Bilde 1 av Øvre Frydendal 11 - BLCOBilde 2 av Øvre Frydendal 11 - BLCO
Digital salgsoppgave
Øvre Frydendal 11 - BLCO

1384 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

2-roms leilighet med solrik terrasse og garasjeplass. Moderniseringsbehov. Attraktiv beliggenhet nær Asker sentrum.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
24
Antall soverom
1 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
56 m²
Bruksareal (BRA)
56 m²
Bruttoareal (BTA)
62 m²
Fellesutgifter
kr 4 089 / Mnd
Prisantydning
kr 3 000 000
Omkostninger
kr 86 790
Fellesgjeld
kr 141 523
Totalpris
kr 3 228 313
Fellesformue
kr 34 895
Byggeår
1988
Tomt
Eiet tomt 10790 m²
Oppdragsnummer
39210340
card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
Prisantydningkr 3 000 000,-
Fellesgjeldkr 141 523,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 77 770,-
  
Totalpris kr 3 228 313
Eiendom
Øvre Frydendal 11 - BLCO, 1384 Asker, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 14 bnr. 4 snr. 24 orgnr. 975563456 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 62 kvm
Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1988

Tomt
Eiet tomt 10790 kvm

Prisantydning
3 000 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 141 523,- pr. 25.08.21
Andel fellesformue: kr. 34 895,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
3 000 000,- (Prisantydning)
141 523,- (Andel av fellesgjeld)

3 141 523,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
77 770,- (Dokumentavgift)

86 790,- (Omkostninger totalt)

3 228 313,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 089,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnader 1: kr. 1744,-
Vedlikeholdsfond: kr. 20 43,-
Kabel-tv/bredbånd: kr. 169,-
Renter og omkostninger: kr. 133,-

I felleskostnader 1 inngår bl.a. kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, snøbrøyting/plenklipping, strøm til fellesarealer, samt drift og vedlikehold av fellesarealer mm.

* Ved første faktura på felleskostnader som skal betales av kjøper, tilkommer det et miljøgebyr på kr 50,-. For å unngå dette på fremtidige fakturaer oppfordres det til å opprette Avtalegiro i nettbanken. Dette gjelder fra 1/7-21.

Eier
Bente Synøve Lium

Beskrivelse
Velkommen til Øvre Frydendal 11 - 2-roms terrasseleilighet i et populært og barnevennlig boligområde på Øvre Frydendal i Asker. Leiligheten har en fin beliggenhet i byggets 2. etasje med utgang til sydvendt terrasse på ca. 13 kvm. Gode solforhold og fin utsikt. Bygget har gjennomgått vesentlige oppgraderinger med bl.a. nye vinduer, terrassedør og nyrenovert fasade. Alle tak- og veggoverflater er malt opp i 2021 og det er lagt ny laminat i entré. På terrassen er det lagt nye heller, montert nytt rekkverk, og ny elektrisk markise. 

Leiligheten har en god planløsning med mye lys og stort potensiale. Et romslig soverom, bad med opplegg for vaskemaskin og en luftig stue i åpen løsning mot kjøkken. Leiligheten er velholdt, men har behov for en tidsmessig oppgradering. Det medfølger garasjeplass i felles garasjeanlegg og en sportsbod på ca. 5,5 kvm.

Leiligheten ligger i et rolig og idyllisk nabolag med hyggelige fellesarealer, grensende til marka med flotte tur- og skimuligheter. Området er meget barnevennlig med nærhet til ballplass, barnehager og Jansløkka barneskole. Det er gangavstand til dagligvarebutikk og til Asker sentrum med en rekke spennende butikker og serveringssteder. Nærmeste busstopp ligger kun få minutters gange fra leiligheten.

- Stort soverom
- Åpen stue-/kjøkken løsning
- Bad med opplegg for vaskemaskin
- Sydvendt terrasse på ca. 13 kvm.
- Gode solforhold og fin utsikt
- Vinduer og skyvedør fra 2020
- Ny elektrisk markise fra 2021
- Garasjeplass
- Sportsbod på ca. 5,5 kvm.
- Meget barne- og familievennlig beliggenhet
- Idyllisk og naturskjønt boligområde
- Umiddelbar nærhet til barnehage med lekeplass
- Jansløkka skolekrets
- Kort vei til offentlig kommunikasjon
- Kort vei til Asker sentrum
- Nærhet til marka med flotte tur- og skimuligheter

Parkering
Garasjeplass i felles garasjeanlegg. Det er muligheter for å leie ekstra parkeringsplass og bod. Styret i sameiet kan kontaktes for ytterligere informasjon.

Beliggenhet
Øvre Frydendal 11 har en attraktiv beliggenhet i et populært og veletablert boligområde på Øvre Frydendal, like utenfor Asker sentrum. Stille og rolig boligområde med bilfrie gangveier og hyggelige fellesarealer. Er du glad i å bo sentralt, men allikevel nær marka med flotte turmuligheter er dette noe for deg. Leiligheten ligger særdeles barnevennlig med umiddelbar nærhet til barnehage med lekeplass. Kort vei til Semsvannet og Solli som kan by på fine tur- og rekreasjonsmuligheter med bading, fisking og flotte turområder.

Offentlig kommunikasjon:
Fra boligen kan du spasere ned til Asker stasjon, eller du kan ta bussen. Nærmeste bussholdeplass ligger kun ca. fire minutters gange fra leiligheten, hvor bussen tar deg til Asker sentrum på kun noen minutter. Asker er et knutepunkt når det kommer til buss- og togforbindelser i retning Oslo og Drammen. Her går det buss, direkte tog, lokaltog og flytog med hyppige avganger. Til Nasjonalteateret bruker man ca. 18 minutter med toget fra Asker, og til Drammen bruker man ca. 12 minutter.

Handel:
Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Extra på Askerholmen, som ligger i gangavstand fra boligen. Boligen ligger også i gangavstand fra Asker sentrum, hvor man har "alle" fasiliteter og servicetilbud. Asker sentrum er stadig i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totale 75 butikker.

Skole og barnehage:
Det er flere barnehager i området, blant annet Hanevold barnegård, Sem barnehage og Frydendal barnehage som er den nærmeste, og ligger like ved sameiet. I tillegg er det kun en sykkeltur på ca. 3 km. til Jansløkka barneskole. Solvang ungdomsskole ligger kun ca. 1,2 km. fra boligen.

Rekreasjon:
Nærområdet kan by på en mengde tur- og rekreasjonsmuligheter. Følger du Semsveien et lite stykke finner du flotte turmuligheter rundt Semsvann eller milelange turveier på Solli. Solli er turmulighetenes indrefilet i Asker. Semsvannet er en populær friluftsperle som ble valgt til Askers tusenårssted ved tusenårsskiftet. Rundt vannet er det anlagt en flott turvei som er farbar med både barnevogn og sykkel. Det er også flere fine badeområder rundt vannet. Om vinteren er det skiløyper i flere retninger som har utspring fra Semsvannet. Nærmeste skiløype starter på Solvang skole, bare noen hundre meter fra leiligheten.

En kort biltur unna ligger også populære Hvalstrand bad. Hvalstrand er en hyggelig og barnevennlig sandstrand med stor gresslette, stupetårn, badebrygge, toaletter samt restaurant med uteservering og kiosk. Hvalstrandfestivalen arrangeres hvert år og tilbyr intimkonserter i maritime omgivelser. Vardåsen egner seg ypperlig for turer både sommer som vinter, og det er kun en kort biltur til populære Vardåsen Alpinbakke. Dette er med andre ord et perfekt utgangspunkt for flotte turopplevelser, året rundt.

Fritid:
I nærområdet finnes det spennende muligheter for aktiviteter som små og store kan nyte godt av. I Asker sentrum og i nærområdet finnes det mange muligheter for organiserte aktiviteter, slik som golfbaner, alpinanlegg, svømmehall, tennisbaner, idrettsplasser, fotballbaner, ishall med mer. Asker Skiklubb er et fleridrettslag som holder til på Føyka, Asker stadion kun 1,3 km fra boligen. Her er det et godt og variert aktivitetstilbud i flere grener, for barn og unge. For golf entusiasten ligger Asker golfklubb ca. 5 minutters kjøring fra boligen. Det er også kort vei til flere treningssentre, blant annet Sats og Actic i Asker sentrum.

Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av nyere og eldre bebyggelse variert med rekkehus, leiligheter og eneboliger.

Tomt
Eiet tomt, 10790 kvm
Ideell andel av felles eiet tomt. Tomten er opparbeidet med grøntarealer, prydbusker og sittegrupper.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré:
Entré med nytt laminatgulv og nymalte tak- og veggoverflater. God plass til garderobeløsning for oppbevaring av yttertøy og sko. Brann og lydklassifisert inngangsdør med kikkehull og porttelefon med fjernåpner.

Stue:
Lys og fin stue med store vindusflater og meget gode lysforhold. Stuen har parkettgulv og nymalte tak- og veggoverflater. God plass til sofagruppe og et romslig spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til en sydvendt terrasse på ca. 13 kvm. med gode solforhold og fin utsikt. På terrassen er det lagt nye heller, montert nytt rekkverk, og ny elektrisk markise. Terrassen blir en fin forlengelse av rommet hvor måltider enkelt kan medbringes ut. Bygget har gjennomgått vesentlige oppgraderinger med bl.a. nye vinduer, terrassedør og nyrenovert fasade.

Kjøkken:
Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stue, og sammen utgjør de et sosialt og fint allrom. Eldre kjøkkeninnredning med lyse fronter, benkeplate av laminert spon og nedfelt stålkum. Kjøkkenet er praktisk utformet med gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Over kokesonen er det montert sprutplate for enklere renhold. Oppvaskmaskin, komfyr og løst kjøl/frys medfølger. Varmtvannsbereder fra 2016, er plassert i benkeskap.

Bad:
Eldre, helfliset bad med varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin. Badet er innredet med gulvstående toalett, baderomsinnredning og dusjkabinett med skyvedør. Overskap og speil på vegg.

Soverom:
Stort og svalt soverom med gode møbleringsmuligheter. Soverommet har parkettgulv, samt nymalte tak- og veggoverflater. Gode oppbevaringsmuligheter i integrerte garderobeskap.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Anders Roestad:

Grunn og fundamenter: Bygningen er oppført i betong/mur, antatt fundamentert på komprimerte / faste masser
Yttervegger: Yttervegger er forblendet med teglstein, stående kledning og pusset flate
Takkonstruksjoner: Valmtakskonstruksjon av tre, tekket med takstein
Gulvsystemer: Frittbærende dekker / etasjeskiller i armert betong

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 56 kvm
Entré, kjøkken, stue, bad og soverom

Bruksareal
Bruksareal: 56 kvm
Entré, kjøkken, stue, bad og soverom

Boder
Til leiligheten medfølger en sportsbod med et gulvareal på ca. 5,5 kvm. (ligger i yttergang).

Standard
Terrasseleilighet i 2. etasje i et bygg fra 1988. Terrassene ble oppgradert i 2021 i regi av sameiet. Alle vegger og himlinger er malt opp i 2021 og det er lagt ny laminat i entré. Kjøkken og bad er fra byggeår, og oppgraderinger må forventes.

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3, uthentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt:

TG 2:
Kjøkkeninnredning:
Grunnet utidsmessig innredning og at den normale levetiden på fester, hengsler settes TG 2. Ellers fungerer innredningen i dag.

Vannrør:
Normalt på oppføringstidspunktet var rør av kobber, disse har en teknisk levetid på 25-100 år og en anbefalt brukstid på 30-50 år, iht. til byggforsk detaljeblad 700.330. Tilstandsgraden setter på grunnlag av alder.

Badets helhet:
Iht. Byggforsk byggforvaltning detaljblad 700.320, er normal levetid for baderom 20-25 år. Badet er i hovedsak fra byggeår og levetiden er utløpt. Eier opplyser at det er lagt noe fliser på gulv på et tidspunkt, men ukjent når. Badets helhet er vurdert til TG 2. Dette på grunnlag av alder og forventet levetid på tettesjikt og oppbygging er utløpt. Det må forventes oppgraderinger i fremtiden. På befaring var det ingen tegn til vesentlige skader på eksisterende konstruksjoner. Endret bruk/økt belastning vil kunne redusere gjenværende holdbarhet. Dette punktet er en helhetsvurdering, det er derfor ikke satt noen tilstandsgrad på underliggende punkter og er eneste punktet som medtas i oppsummeringen med unntak av eventuelle TG 3.

TG 3:
Vegg på bad:
Det er setninger i veggen bak dusjkabinettet, veggen er utett og ytterligere undersøkelser anbefales.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 19.04.1989 som omhandler Nybygg Boliger-terrassehus.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter betales gjennom fellesutgiftene til sameiet.

Eiendomsskatt
Det er pt. ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 089,- pr.mnd.
Kabel-tv/bredbånd, kommunale avgifter, vedlikeholdsfond, felles bygningsforsikring, snøbrøyting/plenklipping, drift og vedlikehold av fellesarealer.

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og forsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 94907056176, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 25.08.2021: 2.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 108
Saldo per 25.08.2021: 8 848 981
Andel av saldo: 141 524
Første termin/første avdrag: 01.09.2020 ( siste termin 01.08.2030 )
avdragsfritt til 1. okt 2021

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Storebrand ASA Polisenummer: 7400666

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 695 107,- Som sekundærbolig Kr. 2 502 385,-

Sameie
Sameie: Hanevold Terrasse Boligsameie, Orgnr: 975563456

Vedlikehold/Innkjøp 2020:
«Prosjekt Syd» påbegynt, ferdigstilles i 2021
- Terrasser rehabilitert med ny isolasjon, membran og terrassefliser
- Nye rekkverk
- Skiftet vinduer og erstattet terrassedør med skyvedør
- Ny panel, og tilleggsisolert med 5 cm isolasjon
- Skiftet ut takrenner på terrasser og alle nedløp
- Utbedret div lekkasjer i beslag/fuger på teglsteinsvegg

Planlagt vesentlig vedlikehold/investering i 2021:
Fullføre «Prosjekt Syd»
- Male sydsiden
- Fullføre infrastruktur El-bil lading
- Rehabilitere dekker ved inngangspartier på sydsiden og trapper ned til garasjen
- Skifte beslag på etasjeskillere på teglsteinsvegg

Antatt vedlikeholdsbehov i kommende 5-årsperiode:
- Kontroll av takene / løpende
- Sjekk og rens av ventilasjonsanlegg
- Isolere garasjevegg (hvis nødvendig) / 2022
- Pusse opp garasjen / 2023
- Bytte vinduer og panel, tilleggsisolere resten av blokka / 2022
- Skifte utgangsdører i 4. og 5. etasje / 2022
- Utbedre sprekker i teglstein løpende vurdering
- Maling av nordsiden / 2022/2023
- Impregnere takstein / 2021-2023

For ytterligere informasjon, se sameiets "Innkalling til ordinært årsmøte 22.06.2021", som ligger vedlagt.

Forretningsfører
Asker og Bærum Boligbyggelag.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Iht. til sameiets Husordensregler er dyrehold tillatt så lenge de ikke er til sjenanse for naboer og andre sameiere.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

1911/908740-1/100  Bestemmelse om vannrett  
17.02.1911 Bestemmelse om beiterett
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-14/4
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1912/902684-1/100  Bestemmelse om veg  
07.03.1912 rettighetshaver: Knr: 3025 Gnr: 13 Bnr: 13  
Overført fra: 3025-14/4
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1924/907840-1/100  Erklæring/avtale  
11.04.1924 Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Overført fra: 3025-14/4
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1938/3566-1/100  Skjønn  
25.08.1938 Bestemmelse om felles vannverk/ledning
Overført fra: 3025-14/4
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1956/11189-1/100  Erklæring/avtale  
27.12.1956 best. om stabbur
Feilkonvertert. Rett dagboknr. er 11289
Overført fra: 3025-14/4
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1964/174-1/100  Bestemmelse om kloakkledn  
13.01.1964 Overført fra: 3025-14/4
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1975/14851-1/100  Bestemmelse om bebyggelse  
03.10.1975 Overført fra: 3025-14/4
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1987/23450-1/100  Erklæring/avtale  
30.07.1987 Vedr. privat felles vann- og spillvannsledning
Overført fra: 3025-14/4
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1988/352-110/100  Pantsettelseserklæring  
07.01.1988 BELØP: NOK 25.000
Panthaver: Sameiet  
Lnr: 1012599
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
PLIKT TIL Å VIKE PRIORITET INNENFOR 90% AV TAKST
Gjelder denne registerenheten med flere

1988/352-108/100  Seksjonering  
07.01.1988 opprettet seksjoner:
Snr: 24
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 72/6302
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 051 SEKSJONER

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 000 000,- (Prisantydning)
141 523,- (Andel av fellesgjeld)

3 141 523,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
77 770,- (Dokumentavgift)

86 790,- (Omkostninger totalt)

3 228 313,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Provisjon (Kr.46 672,84)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.10 929,60)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 166)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995)
Markedspakke 1 (Kr.13 000)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.109 613,44)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0340

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Petter Mamen-Lund

Saksbehandlere
Petter Mamen-Lund
EIE Asker
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 61 47 22 / E-post: pml@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Øvre Frydendal 11 - BLCO
For mer om objektet
Øvre Frydendal 11 - BLCO

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: