Bilde 1 av Brendsvollengene 50ABilde 2 av Brendsvollengene 50A
Digital salgsoppgave
Brendsvollengene 50A

1383 Asker • Asker kommune

Prisantydning

kr 4 000 000

Fellesgjeld: kr 9 874Omkostninger: kr 109 240Totalpris: kr 4 119 114
Tiltalende 3-roms endeleilighet med usjenert terrasse og hage. Carport med elbillader. Barnevennlig og sentralt.
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
15
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
66 m²
Bruksareal (BRA)
70 m²
Bruttoareal (BTA)
77 m²
Fellesutgifter
kr 1 810 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 072 / Mnd
Prisantydning
kr 4 000 000
Omkostninger
kr 109 240
Fellesgjeld
kr 9 874
Totalpris
kr 4 119 114
Fellesformue
kr 11 258
Byggeår
2009
Tomt
Fellestomt 6555 m²
Oppdragsnummer
39200203
card-default

Christian Thordén Salvesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Les om Christian
Visninger
Mandag 30. nov.
17:30 - 18:30
Meld deg på visning
Prisantydningkr 4 000 000,-
Fellesgjeldkr 9 874,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 009 874,-)kr 100 220,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 4 119 114
Eiendom
Brendsvollengene 50A, 1383 Asker, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 9 bnr. 453 snr. 15 orgnr. 894814292 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 66 kvm
Bruksareal: 70 kvm
Bruttoareal: 77 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2009

Tomt
Fellestomt 6555 m²

Prisantydning
4 000 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 9 874,- pr. 20.10.20
Andel fellesformue: kr. 11 258,- pr. 20.10.20

Totalpris inkl. omkostninger
4 000 000,- (Prisantydning)
9 874,- (Andel av fellesgjeld)

4 009 874,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
100 220,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 009 874,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

109 240,- (Omkostninger totalt)

4 119 114,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 1 810,- pr. mnd.

Felleskostnadene inkluderer: Renter og avdrag på fellesgjeld, grunnpakke kabel-tv, felles bygningsforsikringer, generell drift og vedlikehold av fellesareal, snøbrøyting, strøing og feiing, gressklipping, vedlikehold lekeplasser og grøntanlegg, forretningsførsel mm.

Felleskostnadene fordeles slik:
Grunnkostnad: kr. 1 042,-
Avdrag fellesgjeld: kr. 340,-
Renter fellesgjeld: kr. 29,-
Tv og bredbånd: kr. 399,-

Kommunale avgifter
Kr. 12 853 pr. år

Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Parkering
Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass i carport med elbil-lader.

Eier
Konrad Hamstad

Beliggenhet
Brendsvollengene 50A har en sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert og barnevennlig boligområde på Drengsrud. Boligen ligger særdeles barnevennlig i et stille nabolag med bilfrie internveier, lekeplasser og store grøntarealer. Her er det trygge og gode oppvekstsvilkår med kort vei til barneskole og flere barnehager. Drengsrud er et svært populært og veletablert boområde, omkranset av friområder og naturskjønne omgivelser, hvor du har nærhet til marka med bade- og fiskevann samt flotte turveier over Asker golfbane mot Vestmarka. Her er det også kilometervis med lysløyper samt flere fine badeplasser like i nærheten, ved Finsrud og Hogstadvannet.

Skole og barnehage
Boligen ligger særdeles barnevennlig til i blindvei, i et rolig nabolag med bilfrie internveier, lekeplasser og store grøntarealer. Her er det trygge og gode oppvekstsvilkår med kort vei til barneskole og flere barnehager. Kort og trygg skolevei til Drengsrud barneskole på bare noen hundre meter. Det finnes flere barnehager i området; slik som Ånnerud barnehus, Frelsesarméen Trollstua barnehage og Ånnerudtoppen Barnehage for å nevne noen. Ånnerud barnehus er den nærmeste, kun 500 meter fra boligen. Boligen sokner til Solvang ungdomsskole, og det er flere videregående skoler i Asker.

Fritid og aktiviteter
Boligen ligger like ved lekeplassen med huskestativ og flere lekeapparater. I tillegg ligger det en fotballbane og lekeplass på Drengsrud barneskole, like bort i veien. For golf entusiasten ligger Asker golfklubb, med sin populære 18-hulls bane, i kort gangavstand fra boligen. Det er også kort vei til Olledalen skytebane. I nærområdet finnes det spennende muligheter for aktiviteter som små og store kan nyte godt av, slik som golfbaner, alpinanlegg, svømmehall, tennisbaner, idrettsplasser, fotballbaner, ishall med mer.

Asker Skiklubb et anerkjent fleridrettslag som holder til på Føyka, Asker stadion kun en kort kjøretur fra boligen. Her er det et godt og variert aktivitetstilbud i flere grener, for barn og unge.  Dikemark rideklubb ligger også i nærheten, med en stor ridestall. Rideskolen tilbyr undervisning i dressur, knøtteridning og sprang, både for store og små. Kort avstand er det også til DIF-banen og Dikemark idrettsanlegg. DIF har mange aktiviteter rettet mot barn og ungdom, og satser aktivt på fotball, langrenn og aerobic samt både sykling og innebandy.

Rekreasjon
Asker er kjent for sin frodige og vakre natur, og Drengsrud er et perfekt utgangspunkt for den aktive og frilufts-glade familien. Her kan man nyte lett tilgjengelige skogsområder med mangfoldige stier og idylliske innsjøer. Det er flere flotte bade- og fiskevann i nærheten. Finnsrudvannet, Brendsrudvannet og Hogstadvannet ligger i kort gangavstand fra boligen, samtidig som det er kort vei til Semsvann. Fra boligen er det kun noen minutters gange til markagrensa, sommer som vinter. Her finnes et utall skogstier og rundturer mot Solli, Semsvann og innover Vestmarka. Solli er turmulighetenes indrefilet i Asker. Semsvannet er en populær friluftsperle som ble valgt til Askers tusenårssted ved tusenårsskiftet. Rundt vannet er det anlagt en bred og fin turvei som er farbar med både til fots, med barnevogn og sykkel. Det er også flere fine badeplasser rundt vannet. Om vinteren er det skiløyper i flere retninger som har utspring fra Semsvannet. Isfiske er også en populær aktivitet på vinterstid.

Handel og tjenester
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 på Drengsrud som ligger i gangavstand fra boligen. Det er få minutters kjøring til Asker sentrum med Trekanten senter. Asker sentrum og Trekanten byr på en mengde spennende butikker, restauranter og kaféer. Kulturhus, kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Liertoppen kjøpesenter har en god og variert butikkmiks og kan tilby gratis parkering og shopping i 86 forskjellige butikker og spisesteder samt treningssenter, apotek, frisør, tannlege, dyrlege og vinmonopol. I tillegg finner du en stor Kiwi-butikk på Lierskogen. Her vil du kunne finne det aller meste av hva man måtte trenge.

Offentlig kommunikasjon
Det er kun noen hundre meter til nærmeste bussholdeplass med avganger mot Asker stasjon og Drammen via Lierbyen. Bussen bruker bare et par minutter til Asker sentrum og Asker stasjon som er et knutepunkt når det kommer til buss- og togforbindelser. Fra Asker går det hyppige avganger med både lokal- og regiontog retning Oslo og Drammen. Flytoget går også fra Asker stasjon, flere ganger i timen. Til Nationalteateret bruker man kun 18 minutter med toget fra Asker.

Tomt
Fellestomt, 6555 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré
Leiligheten har trappefri adkomst via et hyggelig, overbygget inngangsparti med plass for utemøblement. En lys entré ønsker deg velkommen inn. Her er det flislagt gulv med gulvvarme og lysmalte overflater. I entréen er det god plass til garderobeløsning for yttertøy og sko.

Stue
Fra entréen kommer du inn i den åpne stuen. Stuen har godt utnyttet gulvareal hvilket gir fleksibilitet med tanke på møblering. Her har du god plass til en sofagruppe med mediasone samt en spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Stuen har store vindusflater sørger for gode lysforhold samt en fin romfølelse. I stuen og på kjøkkenet er det også varme i gulvet.


Terrasse
Fra stuen er det utgang til en nordvendt terrasse som måler ca. 7,7 kvm. Her kan du enkelt møblere med utemøblement og grill. Terrassen blir en fin forlengelse av stuen hvor måltider enkelt kan medbringes ut. Fra terrassen er det adkomst til en liten hageflekk, som er godt skjermet for innsyn. Her har du ekstra boltreplass for både store og små.

Kjøkken
Leiligheten har et lyst og pent kjøkken i åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredningen har lyse og tidløse fronter med håndtak i stål. Benkeplaten er i laminat som er det mest slitesterke og vedlikeholdsfrie alternativet. Innredningen har en funksjonell utforming, og byr på effektive arbeidsflater med god oppbevaringsplass i både skuffer og skap. Kjøkkenet har også gode vindusflater som sørger for gode lys- og arbeidsforhold. Innredningen har avsatt plass for frittstående komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Under kjøkkenvinduet er det også god plass til et spisebord.

Soverom
Leiligheten har 2 lyse og trivelige soverom. Hovedsoverommet er lunt og fint med god plass til dobbeltseng og nattbord. På hovedsoverommet finner du også en stor garderobe med rikelig av oppbevaringsplass. Det andre soverommet er noe mindre og egner seg utmerket som barnerom, gjesterom eller kontor. Soverommet har garderobeskap med god oppbevaringsplass.

Bad
Badet ligger i tilknytning til gangen og er innredet med servant i baderomsinnredning med overskap, speil og belysning, toalett og badekar med dusjarmatur. Badet er helfliset med varme i gulvet og det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyle.

Bod
I tillegg har leiligheten også en innvendig bod med mye god lagringsplass. Leiligheten disponerer også en romslig sportsbod på bakkeplan på ca. 5,3 kvm.

Byggemåte
Boligbygg over 2 etasjer. Gulv mot grunn av betong. Bærende vegger og skillende dekker i trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med panel. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med glassfelt. Balkongdør og vinduer med rammer/karmer tre, og to-lags glass fra byggeår. Oppvarming med elektrisitet.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 66 kvm

Entré/gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 70 kvm

Entré/gang, stue, kjøkken, bad, 2 soverom og innvendig bod.

Standard
Følgende har fått tilstandsgrad 2 eller 3 i tilstandsrapporten.

TG2:
Bad:
- Slukets tilkomstmulighet for rengjøring: Tilkomst til sluket under badekar er utilfredsstillende.
- Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) inkl. rørgjennomføringer: Det var ikke mulig på befaringstidspunktet og inspisere sluk/membran grunnet badekarets plassering.

Kjøkken:
- Vannrør: Fordelerstammer for rør-i-rør-systemet er plassert på vegg i benkeskap og ikke i ett fordelerskap. Det er gjort tiltak med sluk og lekkasjevarsler i benkeskap. Ved en eventuelt lekkasje fra systemet kan forårsake følgeskader.

Overflater gulv: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser i entré, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.

TG3: Ingen

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet. Gulvvarme i entré, gang og stue/kjøkken. Leiligheten har balansert ventilasjon.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 12 853 pr. år

Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Fordeling felleskostnader
Kr. 1 810,- pr. mnd.

Felleskostnadene inkluderer: Renter og avdrag på fellesgjeld, grunnpakke kabel-tv, felles bygningsforsikringer, generell drift og vedlikehold av fellesareal, snøbrøyting, strøing og feiing, gressklipping, vedlikehold lekeplasser og grøntanlegg, forretningsførsel mm.

Felleskostnadene fordeles slik:
Grunnkostnad: kr. 1 042,-
Avdrag fellesgjeld: kr. 340,-
Renter fellesgjeld: kr. 29,-
Tv og bredbånd: kr. 399,-

Faste løpende kostnader
Eiendommen er forsikret gjennom sameiet. Innboforsikring må tegnes av kjøper.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 94907051298, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 20.10.2020: 3.05% pa.
Antall terminer til innfrielse: 45
Saldo per 20.10.2020: 273 456
Andel av saldo: 9 875
Første termin/første avdrag: 12.08.2019 ( siste termin 12.07.2024 )

Årsregnskap
Årsregnskapet for 2019 viste et underskudd på kr. 51 209,-. Årsregnskapet er vedlagt salgsoppgaven.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 82113232

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 090 526,- Som sekundærbolig Kr. 3 925 893,-

Sameie
Sameie: Boligsameiet Brendsvolltunet 2, Orgnr: 894814292

Forretningsfører
ABBL
Asker og Bærum Boligbyggelag
Org.nr. 940 007 801
post@abbl.no

Styregodkjenning
Kjøper trengs ikke godkjennes av styret.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Andel i realsameie:
2008/495669-2/200  Opprettelse av realsameie  
18.06.2008 
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3025 Gnr:9 Bnr:456  5/312 

Heftelser:
Ingen

Grunndata:
2020/1683274-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 
 
2009/132177-1/200  Seksjonering  
24.02.2009 
opprettet seksjoner:
snr: 15
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning og grunn
sameiebrøk: 70/2184

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 14.06.2019.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei via privat stikkvei.
Offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning og omkostninger
4 000 000,- (Prisantydning) 9 874,- (Andel av fellesgjeld) 4 009 874,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 220,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 009 874,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 109 240,- (Omkostninger totalt) 4 119 114,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 850)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 160)
Markedspakke Sølv (Kr.13 000)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 009 874,-) (Kr.48 118,49)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.99 978,49)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0203

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Christian Thordén Salvesen
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Mob: 97 05 38 38 / E-post: cs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Brendsvollengene 50A
For mer om objektet
Brendsvollengene 50A

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.