Bilde 1 av Heggedalsmarka 22ABilde 2 av Heggedalsmarka 22A
Digital salgsoppgave
Heggedalsmarka 22A

1389 Heggedal • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

3-roms leilighet med terrasse og veranda. Nyere kjøkken. Garasjeplass. Fin utsikt og gode solforhold. Meget barnevennlig
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
68 m²
Bruksareal (BRA)
86 m²
Bruttoareal (BTA)
93 m²
Fellesutgifter
kr 825 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 575 / Mnd
Prisantydning
kr 3 250 000
Omkostninger
kr 87 770
Totalpris
kr 3 337 770
Byggeår
1979
Tomt
Eiet tomt 277 m²
Oppdragsnummer
39200211
card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
Prisantydningkr 3 250 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 78 750,-
  
Totalpris kr 3 337 770
Eiendom
Heggedalsmarka 22A, 1389 Heggedal, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 79 bnr. 432 snr. 2 orgnr. 987687568 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 93 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
1979

Tomt
Eiet tomt 277 m²

Prisantydning
3 250 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
78 750,- (Dokumentavgift)

87 770,- (Omkostninger totalt)

3 337 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 825,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
TV/Internett fra GET, snøbrøyting og vedlikehold fellesanlegg etc.

Fellesutgiftene er på kr. 9900,- pr. år og betales 3 ganger i året med kr. 3300,- pr. gang (Kr. 825,- pr.mnd.).

Huseierforeningen har tegnet husforsikring (Bygning/Boligsammenslutning) på 4-manns boligene på feltet og for denne leiligheten tilkommer en ekstra post på fakturaen på kr. 1324,- for å dekke denne kostnaden. Totale felleskostnader pr. kvartal inkludert forsikring blir kr. 4624,-.

Kommunale avgifter
Kr. 6 897 pr. år
Beløpet er i forhold til selgers forbruk i 2019 og vil variere etter forbruk og antall i husstanden. I dette inngår vann/avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser.

Eier
Espen Svendsen

Beskrivelse
Velkommen til Heggedalsmarka 22 A  - en tiltalende 3-roms leilighet med stor terrasse, fin utsikt og gode solforhold. Leiligheten ligger høyt og fritt, rett ved skogkanten i naturskjønne omgivelser. Leiligheten har en flott beliggenhet på feltet med bilfrie adkomstveier i et rolig og etablert boligområde, like utenfor Heggedal sentrum. Det er flere lekeplasser i området samt barnehage på feltet.

Leiligheten har en god planløsning med pene, oppgraderte overflater, store vindusflater og gode lysforhold. To soverom, et moderne kjøkken fra 2016 og bad med opplegg for vask/tørk. Lys og fin stue med peisovn og utgang til veranda på ca. 13 kvm. med flott, langstrakt utsikt. Stor, solrik terrasse ved inngangsparti fra 2020 på ca. 18 kvm. med utebod. Fasaden ble malt opp i 2018.

Fra eiendommen er det kort vei til dagligvarebutikk, barneskole og barnehager. Det er kort gangavstand til nærmeste bussholdeplass som bl.a. kjører til barneskolen på kun ca. fire minutter. Det er gangavstand til Gjellumvannet og Heggedal sentrum med en rekke servicetilbud.

- To soverom
- Stue med peisovn og utgang til veranda
- Moderne kjøkken fra 2016
- Sydøstvendt terrasse ved inngangsparti fra 2020
- Alle overflater er malt opp i ca. 2016-2019
- Nyere laminatgulv
- Gode lagringsmuligheter i boder og loft
- Malt utvendig i 2018
- Flotte solforhold
- Høyt og fritt med fin utsikt
- Kort gangavstand til busstopp
- Gangavstand til barnehager og skole
- Heggedal barneskole
- Hovedgården ungdomsskole
- Umiddelbar nærhet til flotte turområder
- Meget barnevennlig boligområde
- Naturskjønn beliggenhet med marka som nærmeste nabo
- Populær og attraktivt boligfelt

Parkering
Det medfølger en garasjeplass i felles anlegg. Ellers er det parkering i gate etter gjeldene bestemmelser.

Beliggenhet
Heggedalsmarka 22 har en fin og idyllisk beliggenhet like utenfor Heggedal sentrum. Boligen ligger høyt og fritt i et av Askers flotteste familieområder. Her bor du i naturskjønne omgivelser ved marka med flotte turområder i umiddelbar nærhet. Feltet er pent opparbeidet med bilfrie gangveier og lekeplasser for barna. Heggedal byr på et hyggelig og levende nærmiljø som er i sterk utvikling og et satsningsområde i kommunen fremover. Alt av fasiliteter er i umiddelbar nærhet og dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Heggedal eller Coop Extra, som begge ligger ca. 15 minutters gange fra eiendommen.

Området sokner til Heggedal barneskole, og Hovedgården ungdomsskole. Det er kun 200 meter til nærmeste bussholdeplass som bl.a. kjører til barneskolen på kun ca. fire minutter. Det er flere barnehager i området, bl.a. Heggedalsskogen barnehage, Kistefossdammen barnehage og Vikingjordet barnehage.

Fra boligen er det gangavstand til Heggedal sentrum og Heggedal stasjon med gode kommunikasjonstilbud og gratis pendlerparkering. Heggedal er et idyllisk og sentralt tettsted, kun 7 km unna Asker sentrum. I Heggedal sentrum finner man både matbutikk, cafeer, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, frisør og bibliotek. Heggedal byr på et hyggelig og levende nærmiljø som er i sterk utvikling og et satsningsområde. Sentrumsområdene er nyetablerte og under utvikling med butikklokaler og ny innfartsvei mot Røyken og Dikemark. Midt i hjertet av Heggedal ligger Gjellumvannet med badestrand og flytebrygge med stupebrett.

Heggedal har et aktivt idrettsmiljø med egen idrettsklubb som drives av lokale ildsjeler. Heggedal IL tilbyr fotball, langrenn, allidrett, friidrett, trim og trening. Gjellum idrettsanlegg har eget klubbhus/grendehus, kunstgressbane, ballbinge og grusbane. Grusbanen blir preppet for skøytebane når kulda kommer. På vinteren er det flotte brøytede skiløyper for store og små. I enden av Gjellumvannet mot Asker ligger Vardåsen med eget alpinanlegg. Heggedal kan by på matbutikker, frisører, apotek, tannleger, leger, helsestasjon, bibliotek, sushi restaurant og kafé med live-musikk. Heggedal er et av Askers fem tettsteder og et vedtatt satsningsområde for bolig, handel, kunst og kultur. 

Heggedal er et idyllisk og sentralt tettsted og Asker sentrum ligger en kort kjøretur unna. Asker sentrum har et bredt utvalg av handel og servicetilbud. Kulturhus med kino, bibliotek, svømmehall, variert konserttilbud, og mange koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter og Agrokvartalet et godt tilbud med over 80 butikker, en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker. En kjøretur på ca. 5 min fra Heggedal ligger bl.a. Vollen, Askers sørlandsidyll med gode bademuligheter i Oslofjorden og et lite utvalg av nisjebutikker og spisesteder.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av eldre rekkehusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 277 m²
Ideell andel av felles eiet tomt. Tomten er opparbeidet med grøntarealer og terrasse.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Offentlig kommunikasjon
Busstoppet H. Stordalens vei med linje 285, 295 og 296 ligger i kort gangavstand fra boligen. Heggedal togstasjon ligger en kort sykkeltur unna. En kort kjøretur tar deg til Asker sentrum og Asker stasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Regiontog til Lillehammer, lokaltog til Oslo og flytog til Gardermoen for å nevne noen.

Inneholder
Entré:
Leiligheten ligger i 1. etasje i et bygg på en etasje pluss underetasje og loft. Leiligheten har direkte adkomst fra terreng via en stor, sydøstvendt terrasse på ca. 18 kvm. Terrassen ble bygget i 2020. Fra terrassen er det adkomst til utvendig bod på ca. fem kvm. Entré med flislagt gulv og lysmalte veggoverflater.  

Stue:
Lys og fin stue med peisovn og pene overflater. Stuen har nyere laminatgulv og veggoverflater, malt opp i nyere tid. Stuen har god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Store vindusflater sikrer gode lysforhold samt en fin romfølelse. Verandadør fra 2011 med 2-lags isolerglass. Fra stuen er det utgang til en nordvestvendt veranda på ca. 13 kvm. med gulv av betong, belagt med flis og rekkverk av tre med liggende spiler. Rekkverket på verandaen ble bygget nytt i 2018. Fra verandaen har man flott, langstrakt utsikt over nærområdet.

Kjøkken:
Moderne kjøkken fra 2016 med hvite fronter, stålhåndtak og benkeplate av laminert spon. Kjøkkenet er praktisk utformet med store arbeidsflater samt gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Nyere laminatgulv og veggoverflater malt opp i nyere tid. Over oppvaskkum og komfyr er det montert spruteplate i stål for enklere renhold. Varmtvannsbereder fra 2001 på 116 liter er montert på kjøkken. Hvitevarer i innredningen er: oppvaskmaskin, komfyr og løst kjøl/frys. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Bad:
Eldre bad med gulvbelegg på gulv og veggoverflater, malt opp i nyere tid. Badet er innredet med gulvstående toalett fra 2015, dusjkabinett og en nyere baderomsinnredning med tilhørende speilskap. Badet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Panelovn er montert på vegg.

Soverom:
Leiligheten inneholder to fine soverom. Begge soverommene har pene, oppgraderte overflater og gode møbleringsmuligheter. Fra hovedsoverommet er det adkomst til bad via en praktisk walk-in garderobe. Det minste soverommet egner seg utmerket som f.eks. kontor, gjesteværelse eller barnerom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takst/boligsalgsrapport utført av takstmann Anders Roestad:

Bygningen er oppført med vegger mot terreng i betong/mur. Antatt fundamentert på komprimerte / faste masser. Yttervegger over terreng i bindingsverk med liggende kledning. Deler av kledningen begynner å bli slitt og har behov for lokale utbedringer. Takstmann er ukjent med hvilken fordeling som foretas ved utskiftninger/vedlikehold. Utvendig sist malt i 2018. Frittbærende dekker / etasjeskiller i antatt trekonstruksjoner. Saltakskonstruksjon av tre, tekket med shingel. Vinduer fra 1981 og 1979, utført med 3-lags isolerglass og karmer av tre. Enkelte vinduer fikk nye glass i 2005. (2-lags). Inngangsdør/leilighetsdør med glassfelt av enkle glass fra byggeår. Verandadør fra 2011 med 2-lags isolerglass. Nordvestvendt veranda med utgang fra stue på ca. 13 kvm. Gulv av betong, belagt med flis. Rekkverk av tre med liggende spiler. Bygget nytt i 2018.
Sydøstvendt terrasse ved inngangsparti på ca. 18 kvm. Gulv i trekonstruksjoner, belagt med terrassebord. Rekkverk av tre med liggende spiler.
Terrassen er bygget i ca. 2019.

Primærrom
Primærrom: 68 kvm
Entré, kjøkken, stue, mellomgang, bad og to soverom

Bruksareal
Bruksareal: 86 kvm
Entré, kjøkken, stue, mellomgang, bad, to soverom og bod

Boder
Én innvendig bod samt en utvendig bod på ca. fem kvm. I tillegg er det gode lagringsmuligheter på uinnredet loft.

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 27.05.1981.

Oppvarming
- Elektrisk oppvarming
- Peisovn i stue fra byggeår med gnistplate på gulv

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 6 897 pr. år
Beløpet er i forhold til selgers forbruk i 2019 og vil variere etter forbruk og antall i husstanden. I dette inngår vann/avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 825,- pr.mnd.
TV/Internett fra GET, snøbrøyting og vedlikehold fellesanlegg etc.

Felleskostnader inkluderer TV/Internett fra GET, snøbrøyting og vedlikehold fellesanlegg etc.
Fellesutgiftene er på kr. 9900,- pr. år og betales 3 ganger i året med kr. 3300,- pr. gang (Kr. 825,- pr.mnd.).

Huseierforeningen har tegnet husforsikring (Bygning/Boligsammenslutning) på 4-manns boligene på feltet og for denne leiligheten tilkommer en ekstra post på fakturaen på kr. 1324,- for å dekke denne kostnaden. Totale felleskostnader pr. kvartal inkludert forsikring blir kr. 4624,-.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter, felleskostnader og forsikring.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 80057115

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 780 897,- Som sekundærbolig Kr. 2 811 230,-

Sameie
Sameie: Heggedalsmarka Huseierforening, Orgnr: 987687568

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste
- Dyrehold er tillatt
- Ingen krav til godkjennelse av kjøper fra styret

Annet
Alle beboere plikter å være medlem i Heggedalmarka Huseierforening, se: www.heggedalsmarka.no

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1978/9843-2/100  Pantsettelseserklæring  
20.06.1978 BELØP: NOK 5.000
Panthaver: Huseierforeningen  
Lnr: 1001702
PRIORITET ETTER OBLIGASJON(ER) TIL HUSBANKEN OG / ELLER
DE LÅN HUSBANKEN TILLATER
PLIKTIG MEDLEMSSKAP I HUSEIERFORENING M/FL.BEST.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1981/11307-3/100  Erklæring/avtale  
04.06.1981 Best. om fellesutgifter
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1997/36140-1/100  Pantsettelseserklæring  
08.12.1997 BELØP: NOK 15.000
Panthaver: Heggedalsmarka I Huseierforening

2020/1690548-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 
 
1981/11307-2/100  Seksjonering  
04.06.1981 opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/2
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 002 SEKSJONER

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
78 750,- (Dokumentavgift)

87 770,- (Omkostninger totalt)

3 337 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.40 000)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar to dager av 2950 stk (Kr.5 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.11 592)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 166)
Markedspakke sølv (Kr.13 000)
Nabovarsel (Kr.3 000)
Eierskiftegebyr til sameiet (Kr.1 500)
Totalt kr. (Kr.105 058)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0211

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Petter Mamen-Lund

Saksbehandlere
Petter Mamen-Lund
Eie Asker
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 61 47 22 / E-post: pml@eie.no

Eie Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Heggedalsmarka 22A
For mer om objektet
Heggedalsmarka 22A

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: