Bilde 1 av Hvileskrenten 18Bilde 2 av Hvileskrenten 18
Digital salgsoppgave
Hvileskrenten 18

1392 Vettre • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott hjørne/ende leilighet med fin beliggenhet i 2 etg. Tre balkonger, gode solforhold og garasjeplass til to biler!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
6
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
141 m²
Bruksareal (BRA)
144 m²
Bruttoareal (BTA)
158 m²
Fellesutgifter
kr 4 689 / Mnd
Prisantydning
kr 9 990 000
Omkostninger
kr 252 770
Totalpris
kr 10 242 770
Fellesformue
kr 32 788
Byggeår
1998
Tomt
Eiet tomt 3055 m²
Oppdragsnummer
39210274
card-default

Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Odd
card-default

Mathias Carlsen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mathias
Prisantydningkr 9 990 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Dokumentavgiftkr 243 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 10 242 770
Eiendom
Hvileskrenten 18, 1392 Vettre, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 58 bnr. 187 snr. 6 orgnr. 980986039 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 144 kvm, Bruttoareal: 158 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1998

Tomt
Eiet tomt 3055 m²

Prisantydning
9 990 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 32 788,- pr. 31.12.20
Ajourf. Andel f.gj. (lån): kr 0,- per 22.04.21
Klient ajourf. lån: kr. 0,- per 22.04.21

Totalpris inkl. omkostninger
9 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
243 750,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

252 770,- (Omkostninger totalt)

10 242 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 689,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Drift og vedlikehold av fellesarealer, kommunale avgifter, kabel-tv (Get), brebånd og forretningsførsel. For spesifisert oversikt over hva fellesutgiftene inkluderer, se budsjett som ligger ved salgsoppgaven.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter betales gjennom fellesutgiftene til sameiet.

Eier
Knut Lie

Beskrivelse
Velkommen til Hvileskrenten - en innbydende 4-roms endeleilighet med utgang til tre solrike uteplasser. To parkeringsplasser, en er klargjort for ladestasjon for elbil. Flott utsikt og store vindusflater. Alle overflater er holdt i lyse delikate fargetoner, som skaper et gjennomført og helhetlig inntrykk. Leiligheten har en solrik beliggenhet i et lite, eksklusivt bomiljø, sentralt på Vettre. God planløsning med stor stue, stort, lekkert og påkostet kjøkken fra Mobalpha montert i 2016, delikat bad og tre romslig soverom med gangavstand til båthavn med marina, badeplasser og friarealer på Konglungen med Kystkulturstien.

- Endeleilighet med flott beliggenhet

- Flott utsikt

- Tre balkonger

- Tre romslig soverom

- Stor stue med peis og utgang til to balkonger

- Kabel-tv (Get)

- Fasader malt i 2018

- Gode lagringsmuligheter i to medfølgende boder

- To parkeringsplasser i garasjekjeller med egen el-kurs for lading på den ene plassen

- Heis fra garasje og opp til inngangsplan

- Ingen fellesgjeld i sameiet

- Nærhet til båthavn og populære badeplasser

- Gangavstand til buss og barneskole med trygg skolevei

Parkering
Det medfølger to biloppstillingsplasser i felles underjordisk garasjeanlegg. Den ene plassen har egen el-kurs for lading av el-bil/hybrid. I tillegg medfølger det to boder på drøyt 6 kvm hver seg. Det er mulighet for leie av flere plasser om ønskelig. Vennligst konferer megler for ytterlig informasjon. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Hvileskrenten 18 har en flott beliggenhet i et hyggelig, eksklusivt sameie på Vettre i Asker. Fra eiendommen er det kort vei til Leangbukta båthavn med marina, restaurant og bar samt badeplasser og friarealer. Her kan man nyte nærhet til sjøen og vandre langs kystkulturstien til idylliske Konglungen og Vollen. Fra eiendommen er det kun noen minutters gange til flere badeplasser som f.eks. Vettrebukta, Spirabukta og Kariskjær. Få minutters gange fra boligen ligger Spireodden og Løkenesskogen naturreservat, et yndet turområde året rundt. Kort vei til Vettre nærsenter med lege, tannlege, frisør, veterinær, apotek og kafé. Gangavstand til barnehage og barneskole med trygg skolevei. Nærhet til Risenga idrettsanlegg med tennisbaner, ishall, skøyte/fotballbaner, kunstgressbane, svømmehall, idrettshaller og diverse lekeområder.

Kun 5 minutter med bil til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Skal du ut i verden er Asker "det naturlige" utgangspunkt. "Alle" tog og busser stopper i Asker. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt. Asker er et populært næringsområde for mange viktige selskaper, spesielt store selskaper i teknologi- og offshore- bransjen.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av nyere og eldre bebyggelse variert med rekkehus, leiligheter og eneboliger.

Tomt
Eiet tomt, 3055 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Området sokner til Vettre barneskole og Risenga ungdomsskole. Flere private og kommunale barnehager i nærområde. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Snarvei ned til bussholdeplass på Slemmestadveien med ekspressbuss inn til Oslo, eller bil til Vollen med hurtigbåt videre inn til Oslo. Asker sentrum er forøvrig et knutepunkt når det kommer til offentlig kommunikasjon med hurtige avganger retning Drammen og Oslo.

Inneholder
Entré/hall
Romslig og innbydende entré/hall med mulighet for stor garderobeløsning. Veggene er malt i lyse, tidløse fargetoner, som er gjennomgående for hele leiligheten. Fra hallen er det inngang til bad, kjøkken, soverom og stue.

Soverom
Stort og innbydende soverom med gode møbleringsmuligheter og nedsenket himling med innfelte downlights. Rommet lar seg enkelt møblere med både dobbeltseng og garderobeskap. Soverommet har direkte adkomst til leilighetens hovedbad og utgang til egen balkong på ca. 10 kvm. Det er i dag tre soverom i leiligheten.

Bad
Delikat, helfliset bad med varmekabler i gulv. Badet er innredet med gulvstående toalett, baderoms innredning, søyleservant og dusjnisje. Opplegg samt plass for vaskemaskin og tørketrommel.

Stue/spisestue
Stor og innbydende stue med peis, gode møbleringsmuligheter og utgang solrik balkong. Stuen lar seg enkelt møblere med sofagruppe samt et romslig spisebord med plass for mange gjester. Store vindusflater omkranser rommet og sørger for meget god lys- og utsiktsforhold. Fra stuen er det utgang til to store balkonger på hver seg ca. 13 kvm. Begge balkongene blir en fin forlengelse av rommet hvor man kan nyte sol og utsikt store deler av dagen. Plass for både utemøblement og grill.

Kjøkken
Stort, lekkert og påkostet kjøkken fra Mobalpha montert i 2016, med store vindusflater og gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Kjøkkeninnredning med grå profilerte fronter og håndtak av stål. Glassplate på vegg mellom benk og overskap ved koketopp og på vegg mellom oppvaskbenk og overskap. Benkeplate i sort laminat med flushmontert oppvaskkum med avrenningsfelt i sort kompositt. Integrerte hvitevarer bestående av stekeovn i høyskap, vinskap, oppvaskmaskin, bred induksjonstopp og 2 kombinerte kjøl/fryse skap. Alle hvitevarene er fra Miele. Det er rikelig med benkeplass og oppbevaringsplass.

Byggemåte
Leiligheten ligger i 2. etasje i et bygg på 3 etasjer pluss felles garasjekjeller oppført i 1998. Bygningen er oppført i betong/mur. Antatt fundamentert på komprimerte / faste masser. Yttervegger er kledd med liggende panel. Frittbærende dekker / etasjeskiller i armert betongelementer. Saltakskonstruksjon av tre, tekket med takstein. Trapper og repo i oppgang i betong, dekket med fliser. Vinduer fra 1998 utført med 2-lags isolerglass. Brann og lydklassifisert inngangsdør/leilighetsdør. Balkongdører fra 1998, utført med 2-lags isolerglass og karmer av tre.

Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann. Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 141 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Bad 1, bad 2, entré, hall, kjøkken, stue, spisestue/stue, 3 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 144 kvm
Følgende rom er inkludert i bruksareal: Bad 1, bad 2, entré, hall, kjøkken, stue, spisestue/stue, 3 soverom og teknisk rom.

Boder
Det medfølger to boder på ca. 6 kvm.

Standard
Mindre leilighetsbygg over 3 plan pluss felles garasjekjeller. Oppført i 1998. Eiendommen fremstår som pen og godt vedlikeholdt. Veldrevet sameie. Flotte og representative fellesarealer. Stor endeleilighet beliggende i 2.etasje. Vinduer mot tre sider. Leiligheten holder en normalt god standard. Nytt kjøkken i 2016. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning med eget aggregat plassert på teknisk rom. Ellers standard fra byggeår.

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3, uthentet av tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven:

TG 2:
Innvendige dører:
TG settes på grunnlag av alder og bruksslitasje.

Overflater på innvendige gulv:
Hovedsakelig mahonyparkett på gulv. Normal slitasje ut i fra alder.

Utstyr for sanitærinstallasjoner:
Tetthetsfunksjonen/forventet levetid for denne type konstruksjon er i sluttfasen av hva man kan forvente. Porselen/garnityr med normal slitasje- tilstand med bakgrunn i alder. Oppgradering må påregnes.

TG 3:
Ingen.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 30.09.2003

Oppvarming
Ingen faste oppvarmingskilder. Varmekabler på bad. Egen varmtvannsbereder plassert under benk på kjøkken.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker per nå.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 689,- pr.mnd.
Felleskostnadene inkluder drift og vedlikehold av fellesarealer, kommunale avgifter, kabel-tv (Get) og forretningsførsel. For spesifisert oversikt over hva fellesutgiftene inkluderer, se budsjett som ligger ved salgsoppgaven

Faste løpende kostnader
Strøm, fellesutgifter og innboforsikring.

Årsregnskap
Sameiet hadde et negativt årsresultat for 2020 på kr. 20 445

Forsikring med polisenummer
Frende Winterbergh forsikring

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 498 863,- Som sekundærbolig Kr. 5 395 905,-

Sameie
Sameie: Hvileskrenten Boligsameie, Orgnr: 980986039

Forretningsfører
USBL Eiendomsforvaltning AS

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
I henhold til informasjon gitt fra styret er ikke noen spesielle husordensregler - kun vanlig sunn fornuft overfor naboer.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1976/8033-2/100  Erklæring/avtale  
04.05.1976 
Pantsikkerhet for selgerene for restkjøpesum
Overført fra: 3025-58/187
Gjelder denne registerenheten med flere

1988/42799-1/100  Erklæring/avtale  
09.12.1988 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-58/187
Gjelder denne registerenheten med flere

1996/9832-1/100  Erklæring/avtale  
23.04.1996 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-58/187
Gjelder denne registerenheten med flere

1996/13754-1/100  Erklæring/avtale  
04.06.1996 
VEDR. PRIVAT FELLES VANN-OG ELLER AVLØPSANLEGG
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3025-58/187
Gjelder denne registerenheten med flere

1997/7506-1/100  Erklæring/avtale  
10.03.1997 
Omgjøres til fellesareal.
Overført fra: 3025-58/187
Gjelder denne registerenheten med flere

1999/3161-2/100  Erklæring/avtale  
08.02.1999 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

1999/3161-1/100  Seksjonering  
08.02.1999 
opprettet seksjoner:
snr: 6
formål: Bolig
sameiebrøk: 145/1615
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 - 14

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
9 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
243 750,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

252 770,- (Omkostninger totalt)

10 242 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500)
Provisjon (Kr.58 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.30 000)
Markedspakke 1 (Kr.14 900)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 925)
Foto (Kr.5 200)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.148 920)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0274

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Odd André Engh

Saksbehandlere
Odd André Engh
EIE Asker
Mob: 90 04 49 17 / E-post: oae@eie.no

Mathias Carlsen
EIE Asker
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 47 01 95 71 / E-post: mc@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hvileskrenten 18
For mer om objektet
Hvileskrenten 18

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: