetshaver: ASKER KOMMUNE  
Org.nr: 920125298
Rett til å ha liggende kummer og pumpestasjon
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Overført fra: 3025-51/193
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/1320796-1/200  Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme  
26.09.2018 21:00 Rettighetshaver: SOLØR BIOENERGI VARME AS  
Org.nr: 982435358
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Regulering
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
162 500,- (Dokumentavgift)

171 519,50 (Omkostninger totalt)

6 571 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Direkteutlegg for selger / utsatt fakturering (Kr.2 500)
Løfting av Finn annonse 11.09.20 (Kr.1 000)
Provisjon (Kr.58 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.23 920)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 900)
Markedspakke «minimum» Finn, FB kampanje og LOOK (Kr.9 000)
Visningshonorar pr. stk. (Kr.2 950)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 860)
Nye bilder (Kr.3 930)
Totalt kr. (Kr.134 960)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0114

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Odd André Engh

Saksbehandlere
Odd André Engh
Eie Asker
Mob: 90 04 49 17 / E-post: oae@eie.no

Eie Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.