Bilde 1 av Heslebergveien 10 BBilde 2 av Heslebergveien 10 B
Digital salgsoppgave
Heslebergveien 10 B

1390 Vollen • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker 3-roms m. vestvendt balkong og pen standard i attraktivt område - Garasje - Nær sjøen, spisesteder, koll. transp.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
19
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
53 m²
Bruksareal (BRA)
55 m²
Bruttoareal (BTA)
62 m²
Fellesutgifter
kr 2 550 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 469 / Mnd
Prisantydning
kr 3 950 000
Omkostninger
kr 114 770
Fellesgjeld
kr 30 018
Totalpris
kr 4 094 788
Fellesformue
kr 23 496
Byggeår
2004
Tomt
Eiet tomt 3653 m²
Oppdragsnummer
39210345
card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Hege
Prisantydningkr 3 950 000,-
Fellesgjeldkr 30 018,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Dokumentavgiftkr 105 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 4 094 788
Eiendom
Heslebergveien 10 B, 1390 Vollen, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 74 bnr. 28 snr. 19 orgnr. 988199370 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 62 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2004

Tomt
Eiet tomt 3653 kvm

Prisantydning
3 950 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 30 018,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 23 496,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
3 950 000,- (Prisantydning)
30 018,- (Andel av fellesgjeld)

3 980 018,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
105 750,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

114 770,- (Omkostninger totalt)

4 094 788,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 550,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Betjening av felleslån, Kabel-TV, felles strøm, kommunale avgifter, vaktmester, rengjøring, vedlikehold, forsikring og administrasjon, felles garasje

Kommunale avgifter
Kr. 5 622,24 pr. år

Eier
Hans Christian Paulsen Kaja Paulsen

Parkering
Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Det er muligheter for å installere elbillader. Det er godt med gjesteparkeringsplasser.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Heslebergveien 10 B har en flott beliggenhet i Vollen på et lite høydedrag med gode solforhold og kort vei til Vollen sentrum. Idyllisk og barnevennlig boligområde med fjorden og marka som nærmeste naboer. Et rolig og allsidig bomiljø hvor både unge og eldre finner seg vel til rette.

Leiligheten ligger tilbaketrukket til, men har likevel sentral beliggenhet med kun få minutters gange ned til Askerkystens perle, Vollen sentrum. Området byr på flere strender med fine badeplasser. I Vollen finner du en stor båtmarina og langs sjøen har du en idyllisk kyststi langs Oslofjorden. Det er også meget god kommunikasjon til Oslo med hurtigbåt som tar deg kjapt og enkelt til Aker Brygge på ca. 25 minutter. Ekspressbussen til Oslo går i rushtiden og ellers går lokalbussen hvert 15. minutt hele dagen. Dette er en ideell beliggenhet for deg som søker varierte rekreasjonsmuligheter ved sjøen og i marka, et rolig, men aktivt nærmiljø samt enkel tilgang til Asker sentrum og Oslo.

Vollen:
Vollen er handelsstedet med sjel, bestående av særegne butikker. Alle er søndagsåpne, de fleste 7 dager i uken. Her finnes frisørsalonger, kafeer, apotek, restaurant samt stor dagligvareforretning. Tre gallerier, museum, legekontor/helsestasjon og tannleger. Flere badestrender og ikke minst populære Vollen marina med mulighet for båtplass. Vollen er fra gammelt av kjent for skipsbygging, særlig kjent er skipet til Roald Amundsen "Maud". Ellers er Vollen kjent for bærdyrking, gartnerier og hagebruk.

Det er et godt utvalg av varierte dagligvarebutikker i nærområdet. Fra leiligheten er det kort gangavstand til Vollen sentrum med bl.a. flere serveringsmuligheter slik som Vollen bakeri, Vito's restaurant på bryggekanten, Little England Tea Rooms med engelsk mat og Eléa med bl.a. hjemmelagde greske delikatesser. Her finner du også Rhomb interiørbutikk og vinbar som har en fantastisk hage med utsikt utover sjøen, samt vin- og ølservering med tapas.

Rekreasjon:
Vollen er kjent for sitt fantastiske friluftsområde. Mot øst har man fjorden med båtliv, et mangfold av badeplasser og kystkultursti. Mot vest har man marka med lysløyper, skisenter og vakker natur. Fra leiligheten er det kort vei til flere flotte tur- og badeplasser langs kysten, i Vollen. Nærmeste badeplass er Skjæretstranda, samt populære Sjøvollbukta og Sjøstrand bad som består av to flotte sandstrender og gresslette. Her finnes også nyere betongmolo med stupebrett.

Foruten vakker natur, nærhet til sjøen så finnes et utall stier ivaretatt av entusiastiske Vollen vel i et historisk og unikt lokalmiljø. Oslofjordmuseet åpnet i 2013, som en avdeling under Akershusmuseet og tar for seg kystkulturen i Indre Oslofjord. Videre kan du gå den berømte Kystkulturstien som strekker seg fra Hurum til Oslo, der deler av stien gjennom Vollen har fått pris for en av Norges vakreste miljøgater. Området byr også på kilometervis med preparerte skiløyper og det er kort vei til flotte Eidsletta med lette skiløyper som også passer for de minste.

Offentlig kommunikasjon:
Fra leiligheten er det gangavstand på ca. 4 minutter til busstopp i Slemmestadveien, med ekspressbusser til Oslo Bussterminal med ca. 15 minutters avganger i rushtiden. Veldig populær er også hurtigbåten, som tar deg til Aker Brygge fra Vollen på ca. 25 minutter. Denne går også på vinterstid. På sommerstid går også hurtigbåten i helgene til Drøbak. Ellers er det kort vei til både Heggedal togstasjon og Asker togstasjon som er et knutepunkt for både tog- og bussforbindelser.

Skole og barnehage:
Leiligheten ligger særdeles barnevennlig til med flere gode barnehager i nærområdet, slik som Nilsemarka barnehage, Vollen Montessori barnehage, Musikkbarnehagen, Kystkulturbarnehagen og Vollen familiebarnehage. Området sokner til Arnestad barneskole som ligger innen gangavstand fra leiligheten. Det er også kort vei til Vollen ungdomsskole. Det finnes også en Montessoriskole i Vollen.

Fritid og aktiviteter
GUI sportsklubb (tidligere VUL og Heggedal) har mange gode tilbud for små og store, med blant annet innendørshall, kunstgressbaner og fotballbaner på Arnestad idrettsanlegg. Det er også kort vei til skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, treningssenter, svømmehall, alpinanlegg, tennisanlegg og ridesenter. Eid Skiarena og omkringliggende områder byr på svært gode skiløyper. Asker golfbane ligger en kort kjøretur unna leiligheten.

Bebyggelse
Området består av variert småhusbebyggelse med en helhetlig stil.

Tomt
Eiet tomt, 3653 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
2. etg. 53 kvm P-rom / 55 kvm BRA: Entré, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom og bod.

Det er utgang til balkong fra stuen på ca. 8 kvm.

Det medfølger kaldtloft på ca. 13 kvm, bod med utvendig adkomst på ca. 5 kvm og parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Naboer i tilsvarende leiligheter har innredet loftet for opphold. Gjennomføring av dette forutsetter godkjent søknad og tillatelse fra Asker kommune og sameiet og skjer på kjøpers risiko og regning.

Byggemåte
Bygning, generelt:
Frittliggende boligbygg oppført i 2004. Bygningen er oppført med grunnmur i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Saltakkonstruksjon i tre tekket med betongstein. Leiligheten ligger i 2. etasje.

Vinduer:
Vinduer og balkongdør med ramme og karmer i tre med 2-lags isolerglass fra byggeåret.

Ytterdører og porter:
Entrédør fra byggeåret.

Innvendige dører:
Hvite formpressede dører.

Balkonger, terrasser ol.:
Balkong ut fra stuen på ca. 8 kvm. Rekkverk i malt trevirke. Stikkontakt. Belysning.

Frittbærende dekker:
Antatt trebjelkelag som etasjeskiller.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 53 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 55 kvm

Standard
Entré | Velkommen inn!
Eiendommen har et innbydende inngangsparti med utvendig trapp opp til 2. etasje hvor leiligheten ligger. Inngangspartiet er takoverbygd som gir ly mot vær og vind. På andre siden av svalgangen fra inngangsdøren ligger boden lett tilgjengelig. Inne i leiligheten blir man møtt av en elegant entré med flislagt gulv og plass til klesoppheng eller skoskap. Gulvet har innlagte varmekabler som gir enkelt vedlikehold - Perfekt etter våte dager på skolen eller i skogen. Herfra har man videre adkomst til innvendig bod, badet, et soverom og stuen.

Stue | Herlig allrom med gode lysforhold
Stuen er leilighetens midtpunkt og byr på en smart planløsning med gode møbleringsmuligheter. Det er god plass til sofaseksjon med stuebord og tilhørende møblement, samt oppbevaringsmøbler, kontorplass med mer. Stuen har store vinduer med sprosser som slipper inn rikelig med naturlig lys. Farge- og materialvalget komplementerer det naturlig lyse inntrykket med hvite vegger og lys, delikat parkett på gulvet. Gulvet ble lagt i 2020 og vegger og tak ble malt samme år.

Balkong | 8 kvm med sommerparadis
Balkongen har utgang fra stuen og er på ca. 8 kvm. Dette er et perfekt sted å samles med venner og familie til selskap eller slappe av i solveggen med en bok. Det er plass til spiseplass, lounge eller lignende, samt grill. Solforholdene er gode med sol fra tidlig ettermiddag og ut mot 21-tiden på kvelden. Balkongen ligger usjenert til med lite innsyn og har en behagelig og privat atmosfære.

Kjøkken | Praktisk og velutstyrt
Kjøkkenet ligger med åpen løsning mot stuen som gir god utnyttelse av det tilgjengelige arealet. Det er innredning langs to av veggene med gode oppbevaringsmuligheter i under- og overskap. Her er det plass til et spisebord. Frontene er slette med en moderne stil. Benkeplaten er i treverk med nedfelt stålkum. Over denne er det lagt fliser på veggen som gir enklere vedlikehold og redusert slitasje som følge av vannsprut og stekeos. Det er satt av plass til komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilatoren er innfelt i innredningen.

Soverom | Fantastisk atmosfære
Det er to gode soverom i boligen. Hovedsoverommet har adkomst fra stuen og er av god størrelse med god plass til dobbeltseng. Langs innerveggen er det installert en Pax-garderobe, samt kommode med skuffeinnredning som byr på rikelig med klesoppbevaring. Rommet er malt i en smakfull, mørk naturtone som gir det en avslappende atmosfære. Det andre soverommet er perfekt som barnerom, kontor eller gjesteværelse, avhengig av behov. Det er god plass til seng og/eller arbeidspult.

Bad | Pent og effektivt
Badet er fra byggeår og er pent flislagt med hvite fliser på vegg og mørke fliser på gulv. Her er det innlagt varmekabler som gir en deilig start på dagen. Av utstyr er det her gulvstående toalett, servantinnreding med underskap av nyere dato, speil og dusjhjørne med glassdører. Det er opplegg for vaskemaskin. Badet er utstyrt med mekanisk avtrekk for et bedre inneklima.

Overflater:
- Overflater på innvendige gulv er i hovedsak parkett. Entré med fliser fra byggeåret. Parkett fra 2020.
- Overflater på innvendige vegger er malte flater. Tapet på soverommet. Innvendige overflater er malt i 2020.
- Overflater på innvendige himlinger er malte flater. Himlinger er malt i 2020.

Diverse:
- Innvendige rør for vann - og avløp fra byggeåret.
- Fordelerskap for vannrør er plassert i boden.
- Varmtvannsberederen er plassert under kjøkkenbenken.
- Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i entré og på badet.
- Mekanisk ventilasjon. Tilluft via spalte i vinduer.
- Automatsikringer. Sikringsskapet er plassert i boden.
- Plisségardiner på stue/kjøkken. Rullegardiner på soverommene.
- Naboer i tilsvarende leiligheter har innredet loftet for opphold. Gjennomføring av dette forutsetter godkjent søknad og tillatelse fra Asker kommune og sameiet og skjer på kjøpers risiko og regning.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 18.02.2009.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner.
Varmekabler i entré og på badet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 5 622,24 pr. år

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 550,- pr.mnd.

Felleskostnadene inkluderer:
Betjening av felleslån, Kabel-TV, felles strøm, kommunale avgifter, vaktmester, rengjøring, vedlikehold, forsikring og administrasjon, felles garasje

Det er forventet at felleskostnadene vil øke med 50-100 kr/mnd den kommende tiden.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har hatt et strømforbruk på ca. 6 804 kwh foregående år.
Boligen er tilknyttet kabel-tv/nett fra Telia til en månedlig kostnad på ca. kr. 200,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Forsikring med polisenummer
Storebrand Forsikring

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 845 347,- Som sekundærbolig Kr. 3 043 249,-

Sameie
Sameie: Boligsameiet Heslebergveien 2-10, Orgnr: 988199370

Sameiet består av 20 eierseksjoner.

Det må påregnes generelt vedlikehold av sameiet.

Forretningsfører
Palm Regnskap AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser:
1947/5995-1/100 Erklæring/avtale
Tinglyst 03.11.1947
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Overført fra: 3025-74/28
Gjelder denne registerenheten med flere

1958/909891-1/100 Elektriske kraftlinjer
Tinglyst 07.11.1958
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-74/28
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/3708-2/100 Erklæring/avtale
Tinglyst 09.02.2005
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/6528-2/100 Bestemmelse iflg. skjøte
Tinglyst 10.03.2005
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 950 000,- (Prisantydning)
30 018,- (Andel av fellesgjeld)

3 980 018,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
105 750,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

114 770,- (Omkostninger totalt)

4 094 788,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør (Kr.4 000)
Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 160)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.42 300,18)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.15 456)
Markedspakke Gull (Kr.15 900)
Totalt kr. (Kr.107 716,18)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0345

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Hege Jøldal

Saksbehandlere
Hege Jøldal
EIE Asker
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 67 83 63 / E-post: hj@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Heslebergveien 10 B
For mer om objektet
Heslebergveien 10 B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: