Bilde 1 av Lundekroken 22 Bilde 2 av Lundekroken 22
Digital salgsoppgave
Lundekroken 22

1396 Billingstad • Asker kommune

Prisantydning

kr 4 740 000

Omkostninger: kr 127 519Totalpris: kr 4 867 519
Lys 3-roms toppleilighet med solrik terrasse, attraktivt og sentralt på Billingstad. Garasjeplass. Heis.
Vis i kart Last ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
184
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
67 m²
Bruksareal (BRA)
70 m²
Bruttoareal (BTA)
77 m²
Fellesutgifter
kr 3 911 / Mnd
Prisantydning
kr 4 740 000
Omkostninger
kr 127 519
Totalpris
kr 4 867 519
Fellesformue
kr 36 177
Byggeår
2013
Tomt
Fellestomt 22089 m²
Oppdragsnummer
39200177
card-default

Christian Thordén Salvesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Les om Christian
Visninger
Tirsdag 03. nov.
17:30 - 18:30
Meld deg på visning
Prisantydning kr 4 740 000,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 740 000,-) kr 118 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
   
Totalpris kr 4 867 519
Eiendom
Lundekroken 22, 1396 Billingstad, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 32 bnr. 35 snr. 184 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 67 kvm
Bruksareal: 70 kvm
Bruttoareal: 77 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2013

Tomt
Fellestomt 22089 m²

Prisantydning
4 740 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesformue: kr. 36 177,- pr. 31.12.19

Sameiet har ingen fellesgjeld pt.

Totalpris inkl. omkostninger
4 740 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
118 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 740 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

127 519,50 (Omkostninger totalt)

4 867 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.3 911,- pr.mnd.

Felleskostnadene inkluderer: Renovasjon, vann, avløp, renholdstjenester, grunnpakke kabel-tv og internett, akonto strøm, drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, brøyting, strøing, feiing, forretningsførsel, strøm til fellesarealer, vaktmester, brannalarm tilkoblet sentral mm.

Felleskostnadene fordeles slik:
Akonto strøm: kr. 700,-
Felleskostnader: kr. 3 211,-

Kommunale avgifter
Kommunale avgiftene dekkes gjennom felleskostnadene.

Parkering
Leiligheten disponerer 1 garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg. Det er mulighet for etablering av elbil-lader på garasjeplassen.

Eier
Randi Johanne Høiby

Beliggenhet
Lundekroken 22 har en attraktiv og sentral beliggenhet i rolige omgivelser på Billingstad, tilbaketrukket fra vei, med kort vei til det meste av servicetilbud. Sameiet er meget pent opparbeidet med hyggelig uteområder og grønne, bilfrie fellesarealer. Her er det enkelt og lettvint å bo med alt man har behov for i hverdagen innen kort gangavstand. Leiligheten ligger i 1. etasje, trappefritt, og med en hyggelig hageflekk. Lundekroken har en svært sentral beliggenhet, med kort gangavstand til dagligvare, treningssenter, buss, tog, marka og sjøen. Du finner en rekke butikker i umiddelbar nærhet og trenger ikke gå langt for å få tak i det mest nødvendige. Rema 1000, Europris og Sats ligger i samme bygg.

Offentlig kommunikasjon
Leiligheten har en meget sentral beliggenhet mellom Slependen og Billingstad med gangavstand til offentlig kommunikasjon og enkel adkomst til E-18. Det er kun 800 meter i gangavstand til togstasjon på Billingstad, hit tar det kun 10-15 minutter å gå. Her er det gode muligheter for parkering av både bil og sykkel. Toget har hyppige avganger, ca. hvert 15. minutt mot både Oslo og Asker, og bruker ca. 15 minutter til Lysaker og ca. 25 minutter til Oslo S. På Billingstadsletta er det gode bussforbindelser mot både Asker, Sandvika og Oslo. Det går ekspressbusser til Oslo i rushtiden, samt nattbuss.

Handel
Her trenger du ikke gå langt for å gjøre dagligvarehandelen. Både Rema 1000 og Europris ligger i samme bygg, i tillegg er det kort vei til Meny. Det er flere kjøpesentre i nærheten; Slependen Senter, Holmen Senter og Sandvika Storsenter med sine brede utvalg av butikker, serveringssteder og servicetilbud. Det er også kino og kulturhus i Sandvika. Sandvika har de senere år utviklet seg til å bli et moderne sentrum med kino, bibliotek, kulturhus, restauranter, kafeer, Sandvika Storsenter mm.

Rekreasjon
Billingstad er et flott sted for den som vil være aktiv, her har man kort vei til både marka og sjøen. Det er en rekke gang- og sykkelstier i nærområdet som blant annet tar deg mot Sandvika og sjøen, eller oppover mot Vestmarka. Om sommeren er det hyggelig å gå kyststien som går fra Slependen til Slemmestad eller å sykle til deilige badesteder på f.eks. Nesøya, Holmenskjæret eller Hvalstrand. Er du glad i båtlivet er det kort gangavstand til Gyssestad båtforening med mulighet for å leie båtplass. Holmenskjæret, Hvalstrand, Kadettangen og Kalvøya er populære strender om sommeren med fine bademuligheter og store grøntområder. Det er også flere hyggelige badestrender og småbåthavner, som åpner for trivelige sommerdager på og ved Oslofjorden med bading, båtliv og gode fiskemuligheter. Fra Vestmarksetra er det mange flotte turmuligheter om sommeren. Vestmarksetra er et perfekt utgangspunkt for flotte naturopplevelser året rundt, herfra er løypene tilknyttet hele det fantastiske løypenettet i Vestmarka. Her er det et stort utvalg av preparerte skispor og egen lysløype. Dette er med andre ord et perfekt utgangspunkt for flotte turopplevelser for hele familien, året rundt.

Skole og barnehage
Kort skolevei på ca. 1,9 km og ca. 10-15 minutters sykkeltur for skolebarna til Billingstad barneskole. Det er flere barnehager i området, Holmentoppen barnehage, Mellom Nes FUS barnehage, Læreverkstedet barnehage, Sollia barnehage og Billingstad barnehage som ligger ved siden av barneskolen. Torstad ungdomsskole og Nesbru videregående er også i nærheten. Et par minutters sykkeltur til flere fotballbaner og den nyoppussede Lyn-banen med sandvollyballbane, grusbane, fotballbinge og lekestativer. Om vinteren er det her skøytebane og akebakke. På Holmen finnes idrettsanlegg med ishall, kunstgressbane, turnhall, innendørs klatrevegg og tennisbaner. Kort vei til Bjørnegård kunstgressbane og Combihallen. Ved Holmenskjæret ligger det også en nyoppført og flott svømmehall.

Tomt
Fellestomt, 22089 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré
Leiligheten har enkel og trappefri adkomst via heis til alle plan. Heisen ligger lett tilgjengelig like ved inngangsdøren. Leiligheten har en lys og innbydende entré. Veggene er lysmalte og det er parkett på gulvet. I entréen er det god plass til garderobeløsning eller oppheng for yttertøy og sko. I entréen er det montert callinganlegg.

Stue
Fra entréen kommer du inn i den lyse og åpne stuen. Stuen er lys og tiltalende med parkett på gulvet og lysmalte veggoverflater. Stuen ligger i praktisk åpen løsning sammen med kjøkkenet og skaper her en svært sosial og åpen romfølelse. Stuen preges av store vindusflater som gir optimale lysforhold og gir en god og luftig atmosfære til rommet. Stuens areal er godt utnyttet og gir rom for gode møbleringsmuligheter til både sofagruppe og spisebord ved kjøkkenet.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i moderne åpen løsning med stuen, som gjør at du har god plass til et stort spisebord. Kjøkkeninnredningen har en tidløs og klassisk innredning med hvite, slette fronter og lys benkeplate. Benkeplaten er i laminat, som er det mest slitesterke og vedlikeholdsfrie alternativet. Kjøkkenet har benkebelysningen under overskap som sørger for gode arbeidsforhold når du skal lage mat. Kjøkkenet har en funksjonell innredning med effektive arbeidsflater samt god skap- og skuffeplass. Kjøkkenet har avsatt plass for frittstående hvitevarer.

Terrasse
Fra stuen er det utgang til en flott og stor terrasse som måler ca. 10,5 kvm. Med den fine internbeliggenheten kombineres gode solforhold med hyggelig utsyn. Terrassen ligger syd-vendt som gir flotte solforhold på dagtid. Med sin gode størrelse lar balkongen seg enkelt møblere med både sittemøblement og grill.

Soverom
Leiligheten har 2 gode soverom. Hovedsoverommet er av meget god størrelse, og her kan du enkelt innrede med både dobbeltseng og nattbord. På hovedsoverommet finner du også 2 garderobeskap med rikelig av plass. I tillegg til garderobeskapet ligger dette soverommet i tilknytning til en innvendig bod som passer ypperlig til et walk-in-closet.

Det andre soverommet er også av god størrelse og passer ypperlig som barnerom, gjesterom eller kontor. Her er det god plass til seng, nattbord, garderobeløsning samt skrivepult.

Bad
Leiligheten har et lyst og praktisk innredet bad. Badet har flislagte overflater med varmekabler i gulvet. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning med skap, speil og integrert belysning. Videre er badet innredet med toalett og dusjhjørne med foldedører i glass. På badet er det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyle.

Innvendig bod
Den innholdsrike leiligheten har også en innvendig bod med mye god oppbevaringsplass. Boden er romslig og passer ypperlig som for eksempel et garderobberom.

Garasje og sportsbod
Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass og sportsbod i felles garasjeanlegg. Boden måler ca. 5 m2.

Fellesarealer
Sameiet har flotte opparbeidede fellesarealer til disposisjon for beboerne i sameiet. Fellesarealene er pent opparbeidet med grøntarealer, og her er det godt tilrettelagt for late dager hvor du kan nyte flotte solforhold. Sameiet har også en egen lekeplass til stor glede for de minste.

Byggemåte
Bærende konstruksjoner og etasjeskiller av armert betong. Fasaden er pusset og malt. Taket er ikke besiktiget. Leiligheten har Swedoor inngangsdør med kikkehull fra byggeår. Brann- og lydklasse B30 og dB35. Balkongdør med tre-lags glass fra byggeår. Vinduer med tre-lags glass fra byggeår. Leiligheten varmes opp med elektriske panelovner og gulvvarme på bad. Balansert ventilasjon.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 67 kvm

Entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 70 kvm

Entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.

Standard
Følgende har fått tilstandsgrad 2 eller 3 i tilstandsrapporten.

TG2:
- Overflater gulv på kjøkken: Enkelte hakk og merker i parkettgulv.

- Terrasse: Terrassebord trenger overflatebehandling.

TG3: Ingen

Oppvarming
Leiligheten varmes opp med elektriske panelovner og gulvvarme på bad. Leiligheten har balansert ventilasjon.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom felleskostnadene.

Felleskostnader
Kr.3 911,- pr.mnd.

Felleskostnadene inkluderer: Renovasjon, vann, avløp, renholdstjenester, grunnpakke kabel-tv og internett, akonto strøm, drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, brøyting, strøing, feiing, forretningsførsel, strøm til fellesarealer, vaktmester, brannalarm tilkoblet sentral mm.

Felleskostnadene fordeles slik:
Akonto strøm: kr. 700,-
Felleskostnader: kr. 3 211,-

Faste løpende kostnader
Eiendommen er bygningsforsikret gjennom sameiet. Innboforsikring må tegnes av kjøper.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen fellesgjeld pt.

Årsregnskap
Årsregnskapet for 2019 viser et overskudd på kr. 1 012 484,-. Årsregnskapet er vedlagt salgsoppgaven.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige forsikring Polisenummer: 81402820

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 031 169,- Som sekundærbolig Kr. 3 712 208,-

Sameie
Sameie: Lundekroken 19-34

Forretningsfører
Saldo Regnskap Risør AS

Styregodkjenning
Kjøper trengs ikke godkjennes av styret.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Heftelser:
1949/1967-1/100  Bestemmelse om gjerde  
31.03.1949 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-32/35/0/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/848080-1/200  Best. om adkomstrett  
11.10.2012 
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:39 Bnr:9 
Bestemmelse om kulvert
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
2020/1496750-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 
 
2008/758082-2/200  Resek/deling av seksjon  
18.09.2008 
oppdelt seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 163064/234734
seksjonsameieandeler:
snr: 184
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 813/234734
 
2017/181083-1/200   ** Reseksjonering  
28.02.2017 
Endring av tegninger

2017/181083-3/200  Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel  
28.02.2017 
endring av formål/brøk:
snr: 184
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 813/234878

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei via privat stikkvei.
Offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning og omkostninger
4 740 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 118 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 740 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 127 519,50 (Omkostninger totalt) 4 867 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Direkteutlegg for selger (Kr.2 500)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.13 160)
Markedspakke 1 (Kr.13 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 4 740 000,-) (Kr.52 140)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.104 150)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0177

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig Christian Thordén Salvesen

Saksbehandlere
Christian Thordén Salvesen
Eie Asker
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Mob: 97 05 38 38 / E-post: cs@eie.no

Eie Asker

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.