Bilde 1 av Nyhuskollen 16 Bilde 2 av Nyhuskollen 16
Digital salgsoppgave
Nyhuskollen 16

1389 Heggedal • Asker kommune

Prisantydning

kr 5 250 000

Fellesgjeld: kr 39 980Omkostninger: kr 141 240Totalpris: kr 5 431 220
Tiltalende og stor leilighet fra 2008 med heis og garasje. Svært attraktivt beliggende og gangavstand til sentrum.
Vis i kart Last ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
23
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
88 m²
Bruksareal (BRA)
88 m²
Bruttoareal (BTA)
96 m²
Fellesutgifter
kr 3 796 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 462 / Mnd
Prisantydning
kr 5 250 000
Omkostninger
kr 141 240
Fellesgjeld
kr 39 980
Totalpris
kr 5 431 220
Fellesformue
kr 14 343
Byggeår
2009
Tomt
Fellestomt 15527 m²
Oppdragsnummer
39200179
card-default

Kine Sætre

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Kine
Visninger
Torsdag 05. nov.
18:30 - 18:30
Meld deg på visning
Prisantydning kr 5 250 000,-
Fellesgjeld kr 39 980,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 289 980,-) kr 132 220,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
   
Totalpris kr 5 431 220
Eiendom
Nyhuskollen 16, 1389 Heggedal, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 79 bnr. 53 snr. 23 orgnr. 993928062 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 88 kvm
Bruksareal: 88 kvm
Bruttoareal: 96 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2009

Tomt
Fellestomt 15527 m²

Prisantydning
5 250 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 39 980,- pr. 31.12.19
Andel fellesformue: kr. 14 343,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. omkostninger
5 250 000,- (Prisantydning)
39 980,- (Andel av fellesgjeld)

5 289 980,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
132 220,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 289 980,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

141 240,- (Omkostninger totalt)

5 431 220,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.3 796,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer: Renter og avdrag på lån, renovasjon, felles bygningsforsikring, grunnpakke kabel-tv, akonto gass, drift garasje, generell drift og vedlikehold, forretningsfører, vaktmestertjenester, renholdstjenester, snørydding mm.

Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader: kr. 2.328,-
Lån: kr. 470,-
Garasje: kr. 263,-
Gass: kr. 220,-
Vedlikeholdsfond: kr. 192,-
Kabel-tv: kr. 323,-

Kommunale avgifter
Kr. 5 543 pr. år

Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Eier
Egil Knutsen

Beliggenhet
Nyhuskollen 16 har en særdeles flott beliggenhet i et etablert og attraktivt boligområde, sentralt i Heggedal i Asker. Nyhuskollen ligger rolig og landlig, høyt og fritt i terrenget med en helt fantastisk panoramautsikt og nydelige solforhold. Fra leiligheten kan du nyte storslagen vidstrakt utsikt over Gjellumvannet og Vardåsen samt solen til sent på kveld. Nyhuskollen har en meget attraktiv beliggenhet for barnefamilier, med kort vei til topp moderne Heggedal barneskole, Hovedgården ungdomsskole og flere barnehager. Leiligheten ligger sentralt, med kort vei til butikker, servicetilbud, fritidsaktiviteter, samt buss og Heggedal togstasjon. Nærheten til Gjellumvannet byr på mange hyggelige stunder sommer som vinter, med alt fra bading på fin sandstrand til isfiske. Like i nærheten ligger også den nye sykkelparken, tuftepark og volleyballbane. Det er også kort vei til Askers sørlandsidyll Vollen. Her finnes flere idylliske badestrender og ikke minst populære Vollen marina, den berømte Kystkulturstien som strekker seg fra Hurum til Oslo, samt den populære hurtigbåten som går fra Vollen til Aker Brygge og tar ca. 25 minutter.

Rekreasjon
Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet til både marka og Gjellumvannet. Gjellumvannet byr på badestrand, fiskemuligheter samt skøytemuligheter om vinteren. Området byr på et fantastisk turterreng sommer som vinter med tur- og skiløyper like i nærheten. Om vinteren er det flotte oppkjørte skiløyper for store og små. I enden av Gjellumvannet mot Asker ligger Vardåsen med eget alpinanlegg. Ikke lange kjøreturen fra leiligheten har du også milevis med preparerte skiløyper. Fra Skjellestad starter skiløypene som møter resten av løypenettet innover i Kjekstadmarka. Her er det et mangfold av varierte løyper enten man ønsker en kort treningsrunde eller langturer mot Blåfjell og Haukeliåsen. Innover Kjekstadmarka er det også flotte og varierte muligheter for turer på beina og sykkel på sommerstid.

Det er også kort vei til Askers sørlandsidyll Vollen. Vollen er handelsstedet med sjel, bestående av særegne butikker. Her finnes flere idylliske badestrender og ikke minst populære Vollen marina samt den kjente Kystkulturstien som strekker seg fra Hurum til Oslo, der deler av stien gjennom Vollen har fått pris for en av Norges vakreste miljøgater.

Skole og barnehage
Her er det trygge oppvekstsvilkår for små og store, med nærhet til skoler og barnehager. For de yngste er det flere barnehager i nærområdet, og kun 400 meter til Heggedalsskogen barnehage. Fra leiligheten er det enkel og grei skolevei på kun 1,1 km. til Heggedal barneskole. Heggedal skole ble nylig ferdigstilt, og er en topp moderne barneskole med flere fasiliteter. Boligen sokner til Hovedgården ungdomsskole, som ligger kun 1 km. unna i gangavstand. Det er flere videregående skoler i Asker.

Fritid
Boligen ligger i nærhet til aktivitetsanlegg med gressbane og lekestativer, og det er kort vei til Trans'matorn sykkelpark, som har blitt et samlingspunkt for store og små sykkelinteresserte i hele kommunen. I nærheten ligger også den nye tufteparken og volleyballbane. Gjellum idrettsanlegg har eget klubbhus/grendehus, kunstgressbane, ballbinge og grusbane. Heggedal har et aktivt idrettsmiljø med egen idrettsklubb som drives av lokale ildsjeler. Gui SK tilbyr fotball, langrenn, allidrett, friidrett, trim og trening. Grusbanen blir preppet for skøytebane når kulda kommer.

Handel
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi i Heggedal sentrum eller på Coop Extra Heggedal. I Heggedal sentrum finner man også både matbutikk, cafe, restaurant, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, helsestasjon, frisører og bibliotek.

Offentlig kommunikasjon
Leiligheten ligger sentralt i Heggedal sentrum. Fra leiligheten har du kort gangavstand til bussholdeplass og gangavstand til Heggedal togstasjon med gode kommunikasjonstilbud og pendlerparkering. Til Asker togstasjon tar det kun 9 minutter med toget, og fra Asker tar det kun 18 minutter til Nationaltheatret. I tillegg er det buss fra Heggedal sentrum med hyppige avganger.

Veldig populær er også hurtigbåten, som går fra Vollen til Aker Brygge og tar ca. 25 minutter. Denne går også på vinterstid. Sommertid går også hurtigbåten i helgene til Drøbak.

Heggedal
Heggedal byr på et hyggelig og levende nærmiljø som er i sterk utvikling kun 7 km unna Asker sentrum. Heggedal er et satsningsområde for nye Asker kommune 2020, med nyetablerte sentrumsområder som er i sterk utvikling. I Heggedal sentrum finner man både matbutikk, cafe, restaurant, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, helsestasjon, frisører og bibliotek. I tillegg skal det i løpet av de neste 4-5 årene bygges ut videre med næringsvirksomhet, leiligheter, butikker, restauranter og kommunale tjenester. Heggedal skal bli et naturlig knutepunktsområde for nye Asker kommune 2020.

Tomt
Fellestomt, 15527 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré
Leiligheten har enkel og trappefri adkomst på bakkeplan, med heis til leilighetsplanet. Leiligheten har en lys og meget innbydende entré. Veggene er lysmalte og det er parkett på gulvet. I entréen finner du en stor skyvedørsgarderobe med rikelig av oppbevaringsplass.

Stue
Fra entréen kommer du inn i den lyse og åpne stuen. Stuen er lys og tiltalende med parkett på gulvet og lysmalte veggoverflater. Stuen ligger i praktisk åpen løsning sammen med kjøkkenet og skaper her en svært sosial og åpen romfølelse. Stuen preges av store vindusflater som gir optimale lysforhold og gir en god og luftig atmosfære til rommet som bringer den fantastiske utsikten inn. Sjeldent kan en slik vidstrakt og flott utsikt nytes fra sofakroken! Stuens areal er godt utnyttet og gir rom for gode møbleringsmuligheter til både sofagruppe og spisebord ved kjøkkenet. I stuen finner du også en stemningsfull gasspeis, som sammen med varmepumpen sørger for god innetemperatur.

Balkong
Fra stuen er det utgang til en flott og stor balkong som måler hele 16 kvm. Med den unike beliggenheten kombineres ettermiddagssol, sen kveldsol og upåklagelig utsikt mot Gjellumvannet, Kjekstadmarka, Vardåsen, deler av Hagahogget og Skaugumsåsen. Balkongen ligger nordvest-vendt som gir flotte solforhold på ettermiddagen helt til solen går ned bak Vardåsen. Med sin gode størrelse lar balkongen seg enkelt møblere med både sittemøblement og grill. Balkongen er overbygget, så her kan man invitere til grillfest selv med usikker værmelding. Det er også montert markise på balkongen, som forlenger utesesongen.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i moderne åpen løsning med stuen. Kjøkkeninnredningen har en tidløs og klassisk innredning med hvite, profilerte fronter og mørk benkeplate. Benkeplaten er i laminat, som er det mest slitesterke og vedlikeholdsfrie alternativet. Kjøkkenet har benkebelysningen under overskap sørger for gode arbeidsforhold når du skal lage mat. Kjøkkenet har en funksjonell innredning med effektive arbeidsflater samt god skap- og skuffeplass. Den praktiske barløsningen gir rom for sosiale lag og skaper en åpen atmosfære. Kjøkkenet har frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Soverom
Leiligheten har 2 gode soverom. Hovedsoverommet er av meget god størrelse, og her kan du enkelt innrede med både dobbeltseng og nattbord. På hovedsoverommet finner du også 2 store garderobeskap med rikelig av plass. Hovedsoverommet har store vindusflater, som sikrer godt med naturlig lys, og nydelig utsikt mot Vardåsen.

Det andre soverommet er noe mindre og passer ypperlig som barnerom, gjesterom eller kontor. Her er det god plass til seng, nattbord, garderobeløsning samt skrivepult. Også dette soverommet har et garderobeskap og har flott utsikt.

Bad
Leiligheten har et lyst og praktisk innredet bad som ligger i tilknytning til gangen. Badet har flislagte overflater med varmekabler i gulvet og downlights i himling. Badet er innredet med servant i romslig baderomsinnredning med skap, overskap, speil og integrert belysning. Videre er badet innredet med toalett og dusjhjørne. Dusjhjørnet har foldedører i glass for optimal utnyttelse av gulvarealet.

Toalettrom
Denne innholdsrike leiligheten har også et praktisk toalettrom som ligger i tilknytning til gangen. Toalettrommet har flislagte gulv med gulvvarme og malte veggoverflater. Toalettrommet er innredet med vegghengt toalett, servant, speil og belysning.

Vaskerom
Leiligheten har også en meget praktisk vaskerom som er omgjort fra å være en innvendig bod. Vaskerommet ligger praktisk i tilknytning til gangen og inneholder

Garasje og sportsbod
Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass og bod i felles garasjeanlegg. Boden måler ca. 5 m2.

Byggemåte
Treroms andelsleilighet i boligblokk med ekstern bod i kjeller. Leiligheten ligger i 1. underetasje. Bygningen har grunnmur i betong og yttervegger i betongkonstruksjon med isolert bindingsverk mellom bærende søyler. Fasader kledd med liggende malt trepanel. Flatt oppforet yttertak tekket med papp/folie.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 88 kvm

Gang, bad, toaletrom, stue/kjøkken og 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 88 kvm

Gang, bad, toaletrom, stue/kjøkken og 2 soverom.

Standard
Følgende større bygningsmessige oppgraderinger er utført i regi av sameiet i den senere tid:
2018: Maling av blokkene.
2016: Oppgradert fellesområder.
2015: Overflatebehandling av betong garasjeanlegg.
2014: Kantstein / drenering oppkjørsel nr.16 og nedkjørsel nr.19.

Velholdt leilighet med normalt god standard.
Følgende større oppgraderinger er ifølge eier utført i den senere tid:
- Innvendig bod i leiligheten er i bruk som vaskerom.
- Montert markise på veranda og utvendig screens på stuevindu.

Følgende har fått tilstandsgrad 2 eller 3 i tilstandsrapporten.

TG2:
- Gulv på bad: Tg 2 er gitt på grunn av alder sett i forhold til forventet levetid på vanntett sjikt (membran).

- Vegger på bad: Vegger i våtrom skal ha vanntett sjikt (membran) i våte soner. Denne typen konstruksjon har ifølge Sintef Byggforsk normalt levetid på ca. 15-20 år og tilstandsvurdering er derfor basert på alder, da konstruksjonen har oppnådd mer enn halvparten forventet levetid.

- Ventilasjon på bad: Tg 2: Det mangler tilstrekkelig luftespalte under dør, som medfører begrenset med tilluft og sirkulasjon.

Gulv på vaskerom: Vaskerom ligger under kategorien våtrom. I våtrom er det krav til fukttett sjikt på hele gulvet, 5 cm opp fra gulv på alle vegger og i våte soner. Tg 2: Det er ikke anlagt fall på gulv mot sluk.

TG3: Ingen

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner. Luft til luft varmepumpe montert i stue. Gasspeis montert i stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 5 543 pr. år

Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 796,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer: Renter og avdrag på lån, renovasjon, felles bygningsforsikring, grunnpakke kabel-tv, akonto gass, drift garasje, generell drift og vedlikehold, forretningsfører, vaktmestertjenester, renholdstjenester, snørydding mm.

Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader: kr. 2.328,-
Lån: kr. 470,-
Garasje: kr. 263,-
Gass: kr. 220,-
Vedlikeholdsfond: kr. 192,-
Kabel-tv: kr. 323,-

Faste løpende kostnader
Eiendommen er bygningsforsikret gjennom sameiet. Innboforsikring må tegnes av kjøper.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr: OBOS01-98207712450 A
Type: Annuitet
Restsaldo: 1.650.391,-
Restløpetid: 7 år 10 mnd.
Terminer pr. år: 12
Avdr.frihet: Nei
Type rente: Flytende
Rente (14.98.2020): 3,45 %

Årsregnskap
Årsresultatet for 2019 viste et underskudd på kr. 248 806,-. Årsregnskapet er vedlagt salgsoppgaven.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige forsikring Polisenummer: 80114435

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 095 788,- Som sekundærbolig Kr. 3 652 626,-

Sameie
Sameie: B/S Nyhuskollen Panorama, Orgnr: 993928062

Forretningsfører
Obos Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Ny kjøper trengs ikke godkjennes av styret.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Heftelser:
1948/4259-1/100  Bestemmelse om bebyggelse  
26.07.1948 
Overført fra: 3025-79/53
Gjelder denne registerenheten med flere

1950/5676-1/100  Bestemmelse om veg  
25.07.1950 
rettighetshaver:Knr:3025 Gnr:79 Bnr:53  
Overført fra: 3025-79/53
Gjelder denne registerenheten med flere

1951/1143-1/100  Erklæring/avtale  
13.02.1951 
Best. om vedlikehold og opparbeidelse av veg
Overført fra: 3025-79/53
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1973/14215-1/100  Erklæring/avtale  
02.10.1973 
Bestemmelse om vannledning
Overført fra: 3025-79/53
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1978/13985-1/100  Erklæring/avtale  
25.08.1978 
Bestemmelse vedr felles privat vann- og kloakkledninger
Overført fra: 3025-79/53
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1978/17746-1/100  Erklæring/avtale  
17.10.1978 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om veg
Overført fra: 3025-79/53
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1979/13176-1/100  Erklæring/avtale  
10.07.1979 
Ang private felles vann-og kloakkledninger
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3025-79/53
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1980/19979-1/100  Best. om adkomstrett  
22.09.1980 
rettighetshaver:Knr:0220 Gnr:79 Bnr:122  
inntil ny adkomstvei er opparbeidet
Overført fra: 3025-79/53
Gjelder denne registerenheten med flere

1982/27221-2/100  Rettigheter iflg. skjøte  
20.12.1982 
Bestemmelse om rett til atkomstvei for skjøteutstedere.
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-79/53
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1995/15997-1/100  Erklæring/avtale  
27.06.1995 
Vedr. makeskifte med Meinicke
Overført fra: 3025-79/53
Gjelder denne registerenheten med flere

1998/8303-1/100  Skjønn  
27.03.1998 
Sak 97-01063 B/02 m/fler
Overført fra: 3025-79/53
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
2020/543128-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 

2008/1019220-1/200  Seksjonering  
18.12.2008 
opprettet seksjoner:
snr: 23
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 89/4103

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 12.04.2010.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei via privat stikkvei.
Offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning og omkostninger
5 250 000,- (Prisantydning) 39 980,- (Andel av fellesgjeld) 5 289 980,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 220,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 289 980,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 141 240,- (Omkostninger totalt) 5 431 220,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.2 950)
Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 160)
Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 289 980,-) (Kr.42 000)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.90 910)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0179

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Kine Sætre

Saksbehandlere
Kine Sætre
Eie Asker
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 95 11 54 47 / E-post: ks@eie.no

Eie Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.