Bilde 1 av Lundekroken 14 Bilde 2 av Lundekroken 14
Digital salgsoppgave
Lundekroken 14

1396 Billingstad • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

BILLINGSTAD/ LUNDEKROKEN - Lekker 2-roms med have - Garasje - Strøm, varmtvann og fyring inkl. i fellesutgifter
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
43
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
54 m²
Bruksareal (BRA)
54 m²
Bruttoareal (BTA)
60 m²
Fellesutgifter
kr 2 337 / Mnd
Prisantydning
kr 3 740 000
Omkostninger
kr 101 070
Totalpris
kr 3 841 070
Fellesformue
kr 23 648
Byggeår
2015
Tomt
Eiet tomt 4690 m²
Oppdragsnummer
9190031
card-default

Lars Faale

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Lars
Prisantydning kr 3 740 000,-
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) kr 6 700,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 93 000,-
   
Totalpris kr 3 841 070
Eiendom
Lundekroken 14, 1396, Billingstad, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr.39 Bnr.2022 Snr.43 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 54 kvm, Bruttoareal: 60 kvm

Antall soverom
1

Byggeår
2015

Tomt
Eiet tomt 4690 m²

Prisantydning
3 740 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld:      kr.          0,- pr. 31.12.18
Andel fellesformue: kr. 13 897,- pr. 31.12.18

Totalpris inkl. omkostninger
3 740 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 700,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
93 000,- (Dokumentavgift)

101 070,- (Omkostninger totalt)

3 841 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.2 269,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
Varmtvann, oppvarming, internett/ kabel-tv, bygningsforsikring, brøyting, strøing, feiing, forretningsførsel, div. service og vedlikehold, strøm til fellesarealer, vaktmester m.m.

Fellesutgiftene faktureres forskuddsvis a`konto pr. kvartal.

Parkering
Parkering i felles garasjeanlegg med elektrisk port under nabobygg. Heis fra garasjenivå og opp til sameiets fellesarealer. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser

Eier
Maryam Moneer A Yosofzay

Beliggenhet
Lundekroken har en svært sentral og attraktiv beliggenhet på populære Billingstad. Her bor du med det meste av servicetilbud og kollektivtransport rett utenfor døren.

Umiddelbar nærhet til Rema 1000 og Europris med inngang i parkeringskjelleren. Her finner man også treningskjeden SatsElixia. I tillegg er det gangavstand til bl.a. Meny med et stort utvalg av ferskvare, McDonald`s, DeliDeLuca, Power, Clas Ohlson, Esso og IKEA.

Kort vei til Holmen Senter og Sandvika Storsenter med utallige shoppingmuligheter, Vinmonopolet, hyggeligespisesteder, helsesenter og seniorsenter.

På Billingstad bor du også tett på flotte natur i både skogen og langs vannet. Det er kort vei til populære badeplasser på bl.a. Kalvøya, Nesøya og Brønnøya. I Vestmarka finner man fine turterreng og flere lysløyper.

Dette er en perfekt beliggenhet for deg som liker å bo tilbaketrukket i rolige omgivelser, men samtidig ha kort vei til alt av servicetilbud

Bebyggelse
Leiligheten ligger i 1. etasje i et bygg på 5 etasjer.

Tomt
Eiet tomt, 4690 m²

Inneholder

1. etasje:
Romslig entre/ gang med skyvedørsgarderobe. Bad/wc/ vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Romslig soverom med walk-in garderobe. Stor, lys stue med halvåpen løsning til kjøkken med innholdrik innredning og integrerte hvitevarer.

Fra stuen er det utgang til en overbygget terrasse på ca. 14 kvm, samt til en pen liten hage med hekk. Gode solforhold fra formiddag til ettermiddagen.

Byggemåte
Bygningen er oppført i betong/mur. Antatt fundamentert på komprimerte / faste masser. Yttervegger er forblendet med fasadestein. Frittbærende dekker / etasjeskiller i armert betong. Tilnærmet flatt tak tekket med papp/folie. Trapper og repo i oppgang i betong, belagt med fliser. Gulv belegg i gang. Det er heis i bygget. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandssrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 54 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 54 kvm

Boder
Bod i kjeller på ca 5 kvm.

Standard
Delikat, moderne og lekker leilighet med gjennomgående meget god standard. Leiligheten anses som pent brukt uten spesiell slitasje og fremstår med det som tilnærmet ny.

Kjøkken
Kjøkkenet er praktisk designet med god benk og lagringsplass. Innredningen har glatte, hvite fronter og benkeplate med oppvaskkum. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, steketopp, ventilator og
oppvaskmaskin. Det er nisje for kjøleskap som også medfølger. Det er montert komfyrvakt over platetopp.Det er montert av waterguard (automatisk stenging av vanntilførsel ved vannlekkasje) I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Bad/wc
Badet er utstyrt med hvite fliser på gulv og vegger, gulvvarme og elektrisk avtrekksvifte. Det er innredning med glatte, hvite fronter under heldekkende servant og stort speil med belysning. Videre har badet toalett, dusjhjørne
med innfellbare glassdører, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Vegger
Flislagte vegger på bad/ vaskerom.
Ellers malte flater

Gulv
Fliser med varmekabler på bad/ vaskerom.
Ellers eikparkett med vannbåren gulvvarme i
øvrige rom

Himling
Malt

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3 fra vedlagte takst/ tilstandsrappo rt :

TG 2: Ingen

TG 3: Ingen

Ferdigattest
Ferdigattest, datert 24.11.2016 foreligger.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme basert på jordvarme.

På bad er det elektrisk gulvvarme.

Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad, og for øvrig balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter A

Kommunale avgifter
Inklusive i fellesutgiftene

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune pt.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 337,- pr.mnd.
Vannbåren gulvvarme/ oppvarming, varmt vann, forretningsførsel, kabel-tv/internett, gartner/snømåking, drift av parkeringsanlegg, trappevask, mv. I tillegg betales a konto strøm kr 314,- pr mnd, som avregnes etterskuddsvis basert på målt forbruk.

Faste løpende kostnader
Innboforsikring

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen gjeld


Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 83375888.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 885 168,- Som sekundærbolig Kr. 3 186 605,-

Sameie
Sameie: Lundekroken 14 - 18,


Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS
v/ Kenneth Halvorsen tlf.22 98 89 07 /  e-post: kenneth.halvorsen@obos.no.

Tekniske installasjoner:
Kabel-tv. Bredbånd. Heis i bygget. Porttelefon med kamera/monitor. Sprinkleranlegg i boligen. Utelys på terrasse. Utvendig elektrisk styrt solskjerming på soverom og stue. TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt, og det kreves ikke styretillatelse. Dyreholdet skal ikke være til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen, jf. eierseksjonsloven § 28 andre ledd. Kjøper bærer selv risikoen for om vilkårene for dyrehold er oppfylt.

Diverse

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.


Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. Kopi av grunnboken ligger som vedlegg til denne salgsoppgave.

 Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig/ privat vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Sameiets eiendommen et stort område som er regulert av flere reguleringsplaner. Den er regulert til blokkbebyggelse, felles avkjørsel, felles lekeareal, gang/sykkelvei, felles gangareal, bolig/forretning, bevaring av landskap og vegetasjon, midlertidig trafikkområde samt kjørevei og grønnstruktur i henhold til
reguleringsplan for Lundekroken med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse, nåværende næringsbebyggelse og framtidig vei, iht kommuneplan for Asker kommune 2018-2030. Eiendommen ligger i boligområde type A, Boligområder med spesielle kvaliteter. Eiendommen ligger også i område for kommunedelplan, E18 Slependen - Drengsrud, og Holmen - Slependen.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 740 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 700,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
93 000,- (Dokumentavgift)

101 070,- (Omkostninger totalt)

3 841 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet eierskifteforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.3 750)

Grunnpakke eierseksjon (Kr.14 819)

Markedspakke 1 (Kr.16 938)

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 740 000,-) (Kr.42 500)

Oppgjørshonorar (Kr.5 500)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Totalt kr. (Kr. 86 007)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
9-19-0031

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Stabekk Eiendomsmegling AS
Eie Stabekk
Org. nr:990997861
Gml. Drammens vei 45
1321 Stabekk
Tlf: 67 53 23 10, Fax: 67 53 23 11

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Lars Faale

Saksbehandlere
Lars Faale
Eie Stabekk
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 90 61 90 00 / E-post: lf@eie.no

Eie Stabekk
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.