Bilde 1 av Huldreveien 67Bilde 2 av Huldreveien 67
Digital salgsoppgave
Huldreveien 67

1388 Borgen • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys 4-roms leilighet i 3. etasje med flott utsikt og gode solforhold. To balkonger. Få min. gange til Asker sentrum!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
85
Antall soverom
3 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
92 m²
Bruksareal (BRA)
94 m²
Bruttoareal (BTA)
103 m²
Fellesutgifter
kr 3 962 / Mnd
Prisantydning
kr 3 690 000
Omkostninger
kr 103 440
Fellesgjeld
kr 87 000
Totalpris
kr 3 880 440
Fellesformue
kr 1 658
Byggeår
1970
Tomt
Festet tomt 2276 m²
Oppdragsnummer
39210426
card-default

Mathias Carlsen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mathias
Prisantydningkr 3 690 000,-
Fellesgjeldkr 87 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 94 420,-
  
Totalpris kr 3 880 440
Eiendom
Huldreveien 67, 1388 Borgen, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 6 bnr. 728 snr. 85 orgnr. 987426691 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Bruttoareal: 103 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1970

Tomt
Festet tomt 2276 kvm
Tomten er opparbeidet med flotte grøntarealer, prydbusker, gangveier, lekeplass og sittegrupper.

Prisantydning
3 690 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 87 000,- pr. 01.09.21
Andel fellesformue: kr. 1 658,- pr. 31.12.2020

Totalpris inkl. omkostninger
3 690 000,- (Prisantydning)
87 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 777 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
94 420,- (Dokumentavgift)

103 440,- (Omkostninger totalt)

3 880 440,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 962,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnader 3.509,-
Lån avdrag 323,-
Lån renter 130,-

Felleskostnadene inkluder: TV-anlegg/bredbånd, energi/fyring av fellesområder, festeavgift, kommunale avgifter, drift og vedlikehold og forsikringer.

Eier
Kristin Mathilde Drahus Per Inge Alvarstein

Beskrivelse
Velkommen til Huldreveien 67 - En stor og gjennomgående 4-roms leilighet på Borgen i Asker. Leiligheten ligger i et sentralt, veletablert og barnevennlig boligområde med fine fellesarealer. Fra leiligheten er det gangavstand til Asker sentrum, marka, barneskole og barnehager. Kun få minutters gange til nærbutikk og Bondivann stasjon med togforbindelser til Asker/Oslo. To solrike balkonger og langstrakt utsikt. Begge balkongene oppgraderes i regi av sameiet.

Mulighet for parkeringsplass
Gangavstand til Asker sentrum
Gangavstand til bussholdeplass og togstasjon
Gangavstand til matbutikker
Barnevennlig
Lekeplass på området
Kort vei til skoler/barnehage
Flotte tur og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet
To balkonger på ca. 10,5 kvm
Store vindusflater og gode lysforhold
Romslige soverom
Nærhet til Vardåsen skisenter

Parkering
Askerlia Garasjesamvirke SA, eier, drifter og administrerer utleie av de tre garasjeanleggene. Ved spørsmål om garasje må de kontaktes. Det kan leies uteplass. Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Huldreveien 67 ligger i et veletablert område på Borgen med gangavstand til Asker sentrum, marka, skoler, barnehager og nærbutikk. Kort vei til offentlig kommunikasjon med buss fra Borgenveien og tog fra Bondivann stasjon. Området byr på et fantastisk turterreng sommer som vinter med tur- og skiløyper like i nærheten. I nærområdet finnes det også spennende aktiviteter som små og store kan nyte godt av, bl.a. Vardåsen Alpinbakke.

Fra leiligheten er det også kort vei til Risenga idrettspark som tilbyr bl.a. svømme-/badeanlegg, ishall og fotballbaner. På området ligger også Asker tennishall og bare noen hundre meter unna, utendørsanlegget som er et av landets flotteste. For båt- og sjøentusiaster er det kun en kort kjøretur til Leangbukta marina samt flotte badeplasser som Hvalstrand bad, Spirabukta og Kariskjær. Det er kort vei til marka med vakker natur, og når snøen faller ligger Vardåsen skisenter og lysløyper kun ca. fem minutter unna med bil.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 Borgen eller Meny Hagaløkkveien. Det er også gangavstand til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig blokkbebyggelse samt noe småhus.

Tomt
Festet tomt, 2276 kvm
Tomten er opparbeidet med gressplen, asfalterte internveier og diverse beplantning

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
I området er det flere skoler for alle trinn. Blant annet Hagaløkka og Rønningen barneskole samt Borgen ungdomsskole. Det er flere barnehager i området, bl.a. Søndre Borgen barnehage og Borgen barnehage. Boligen sokner til Hagaløkka barneskole og Borgen ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Askeladdveien bussholdeplass, 4 minutters gange, linje 281, 294
Bondivann stasjon, 6 minutters gange, linje L1
Gangavstand til Asker Stasjon
Oslo S, 26 minutter med bil, totalt 25 ulike toglinjer
Oslo Gardermoen, 57 minutter med bil

Fritidstilbud
Aktivitetsområde på sameiets tomt med ballspill og treningsapparater
Rønningen skole, aktivitetstall og ballspill
Kullebunn Boligsameie, Ballbinge
Actic - Asker
SATS Asker

Inneholder
Entré:
Leiligheten er i byggets 3. etasje og adkomst via felles trapperom med calling anlegg. Entreen har parkett på gulvet og lyse veggoverflater. Gode oppbevaringsmuligheter med god plass til skyvedørsgarderobe. Brann og lydklassifisert inngangsdør fra 2019 og porttelefon med fjernåpner og kamera.

Kjøkken:
Stort kjøkken med parkettgulv, lyse veggoverflater og god plass for spisebord. Kjøkkeninnredningen er fra 2008 med hvite fronter, stålhåndtak og benkeplate med overflate av eik. Store arbeidsflater og gode oppbevaringsmuligheter. Fra kjøkkenet er det utgang til syd-østvendt balkong på ca. 10 kvm, med gode solforhold og fint utsyn mot fellesområder. Balkongen blir en fin forlengelse av rommet hvor måltider enkelt kan medbringes ut. Balkongen er under oppgradering i regi av sameiet.

Stue:
Stor og innbydende stue med flere soner og avdelinger, hvilket gir fleksibilitet med tanke på møblering. Stuen oppleves lys og luftig med store vindusflater, og flott utsikt. Fra stuen er utgang til en usjenert nord-vestvendt balkong på ca. 10 kvm. Fra balkongen har man flott, langstrakt utsikt mot Bondivann. Balkongen er under oppgradering i regi av sameiet.

Bad:
Romslig bad med eldre standard. Badet har en fin inndeling og god plass til vaskemaskin og tørketrommel. Badet er innredet med dusj i badekar, servantskap og overskap med speil på vegg fra 2020.

Soverom:
Leiligheten inneholder tre romslige soverom med gode møbleringsmuligheter. Parkettgulv, veggoverflatene på to av soverommene er malt i 2020. Fine lysforhold på alle soverommene. Stor garderobeløsning på hovedsoverommet.

Byggemåte
Leiligheten ligger i 3. etasje i et bygg på 4 etasjer pluss U. etasje og kjeller
Bygningen er oppført i betong/mur. Antatt fundamentert på komprimerte / faste masser. Dreneringen til bygget er ukjent for takstmann. Yttervegger er forblendet med fasadeplater, liggende kledning, samt noe pusset og malt betong. Frittbærende dekker / etasjeskiller i armert betong. Tilnærmet flatt tak tekket med papp/folie. Trapper og repo i oppgang i betong, med terrasso overflate. Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 92 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Bad, entré, kjøkken, stue, 3 soverom, wc.

Bruksareal
Bruksareal: 94 kvm
Følgende rom er inkludert i BRA: Bad, entré, kjøkken, stue, 3 soverom, wc og bod.

Boder
Leiligheten disponerer to boder. En innvendig og en i kjeller.

Standard
En gjennomgående og romslig leilighet beliggende i 3 etasje i et bygg fra 1970. Det pusses opp balkonger i regi av sameiet nå og ytterdør ble skiftet i 2019. Det er utgang til en balkong fra kjøkken og en fra stue, disse er under rehabilitering pr.d.d. I 2008 ble kjøkkeninnredning skiftet og ny våtromstapet på vegger på bad. Ellers er noe overflater malt opp samt lister på vinduer på soverom ila 2020. Leiligheten ellers har en eldre standard og har behov for noe oppgraderinger og modernisering. Det er muligheter for leie av fast parkeringsplass, kontakt styret for mer info. I tillegg medfølger det en bod i kjeller på ca. 2m². For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3:

TG 2:

Vinduer:
Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder, vedlikeholdsmangler og funksjonalitet på de eldste vinduene.
Stikkprøvekontroller av faste karmer og funksjonskontroll av vinduer har ellers ikke avdekket vesentlige feil og har tilfredsstillende
funksjon.

Balkongdører:
Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder på balkongdørene, slitasje og isoleringseffekt.

Skjevheter i gulv:
Det ble registrert skjevheter i dekket som ved oppussing bør rettes opp og er grunnlaget for tilstandsgraden.
Dette er dog ikke unormalt i bygg fra denne tiden. Vannrør og bereder:
Normalt på oppføringstidspunktet var rør av kobber, disse har en teknisk levetid på 25-100 år og en anbefalt brukstid på 30-50 år, ihht til byggforsk detaljeblad 700.330. Tilstandsgraden setter på grunnlag av alder. Teknisk levetid på varmtvannsbereder i rustfritt stål er 15-30 år i henhold til BKS 700.330 levetider for sanitærinstallasjoner i boliger. Tilstandsgraden setter på grunnlag av alder. Takstmann har ikke vurdert VVS-tekniske installasjoner utover alder, da dette er utenfor hans kompetanseområde. For ytterligere vurdering, kontakt en autorisert rørlegger.

Badets helhet:
I hht. Byggforsk byggforvaltning detaljblad 700.320, er normal levetid for baderom 20-25 år. Badet er fra byggeår og levetiden er utløpt. Badets helhet er vurdert til TG 2, dette på grunnlag av alder og forventet levetid på tettesjikt og oppbygging er utløpt. Det må forventes oppgraderinger i fremtiden.
På befaring var det ingen tegn til vesentlige skader på eksisterende konstruksjoner. Endret bruk/økt belastning vil kunne redusere gjenværende holdbarhet. Dette punktet er en helhetsvurdering, det er derfor ikke satt noen tilstandsgrad på underliggende punkter og er eneste punktet som medtas i oppsummeringen.

TG 3: Ingen

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 20.10.1972
Det foreligger ferdigattest etter rehabilitering og etterisolering av gavlfasader datert 11.02.2013

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner montert på vegg.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter betales gjennom felleskostnadene til sameiet.

Eiendomsskatt
Det er ikke i eiendomsskatt i Asker per nå.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 962,- pr.mnd.
Herav:
Felleskostnader 3.509,-
Lån avdrag 323,-
Lån renter 130,-

Felleskostnadene inkluder: TV-anlegg/bredbånd, energi/fyring i fellesarealer, festeavgift, kommunale avgifter, drift og vedlikehold og forsikringer.

Faste løpende kostnader
Strøm, fellesutgifter og innboforsikring.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 11 450 kwh

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.: OBOS02-98207939803
Restgjeld: 8.673.641
Restløpetid: 29 år 9 mnd.
Term per år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 2,60 % per 23.09.2021

Sameiet har fått innvilget lån i OBOS-banken med en ramme på kr. 19 865 099. Lånet utbetales gradvis ettersom vedlikehold blir gjort. Lånet betjenes etter egen kategori over felleskostnadene.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Borettslaget har et negativt årsresultat for 2020 på kr. 126 876.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige forsikring - Polise nummer 81442122

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 102 975,- Som sekundærbolig Kr. 3 970 709,-

Sameie
Sameie: Askerlia Boligsameie 7, Orgnr: 987426691

Forretningsfører
OBOS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt holde dyr ved godkjennelse fra sameiet.


Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.
Komfyr, fryseboks og vaskemaskin/tørketrommel medfølger ikke
Taklampe over spisebord i stue medfølger ikke
Skoskap i gang medfølger ikke. Ellers medfølger fastmonterte skap.

Annet
kjøleskap medfølger, komfyr, fryseboks og vaskemaskin/tørketrommel medfølger ikke
Taklampe over spisebord medfølger ikke
Skoskap i gang medfølger ikke. Ellers medfølger fastmonterte skap.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Festeavtale
Areal: 2 276 kvm, Eierform: Festet tomt

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknytning tilknytning vann og avløp

Regulering
Varsel om oppstart av detaljregulering av nordre del av Askerlia på Borgen. Formålet med planarbeidet er å tilrettelegge for fornyelse av parkeringshus ved å bygge ca. 50 nye leiligheter/ rekkehus som bidrar til finansiering av prosjektet. Det planlegges parkering for nye og eksisterende boliger og opparbeiding av uteareal og lekeplasser. Byggehøyde maks 7 etasjer over terreng. Eksisterende boligblokker opprettholdes. Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 690 000,- (Prisantydning)
87 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 777 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
94 420,- (Dokumentavgift)

103 440,- (Omkostninger totalt)

3 880 440,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 166)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.13 579,20)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 837 000,-) (Kr.37 500)
Direkteutlegg for selger (Kr.2 500)
Markedspakke 1 (Kr.13 000)
Totalt kr. (Kr.100 140,20)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0426

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig Christian Thordén Salvesen

Saksbehandlere
Mathias Carlsen
EIE Asker
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 47 01 95 71 / E-post: mc@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Huldreveien 67
For mer om objektet
Huldreveien 67

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: