Bilde 1 av Leangveien 40BBilde 2 av Leangveien 40B
Digital salgsoppgave
Leangveien 40B

1387 Asker • Asker kommune

Prisantydning

kr 8 750 000

Fellesgjeld: kr 13 559Omkostninger: kr 228 090Totalpris: kr 8 991 649
Stor, innbydende 3-roms utsiktsleilighet m 19 kvm sydøstvendt balkong. 2 garasjepl - 1 med ELlader. Sjønært og usjenert.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
42
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
96 m²
Bruksareal (BRA)
98 m²
Fellesutgifter
kr 4 285 / Mnd
Prisantydning
kr 8 750 000
Omkostninger
kr 228 090
Fellesgjeld
kr 13 559
Totalpris
kr 8 991 649
Fellesformue
kr 17 318
Byggeår
1985
Tomt
Fellestomt 6777 m²
Oppdragsnummer
39220187
card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Hege
Visninger
Onsdag 30. nov.
12:00 - 13:00
Meld deg på visning
Prisantydningkr 8 750 000,-
Fellesgjeldkr 13 559,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 8 763 559,-)kr 219 070,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 8 991 649
Eiendom
Leangveien 40B, 1387 Asker, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 48 Bnr. 23 Snr. 42 i Asker kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 98 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1985

Tomt
Fellestomt 6777 kvm

Prisantydning
8 750 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Kristian Haraldseth Takstdato: 06.09.22

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 13 559,- pr. 29.08.22
Andel fellesformue: kr. 17 318,- pr. 31.12.21

Totalpris inkl. omkostninger
kr 8 750 000,- (Prisantydning)
kr 13 559,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 8 763 559,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 219 070,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 8 763 559,-))
--------------------------------------------------------
kr 220 440,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 983 999,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 991 649,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 285,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kommunale avgifter, felles byggforsikring, kabel-tv og bredbånd, renter og avdrag på fellesgjeld, forretningsførsel, vedlikehold av sameie med mer.

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene dekkes gjennom felleskostnadene.

Eier
Svein Erik Furulund

Parkering
Leiligheten disponerer to garasjeplasser i felles garasjeanlegg. En av plassene har installert elbillader. Det er også god tilgang på gjesteparkeringsplasser.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leangveien 40 B har en fin og solrik beliggenhet i en innbydende gate i et attraktivt og sentralt boligområde i Asker. Tilbaketrukket, usjenert, med god utsikt og rolig nærområde med kort avstand til barnehage, skoler, idrettshall og herlige friluftsområder. Området har nærhet til god offentlig kommunikasjon via buss og tog, samt et rikt utvalg av servicetilbud.

Nærområdet byr på både landlige, sjønære og delvis urbane omgivelser. I retning Vettre er det flott kulturlandskap, Asker sentrum byr på shopping og Hvalstrand har et flott badeanlegg med stupetårn. De lett tilgjengelige kystområdene gjør det enkelt å løpe treningsrunden langs sjøen eller å rusle søndagstur med familien. Svært gode turmuligheter i nærheten mot Skaugumsåsen, Vardåsen og Semsvannet. I tillegg går kyststien forbi nedenfor boligen, og denne strekker seg langt nedover Hurumlandet, og opp til Holmen. Om vinteren går det flotte, preparerte løyper fra Jansløkka og Eidsletta. Det er kort vei til Askerhallen som er en kombinert idretts- og ishall. Ved hallen ligger Risenga svømmehall som er et flott badeland med alle fasiliteter. I tillegg er det treningssenter, tennisanlegg og ridesenter i området.

Holmen Idrettspark tilbyr is- fjell- og turnhall, tennisbaner og Holmenhallen. Her arrangeres det en rekke fritidstilbud som ishockey, håndball, turn, fotball, langrenn med mer. Dette er også hjemmet til Holmen Idrettsforening som blant annet arrangerer fotballcuper og lignende i helgene. I tillegg har man kyststeder som Holmenskjæret med langgrunn badestrand og båthavn og velkjente Holmen Fjordhotell med restaurant og Spa/treningsstudio. Like ved Holmen senter finner du også den nye svømmehallen som ligger på Holmenskjæret.

Skole for barn i alle aldre er å finne innen kort avstand, og det er et godt barnehagetilbud i lokalområdet. Blant skolene i nærheten finner man Bondi Barneskole for 1.-7. trinn og Risenga ungdomsskole. Asker og Nesbru videregående skole ligger begge lett tilgjengelig med kollektivtransport. På Nesbru tilbys det flere utdanningsprogrammer med blant annet studiespesialisering, bygg- og anleggsteknikk og medier og kommunikasjon. Det er flere barnehager i området, bl.a. Båstadmyra barnehage, Læringsverkstedet Bjørndalen og Hval Gård barnehage.

Kort vei til offentlig kommunikasjon med ca. 1,7 km gange til Høn togstasjon og ca. 1,4 km gange til busstopp med ekspressbuss til Oslo.

Asker sentrum har et rikt utvalg av servicetilbud og kan by på et moderne og urbant handelssentrum med flott arkitektur, hyggelige gågater og sosiale møteplasser. Asker sentrum har de senere år vært i stor utvikling og blitt en levende småby med flere nye serveringssteder og spennende butikker. Her finner du bl.a. Fuji Sushi, TukTuk med autentisk Thailandsk mat og Rå smak med både butikk og servering. Her kan du svinge innom Spiseriet for et deilig måltid, eller kjøpe med noen gode råvarer hjem. Pop vinbar i Strøket har et bredt utvalg vin og en innbydende atmosfære. Strauss, Askers lokale sportsbar med uteservering på sommerstid, Delikatessebutikken Petra og dagligvarebutikken Handlekraftig med kortreist og økologisk mat. For øvrig har Trekanten senter et godt tilbud med sine totale 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

I Asker sentrum finnes også et blomstrende kunst- og kulturliv med bla. Asker kulturhus som har stor teater/konsertsal, kino, galleri og bibliotek. I løpet av året arrangeres aktiviteter som Spis for 100, Mat & Drikkefestival, Sommerdag, Askerdager, Kulturfestival, Det gode liv, Julegrantenning og Bondens marked.

Om sommeren er det et yrende liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt. Asker er et populært næringsområde for mange viktige selskaper, spesielt store selskaper i teknologi- og offshore- bransjen.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av villa- og småhusbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 6777 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
2. etg. 98 kvm BRA / 96 kvm P-rom: Entre, wc, bad, kjøkken, 2 soverom og bod.

Seksjonen disponerer to garasjeplasser i felles anlegg, hvorav en er utstyrt med elbillader. Bod på 3,33 kvm i kjeller.

Byggemåte
Boligblokk over 2. etasjer samt 4 etasjer. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller i hovedsakelig betong. Valmtak i trekonstruksjon tekket med takstein. Utvendige fasader er i tegl stein og pussede betong. Leiligheten har entredør i brannklasse B-30 med 35 dB lydmotstand. Balkongdør med tolags isolerglass, produsert i 1993 og 2003. Vinduer i tolags isolerglass, produsert i 1985, 1993, og 2005. Elektrisk oppvarming og pipeløp med peisovn i boligen.

Leilighet beliggende i byggets 2. etasje. Adkomst via felles trappeoppgang. Oppgangen har callinganlegg, og trapper i betong.

Leiligheten disponerer to garasjeplasser i felles anlegg, en av plassene har EL bil lader.

Følgende punkter er gitt TG2 i vedlagt tilstandsrapport:
Bad - 2.etg:
Vannrør
Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det
Sanitærutstyr / innredning
Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
Fallforhold (gulv)
Avløpsrør (ink. sluk)

Kjøkken:
Vannrør
Innredning

Øvrige rom:
Overflater gulv
Innerdører

Etasjeskiller - 2. Etasje:
Skjevhetsmåling

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)

Elektrisk anlegg:
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget

Dører og vinduer:
Vinduer

Balkonger, terrasser, veranda etc.:
Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer)

Følgende punkter er gitt TG3 i vedlagt tilstandsrapport:
Ingen.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 96 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 98 kvm

Standard
Entré | Velkommen inn!
Eiendommen ligger i et høyt og fritt beliggende leilighetsbygg på Øvre Båstad. Fellesarealene utenfor er velstelte og byr på sitteplasser og velstelt beplanting. Inne i leiligheten blir man møtt av en lys entré med plass til klesoppheng eller lignende. Gulvet er lagt med enstavs parkett - Dette er gjennomgående for mesteparten av leiligheten. Det er lagt varmefolie her og i stuen, samt på kjøkkenet. Entréen har plass til skoskap, klesoppheng og lignende. Det er satt inn et romslig garderobeskap med speildører med god plass til yttertøyet. Fra entréen er det videre adkomst til gjestetoalettet, samt innvendig bod. Det er også videre adkomst til badet, samt stuen.

Stue | Delikate farger og materialer
Stuen er lys og luftig med et delikat fargevalg. Det første man ser når man kommer inn i stuerommet er den fantastiske utsikten ut vinduene. Her nyter man nydelig utsikt, tilnærmet fritt for innsyn. Leilighetens beliggenhet gir flotte utsiktsforhold mot fjorden og over dalen mot Bleikeråsen. Vinduene forsterker det lyse inntrykket, og stuen oppleves som romslig. Det er god plass til sofaseksjon med stuebord og tilhørende møblement, spisestue samt oppbevaringsmøbler med mer. Stuen er i dag innredet med tv-krok ved vinduene og spisestue ved kjøkkenet. Spisestuen har plass til romslig bord, og her kan man enkelt invitere venner og familie til selskap. Ved spisestuen er det også plassert en peisovn med kleberstein. I tillegg til å by på deilig peiskos er dette en behagelig ekstra varmekilde på de kaldeste dagene, og klebersteinen sørger for svært god varmeoverføring til rommet.

Balkong | Innbydende med fantastisk utsikt
Balkongen har utgang fra stuen og hovedsoverommet og er på ca. 19 kvm. Ønsker du deg vidstrakt fjordutsikt er det ytterst få boliger som kan konkurrere med utsiktsforholdene du nyter herfra. Her kan man enkelt følge båtene som glir opp og ned fjorden. Balkongen vender mot sydøst og ettersom boligen ligger høyt i terrenget oppleves balkongen som svært usjenert. Balkongen har takoverbygg som gir ly mot vær og vind. Det er plass til diverse møblering som spiseplass, lounge eller lignende.

Kjøkken | Pent og sosialt
Kjøkkenet ligger med åpen løsning mot stuen som gir god utnyttelse av det tilgjengelige arealet. Kjøkkenet er levert av Ikea og har en god planløsning med innredning langs tre av veggene med gode oppbevaringsmuligheter i under- og overskap. Frontene er profilert med hvit utførelse. Benkeplaten er i heltre og har en nedfelt stålkum med ettgreps blandebatteri. Over benken er det lagt fliser/plate på vegg som gir enkelt vedlikehold og redusert slitasje som følge av stekeos eller vannsprut. Det er satt av plass til komfyr og oppvaskmaskin. Frys-/kjøleskap er integrert i innredningen, mens ventilatoren er fritthengende.

Soverom | Romslig og behagelig
Det er to gode soverom i boligen på hver sin side av stuen. Hovedsoverommet har adkomst fra stuen og er av god størrelse med god plass til dobbeltseng med nattbord. Sengen står forhøyet i rommet slik at man kan se utsikten fra sengekanten. Her våkner du med fjordutsikt! Rommet har en garderobe med speilfronter som gir rikelig med oppbevaringsplass for klær. Det er utgang til balkongen gjennom skyvedør. Det andre soverommet er romslig med plass til seng og/eller arbeidspult. Dette rommet er også utstyrt med skyvedørsgarderobe og egner seg godt som barnerom, gjesteværelse, ekstra tv-stue eller som hjemmekontor, avhengig av behov.

Bad/wc | Pent med smart løsning
Badet ligger med enkel adkomst fra entré og soverom. Badet er pent flislagt med hvite flater på veggene og mørke flater på gulv. Gulvet har innlagt varme som gir en deilig start på dagen. Av utstyr er det her toalett, servantinnreding med underskap, overskap med speil og dusjhjørne med glassdører. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet er utstyrt med avtrekksventil for et bedre inneklima. Gjestetoalett er lett tilgjengelig og er utstyrt med toalett og enkel servant. Det er lagt fliser på gulv.

Oppgraderinger 2021:
- Varmefolie i entre, kjøkken og ett soverom.
- Ny peisovn og renovert pipeløp med stålrør.

Diverse:
- Hovedstoppekran er plassert i tekniskrom/bod.
- Hovedstoppekran er funksjonstestet og funnet ok.
- Varmtvannsbereder på 195 l fra år 2003 på 2kW.
- Leiligheten er elektrisk oppvarmet.
- Sikringsskap med automatsikringer er plassert i felles oppgang.
- Røykvarsler i entre og brannsluknings apparat på 6 kg skum produsert i 2019.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for nybygg datert 01.03.1990.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming og peisovn i stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per dags dato.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 285,- pr.mnd.
Herav:
Renter og avdrag kr. 126,-
Felleskostnader kr. 3 709,-
Kabel-TV og bredbånd kr. 450,-

Felleskostnadene inkluderer:
Kommunale avgifter, felles byggforsikring, kabel-tv og bredbånd, renter og avdrag på fellesgjeld, forretningsførsel, vedlikehold av sameie med mer.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 22237787173, Sparebanken Øst
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 29.08.2022: 5.55% pa.
Antall terminer til innfrielse: 73
Saldo per 29.08.2022: 993 754
Andel av saldo: 0
( siste termin 01.09.2028 )

Lånenummer: 16363424604, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 29.08.2022: 4.25% pa.
Antall terminer til innfrielse: 34
Saldo per 29.08.2022: 531 253
Andel av saldo: 13 559
Første termin/første avdrag: 30.03.2021 ( siste termin 30.12.2030 )

Boligselskapet har særfordelt lån. Renter og avdrag avregnes etterskuddsvis hvert kvartal, ved innfrielse/nedbetaling og ved flytting. Ved salg kan dette medføre at det oppstår en restanse, selv om felleskostnadene er betalt ut overtagelsesmåneden. Eventuell restanse vil bli etterfakturert selger.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 81469909

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 168 215,- Som sekundærbolig Kr. 4 205 572,-

Sameie
Sameie: Sameiet Øvre Båstad Terrasse,

Styrets arbeid i 2021:
Styret har i perioden hatt fokus på å planlegge vedlikehold av fasader i samhandling med bytte av verandakasser. Multiconsult ble engasjert for å lage en statusrapport. Denne er oversendt til styret. Brannøvelse/informasjon til den enkelte beboer er blitt gjennomført i perioden. Nødvendig løpende vedlikehold er blitt ivaretatt gjennom driftsåret 2021.

Kostnadsutvikling 2022:
Styret har satt opp en oversikt over beregnede inntekter og kostnader. Driften er ikke basert på en økning i felleskostnadene.

For mer informasjon om drift, vedlikehold, budsjett med mer, se vedlegget "Informasjon fra forretningsfører".

Forretningsfører
Oslo og Omegn Boligforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Med dyr menes dyr som naturlig finnes i norsk fauna. Dyr skal alltid føres i bånd innen boligsameiets fellesarealer. Ekskrementer på fellesarealet eller fortau, må fjernes med en gang. Ved tre begrunnede klager fra andre sameiere, må dyret fjernes fra sameiet. Med begrunnede klager menes klager som er behandlet og bifalt av styret. Dyreeier skal informeres og gis skriftlig advarsel ved første og andre begrunnede klage.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser
1926/900749-1/100 Bestemmelse om veg Tinglyst 08.01.1926
Overført fra: 3025-48/23
Gjelder denne registerenheten med flere

1940/2772-1/100 Bestemmelse om veg Tinglyst 26.09.1940
Med flere bestemmelser
Overført fra gnr48 bnr39
Overført fra: 3025-48/23
Gjelder denne registerenheten med flere

1986/9352-4/100 Pantsettelseserklæring Tinglyst 21.03.1986
Beløp: NOK 20.000
Panthaver: Sameiet
Lnr: 1010297
Panterett uten opptrinnsrett til sameiet med plikt til å vike prioritet inntil 90% av seksjonens verdi
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/377925-1/200 Bestemmelse om vannledning Tinglyst 30.01.2018 21:00
Rettighetshaver: Asker kommune   
Org.nr: 920125298
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/377925-2/200 Bestemmelse om kloakkledning Tinglyst 30.01.2018 21:00
Rettighetshaver: Asker kommune
Org.nr: 920125298
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/377925-3/200 Bestemmelse om adkomstrett Tinglyst 30.01.2018 21:00
Rettighetshaver: Asker kommune
Org.nr: 920125298
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/553545-1/200 Erklæring/avtale Tinglyst 16.03.2018 21:00
:Knr:3025 Gnr:48 Bnr:207
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/553545-2/200 Bestemmelse om adkomstrett Tinglyst 16.03.2018 21:00
:Knr:3025 Gnr:48 Bnr:207
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
2020/241722-1/200 Omnummerering ved kommuneendring Tinglyst 01.01.2020 00:00

1986/9352-2/100 Seksjonering Tinglyst 21.03.1986
snr: 42
formål: Bolig
sameiebrøk: 103/4500
Eiendommen er oppdelt i 043 seksjoner

2010/402348-1/200 Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel Tinglyst 04.06.2010
snr: 42
formål: Bolig
sameiebrøk: 111/4584

2022/467814-1/200 Reseksjonering Tinglyst 02.05.2022 21:00
snr: 42
formål: Bolig
sameiebrøk: 111/4604
Endring av fellesareal
Endring av tegninger
Endring av sameiebrøk

Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Sameiet har mottatt nabovarsel om oppføring av bolig i Dalebakken 19, konferer megler ved spørsmål.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 8 750 000,- (Prisantydning)
kr 13 559,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 8 763 559,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 219 070,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 8 763 559,-))
--------------------------------------------------------
kr 220 440,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 983 999,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 991 649,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør (Kr.6 115)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 990)
Markedspakke Pluss (Kr.16 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 8 763 559,-) (Kr.70 108,47)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.125 963,47)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-22-0187

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Salvesen & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Hege Jøldal

Saksbehandlere
Hege Jøldal
EIE Asker
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 67 83 63 / E-post: hj@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Leangveien 40B
For mer om objektet
Leangveien 40B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: