Bilde 1 av Ridderkleiva 26Bilde 2 av Ridderkleiva 26
Digital salgsoppgave
Ridderkleiva 26

1386 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

4(5)-roms endeleil. med stor hage, veranda og gode solforhold. Barnevennlig innerst i blindvei, kun få min. til Risenga.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
101 m²
Bruksareal (BRA)
114 m²
Kommunale avgifter
kr 609 / Mnd
Prisantydning
kr 5 650 000
Omkostninger
kr 145 270
Totalpris
kr 5 795 270
Byggeår
1965
Tomt
Festet tomt 1005 m²
Oppdragsnummer
39220156
card-default

Christian Thordén Salvesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Les om Christian
Prisantydningkr 5 650 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 136 250,-
  
Totalpris kr 5 795 270
Eiendom
Ridderkleiva 26, 1386 Asker, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 55 Bnr. 235 Snr. 2 i Asker kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 114 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1965

Tomt
Festet tomt 1005 kvm

Prisantydning
5 650 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Øst Takstdato: 13.06.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 136 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 137 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 787 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 795 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 7 300 pr. år

Eier
Torgeir Valderhaug Skauen

Beskrivelse
Velkommen til Ridderkleiva 26 - 4-roms leilighet i firemannsbolig, sentralt på Nedre Bleiker i Asker. Pent opparbeidet hage med gressplen, trær og beplantning. Sydvestvendt veranda på ca. 11 kvm. og platting på ca. 13 kvm. Leiligheten har en fin beliggenhet i byggets 2. etasje med enkel adkomst. Leiligheten inneholder bl.a. tre soverom, bad og vaskerom. Stue med peis og et romslig kjøkken med egen spiseplass. To boder i underetasje. Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet i et rolig og barnevennlig boligområde med lite biltrafikk og hyggelig naboskap.

- Tre soverom
- Stue med peis
- Spisestue (tidligere soverom)
- Stort kjøkken med egen spiseplass
- Bad og vaskerom
- Sydvestvendt veranda på ca. 11 kvm.
- Platting på ca. 13 kvm.
- Stor hage
- Huset ble beiset i 2022
- Gode lagringsmuligheter i boder
- Attraktiv og barnevennlig beliggenhet
- Fellesareal med flott lekeapparat og huskestativ
- Stille og rolig med mange barn å leke med
- Mulig å delta på sosiale arrangementer
- Trygge omgivelser uten generende biltrafikk
- Kort vei til dagligvarebutikk
- Kort vei til Asker sentrum
- Gangavstand til barnehager og skoler (gangvei)
- Nærhet til marka og flotte turområder
- Idyllisk og barnevennlig boligområde
- Meget attraktivt og populært boligområde

Parkering
Gateparkering langs eiendommen. Nåværende og tidligere eiere har parkert på snuhammer ved siden av eiendommen. Dette er ikke på egen eiendom.

Beliggenhet
Ridderkleiva 26 har en barnevennlig beliggenhet i rolig og attraktivt boligområde på Nedre Bleiker i Asker. Her bor man i trygge omgivelser med lite biltrafikk, hyggelig naboskap, lekeapparat og huskestativ. Eiendommen er omgitt av store, fine fellesområder og ballplass til felles benyttelse for omkringliggende bebyggelse. Nærhet til fotballbane, strandvollyballbane, trimtrapp og flott skøytebane. Området er et av Askers mest attraktive boligområder med umiddelbar nærhet til barnehager, skoler, matbutikker og offentlig kommunikasjon. Kort vei til Risenga idrettsanlegg med flott svømmehall, tennisbaner, innendørs ishall, utendørs skøytebane, fotballbaner m.m. Kort vei til både skiløyper, alpinbakke og flott turterreng i Vardåsen, samt flere strender.

Fra eiendommen er det gangavstand til Vettre barneskole og Risenga ungdomsskole. Det er flere barnehager i området, bl.a. Nedre bleiker barnehus, Morellveien barnehage og Risenga barnehage. Det er kun ca. 400 meter nærmeste bussholdeplass og ca. 20 minutters gange til Bondivann stasjon. Fra Slemmestadveien (ca. 15 minutters gange) går det ekspressbuss hvert 10 minutt mot Oslo. (i Rushtiden). For øvrig er det kort vei til Asker stasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 Risenga, som ligger ca. 8 minutters gange fra eiendommen.

Asker sentrum har et rikt utvalg av servicetilbud og kan by på et moderne og urbant handelssentrum med flott arkitektur, hyggelige gågater og sosiale møteplasser. Asker sentrum har de senere år vært i stor utvikling og blitt en levende småby med flere nye serveringssteder og spennende butikker. Her finner du bl.a. Fuji Sushi, TukTuk med autentisk Thailandsk mat og Rå smak med både butikk og servering. Her kan du svinge innom Spiseriet for et deilig måltid, eller kjøpe med noen gode råvarer hjem. Pop vinbar i Strøket og ikke minst populære Porfavor Tapas & Vinbar i Wesselkvartalet. Strauss, Askers lokale sportsbar med uteservering på sommerstid, Delikatessebutikken Petra og dagligvarebutikken Handlekraftig med kortreist og økologisk mat. For øvrig har Trekanten senter et godt tilbud med sine totale 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

I Asker sentrum finnes også et blomstrende kunst- og kulturliv med bla. Asker kulturhus som har stor teater/konsertsal, kino, galleri og bibliotek. I løpet av året arrangeres aktiviteter som Spis for 100, Mat & Drikkefestival, Sommerdag, Askerdager, Kulturfestival, Det gode liv, Julegrantenning og Bondens marked.

Nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder i Vestmarka og Semsvannet. Semsvann er et av Askers mest populære turområder og er et fantastisk område for friluftsliv året rundt. Perfekt for fotturer, skiturer, toppturer og trilleturer. Det er også kort vei til Skaugumsåsen som kan by på spektakulær utsikt over fjorden og Oslo. Det er også kort vei til Jansløkka hvor det går flotte, preparerte løyper på vinterstid. Fra eiendommen er det kun en kort sykkeltur til Leangbukta båthavn og Hvalstrand bad. De lett tilgjengelige kystområdene gjør det flott å løpe treningsrunden langs sjøen eller å rusle søndagstur med familien. Ta en tur til Holmenskjæret for bading eller Holmensenteret for shopping. Kort vei til kunstgressbane på Asker stadion (Føyka), eller til Askerhallen som er en kombinert idrett og ishall. Ved hallen ligger Risenga svømmehall som er et flott badeland med alle fasiliteter. I tillegg er det treningssenter, tennisanlegg og ridesenter i området.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av eldre bebyggelse variert med rekkehus, leiligheter og eneboliger.

Tomt
Festet tomt, 1005 kvm
Felles festet tomt med underliggende naboseksjon. Denne seksjonen disponerer hagen på nedsiden av boligen. Se vedlagt kart. Tomten er opparbeidet med plenarealer, trær, prydbusker, diverse beplantning og internvei belagt med belegningsstein.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré:
Leiligheten har adkomst til inngangsparti via gangvei med belegningsstein. Pent opparbeidet inngangsparti med skiferbelagt platting på ca. 13 kvm. og redskapsbod. Frodig hage med plen, trær, prydbusker og beplantning. Entré med flislagt gulv og malte veggoverflater. Boligen har profilert entrédør med gassfelt.

Stue:
Lys og fin stue med parkettgulv, peis og stålpeis. Gode lysforhold, ivaretatt av store vindusflater. Stuen er romslig med gode møbleringsmuligheter. Spisestue med plass for langbord. Spisestuen var opprinnelig et soverom og kan ved relativt enkle grep tilbakeføres. Fra stuen er det utgang til en sydvestvendt veranda på ca. 11 kvm. Verandaen er overbygget og har plass for flere sittegrupper. En lun, usjenert og fin uteplass i rolige omgivelser.

Kjøkken:
Romslig kjøkken med gode lysforhold og plass for frokostbord. Kjøkkeninnredning fra 2004 med profilerte fronter, benkeplate av tre og nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål. Kjøkkenet er praktisk utformet med store arbeidsflater og gode oppbevaringsmuligheter. Parkettgulv og malte veggoverflater. Mellom benkeplate og overskap er det flislagt. Kjøleskap og stekeovn med platetopp er integrert. Frittstående oppvaskmaskin medfølger også. Det er montert komfyrvakt på platetopp. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Bad:
Helfliset bad fra 2004 med varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er innredet med gulvstående toalett og dusjhjørne med skyvedører. Baderomsinnredning med servant, veggskap og gode oppbevaringsmuligheter.

Vaskerom:
Praktisk, helfliset vaskerom fra 2004 med flislagt gulv og elektriske varmekabler. Rommet er innredet med gulvstående servantskap, benkeplate av laminat og nedsenket utslagsvask med ett-greps armatur. Oso varmtvannsbereder på 198 liter fra 2004.

Soverom:
Boligen inneholder tre soverom. Alle har parkettgulv, malte veggoverflater og gode lysforhold.  Spisestuen var opprinnelig et soverom og kan ved relativt enkle grep tilbakeføres.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av bygningssakyndig Joakim Helgensen v/ Anticimex:

Boligen er oppført over to plan. Støpt gulv mot grunn av betong. Grunnmur, søylefundamenter og etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger
utvendig kledd med panel. Valmet takkonstruksjon, utvendig tekket med takpapp/singel. Boligen har profilert entrédør med gassfelt. To-fløyet
verandadør med to lag med glass fra byggeår. Vinduer med karmer av tre og to lag med glass fra byggeår og to-lags glass fra 1988, 1990, 2004 og
2005.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 101 kvm
Entré, gang, stue, spisestue, kjøkken, bad, vaskerom og tre soverom

Bruksareal
Bruksareal: 114 kvm
Underetasje, 10 kvm: To boder
1. etasje, 104 kvm: Entré, gang, stue, spisestue, kjøkken, bad, vaskerom, tre soverom og bod

* Deler av soverom ved entré har ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde under skråtak. Soverom ved entré har en størrelse og utforming som begrenser bruken av rommet. Rommet er medberegnet I boligens areal grunnet dagens bruk.

* Boder i underetasjen er medberegnet i boligens sekundærareal grunnet dagens bruk.

Boder
Én innvendig bod og to boder i underetasje. Det er i tillegg lagringsmuligheter i utvendig redskapsbod.

Standard
Oppsummering av Tilstandsgrad 2 og 3, uthentet fra vedlagte Tilstandsrapport:

Tilstandsgrad 2:
Bad:
- Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det
- Overflater gulv
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk
- Fukt i tilliggende konstruksjoner
- Fallforhold (gulv)

Vaskerom:
- Varmtvannsbereder
- Sanitærutstyr / innredning
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk
- Fallforhold (gulv)

Kjøkken:
- Vannrør
- Overflater gulv
- Avløpsrør

Øvrige rom:
- Overflater gulv

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje):
- Helhetsvurdering

Loft - uinnredet / råloft:
- Overflater vegger/undertak

Etasjeskiller:
- Skjevhetsmåling

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
- Vannrør (sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
- Stakeluke

Elektrisk anlegg:
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
- Fasader inkl. kledning

Dører og vinduer:
- Vinduer
- Dører

Yttertak:
- Tekking (undertak, lekter og yttertekking)
- Takvinkel/Takform
- Beslag, renner, nedløp og snøfangere

Balkonger, terrasser, veranda etc:
- Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer)

Drenering:
- Helhetsvurdering

- Stikkledninger og tanker:
- Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger)

Frittstående byggverk:
- Helhetsvurdering

Tilstandsgrad 3:
Brann:
- Brannskiller

Det henvises til vedlagte tilstandsrapport for sjablongmessig kostnadsanslag for utbedring, samt for utfyllende teknisk standard på eiendommen.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 24.04.1970 som omhandler firemannsbolig i en etasje m/ underetasje.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med elektrisitet kombinert med vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 7 300 pr. år
Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser. Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter/.

Eiendomsskatt
Det er pt. ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr ,- pr..

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter og forsikring.

Forsikring med polisenummer
DNB Fremtind Polisenummer: 21783561

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 159 959,- Som sekundærbolig Kr. 4 175 852,-

Sameie
,

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Selger opplyser om følgende i vedlagte egenerklæringsskjema:
Kommunalt varsel om utbedring av privat stikkledning utstedt for hele området Ridderkleiva den 27.05.2022. Referanse Asker Kommune 22/06869-1.

Det må forventes kostnader knyttet til eventuell utskifting av privat vann og avløpsledning. Se brev og kart fra Asker kommune vedlagt.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

0/991036-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3025 Gnr:55 Bnr:525  1/308 
 
0/991037-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3025 Gnr:55 Bnr:526  1/308 
 
0/991038-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3025 Gnr:55 Bnr:527  1/308 
 
0/991039-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3025 Gnr:55 Bnr:528  1/308 
 
0/991045-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3025 Gnr:55 Bnr:534  1/308

1966/708-2/100  Bestemmelse om bebyggelse  
05.02.1966 Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-55/235
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1966/708-3/100  Festekontrakt - vilkår  
05.02.1966 festetid: 99 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:55 Bnr:235 Snr:1
ÅRLIG AVGIFT NOK 240
MED FLERE BESTEMMELSER
PRIORITETSBEST.
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1966/1579-2/100  Bestemmelse om bebyggelse  
17.03.1966 Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-55/235
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1966/1579-3/100  Festekontrakt - vilkår  
17.03.1966 festetid: 99 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:55 Bnr:235 Snr:1
ÅRLIG AVGIFT NOK 240
MED FLERE BESTEMMELSER
PRIORITETSBEST.
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1974/13504-1/100  Erklæring/avtale  
12.09.1974 vedr.utgifter til felles vann- og uttreksledninger under garasje
Overført fra: 3025-55/235
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2000/33838-3/100  Erklæring/avtale  
06.12.2000 Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
 
1966/708-3/100  Festekontrakt - vilkår  
05.02.1966 festetid: 99 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:55 Bnr:235 Snr:1
ÅRLIG AVGIFT NOK 240
MED FLERE BESTEMMELSER
PRIORITETSBEST.
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
Overført fra: 3025-55/235
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1966/1579-3/100  Festekontrakt - vilkår  
17.03.1966 festetid: 99 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3025 Gnr:55 Bnr:235 Snr:1
ÅRLIG AVGIFT NOK 240
MED FLERE BESTEMMELSER
PRIORITETSBEST.
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
Overført fra: 3025-55/235
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

2000/33838-1/100  Seksjonering  
06.12.2000 opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/2
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1-2

Festeavtale
Areal: 1 005 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2062, Festeavgift: 5844
Årlig festeavgift: kr. 5844
Festekontrakten utløper 2062

Festeavgiften vil bli oppregulert for 2023 i henhold til festeavtalen §4 bokstav b) og c) og tomtefesteloven. Regulering av festeavgiften finner sted hvert 5. år. Regulering skjer ihht konsumprisindeks. Det er et tak på hvor høyt festeavgiften kan settes. Maksimalgrensen er i 2021 på 13.027 kroner per mål/dekar. Denne seksjonen betaler for 0,5 mål tomt.

Vei/vann/kloakk
- Eiendommen har adkomst via privat stikkvei
- Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 136 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 137 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 787 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 795 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Provisjon (Kr.54 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.25 989,50)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.4 190)
Facebook og Instagram Pluss (Kr.2 500)
Markedspakke 1 (Kr.11 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.124 929,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-22-0156

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig Christian Thordén Salvesen

Saksbehandlere
Christian Thordén Salvesen
EIE Asker
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Mob: 97 05 38 38 / E-post: cs@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ridderkleiva 26
For mer om objektet
Ridderkleiva 26

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: