Bilde 1 av Lundekroken 16Bilde 2 av Lundekroken 16
Digital salgsoppgave
Lundekroken 16

1396 Billingstad • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

INNHOLDSRIK OG PÅKOSTET 3- ROMS MED BALKONG PÅ CA. 26 KVM - 2 BAD/WC - GARASJEPLASS - SENTRALT MED KORT VEI TIL ALT!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
26
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
107 m²
Bruksareal (BRA)
110 m²
Bruttoareal (BTA)
118 m²
Fellesutgifter
kr 4 704 / Mnd
Prisantydning
kr 6 500 000
Omkostninger
kr 166 520
Totalpris
kr 6 666 520
Fellesformue
kr 9 430
Byggeår
2014
Tomt
Fellestomt 4690 m²
Oppdragsnummer
36210071
card-default

Edvard Chapsang

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Edvard
Prisantydningkr 6 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Dokumentavgiftkr 157 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 6 666 520
Eiendom
Lundekroken 16, 1396 Billingstad, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 39 bnr. 2022 snr. 26 orgnr. 914716217 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 110 kvm, Bruttoareal: 118 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2014

Tomt
Fellestomt 4690 m²

Prisantydning
6 500 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 9 430,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
157 500,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

166 520,- (Omkostninger totalt)

6 666 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 704,- pr. mnd.

Kommunale avgifter
Inkludert i felleskostnadene.

Eier
Zora Milosevska

Beskrivelse
Velkommen til Lundekroken 16, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Dette er en stor og attraktiv 3-roms selveierleilighet med kort vei til det meste. Her bor du sentralt med enkel fremkommelighet og nærhet til marka. Det er hyggelige uteområder med grønne, bilfrie fellesarealer og asfalterte gangveier. Det er garasjeanlegget med tilknytning til Rema 1000, Europris og Sats treningssentre.

Innvendig fremstår leiligheten som tidsriktig med parkett og vannbåren gulvvarme basert på jordvarme. Planløsning er arealeffektiv, hvor blant annet stue og kjøkken ligger i åpen løsning. Leiligheten holder en gjennomgående høy standard og har en god planløsning. Fra stuen er det utgang til en hyggelig overbygget balkong på ca. 26 kvm. Rikelig med lagringsplass i innvendig bod, samt gode garderobeløsninger i tillegg til en bod i kjeller.

KORT OM BOLIGEN:

- NYERE OG MODERNE 3- ROMS ENDELEILIGHET
- HEIS
- GARASJE
- STOR BALKONG
- HØY STANDARD
- VANNBÅREN GULVVARME
- BALANSERT VENTILASJON
- FIN OG AREALEFFEKTIV PLANLØSNING
- LUFTIG OG ÅPEN STUE
- STOR OVERBYGGET BALKONG PÅ CA. 26 KVM
- 2 BAD
- NYTT HTH KJØKKEN FRA 2019
- INTEGRERTE KVALITETSHVITEVARER AV MERKE MIELE
- SVÆRT GODE OPPBEVARINGSMULIGHETER
- VARMTVANN OG VANNBÅREN VARME INKL. I FELLESUTGIFTER
- GARASJEPLASS
- GOD INTERN BELIGGENHET
- KORT VEI TIL OFF. KOMMUNIKASJON
- NÆRBUTIKK OG TRENINGSSENTER INNE PÅ OMRÅDE
- KORT VEI TIL SJØEN
- MARKANÆRT
- BØR SEES!

Leilighet har følgende romfordeling:
Innbydende entré, luftig og åpen stue med utgang til en stor balkong på ca. 26 kvm, moderne kjøkken, 2 gode soverom, 2 flotte bad, samt innvendig bod.

Lagring: Det er gode lagringsmuligheter i en innvendig bod plassert i leiligheten, samt en kjellerbod. Bodene er på hhv. 3 og 5 kvm. Bod i kjeller er merket med nr. 10204.

Parkering: Det medfølger en parkeringsplass i sameiets felles garasjeanlegg. Det er heis ned til garasjeplan fra nabooppgangen nr. 18.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Velkommen til Lundekroken 16 - Her bor du i rolige omgivelser på Billingstad med kort vei til det meste av servicetilbud. Hyggelig uteområder med grønne, bilfrie fellesarealer med fine, asfalterte gangveier. Her er det enkelt og lettvint å bo med alt man har behov for i hverdagen innen kort gangavstand. Sameiet ligger tilbaketrukket og samtidig meget sentralt på Billingstad. Via garasjeanlegget kan en gå for dagligvarehandel på Rema 1000 og trening på Sats ( fra nabooppgangen i nr. 18 er det tilgang til garasjeanlegget). Leiligheten ligger fint til i bygget, med trappefri adkomst fra inngangssiden.

Hva gjelder offentlig transport er det få minutters gangavstand til bussholdeplass med ekspressbuss til Oslo i rushtiden og ellers god kommunikasjon i flere retninger. Buss til Sandvika tar ca. 6 minutter, Asker ca. 19 minutter og Oslo/Nationaltheatret ca. 23 minutter. Forøvrig er det gangavstand til Slependen togstasjon som ligger ca. 1,3 km unna og Billingstad togstasjon som ligger ca. 1 km unna. Det er også gangavstand til Meny på Slependen, Ikea, Coop Xtra og Elkjøp Megastore for å nevne noe. Videre er det kort vei til Sandvika med Sandvika Storsenter, kino, kulturhus, vinmonopol m.m., samt Holmen senter og Asker.

For de båtglade ligger Gyssestad småbåthavn bare noen hundre meter fra leiligheten. Det er også kort vei til flotte badestrender og rekreasjonsområder på Kalvøya, Nesøya, Holmen og Hvalstrand. Videre er Kadettangen i Sandvika planlagt ferdig sommeren 2017. Her vil det bl.a. bli sandstrender, stupetårn, grøntområder, lekeplasser, sandvolleyballbaner og serveringssteder. Fra leiligheten er det kort vei til turløyper som fører opp til Vestmarka, hvor det er fine turmuligheter både sommer og vinter.

På Nesbru finner du Holmen idrettspark, et av Asker og Bærums flotteste og mest rikholdige idrettsanlegg. Parken byr på flere fotballbaner, ishall, fjellhall, tennisanlegg, hoppbakker og lysløyper.

Om du ønsker et bredt tilbud innen forretninger og servicetilbud er det kort vei til Sandvika. Her finner du Sandvika Storsenter. Med sine 200 butikker og servicesteder, er dette et av landets største kjøpesenter. I Sandvika er det også et rikt kulturliv med teater, kino, kulturhus og konsertstedet Musikkflekken. Er du sulten finnes det en rekke restauranter, bla. Bambus sushi, kafé Kanel, Casper restaurant og Bakgården med mange kulturarrangementer for å nevne noen.

Kort vei til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kaféer. Nytt kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant for den som liker smaken av god, italiensk pizza, Egon, Bambus sushi og Big Horn Steak House er noen av de spisestedene Asker har å by på. For koselige kafeer er Overens cafe, Kaffebrenneriet og Kafe Kvist verdt et besøk. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Skal du ut i verden er Asker "det naturlige" utgangspunkt! "Alle" tog og busser stopper i Asker!

Bebyggelse
Blokkbebyggelse og næringslokaler.

Tomt
Fellestomt, 4690 m²
Tomten er flat og pent opparbeidet med bilfri tun bebyggelse, gangveier, beplantning, lekeplass.

Dagligvareforretning, treningssenter og andre forretninger innenfor sameiets bebyggelse. Adkomst via kjeller/ parkeringshus til butikker og treningsstudio.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Holmen menighets barnehage ca. 1,2 km
Solia barnehage ca. 1,3 km
Billingstad K&F barnehage ca. 1,4 km
Billingstad skole ca. 1,7 km
Steinerskolen i Asker ca. 2,4 km
Torstad ungdomsskole ca. 2,4 km
Nesbru videregående skole ca. 1,6 km

Offentlig kommunikasjon
Bussen til Oslo går 4 ganger i timen - kun 3 minutter gangavstand til bussholdeplass og 15 minutter til Billingstad togstasjon fra leilighetene.

Byggemåte
Stort frittliggende boligbygg oppført i 2014. Leiligheten ligger i 2. etasje.
Etasjeskiller: Betongelementer som etasjeskiller.
Vinduer: Vinduer og balkongdør med ramme og karmer i tre med 3-lags isolerglass.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 107 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 110 kvm

Standard
Lys, stor og tiltalende 3- roms leilighet med lun, overbygget balkong på ca. 26 kvm. Leiligheten har store delikate rom og meget god planløsning.

Entré: Det er enkel adkomst til boligen. Lun og romslig entré/ hall gir et godt førsteinntrykk av boligen. Her er det god plass til å henge fra seg ytterjakken og sette fra seg skoene.

Stue/ spisestue: Hyggelig og innbydende stue/ spisestue med god plass til sofainnredning, tv-seksjon, spisebord og annet stuemøblement. Det er rikelig med veggplass, noe som gjør at rommer et enkelt å inndele i soner. Ekstra store vindusflater er med på å slippe rikelig med naturlig lys inn. Parkett på gulv og hvite slette veggflater.

Kjøkken: Moderne og innholdsrikt HTH kjøkken med kjøkkeninnredning fra 2019. Innredning med slette fronter og benkeplate i stein med nedfelt kum i kompositt. Praktisk L- formet kjøkken gir godt med skap- og benkeplass. Av integrerte hvitevarer finner du her induksjonsplatetopp, komfyr, micro, oppvaskmaskin og kjøl-/ fryseskap. Hvitevarerer er av merke Miele. Ventilator fra Røroshetta. Ved kjøkkenet er det god plass til langbord, som setter matlagingen i en sosial ramme. Her er det klart for kokkekamp!

Bad/ wc: Det er tilsammen to bad i leiligheten. Hovedbadet er pent flislagt på gulv og vegger. Badet har en fin romløsning og inneholder dusjhjørne med dører i glass, servant med tilhørende underskap og speil over, høyskap og vegghengt toalett. Det er opplegg til vaskemaskin.

Bad nr. 2 i tilknytning til hovedsoverom er flislagt på både gulv og vegger. Rommet er utstyrt med dusjhjørne med vegg i glass, servantinnredning med tilhørende underskap, samt gulvstående toalett.

Soverom: Leiligheten har 2 gode soverom. Hovedsoverom med eget bad er meget romslig og har god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. I tilknytning til hovedsoverom finner du en innvendig bod på ca. 3 kvm. Øvrig soverom er også av god størrelse og er perfekte barne-/ gjesterom. Også her er det plass til dobbeltseng og garderobeskap, skrivebord og annet soveromsmøblement.

Gulv: Overflater på innvendige gulv er parkett.
Vegger: Overflater på innvendige vegger er malte flater. Veggflater er malt i 2019.
Himling: Overflater på innvendige himlinger er malte flater. Himling er malt i 2019.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på boligblokk datert 02.09.2016.

Oppvarming
- Vannbåren gulvvarme.
Fordelerskap for vannrør er plassert i gangen.
Varmekabler på bad og bad/vaskerom.

- Balansert ventilasjon.
Betjeningspanel er plassert i entré.
Aggregat er plassert i boden.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Inkludert i felleskostnadene.
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Asker kommune pr.d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 704,- pr.mnd.
Felleskostnadene inkluderer: varmtvann, bygningsforsikring, brøyting/strøing/feiing, forretningsførsel, div. servicer til heis/brannvarsling/garasjeporter/sprinkler, grunnpakke med tv/data, strøm til fellesarealer og vaktmester.

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.704,- pr. mnd.

For nærmere andelsfordeling av felleskostnadene se Årsrapport for 2020.

Kategori felleskostnader øker med 5 % fra 1.2.2022

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen lån registrert for selskap.
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 83375888
Kjøper må selv tegne innbo-og løsøreforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 502 487,- Som sekundærbolig Kr. 5 408 951,-

Sameie
Sameie: Sameiet Lundekroken 14-18, Orgnr: 914716217

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier. Informasjonsbrev om ny eier sendes til forretningsfører. Dette anses som en ren formalia.

Tekniske installasjoner
TV-tuner og abbonement følger boligen.

Dyrehold
Dyreeierne må ta hensyn til naboer og utvise ansvar for sitt dyrehold. Hund skal alltid føres i bånd på sameienes områder.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Kommuneplaner
Id 02202018001
Navn Kommuneplan Asker 2018-2030
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 14.11.2017
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3025/02202018001/Dokumenter/2018001_Bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 4 070 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende
Delareal 784 m
Arealbruk Næringsbebyggelse,Nåværende

Kommunedelplaner
Id 02202011101
Navn Holmen - Slependen
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 29.01.2013
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3025/02202011101/Dokumenter/2011101_bestemmelser.pdf

Reguleringsplaner
Id 02202015012
Navn Billingstadsletta 13
Plantype Detaljregulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 06.09.2016
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3025/02202015012/Dokumenter/2015012_Bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 10 m
Formål Veg
Delareal 21 m
Faresone Flomfare
RPHensynsonenavn H310_1
Delareal 11 m
Formål Gangveg/gangareal/gågate
Feltnavn GG1
Id 022059H
Navn Lundekroken GBNR.32/35 m.fl.
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 30.11.2004
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3025/022059H/Dokumenter/59H_bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 144 m
Formål Bevaring av landskap og vegetasjon
Delareal 3 536 m
Formål Boliger
Feltnavn B1
Delareal 1 140 m
Formål Felles avkjørsel
Delareal 41 m
Formål Felles lekeareal
Feltnavn FL2
Delareal 115 m
Formål Felles lekeareal
Feltnavn FL4

Reguleringsplaner under arbeid
Id 02202018007
Navn Billingstadsletta 17
Status Planlegging igangsatt
Plantype Detaljregulering
Se vedlagt forslag til reguleringsplan
Forslaget går ut på utbygging av to leilighetsblokker med 5 etasjer, samt parkering under bakken.
For mer informasjon se her, på side 274:

https://innsyn3.asker.kommune.no/api/v1/meeting/pdf/200307547

- Det pågår arbeidene ifm. med oppgradering av fasaden i bygget foran bebyggelsen, Billingstadsletta 13.
- E18 Vestkorridor er under arbeid. Les mer om prosjektet her: https://www.vegvesen.no/Europaveg/e18vestkorridoren. I kommunedelplanen er det foretatt en optimalisering av kryssløsningene på Slependen. Det legges opp i Statens vegvesens handlingsprogram til å gjennomføre utbyggingen av E18 på strekningen Ramstadsletta-Slependen i Akershus i perioden 2024-2029.

Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN og INFO FRA FORRETNINGSFØRER får man tilgang til det.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
157 500,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

166 520,- (Omkostninger totalt)

6 666 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Overtagelse (Kr.2 500)
Provisjon (Kr.69 300)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Visningshonorar (Kr.5 000)
LØFTING PÅ FINN.NO 06.08.2021 (Kr.990)
LØFTING PÅ FINN.NO 22.11.2021 (Kr.990)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Look (Kr.3 500)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995)
Foto (Kr.7 050)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 900)
Markedspakke 1 (Kr.12 000)
Oppgjør (Kr.7 500)
Totalt kr. (Kr.149 120)
Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-21-0071

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovvalg
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv. Ved å laste ned salgsoppgaven fra eiendommens hjemmeside, samt dokumentmappene benevnt INFO FRA KOMMUNEN og INFO FRA FORRETNINGSFØRER, vil man få tilgang til disse.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Mikael Albin Andersen
EIE Sandvika
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 41 72 07 18 / E-post: maa@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lundekroken 16
For mer om objektet
Lundekroken 16

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: