Bilde 1 av Elvetangen 9Bilde 2 av Elvetangen 9
Digital salgsoppgave
Elvetangen 9

1396 Billingstad • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Moderne 3-roms med god takhøyde, flotte uteplasser og egen inngang m trappefri adk. - Garasje m. el-lader - Rolig
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
109
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
85 m²
Bruksareal (BRA)
85 m²
Fellesutgifter
kr 3 600 / Mnd
Prisantydning
kr 6 290 000
Omkostninger
kr 165 270
Totalpris
kr 6 455 270
Fellesformue
kr 14 483
Byggeår
2020
Tomt
Eiet tomt 8568 m²
Oppdragsnummer
39210454
card-default

Christian Thordén Salvesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Les om Christian
card-default

Joakim Lundquist

Eiendomsmeglerfullmektig | Kontorsjef
Les om Joakim
Prisantydningkr 6 290 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 156 250,-
  
Totalpris kr 6 455 270
Eiendom
Elvetangen 9, 1396 Billingstad, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 32 bnr. 283 snr. 109 i Asker kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 85 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2020

Tomt
Eiet tomt 8568 kvm

Prisantydning
6 290 000

Takstrapport
Takstmann: Kristian Nohr v/Anticimex
Takstdato: 20.12.21

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 14 483,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
6 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
156 250,- (Dokumentavgift)

165 270,- (Omkostninger totalt)

6 455 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 600,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, a konto energi, fibertilgang, garasje, felles byggforsikring, drift og vedlikehold av sameiet, forretningsførsel med mer.

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene dekkes gjennom felleskostnadene.

Eier
Thor Kristian Ingham

Parkering
Det medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Plassen er utstyrt med elbillader. Det er gode gjesteparkeringsmuligheter lett tilgjengelig.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Elvetangen 9 har en attraktiv beliggenhet i et moderne boligområde på Billingstad i Asker. Her bor du fredelig med umiddelbar nærhet til naturskjønne omgivelser. Fra eiendommen er det kort vei til barneskole, matbutikk, tog og buss. Nærområdet byr på flotte turmuligheter, bl.a. den idylliske kyststien fra Holmen mot Nærsnes. Området grenser dessuten mot Vestmarka og her finnes utallige tur- og sykkelstier. Toppen av Skaugumsåsen med flott utsikt over Askerbygda, Bærum og Oslo er en løpe- eller sykkeltur unna. Om vinteren er det stort utvalg av preparerte skispor og lysløyper i nærheten. I gode snøvintre er det kun et par hundre meter til preparerte skiløyper til Vestmarka. Dette er med andre ord et perfekt utgangspunkt for flotte turopplevelser for hele familien, året rundt. Ett par minutters sykkeltur til flere fotballbaner og den nyoppussede Lynbanen med sandvolleyballbane, grusbane, fotballbinge og lekestativer. Om vinteren er det her skøytebane og akebakke. På Holmen finnes idrettsanlegg med ishall, kunstgressbane, turnhall, innendørs klatrevegg, lysløper og tennisbaner. Gyssestad båthavn med muligheter for flotte båtturer i Oslos skjærgård, er få minutter unna.

Fra eiendommen er det gangavstand til bussholdeplass med god kommunikasjon retning Sandvika og Asker sentrum som er knutepunkter for offentlig kommunikasjon og ekspressavganger til Oslo. Billingstad togstasjon ligger ca. 11 minutters gange fra eiendommen med gode togforbindelser med avganger til Sandvika, Asker, Lysaker, Oslo og Lillestrøm. Få minutters kjøretur med bil til Sandvika sentrum som tilbyr et eldorado av forretninger og servicetilbud. Hvalstad skole er den lokale barneskolen som ligger litt over 2 km unna, og Torstad skole er den nærmeste ungdomskolen. Flere barnehager i nærhet til eiendommen.

Fra eiendommen er det kort avstand til handlemuligheter på Holmen senter, Slependen senter og Sandvika Storsenter med alt av forretninger og servicetilbud. Sandvika Storsenter har et bredt tilbud av forretninger, cafeer og spisesteder. Senteret er et av Norges største kjøpesenter med 200 butikker og spisesteder, så her har de noe for enhver smak. I Sandvika og Asker finner du kino og kulturhus. Det er også kort vei til IKEA. Det kan også være verdt å nevne at det er kort vei til Asker sentrum. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre; ypperlige shoppingmuligheter, intime cafeer, gode restauranter, varierte kunstgallerier, spennende uteliv og ellers alt hva Asker har å tilby av fasiliteter og servicetilbud.

Asker er kjent for å være en av landets mest populære kommuner å bo i. Asker er kjent for en vakker og varierende natur, aktiv sentrumskjerne, et mangfold av fritidsaktiviteter både for barn og voksne, godt kollektivt tilbud retning Oslo og Drammen. Asker har en lang kystlinje med et florerende båt og strandliv, samt marka med mulighet for toppturer med flott utsikt, og andre markerte tur- og skiløyper. Risenga idrettspark kan tilby et rikt tilbud av idrettsaktiviteter både for barn og voksne, her har også Frisk Asker og Asker Aliens sine hjemmebaner.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av moderne blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 8568 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
1. etasje 85 kvm P-rom / BRA: Entré, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom og omkledningsrom

Det medfølger garasjeplass med elbillader, samt kjellerbod.

Byggemåte
Selveierleilighet tilhørende Neselva Hageby, beliggende ved Billingstad i Asker kommune. Sameiet består av boligseksjoner. Felles eiet tomt for sameiet opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, gressplen, busker, trær og diverse beplantning.

Boligbygg over 4 etasjer samt kjeller. Betongplate mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller i hovedsak av betongelementer og stålsøyler. Utfyllende vegger av bindingsverkskonstruksjon. Utvendig fasade forblendet med teglstein. Flat takkonstruksjon tekket med papp/ membran (Ikke besiktiget). Leiligheten har ytterdør med glassfelt. Vinduer fra byggeår med tre-lags glass og karmer/rammer av tre/metall. Balkongdør fra byggeår med tre-lags glass og karmer/rammer av tre/metall. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann og oppvarming via fjernvarme. Gulvvarme i alle rom. Balansert ventilasjon. 3- roms leilighet beliggende i byggets 1. etasje. Adkomst via egen inngang.

Leiligheten består av entré, bad, to soverom, omkledningsrom og stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stue til sørvestvendt markterrasse på ca. 19 kvm. I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller på ca. 5,8 kvm. Samt en parkeringsplass i felles garasjekjeller med elbillader.

Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 85 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 85 kvm

Standard
Entré | Velkommen inn!
Eiendommen har et innbydende inngangsparti. Både inngangspartiet og deler av forhagen er takoverbygd som gir ly mot vær og vind. Inne i leiligheten blir man møtt av en elegant entré med parkett på gulv og plass til klesoppheng eller skoskap. Gulvet har vannbåren gulvvarme som gir et lunt og behagelig underlag - Dette er gjennomgående for boligen med unntak av badet som har varmekabler. Det er en romslig garderobe med fronter i naturfarger. Fra entréen har man videre adkomst til badet, et av soverommene og stuen.

Stue | Herlig allrom med gode lysforhold
Stuen er leilighetens midtpunkt og byr på en smart planløsning med gode møbleringsmuligheter. Det er god plass til sofaseksjon med stuebord og tilhørende møblement, samt oppbevaringsmøbler, kontorplass med mer. Det er i tillegg plass til romslig spisestue hvor familien kan samles til selskap og høytider. Stuen har store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys. Farge- og materialvalget komplementerer det naturlig lyse inntrykket med hvite vegger og lys, delikat parkett på gulvet.

Terrasse | 19 kvm med sommerparadis
Terrassen har utgang fra stuen og er på ca. 19 kvm. Dette er et perfekt sted å samles med venner og familie til selskap eller slappe av i solveggen med en bok. Det er plass til spiseplass, lounge eller lignende. Solforholdene er gode med sol fra formiddag og ut mot 21-tiden på kvelden sommerstid. Terrassen vender ut mot særdeles velstelte og delikate fellesarealer med bekk, nydelig beplantning og plen. Terrassen ble utvidet i 2021 og er utstyrt med utekran. På andre siden av boligen, ved inngangspartiet er det en deilig forhage med morgensol. Her kan man starte dagen rolig med en kopp kaffe eller lignende på sløve helgedager.

Kjøkken | Delikat og velutstyrt
Kjøkkenet ligger med åpen løsning mot stuen som gir god utnyttelse av det tilgjengelige arealet. Det er innredning langs to av veggene med gode oppbevaringsmuligheter i under- og overskap.. Frontene er slette med en moderne stil og mørk utførelse. Benkeplaten er i slitesterk laminat og har nedfelt stålkum. Hvitevarene er integrert og inkluderer platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og frys-/kjøleskap. Ventilatoren er innfelt i overskapene. 

Soverom | Behagelig atmosfære
Det er to gode soverom i boligen. Hovedsoverommet har adkomst fra entréen og er av god størrelse med god plass til dobbeltseng. Innerst i rommet er det en walk-in garderobe som byr på rikelig med klesoppbevaringsplass. Rommet holder tilsvarende pen stil som resten av boligen som bidrar til en behagelig atmosfære. Det andre soverommet er perfekt som barnerom, kontor eller gjesteværelse, avhengig av behov. Det er god plass til seng og/eller arbeidspult.

Bad | Lekkert fra 2020
Badet er fra byggeår og er flislagt med hvite fliser på vegg og mørke fliser på gulv. Badet er av god størrelse og passer godt for en familie. Her er det innlagt varmekabler som gir en deilig start på dagen. Av utstyr er det her vegghengt toalett, servantinnreding med underskap, speil med belysning og dusjhjørne med glassdører. Det er opplegg for vaskemaskin. Badet er tilknyttet det balanserte ventilasjonsanlegget som bidrar til et bedre inneklima og redusert kondensering.

Overflater:
- Overflater på innvendige gulv er parkett.
- Overflater på innvendige vegger er malte flater.
- Overflater på innvendige himlinger er malte flater. Downlights i entré og deler av stuen.

Diverse:
- Vannrør av typen rør-i-rør system og avløpsrør i plast, skjult røropplegg.
- Fordelerskap for vannrør er plassert i himlingen på badet.
- Fordelerskap for vannbåren varme er plassert i omkledningsrom. Varmekabler på badet.
-  Balansert ventilasjon, aggregat for ventilasjon med filter plassert i omkledningsrom.
- Sikringsskap med automatsikringer plassert i omkledningsrom. Hovedsikring og strømmåler er plassert i fellesareal. Skjult elektrisk anlegg i leiligheten.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 28.08.2020.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme.
Fordelskap for gulvvarme er plassert i omkledningsrom.
Varmekabler på badet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 600,- pr.mnd.
Herav:
Felleskostnader kr. 2 752,-
A konto energi kr. 688,-
Fiberaksess kr. 10,-

Felleskostnadene inkluderer:
Kommunale avgifter, a konto energi, fibertilgang, garasje, felles byggforsikring, drift og vedlikehold av sameiet, forretningsførsel med mer.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har hatt et strømforbruk på ca. 3 750 kwh de siste 9 månedene.
Boligen er tilknyttet fibernett (1000/1000) gjennom Homenet til en månedlig kostnad på kr. 499,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen lån per 31.12.20, kun felles formue.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 7379217

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
Sameie: Neselva Hageby 1,

Sameiet består av 123 boligseksjoner, 1 næringsseksjon for parkering og 1 næringsseksjon for boder i eiendommen gnr. 32, bnr. 283 i Asker kommune.

Styrets arbeid
Under følger en punktliste over oppgaver styret har arbeidet med det siste året:
o Befaring av fellesarealer for byggene A, B, C, D og E i tillegg til garasjeanlegg og utearealene.
o Innhenting av tilbud for hjelp ved overtagelse av fellesarealer og utomhus arealer
o Inngå nye service avtaler for blant annet: heisanlegget, sprinkleranlegg, brannslukningsutstyr, alarm og branntjeneste, VVS-anlegg, ventilasjonsanlegg, fyringsanlegg, brønnpark, garasjeanlegg, callinganlegg, dørautomatikken, alarmlinjer.
o Innhentet anbud og inngå drifts og vedlikeholdsavtale for: Snøbrøyting, vaktmestertjenester, renhold og matter, grøntanlegg utomhus og lekeapparater kontroll.
o Utfører Befaring av Blokk F og G.
o Håndtering av søppel ifm med innflytting av blokk A,B,C, D og E. Bestilling av container ifm innflytting av Block F og G.
o Setting opp av H- nummere utenfor hver leilighet.
o Ordning av ting som måtte fikses/repareres - lyktestolpen, tre som falt over veien, smekklås på sykkelboder osv.
o ordning for bestilling av ekstra hus nøkler. Her har det blitt mye arbeid i forbindelse med kontroll, men styre nå har fått til en lettere løsning via OBOS.
o ordning for bestilling av postkasse skilter
o Retningslinjer for montering av utvendig utstyr for solskjerming, levegger, varmeovner og screens. Oppfølging av seksjonseiere som har valgt andre løsninger enn vedtatt av styret. Vi har bruk mye tid her og innhentet estimater fra 5 forskjellige leverandør.
o Utarbeide avtale med et firma for bestilling og montering ventilasjons filter.
o Organisere, sende ut og følge opp oversikter over tidspunkt for programmering av utstyr for vannmåling i alle 120 leilighetene. Purre og følge opp dette i flere runder. Svare på henvendelser knyttet til dette. Saken tok mye tid.
o Gjennomgang av parkeringsregler fra Asker kommune, setting opp av skilter og undersøkelse av parkeringsvakt.
o Samtaler med utbygger ifm flere mangler på områder (varmt vann, plantegninger, strøm, mm)
o Flere vannlekkasjer i garasjen - diskusjon med utbygger
o En del klager fra beboende ifm røyk, bråk, parkering, vedlikehold mm
o Undersøkte flere muligheter for fakturering av strøm bruk av elbiler. Har deretter bestemt å innføre et system som heter Borettslad og blir snart implementert.
o Innkjøp av vannsuging maskin til vaktmesters bruk i garasjen.
o Undersøkelse av flere selskaper til kontroll av gjesteparkering. Valg falt på VestPark som ble iverksatt rett etter Påske.
o Håndtering av innbrudd i sportsboder og kjellerboder.
o Ordnet vår rengjøring av garasjen og uteområde
o Koordinert avtaler for årlig vedlikehold av dører og heiser.
o Etablering av uteområde gruppe som ordnet flaggstang og flagg til 17.mai. Gruppen jobber fremdeles med forslag til forbedring av uteområde.
o Prisundersøkelse og ordning av vasking av nedgravde søppel kontainer.
o bestilling av sikringsbeslag til sykkel- og boddører.
o Info til beboende om forskjellige ting: varmtvann problematikken, pakkepost innføringen, brannalarm varsling
o Laget forslag til husordensregler
o Laget forslag til styres- vedtektsendringer.
o Utarbeidet branninstruks
o Utredet mulighet og felt trær langs elven i samarbeid med utbygger
o Gjennomgangen av regnskapet med forretningsfører.

I tillegg til oppfølging av vedtak fra årsmøtet (se saksliste) vil styret arbeide med følgende oppgaver det kommende året:
o Gjennomføring av ettårsbefaring av fellesområder i tillegg til oppfølging og utkvittering av mangler funnet under overtagelse.
o Gjennomgå avtaler for service, tjenester og andre kostnader for å sikre at sameiet har en konkurransedyktig pris i forhold til tjenesten som blir levert. Eventuelt inngå nye eller reforhandle avtaler der dette er nødvendig.
o Igangsetting av fakturering av forbruk ved elbillading. Elbilladerne har data for tidligere forbruk og dette vil bli fakturert til den enkelte eier når dette er på plass.
o Igangsette avlesing av forbruk av varmtvann og oppvarming i tillegg til å avregne dette.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyreeiere må ta hensyn til naboer og utvise ansvar for sitt dyrehold. Hund skal alltid føres i bånd på sameiets område. Det vises også til Asker kommunes regler for båndtvang. Ekskrementer skal fjernes med pose og kastes i søppelkasse. Eventuelle uhell i heis/fellesområde innendørs fra hund må umiddelbart vaskes bort av hundeeier. Dyrets eier er ansvarlig for skader dyret måtte påføre person, eiendom eller andre dyr. Ved gjentatte klager kan styret beslutte å forby hold av dyret såfremt det kan dokumenteres at dyret er til ulempe for andre beboere eller brukere av eiendommen. Mating av dyr og fugler på balkong, terrasser og fellesområder er ikke tillatt.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Andel i realsameie
2020/2581943-5/200 Opprettelse av realsameie
Tinglyst 11.06.2020 21:00
Denne matrikkelenhet har andel i:
Knr:3025 Gnr:32 Bnr:283 Snr:125 1/139

Heftelser:
2018/777765-1/200 Bestemmelse om adkomstrett
Tinglyst 18.05.2018 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Asker kommune
Org.nr: 920125298
Rettighetshaver allmennheten
Ferdselsretten gjelder til fots og på sykkel
Overført fra: 3025-32/283
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
2020/2573706-1/200 Seksjonering
Tinglyst 10.06.2020 21:00
snr: 109
formål: Bolig
sameiebrøk: 86/8582

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
156 250,- (Dokumentavgift)

165 270,- (Omkostninger totalt)

6 455 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 160)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.45 900)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.5 900)
Direkteutlegg for selger (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.28 637,50)
Markedspakke Sølv (Kr.13 000)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør (Kr.6 116)
Løfting av Finnannonse (Kr.990)
Totalt kr. (Kr.130 603,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0454

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovvalg


Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig Christian Thordén Salvesen

Saksbehandlere
Christian Thordén Salvesen
EIE Asker
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Mob: 97 05 38 38 / E-post: cs@eie.no

Joakim Lundquist
Eiendomsmeglerfullmektig | Kontorsjef
Mob: 92 05 01 60 / E-post: jol@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Elvetangen 9
For mer om objektet
Elvetangen 9

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: