Bilde 1 av Hønsveien 92Bilde 2 av Hønsveien 92
Digital salgsoppgave
Hønsveien 92

1384 Asker • Asker kommune

Prisantydning

kr 6 750 000

Omkostninger: kr 25 540Totalpris: kr 6 775 540
Lekker, moderne 3-roms leilighet med stor balkong, utsikt og garasjeplass. Overtagelse Q2-22. Salg av kontraktsposisjon.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
80 m²
Bruksareal (BRA)
80 m²
Fellesutgifter
kr 4 207 / Mnd
Prisantydning
kr 6 750 000
Omkostninger
kr 25 540
Totalpris
kr 6 775 540
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt 5461 m²
Oppdragsnummer
39210317
card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Hege
Prisantydningkr 6 750 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 24 170,-
  
Totalpris kr 6 775 540
Eiendom
Hønsveien 92, 1384 Asker, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 2 bnr. 551 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 80,50 kvm, Bruksareal: 80,50 kvm

Arealene er hentet fra kontraktstegning fra opprinnelig kjøp.

Antall soverom
2

Byggeår
2021

Tomt
Fellestomt 5461 m²

Prisantydning
6 750 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
6 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
24 170,- (Dokumentavgift)

25 540,- (Omkostninger totalt)

6 775 540,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 207,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, drift og vedlikehold av fellesområder, brøyting, forretningsførsel, strøm til fellesrom, drift av garasjeanlegg, varmeanlegg, ventilasjonsanlegg, heiser etc.

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene dekkes gjennom felleskostnadene.

Eier
Svein Erik Johansen Ragnhild Johansen

Beskrivelse
Salget gjelder en kontraktsposisjon av leilighet 87 i boligprosjektet Landås Pluss, trinn 2. Kjøper trer inn i en kontrakt som allerede er inngått mellom Selvaag Bolig og selger (kjøper 1). Kjøper vil tre inn i selger (kjøper 1) sine rettigheter og plikter iht. opprinnelig kjøpekontrakt og prospektet som ligger vedlagt i den digitale salgsoppgaven. Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre utbygger aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Transport av kontraktsposisjonen forutsetter at utbygger godkjenner overdragelsen til kjøper. Planlagt overlevering er 2. kvartal 2022.

Prisantydningen som er oppgitt gjelder opprinnelig kjøpesum + merverdi til selger (kjøper 1).

Kun en kort spasertur fra Asker sentrum, på Landåsjordet bygges det et helt nytt nabolag. Som beboer i Landås Pluss vil du være en del av et eksklusivt sameie med bærekraftige løsninger og et helt unikt servicetilbud for en enklere hverdag og mer tid til det du liker best. Som Plussbeboer vil du få noe av servicen fra hotell inn i boligen. Med en plussbolig får du tilgang på et betjent serviceområde med kaffebar, lesekrok, møterom, treningsrom, kjøkken og selskapsrom. I tilknytning til serviceområdet fins det "hotellrom" for overnattende gjester. Hyggelig vertskap som tilrettelegger og bistår med praktisk hjelp, enten det er hus-, helse. eller velværetjenester. Det vil også bli tilgang på el-sykler og el-biler i boligprosjektet.

Leilighet 87 vil få en flott beliggenhet i bygg C3 sin 3. etasje med fint utsyn. Leiligheten får en god planløsning med høy standard. 1-stavs parkett, vannbåren gulvvarme i alle rom, balansert ventilasjon, store vindusflater og gode lysforhold. Leiligheten får et romslig soverom med gode møbleringsmuligheter og et lekkert bad. Lys og romslig stue i åpen løsning mot et moderne kjøkken med utgang til en stor balkong på ca. 12 kvm. Det leveres kjøkkeninnredning RIVA 371 fra KEO. Selger har gjort tilvalg om sparklede flater i tak og kjøkkeninnredning

Til leiligheten medfølger sportsbod og garasjeplass. Det er heis til alle boligetasjer og garasjekjeller.

Som beboer i Landås Pluss vil du også få tilgang til store flotte fellesområder med innslag av ulike typer frukttrær, prydbusker, beplantning og andre nyttevekster. Et grønt og landlig bomiljø hvor mye av vegetasjonen i området rundt Landås vil bli bevart. Husene bil bli bygd opp i ulike nivåer og vil kjennes luftig uten å føles at man bor for tett på naboen. Husene på Landås vil bindes sammen av en bilfri strøksgate, med et mer urbant preg og myke overganger til de grønne omgivelsene.

Parkering
Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg.

I garasjeanlegget under og mellom byggene etableres det parkeringsplasser inkludert HC plasser i henhold til kommunale krav. 10 plasser settes av til gjesteparkering.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Prosjektet har en flott, naturskjønn beliggenhet i landlige og grønne omgivelser på Landåsjordet. Området er samtidig meget sentralt med kun ca. 10 minutters gange til Asker sentrum. Nærområdet har en mengde tur- og rekreasjonsmuligheter å by på og rett utenfor inngangsdøren åpner det seg et hav av gang- og sykkelstier.

Fra eiendommen er det kort vei til Leangbukta med Hvalstrand bad med flott sandstrand, stupetårn og stor gresslette. De lett tilgjengelige kystområdene gjør det flott å løpe treningsrunden langs sjøen eller å rusle søndagstur med familien. Det er kort avstand til populære Semsvann med flotte turmuligheter sommer som vinter. Semsvannet er en populær friluftsperle som ble valgt til Askers tusenårssted ved tusenårsskiftet. Rundt vannet er det anlagt en flott turvei som er farbar med både barnevogn og sykkel. Om vinteren er det skiløyper i flere retninger som har utspring fra semsvannet. Vestmarka kan by på et bredt utvalg av turstier, bademuligheter og skiløyper. En kort biltur unna ligger også populære Vardåsen med flotte turmuligheter, samt Vardåsen Alpinbakke.

Skole og barnehage:
Eiendommen ligger særdeles barnevennlig til med kort gangavstand til både barnehage og barneskole. Det er flere barnehager i området, bl.a. annet Føyka barnehage, Solgården barnehage og Asker Gård barnehage. Det er kort og trygg gangavstand for de minste til Jansløkka barneskole. Solvang ungdomsskole ligger kun en kort sykkeltur unna, og det er flere videregående skoler i området.

Handel og kultur:
Det er kort vei til bl.a. Meny på trekanten senter og Coop Extra på Askerholmen. Eiendommen har en meget sentral beliggenhet med kort gangavstand til Asker sentrum med stort sett alle fasiliteter og servicetilbud. Asker sentrum er et moderne handelssted, og har alle butikker og servicetilbud man trenger i det daglige, og et godt kommunikasjonstilbud. Asker sentrums handelstilbud kjennetegnes av et yrende liv, takket være mer enn 70 forskjellige småbutikker på gateplan som tilbyr delikatesser, frukt og grønt, blomster og kunst for å nevne noe. I tillegg har Asker sentrum et godt og velrennomert kjøpesenter. Kulturhuset ligger ved torget i enden av gågaten, og har et bibliotek som er et besøk verdt. Her er det også en stor og moderne kino med flere saler. Her arrangeres det også en rekke kulturbegivenheter og konserter.

Offentlig kommunikasjon:
Det er kort gangavstand til Asker sentrum som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Her er det både buss, lokal-, region og flytogforbindelser.

Tomt
Fellestomt, 5461 m²

Det vil bli opparbeidet forskjellige typer fellesarealer og installasjoner, herunder park, gangveier, arealer for lek og rekreasjon og annet til felles bruk for beboerne på Landås.

Det vil bli etablert en offentlig tilgjengelig turvei gjennom prosjektet. Det vil bli tinglyst en erklæring om allmennhetens ferdselsrett til denne. Anlegg for belysning av private veier og øvrige fellesarealer eies og vedlikeholdes av det fremtidige sameiet. Se prospekt og vedtekter for mer informasjon.

Primærrom
Primærrom: 80,5 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 80,5 kvm

Ferdigattest
Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtakelse kan finne sted.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 207,- pr.mnd.

Felleskostnadene inkluderer:
Kommunale avgifter, drift og vedlikehold av fellesområder, brøyting, forretningsførsel, strøm til fellesrom, drift av garasjeanlegg, varmeanlegg, ventilasjonsanlegg, heiser etc.

Fjernvarme som inkluderer oppvarmet vann, fakturert etter faktisk forbruk. Forretningsfører stipulerer kostnad til ca. kr. 8,- pr. kvm BRA. I tillegg kommer kostnader til avlesing og fakturering.

Felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Basert på utkast til budsjett som er utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører, er disse stipulert til ca. kr. 33,- pr. kvm BRA pr. mnd.

Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader fastsettes av styret. Kostnad til TV/Bredbånd fordeles med likt beløp pr seksjon. Kostnad til Selvaag Pluss Service fordeles med likt beløp pr seksjon. Kostnad til P-plass fordeles med likt beløp pr p-plass som disponeres. Kostnad til forbruk fjernvarme (oppvarming/varmt tappevann) skal avregnes etter individuelt forbruk.

Serviceavgift / Oppstart Plusskonseptet
Det tilkommer en egen månedlig Serviceavgift for Plusskonseptet på kr. 1000.-. Forretningsfører vil på vegne av Plusskonseptet, i forbindelse med kjøpers overtakelse av bolig, innkreve 3 måneders ekstra Serviceavgift som startkapital til Plusskonseptet. Kapitaltilskuddet vil ikke bli avregnet mot månedlige serviceavgift eller tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen. Selger vil dekke merkostnaden med drift av Plusskonseptet frem til overlevering av de siste boligene. Det vil bli inngått Serviceavtale med 20 års varighet mellom Selvaag Pluss Service og Boligsameiet for drift av Plusskonseptet.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Forretningsfører
Obos Forvaltning AS

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
24 170,- (Dokumentavgift)

25 540,- (Omkostninger totalt)

6 775 540,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Kjøpesummen og omkostninger betales i følgende terminer:

1. Ti prosent av kjøpesummen for boligen; kr. 630 000,- + merverdi for kontrakt kr. 450 000,-  innbetales ved signering av kjøpekontrakt. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet. Selger av kontraktsposisjonen har allerede innbetalt tilsvarende beløp til klientkonto iht. kjøpekontrakten for leiligheten.

2. Resterende del av kjøpesummen, dvs. tilvalg kr. 13 273,75,- og resten av kjøpesummen for leiligheten kr. 5 670 000,- ved kjøp til prisantydning samt resterende omkostninger kr. 25 340,- betales uoppfordret og må være disponibelt på meglers klientkonto senest 6 virkedager før overtagelse. Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti. Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Det gjøres oppmerksom på at dette er salg av kontrakt. Det betyr at kjøper trer inn i den allerede etablerte kontrakten med Selvaag Bolig AS og overtar kjøper 1 sine rettigheter og forpliktelser i henhold til signert kjøpekontrakt. Ny kjøper overtar forpliktelser for tilvalg og betaling av disse. Det er ikke lenger mulig å gjøre endringer i tilvalg.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Gebyr til Selvaag for transport (Kr.30 000)
Markedspakke (Kr.10 000)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 6 750 000,-) (Kr.60 750)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.123 650)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0317

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Hege Jøldal

Saksbehandlere
Hege Jøldal
EIE Asker
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 67 83 63 / E-post: hj@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hønsveien 92
For mer om objektet
Hønsveien 92

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: