Bilde 1 av Huldreveien 1Bilde 2 av Huldreveien 1
Digital salgsoppgave
Huldreveien 1

1388 Borgen • Asker kommune

Prisantydning

kr 5 890 000

Fellesgjeld: kr 186 375Omkostninger: kr 160 920Totalpris: kr 6 237 295
Lekker, nyoppusset og påkostet 4-roms leilighet med panoramautsikt.
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
32
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
94 m²
Bruksareal (BRA)
94 m²
Fellesutgifter
kr 4 035 / Mnd
Prisantydning
kr 5 890 000
Omkostninger
kr 160 920
Fellesgjeld
kr 186 375
Totalpris
kr 6 237 295
Fellesformue
kr 70 556
Byggeår
1969
Tomt
Festet fellestomt 1269 m²
Oppdragsnummer
39210458
card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
Prisantydningkr 5 890 000,-
Fellesgjeldkr 186 375,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 076 375,-)kr 151 900,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 6 237 295
Eiendom
Huldreveien 1, 1388 Borgen, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 6 bnr. 722 snr. 32 orgnr. 990485585 i Asker kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 94 kvm
Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1969

Tomt
Festet fellestomt 1269 kvm

Prisantydning
5 890 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex boligsalgsrapport
Tilstandsrapportdato: 19.11.21

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 186 375,- pr. 11.11.21
Andel fellesformue: kr. 70 556,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
5 890 000,- (Prisantydning)
186 375,- (Andel av fellesgjeld)

6 076 375,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
151 900,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 076 375,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

160 920,- (Omkostninger totalt)

6 237 295,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 035,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Grunnkostnad: kr. 3118,-
Avdrag fellesgjeld: kr. 418,-
Renter fellesgjeld: kr. 499,-

I grunnkostnaden inngår bl.a. kommunale avgifter, TV og bredbånd, festeavgift, felles bygningsforsikring, diverse ytre vedlikehold, strøm til fellesarealer, vaktmestertjenester og trappevask mm.

* Totale felleskostnader pr. mnd. øker fra januar 2020 til kr. 4156,-

Eier
Vesselin Monolov Kovachev

Beskrivelse
Velkommen til Huldreveien 1 - en lekker og påkostet 4-roms leilighet med to balkonger, panorama fjordutsikt og meget gode solforhold. Hele leiligheten er innvendig renovert etter dagens standard med bl.a. to nye bad, kjøkken, gulv og overflater. Nytt elektrisk og vannsystemer, utført av autoriserte firmaer. Det er lagt vekt på gode løsninger og gjennomtenkte detaljer, som sammen utgjør en moderne helhet.

Leiligheten har en god planløsning med store vindusflater, mye lys og pene overflater. Microsement, kalkmaling, eik, tidsriktige fargetoner fra Lady og nedsenket himling med downlightsbelysning. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, hva gjelder lysforhold, standard, planløsning og bokomfort. Et luftig og moderne bomiljø med alt av fasiliteter en familie trenger. Her kan du flytte rett inn!

Leiligheten har en sentral og barnevennlig beliggenhet med gangavstand til Asker sentrum, marka, barneskole og barnehager. Kun få minutters gange til nærbutikk og Bondivann stasjon med togforbindelser til Asker/Oslo.

- Flytt rett inn!
- Høyt og fritt med panorama fjordutsikt
- To balkonger med gode solforhold
- Fin beliggenhet i øvre del av Huldreveien
- God standard og høy grad av skreddersøm
- Store vindusflater og meget gode lysforhold
- Alle flater er pusset opp i 2021
- Nytt rør-i-rør system til samtlige utstyr på bad og kjøkken
- Elektrisk anlegg rehabilitert i 2021
- Tre soverom
- To lekre bad fra 2021
- Moderne og velutstyrt kjøkken fra 2021 med integrerte hvitevarer
- Kjellerbod på ca. 2 kvm.
- Mulighet for garasjeplass
- Svært god beliggenhet på feltet
- Attraktiv beliggenhet
- Barnevennlig område med lekeplasser på feltet
- Kort vei til Bondivann stasjon
- Skoler, barnehager og nærbutikk i gangavstand
- Flotte turmuligheter og alpinanlegg i umiddelbar nærhet
- Gangavstand fra Asker sentrum

Parkering
Eget garasjelag, ta kontakt med garasjelagets styreleder: Ulf Fuskevåg, Huldreveien 87, 1388 Borgen, hanna.karin@oneco.no

Beliggenhet
Leiligheten har en fin beliggenhet i øvre del av Huldreveien, og ligger høyt og fritt med panoramautsikt og gode solforhold. Et veletablert og populært boligområde på Borgen med gangavstand til Asker sentrum, marka, skoler, barnehager og nærbutikk. Kort vei til offentlig kommunikasjon med buss fra Borgenveien og tog fra Bondivann stasjon.

Området kan by på et fantastisk turterreng sommer som vinter, med tur- og skiløyper like i nærheten. I nærområdet finnes det også spennende aktiviteter som små og store kan nyte godt av, bl.a. Vardåsen Alpinbakke. Fra leiligheten er det også kort vei til Risenga idrettspark som tilbyr bl.a. svømme-/badeanlegg, ishall og fotballbaner. På området ligger også Asker tennishall og bare noen hundre meter unna, utendørsanlegget som er et av landets flotteste. For båt- og sjøentusiaster er det kun en kort kjøretur til Leangbukta marina samt flotte badeplasser som Hvalstrand bad, Spirabukta og Kariskjær. Det er kort vei til marka med vakker natur, og når snøen faller ligger Vardåsen skisenter og lysløyper kun ca. fem minutter unna med bil.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 Borgen eller Meny Hagaløkkveien. Det er også gangavstand til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totale 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig blokkbebyggelse samt noe småhus.

Tomt
Festet fellestomt, 1269 kvm
Ideell andel av felles tomt. Tomten er opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer og diverse beplantning. Sykkelparkering, sittegrupper og lekeområde.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
I området er det flere skoler for alle trinn, bl.a. Rønningen- og Hagaløkka barneskole, samt Borgen ungdomsskole. Det er flere barnehager i området, bl.a. Søndre Borgen barnehage og Borgen barnehage. Det er også kort vei til Asker International School. Se mer informasjon på http://www.askeris.no/

Offentlig kommunikasjon
Fra Borgenveien går det buss til Asker stasjon hvor du finner lokaltog og regiontog, samt flytoget til Gardermoen. Bussterminal ved togstasjonen, knutepunkt med busstilknytning i flere retninger. Det er ca. 13 - 15 min gange ned til Asker stasjon. Bondivann stasjon ligger i enden av feltet og tar deg med tog til Asker på noen minutter.

Inneholder
Entré:
Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i øvre del av Huldreveien, og ligger fint til i byggets 2.etasje (nest øverste etasje) med adkomst via felles trappegang. Oppgangen har callinganlegg. Entreen er romslig og skaper et godt førsteinntrykk med downlightsbelysning og pene, nyoppussede overflater. Gode oppbevaringmuligheter i garderobeskap.

Stue:
Hele leiligheten er innvendig renovert etter dagens standard og har et lekkert interiør med gode løsninger, materialvalg og pent håndverk. Leiligheten har en åpen og god planløsning med mye lys, og fremstår i dag som et moderne og funksjonelt allrom. Pene overflater i form av laminatgulv, microsement, kalkmaling og eik. Tidsriktige fargetoner fra Lady og nedsenket himling med downlightsbelysning. Stuen er romslig med flere soner og avdelinger, hvilket gir fleksibilitet med tanke på møblering. God plass til sofagruppe og et romslig spisebord med plass for mange gjester. Store vindusflater, samt gode lys- og utsiktsforhold. I stuen er det spesialbygget en skillevegg med eikespiler, hyller og et vendbart tv-stativ som gjør rommet rent og stilfullt når tv-en ikke er i bruk. Med denne løsningen kan du enkelt stille inn den perfekte visningsvinkelen mot stue, spisestue og kjøkken. Fra stue og kjøkken er det utgang til en østvendt balkong på ca. 10 kvm. med panroamautsikt, samt morgen- og ettermiddagssol.

Kjøkken:
Romslig og velutstyrt kjøkkensone med store vindusflater og rikelig med lysinnslipp. Moderne Ikea-kjøkken fra 2021 i sort utførelse med integrerte hvitevarer og heltre benkeplate med nedfelt stikkontakt. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur, begge i sort utførelse. Kjøkkenet er lekkert utformet og har et stilrent og funksjonelt design, skreddersydd en familie. Nye overflater og downlightsbelysning. Veggoverflater av kalkmaling og Hexagon-fliser setter et fint særpreg på interiøret. Kjøkkenøy med ekstra oppbevaringsmuligheter, arbeidsflater og plass for barstoler. Et fint sted å samles over gode måltider med utsikt. Kjøkkenet er utstyrt med vegghengt ventilator med kullfilter, lekkasjestopper fra Waterguard og komfyrvakt. En varmtvannsbereder fra 2021 er plassert i benkeskap. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Bad:
Leiligheten inneholder to lekre bad fra 2021. Et har adkomst fra stue/kjøkken og et er tilknyttet leilighetens hovedsoverom. Begge holder høy standard med pene overflater, gode løsninger og gjennomførte detaljer. Interiøret er gjennomtenkt og gjenspeiler og harmonerer godt med leilighetens øvrige rom. Tidsriktige fargetoner og sorte detaljer på toalett, servant, armaturer og profiler. Begge badene er innredet med vegghengt toalett, en moderne baderomsinnredning i eik og ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Dusjhjørne med innfellbare glassdører, mosaikkflis og behagelig regnfallsdusj. Begge badene har 60x60 cm. gulvfliser, downlightsbelysning, gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.

Soverom:
Leiligheten inneholder tre fine soverom. Stort hovedsoverom i suiteløsning med praktisk garderobeløsning og eget bad. Store vindusflater, laminatgulv, malte veggoverflater og eikespiler. Fra hovedsoverommet er det utgang til en romslig balkong på ca. 10 kvm. med kveldssol. Leilighetens øvrige soverom er noe mindre og egner seg utmerket som f.eks. barnerom, gjesteværelse eller kontor. Begge er innredet med garderobeskap.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Håvard Dahl Andersen v/ Anticimex:

Boligbygg over tre etasjer, samt to underetasjer. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak bestående av betong. Utvendige
fasader forblendet med teglstein, samt malte flater. Enkelte yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende kledning. Tilnærmet flat
takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør fra byggeår med brannklasse
B30/lydklasse 39dB og kikkehull. Balkongdører og vinduer med to-lags glass fra byggeår.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 94 kvm
Entré, stue/kjøkken, tre soverom og to bad

Bruksareal
Bruksareal: 94 kvm
Entré, stue/kjøkken, tre soverom og to bad

Boder
Leiligheten disponerer en kjellerbod merket nr. 21. Boden er oppmålt til ca. 2 kvm.

Standard
Nyoppusset 4-roms leilighet i 2. etasje med adkomst via felles trappegang. Leiligheten består av entré, stue/kjøkken, tre soverom og to bad. Leiligheten er innvendig renovert og påkostet etter dagens standard. Originale vinduer og innvendige dører er beholdt. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger/foreligger ikke ferdigattest

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter betales gjennom felleskostnadene til sameiet.

Eiendomsskatt
Det er pt. ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 035,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 22238432530, Sparebanken Øst
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 11.11.2021: 3.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 289
Saldo per 11.11.2021: 8 555 984
Andel av saldo: 186 375
Første termin/første avdrag: 05.01.2021 ( siste termin 05.12.2045 )

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 81433116

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 102 975,- Som sekundærbolig Kr. 3 970 709,-

Sameie
Sameie: Askerlia Boligsameie 1, Orgnr: 990485585

I leiligheten er det TV signaler og bredbånd 25/10 Mbps fra Get inkludert i felles kollektiv avtale. Sameiet er andelshaver i Borgen Antennelag som administrerer det kabelnett som er bygget og eiet av andelshaverne. Antennelaget har på vegne av andelshaverne forhandlet frem en meget gunstig fellesavtale med Get på digital-TV og bredbånd. Alle beboere har inkludert i husleien TV dekoder Get box HD Mikro med 12 faste kanaler + 50 individuelle valgpoeng til å velge inn kanaler.

Hver enkelt beboer står fritt til individuelt å kjøpe premium TV og film kanaler, eller å oppgradere til raskere bredbånd til rabatterte priser. Det er også mulighet til å tegne fasttelefoni eller mobil abonnement fra Get. Du kan eventuelt også oppgradere til TV-dekoder med opptaksfunksjon. Slike individuelle avtaler må inngås av den enkelte direkte med Get eller ved å oppsøke Elkjøp Slependen eller Get Drammen og tegne
abonnement der.

Planlagt utført arbeid innen 2025:
- Neste år bytte Inngangsdører til Hovedinngang
- Bytte inngangsdører til leiligheter
- Male trappeoppgang
- Sette inn system-brannvarsler

10 års plan utført for 2031:
- Oppgradering av strømanlegg
- Rørfornying av vanngrener- og stammer

Forretningsfører
ABBL Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen, kan bruker av seksjonen holde dyr. Dyret må registreres hos styret, og dyreeierne må skrive under på at han/hun er kjent med sameiets regler for dyrehold og plikter å rette seg etter disse. For ytterligere informasjon, se Sameiets Husordensregler.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

1972/415286-8/100  Festekontrakt - vilkår  
15.11.1972 festetid: 94 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:1
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:2
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:3
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:4
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:5
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:6
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:7
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:8
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:9
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:10
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:11
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:12
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:13
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:14
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:15
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:16
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:17
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:18
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:19
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:20
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:21
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:22
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:23
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:24
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:25
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:26
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:27
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:28
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:29
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:30
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:31
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:33
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:34
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:35
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:36
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:37
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:38
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:39
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:40
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:41
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:42
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:43
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:44
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:45
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:46
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:47
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:48
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:49
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:6 Bnr:722 Snr:50
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 98.645
HUSBANKENS STANDARDKLAUSUL VEDTATT
MED FLERE BESTEMMELSER
BEST. OM OVERDRAGELSE
Korrigert festenivå. Rettet etter tingl. § 18, jf vedtak av 07.03.2013. LSØ.
Gjelder framfeste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1972/417711-14/100   ** Diverse påtegning  
22.12.1972 FESTEKONTR. ER UTVIDET TIL Å OMF. GNR 6 BNR 373, 374, 387 OG 388

1988/10933-109/100  Erklæring/avtale  
06.04.1988 PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR NOK 25,000
MED PRIORITET ETTER 80 % AV LÅNETAKST AVHOLDT ETTER FORSIKRINGSRÅDETS REGLER.
Korrigert festenivå. Rettet etter tingl. § 18, jf vedtak av 07.03.2013. LSØ.
Gjelder framfeste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1988/10933-2/100  Seksjonering  
06.04.1988 opprettet seksjoner:
Snr: 32
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 940/43150
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 050 SEKSJONER

Festeavtale
Areal: 1 269 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 890 000,- (Prisantydning)
186 375,- (Andel av fellesgjeld)

6 076 375,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
151 900,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 076 375,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

160 920,- (Omkostninger totalt)

6 237 295,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 076 375,-) (Kr.60 763,75)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 160)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Markedspakke 3 (Kr.22 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.123 068,75)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0458

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Petter Mamen-Lund

Saksbehandlere
Petter Mamen-Lund
EIE Asker
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 61 47 22 / E-post: pml@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Huldreveien 1
For mer om objektet
Huldreveien 1

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: