Bilde 1 av Lundekroken 30Bilde 2 av Lundekroken 30
Digital salgsoppgave
Lundekroken 30

1396 Billingstad • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Billingstad/ Lundekroken - Attraktiv, velholdt 4 roms leilighet med en av områdets beste beliggenheter
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
150
Antall soverom
3 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
74 m²
Bruksareal (BRA)
74 m²
Fellesutgifter
kr 4 019 / Mnd
Prisantydning
kr 5 850 000
Omkostninger
kr 145 870
Totalpris
kr 5 995 870
Fellesformue
kr 51 726
Byggeår
2011
Tomt
Eiet tomt 23167 m²
Oppdragsnummer
9230017
card-default

Lars Faale

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Lars
Prisantydningkr 5 850 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 9 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 135 250,-
  
Totalpris kr 5 995 870
Eiendom
Lundekroken 30, 1396 Billingstad, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 32 Bnr. 35 Snr. 150 i Asker kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Bra 74 kvm

Arealene er hentet fra tilstandsrapport.

Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2011

Tomt
Eiet tomt 23167 kvm

Prisantydning
5 850 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Takstdato: 29.07.23 13:53
Anticimex v/ Amund Edvin Kjeldsaas

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.22
Andel fellesformue: kr. 51 726,- pr. 31.12.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 850 000,- (Prisantydning)
Omkostninger:

kr 200,- (Pantattest kjøper)

kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)

kr 146 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 850 000,-))

--------------------------------------------------------

kr 147 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)

--------------------------------------------------------

kr 5 997 620,- (Totalpris inkl omkostninger)
Valgfrie omkostninger:

kr 9 250,- (Boligkjøperpakke  (valgfritt))

--------------------------------------------------------

kr 6 006 870,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 019,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, TV/internett, varmtvann, drifts- og vedlikeholdskostnader m.m.

Kommunale avgifter
Inkludert i fellesutgiftene

Eier
Ståle Borge Blindheim

Beskrivelse
Lundekroken 30  har en attraktiv og sentral beliggenhet i rolige omgivelser på Billingstad. Sameiet er pent opparbeidet med hyggelige uteområder og grønne, bilfrie fellesarealer. Her er det enkelt og lettvint å bo med alt man har behov for i hverdagen innen kort gangavstand. Lundekroken har en svært sentral beliggenhet, med kort gangavstand til dagligvare, treningssenter, buss, tog, marka og sjøen. Du finner en rekke butikker i umiddelbar nærhet og du trenger ikke gå langt for å få tak i det mest nødvendige. Rema 1000, Europris og Sats ligger inne på området.

Parkering
Plass for en bil i felles parkeringsanlegg medfølger leiligheten. Parkeringsplassen er seksjonert som tilleggareal til leiligheten ( T150) og er av god størrelse, og har en meget enkel adkoms og  inn/-ut kjøring til plassen. 

Adkomst til garasjeanlegget fra leiligheten via heis eller trappeløp.

Parkeringsanlegget er overvåket og avlåst, med mulighet for gjennomgang fra leilighetene til butikker og treningssenter

Sameiet har fra 2022 inngått en avtale med Ohmia Charging for håndtering av alt rundt elbillading. Dette medfører bl.a at man slipper investering i egen ladeboks, og vedlikehold av utstyr og forbuksstrøm til lading betales pr mnd etter regning.

Beliggenhet
Ønsker du en bolig nær alt, med enkel tilgang og nærhet til naturen? Ta en titt på leilighetene i Lundekroken. Disse boligene ligger tilbaketrukket, men samtidig svært sentralt på Billingstad. Her bor du praktisk og lettvint, med alt du trenger i hverdagen rett i nærheten.

Offentlig kommunikasjon:
Leiligheten har en sentral beliggenhet mellom Slependen og Billingstad, med gangavstand til offentlig kommunikasjon og enkel adkomst til E-18. Det er kun en kort spasertur til Billingstad togstasjon med hyppige avganger, ca. hvert 15. minutt mot både Oslo og Asker. Toget bruker ca. 15 minutter til Lysaker og ca. 22 minutter til Nasjonalteateret. På Billingstadsletta er det gode bussforbindelser mot Asker, Sandvika og Oslo. Herfra går det også ekspressbusser til Oslo i rushtiden, samt nattbuss.

Handel:
Både Rema 1000 og Europris ligger i Lundekroken og du kan gå tørrskodd i butikken via garasjeanlegget, i tillegg er det kort vei til Meny. Det er flere kjøpesentre i nærheten; Slependen Senter, Holmen Senter og Sandvika Storsenter med sine brede utvalg av butikker, serveringssteder og servicetilbud. Det er også kino og kulturhus i Sandvika. Sandvika har de senere år utviklet seg til å bli et moderne sentrum med kino, bibliotek, kulturhus, restauranter, kafeer, Sandvika Storsenter mm.

Skole, barnehage og fritid:
Området sokner til Billingstad barneskole og Torsdad ungdomsskole. Det er flere barnehager i området, bl.a. Sollia barnehage, Holmentoppen barnehage, Læringsverkstedet Billingstad og Billingstad barnehage som ligger ved siden av barneskolen. Det er kun en kort sykkeltur til flere fotballbaner og den nyoppussede Billingstadbanen med sandvolleyballbane, grusbane, fotballbinge og lekestativer. Om vinteren er det her skøytebane og akebakke. På Holmen finnes idrettsanlegg med ishall, kunstgressbane, turnhall, innendørs klatrevegg og tennisbaner. Kort vei til Bjørnegård kunstgressbane og Combihallen. Ved Holmenskjæret ligger det også en nyoppført og flott svømmehall.

Rekreasjon:
Billingstad er et flott sted for den som vil være aktiv, med kort vei til både marka og sjøen. Det er en rekke gang- og sykkelstier i nærområdet som blant annet tar deg mot Sandvika og sjøen, eller oppover mot Vestmarka. Om sommeren er det hyggelig å gå kyststien som går fra Slependen til Slemmestad eller å sykle til deilige badesteder på f.eks. Nesøya, Holmenskjæret eller Hvalstrand. Holmenskjæret, Hvalstrand, Kadettangen og Kalvøya er populære strender om sommeren med fine bademuligheter og store grøntområder. Det er også flere hyggelige badestrender og småbåthavner, som åpner for trivelige sommerdager på og ved Oslofjorden med bading, båtliv og gode fiskemuligheter. Fra Vestmarksetra er det mange flotte turmuligheter om sommeren. Vestmarksetra er et perfekt utgangspunkt for flotte naturopplevelser året rundt, herfra er løypene tilknyttet hele det fantastiske løypenettet i Vestmarka. Her er det et stort utvalg av preparerte skispor og egen lysløype. Dette er med andre ord et perfekt utgangspunkt for flotte turopplevelser året rundt.

Bebyggelse
Boligbebyggelse med næringsseksjoner, oppført i 2008/09-12
Felles trappeadkomst og ganger til leilighetene.
Personheis til etasjene
Lukket garasjeanlegg under blokkene.

Tomt
Eiet tomt, 23167 kvm

Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, betongbelagte områder, gressplen, trær og diverse beplantning.

Skole/barnehage
Skoler:
- Billingstad barneskole
- Torstad ungdomsskole
- Nesbru videregående skole

Barnehager:
- Sollia barnehage
- Læringsverkstedet Billingstad
- Holmentoppen Barnehage
- Mellom-Nes FUS barnehage
- Vekstbarnehagen

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Offentlig kommunikasjon
Ekspressbuss til Oslo og Lysaker går fra stoppestedet Ikea Slependen tre minutters gange fra leiligheten. Bussen bruker kun ca. 16 minutter til Nasjonalteateret og har avganger hvert femte minutt i rushtiden. Utenom rushtiden er avgangene hvert kvarter. I helgene går det også nattbuss fra Oslo og Asker.

Ellers går det tog fra både Billingstad togstasjon og Slependen togstasjon. Her går det tog i begge retninger. Togene mot byen går fire ganger i timen. Sandvika togstasjon ligger kun en kort busstur fra leiligheten og har rikelig med togavganger retning Oslo og Drammen, med lokaltog, regiontog og flytog.

Inneholder
Leiligheten har en fin beliggenhet i byggets 3. etasje( toppetasjen ) med heisadkomst fra felles inngangsparti og garasjeplan

Leiligheten har dørcalling og inngangsdør i brannklasse B-30 og lydklassifisering 35dB. 

Entré:
Romslig entré med doble garderobeskap.

Bad:
Romslig, helfliset bad med gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Badet er utstyrt med gulvstående toalett, baderomsinnredning og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Badet har også direkte adkomst til hoved soverommet

Soverom:
Leiligheten har i alt 3 soverom - to som vender ut mot baksiden av bygget, og ett som vender ut mot fronten. Lyst og romslig hovedsoverom med direkte adkomst til bad. De to andre soverommene er noe mindre og egner seg utmerket som f.eks. barnerom eller hjemmekontor. Alle soverommene er innredet med garderobeskap.

Kjøkken:
Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen og sammen utgjør de et sosialt og fint allrom. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, benkeplate av laminat og nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Fliser melloom benk og overskap i kontrastfarge til innredningen. På kjøkkenet er det integrerte hvitevarer; komfyr, steketopp, oppvaskmasking og kombi kjøl/ fryseskap. 

Stue:
Leiligheten har en lys og luftig stue med store vindusflater, gode lysforhold og fin utsikt. Stuen har parkettgulv og lysmalte veggoverflater. Gode møbleringsmuligheter for både sofagruppe og et romslig spisebord i tilknytning til kjøkkenet

Fra stue og kjøkken er det utgang til nordvestvendt balkong på ca. 9 kvm. Balkongen er overbygget og har plass for sittegruppe. Balkongen er utstyrt med stikkontakt og utebelysning. Fra balkongen har man fin utsikt over sameiets fellesområder. Meget gode solforhold og godt skjermet for innsyn

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

Boligbygg over 3 etasjer samt underetasje. Gulv på grunn av betong. Bærende konstruksjoner, etasjeskiller av betong og murkonstruksjoner.
Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med papp/membran ( ikke besiktiget). Leiligheten har slett entredør med brannklasse B30 og lydklasse 35dB.
Vinduer med karmer av tre og 3-lags glass fra byggeår. Balkongdør med karmer av tre og 3-lags glass fra byggeår.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 74 kvm

Følgende rom er inkludert i P-rom:
Entre, bad/wc, 3 soverom, stue/ kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 74 kvm

Boder
En bod i kjeller, ca 6 kvm.

Meget enkel adkomst - heis direkte ned og boden ligger vis a vis heisen, inne i gangen på vei til garsjeanlegget.

Standard
Her får du en oppgradert og flott leilighet med normal gjennomgående god standard. Hele leiligheten har blitt overflatebehandler i senere tid, med maling og sparkling av tak, vegger og listverk.  For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres.

Våtrom - Med adkomst fra entré og soverom
Bad fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket himling.Vegghengt servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur. Gulvstående toalett.
Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. Opplegg for vaskemaskin.Fordelerskap for rør-i-rør system.

TG 1  - Følgende sjekkpunkter er vurdert, og det er ikke oppdaget funksjonssvikt:
Overflater himling - Overflater vegger - Overflater gulv - Fallforhold (gulv) - Membran, tettesjikt og overgang til sluk. - Vannrør - Avløpsrør (ink. sluk) - Slukets tilkomstmulighet for rengjøring - Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det - Ventilasjon - Fukt i tilliggende konstruksjoner
TG 2  - Sanitærutstyr / innredning : Servantskap har fuktskader

Kjøkken
Kjøkken fra byggeår med åpen løsning mot stue. Benkeplate med vaskekum og ett-greps armatur. Slette fronter. Integrerte hvitevarer. Ventilator
tilkoblet avtrekkskanal over platetopp.

TG 1
Følgende sjekkpunkter er vurdert, og det er ikke oppdaget funksjonssvikt:
Overflater himling - Overflater vegger - Overflater gulv - Avløpsrør - Ventilasjon - Innredning
TG 2
Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.
Det er ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet. Komfyrvakt bør etableres.


Øvrige rom
Gulvflater belagt med parkett. Malte veggflater og malte himlingsflater. Mekanisk ventilasjon. Slette innerdører.
TG 1
Følgende sjekkpunkter er vurdert, og det er ikke oppdaget funksjonssvikt: OverflaterRapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler.

Felles varmt vann

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Inkludert i fellesutgiftene

Eiendomsskatt
Det betales ikke eiendomsskatt i Asker kommune pt

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 019,- pr.mnd.

Fellesutgiftene inkluderer felles byggforsikring, snøbrøyting, strøing/feiing, tv/internett, varmtvann, vaktmester, forretningsførsel, kommunale avgifter m.m.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene.
Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring.

Leiligheten har et strømforbruk som tilsvarer 1 436 kwh i perioden 01.01.23 - 24.07.23 ( en person i husholdningen ) 

Faste kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett og alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen felles lån.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 1 157 556,- Som sekundærbolig Kr. 4 167 203,-

Sameie
Sameie: Sameiet Lundekroken 19-34,

Sameiet Lundekroken 19-34 består av 194 bolig- og 4 næringsseksjoner.

Foretatt påkostninger de senere år:
- Investert i felles infrastruktur for el-bil lading
- Spyling av avløpsrør
- Sikringsjobb mot fjellmasser bak Hus 8
- Etablert felles sykkelrom.
- Utskifting av LED-armaturer i garasjen og ganger/korridorer

Planlagte påkostninger:
- Alle byggene skal males i 2023 eller 2024 (avhengig av mottatte tilbud). Iht. opplysninger fra styret må kanskje noe av denne kostnaden tas med en økning av felleskostnadene.

Sameiet har en pågående tvist med nabosameiet Lundekroken 14-18 da disse har trukket seg ut av sameiet. Dette gjør at Sameiet Lundekroken 19-34 har fått høyere kostnader fordi nabosameiet ikke har bidratt i sin andel av fellesutgiftene. Nabosameiet er saksøkt og saken må trolig avgjøres i en domstol. Styret jobber for at dette sameiet skal komme best mulig ut av en evt. avtale med nabosameiet.

Sameiet har en egen nettside /www.lundekroken.no

Forretningsfører
Saldo Regnskap Risør AS

kontor@saldoregnskap.no

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
Balansert ventilasjonsanlegg er montert med avtrekk i bad og kjøkken, samt lufttilførsel i oppholdsrom.

Det er felles varmtvann i bygget.

Det elektriske anlegget ligger i hovedsak skjult i konstruksjonen. Sikringstavle med jordfeilautomater, montert i entré.

Med samtykke fra styret kan en seksjonseier anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider ved parkeringsplassen som seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte å samtykke dersom det foreligger en saklig grunn, jf. eierseksjonsloven § 25.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene. Dyreeierne må ta hensyn til naboer og utvise ansvar for sitt dyrehold. Hund skal alltid føres i bånd på sameienes områder

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31.
Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Leiligheten overdras forøvrig fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om gjerde, vann og kloakkledning, samt bestemmelse om adkomstrett.

1949/1967-1/100 Bestemmelse om gjerde 31.03.1949
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-32/35/0/3
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/848080-1/200 Best. om adkomstrett 11.10.2012
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:39 Bnr:9
Bestemmelse om kulvert
Gjelder denne registerenheten med flere

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bl.a. Bolig/forretning, Blokkbebyggelse, Felles lekeareal, m.m. i henhold til reguleringsplan Lundekroken GBNR.32/35 m.fl., 022059H, datert 30.11.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Se for øvrig planopplysninger i prospekt for flere detaljer.

Eiendommen ligger i område for Nåværende Boligbebyggelse, Nåværende næringsbebyggelse og Framtidig vei, Boligområder med spesielle kvaliteter, type A, iht. kommuneplan for Asker kommune 2018-2030.


Kommuneplaner
Id 02202018001 - Kommuneplan Asker 2018-2030
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 14.11.2017
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/5913/2018001_Bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 19 088 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Navarende
Omradenavn0.B2
Delareal 445 m
Arealbruk Veg,Framtidig
Delareal 1 787 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Navarende
Delareal 99 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Navarende
Omradenavn0.B3
Delareal 778 m
Arealbruk Naringsvirksomhet,Navarende
Omradenavn0.NF6

Kommuneplaner under arbeid
Id 2020100 - Kommuneplan for Asker 2023 - 2034
Status Endelig vedtatt arealplan
Plantype Kommuneplanens arealdel

Kommunedelplaner
Id 02202011101 -  Holmen - Slependen
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 29.01.2013
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/3036/2011101_bestemmelser.pdf

Id 02202016014 -  E18 Slependen-Drengsrud
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 08.11.2016
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/4957/2016014_bestemmelser.pdf

Reguleringsplaner
Id 022059H - Lundekroken GBNR.32/35 m.fl.
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 30.11.2004
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/215/59H_bestemmelser.pdf

Id 022059G  -Slependen m. tilliggende arealer
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 18.10.1994
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/213/59G_bestemmelser.pdf

Id 02202015012 - Billingstadsletta 13
Plantype Detaljregulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 06.09.2016
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/4506/2015012_Bestemmelser.pdf

Reguleringsplaner under arbeid
Id 2021005 - Detaljregulering for E18 Ramstadsletta - Nesbru
Status Planlegging igangsatt
Plantype Detaljregulering
Id 2021019
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=2021019)
Navn FELLES PLANARBEID FOR E18 OG SANDVIKA SJOFRONT. (Planprogram med byplangrep)
Status Planforslag
Plantype Omraderegulering

Eiendommen er regulert til bolig/ næring i reguleringsplan.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave.
Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 850 000,- (Prisantydning)
Omkostninger:

kr 200,- (Pantattest kjøper)

kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)

kr 146 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 850 000,-))

--------------------------------------------------------

kr 147 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)

--------------------------------------------------------

kr 5 997 620,- (Totalpris inkl omkostninger)
Valgfrie omkostninger:

kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))

--------------------------------------------------------

kr 6 006 870,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.13 750)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.14 819)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 215)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.27 607,10)
Markedspakke 1 (Kr.21 938)
Oppgjør (Kr.6 500)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Provisjon (Kr.52 500)
Totalt kr. (Kr.146 229,10)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
9-23-0017

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Stabekk Eiendomsmegling AS
EIE Stabekk
Org. nr:990997861
Gml. Drammens vei 45
1321 Stabekk
Tlf: 67 53 23 10

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Lars Faale

Saksbehandlere
Lars Faale
EIE Stabekk
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 90 61 90 00 / E-post: lf@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lundekroken 30
For mer om objektet
Lundekroken 30

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: