Bilde 1 av Rødsåslia 32Bilde 2 av Rødsåslia 32
Digital salgsoppgave
Rødsåslia 32

1389 Heggedal • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

4-roms leilighet over to plan fra 2018 med flott utsikt og fin kveldssol. Carport m/ lader. Barnevennlig ved marka.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
26
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
126 m²
Bruksareal (BRA)
130 m²
Bruttoareal (BTA)
141 m²
Fellesutgifter
kr 3 101 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 029 / Mnd
Prisantydning
kr 5 690 000
Omkostninger
kr 161 420
Fellesgjeld
kr 46 000
Totalpris
kr 5 897 420
Byggeår
2018
Tomt
Eiet tomt 12481 m²
Oppdragsnummer
39210437
card-default

Christian Thordén Salvesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Les om Christian
Prisantydningkr 5 690 000,-
Fellesgjeldkr 46 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 152 400,-
  
Totalpris kr 5 897 420
Eiendom
Rødsåslia 32, 1389 Heggedal, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 96 bnr. 112 snr. 26 orgnr. 918800433 i Asker kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 130 kvm, Bruttoareal: 141 kvm
Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2018

Tomt
Eiet tomt 12481 kvm

Prisantydning
5 690 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 46 000,- pr. 01.10.21
Andel fellesformue kr. 68,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
5 690 000,- (Prisantydning)
46 000,- (Andel av fellesgjeld)

5 736 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
152 400,- (Dokumentavgift)

161 420,- (Omkostninger totalt)

5 897 420,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 101,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felles bygningsforsikring, generelt drift og vedlikehold, grunnpakke kabel-tv og bredbånd, vaktmestertjenester, forretningsførsel, revisjon, styrehonorar mm.

Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader likt: kr. 1900,-
Felleskostnader brøk: kr. 273,-
Lånekostnader: kr. 928,-

Kommunale avgifter
Kr. 12 344 pr. år

Eier
Svein Erik Pettersen Siri Margrethe Kinn

Parkering
Det medfølger 1 stk. parkeringsplass i felles carport med elbillader.

Beliggenhet
Rødåslia 32 har en flott beliggenhet i et naturskjønt boligområde med marka som nærmeste nabo. Boligen ligger usjenert og solrikt til i blindvei, skjermet for trafikkstøy. Barnevennlig og rolig boligområde i landlige og idylliske omgivelser. Et allsidig og trygt bomiljø hvor både unge og eldre finner seg vel til rette. Umiddelbar nærhet til fantastiske turstier og uberørt natur. Det er kun ca. 10 minutters gange til et flott utsiktspunkt med utsikt over Røyken og Kjekstad. Det er kun en kort sykkeltur til Heggedal sentrum med togstasjon og flere forretninger.

Området sokner til Heggedal barneskole og Hovedgården ungdomsskole. Det er flere barnehager i området, bl.a. Vikingjordet barnehage, Kistefossdammen barnehage og Heggedalsskogen barnehage. Fra leiligheten er det kort vei til Heggedal sentrum og Heggedal stasjon med gode kommunikasjonstilbud og gratis pendlerparkering. Heggedal er et idyllisk og sentralt tettsted, kun 7 km unna Asker sentrum. I Heggedal sentrum finner man både matbutikk, cafeer, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, frisør og bibliotek. Heggedal byr på et hyggelig og levende nærmiljø som er i sterk utvikling og et satsningsområde. Sentrumsområdene er nyetablerte og under utvikling med butikklokaler og ny innfartsvei mot Røyken og Dikemark. Midt i hjertet av Heggedal ligger Gjellumvannet med badestrand og flytebrygge med stupebrett.

Heggedal har et aktivt idrettsmiljø med egen idrettsklubb som drives av lokale ildsjeler. Heggedal IL tilbyr fotball, langrenn, allidrett, friidrett, trim og trening. Gjellum idrettsanlegg har eget klubbhus/grendehus, kunstgressbane, ballbinge og grusbane. Grusbanen blir preppet for skøytebane når kulda kommer. På vinteren er det flotte brøytede skiløyper for store og små. I enden av Gjellumvannet mot Asker ligger Vardåsen med eget alpinanlegg. Heggedal kan by på matbutikker, frisører, apotek, tannleger, leger, helsestasjon, bibliotek, sushi restaurant og kafé med live-musikk. Heggedal er et av Askers fem tettsteder og et vedtatt satsningsområde for bolig, handel, kunst og kultur. 

Heggedal er et idyllisk og sentralt tettsted og Asker sentrum ligger en kort kjøretur unna. Asker sentrum har et bredt utvalg av handel og servicetilbud. Kulturhus med kino, bibliotek, svømmehall, variert konserttilbud, og mange koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter og Agrokvartalet et godt tilbud med over 80 butikker, en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker. En kjøretur på ca. 5 min fra Heggedal ligger bl.a. Vollen, Askers sørlandsidyll med gode bademuligheter i Oslofjorden og et lite utvalg av nisjebutikker og spisesteder.

Tomt
Eiet tomt, 12481 kvm
Ideell andel av felles eiet tomt.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré:
Leiligheten har en fin beliggenhet i byggets 2. etasje med trappeadkomst fra sameiets fellesareal. Overbygget veranda på ca. 11 kvm. ved inngangsparti med plass til en liten sittegruppe. Til leiligheten medfølger én utvendig bod med gulvareal på ca. 5,5 kvm. Entré med flislagt gulv, lysmalte veggoverflater og gode oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Stue:
Lys og fin stue med gode lysforhold, ivaretatt av store vindusflater. Stuen har pent laminatgulv og malte veggoverflater. Flere veggoverflater ble malt opp i 2019. God plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Fra stuen er det utgang til en solrik veranda på ca. 14 kvm. med flott, langstrakt utsikt over nærområdet. Verandaen blir en fin forlengelse av rommet hvor måltider enkelt kan medbringes ut. Verandaen er utstyrt med en elektrisk markise og har god plass for utemøbelement og grill.

Stue i loftsetasje med skråtak og takvinduer. Pent laminatgulv og lysmalte veggoverflater. Stuen er romslig med god plass til flere sittegrupper. Om arbeidet må tas med hjem er det også muligheter for å innrede med hjemmekontor. Fra stuen er det adkomst til kaldtloft. En ekstra stue kan bidra med ekstra spillerom for hele familien og er et fint sted å trekke seg tilbake med en god bok eller om barna vil se film.

Kjøkken og spisestue:
Romslig og velutstyrt kjøkkensone med pene overflater, meget gode lysforhold og fint utsyn. Moderne og tidløs kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminat benkeplate med nedfelt stålkum. Mellom overskap og benkeplate er det montert dekortapet. Kjøkkenet er praktisk utformet med store arbeidsflater og gode oppbevaringsmuligheter. Praktisk kjøkkenøy mot spisestue med plass for barstoler. Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot spisestue og sammen utgjør de et sosialt og fint allrom, godt tilpasset en familie. God plass til langbord med plass for mange gjester. Ideelt for både små og store selskaper.

Platetopp med induksjon, komfyr og oppvaskmaskin er integrert i innredningen. Løst kjøleskap. Det er montert komfyrvakt og Waterguard. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Bad:
Pent, helfliset bad i 2. etasje med vannbåren gulvvarme, downlights i himling og opplegg for vaskemaskin. Badet er innredet med vegghengt toalett, en moderne baderomsinnredning og dusjnisje med glassdør.

Romslig, helfliset bad i loftsetasje med vannbåren gulvvarme. Badet er innredet med gulvstående toalett, en moderne baderomsinnredning og lysspeil. Frittstående badekar med veggmontert armatur og garnityr.

Soverom:
Leiligheten inneholder tre fine soverom. To befinner seg i leilighetens hovedetasje, og et befinner seg i leilighetens loftsetasje. Romslig og lunt hovedsoverom i hovedetasje med pene overflater i form av laminatgulv og veggoverflater malt opp i tidsriktige fargetoner. Gode oppbevaringsmuligheter i stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Etasjens 2. soverom er noe mindre og egner seg utmerket som f.eks. barnerom, gjesteværelse eller kontor. Soverommet i loftsetasjen har skråtak, takvindu og garderobeskap. Plass til å innrede med både seng og kontorpult. Ved å dele av stuen i hovedetasjen med å sette opp en vegg, kan det være mulig å etablere et ekstra soverom. Se alternativ planløsning.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Glenn Skram:

Grunn og fundamenter: Betongsåle, antatt fundamentert til faste eller komprimerte masser
Yttervegger: Bindingsverk i tre. Utvendig kledning fra byggeåret
Takkonstruksjoner: Saltak konstruksjon i tre. Tekket med takstein fra byggeåret
Gulvsystemer: Trebjelkelag og antatt elementdekke

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 126 kvm
2. etasje, 89 kvm: Entré, gang, bad/vaskerom, to soverom, kjøkken, spisestue og stue
Loft, 37 kvm: Trappegang, bad, stue og soverom

Bruksareal
Bruksareal: 130 kvm
2. etasje, 93 kvm: Entré, gang, bad/vaskerom, to soverom, kjøkken, spisestue, stue og teknisk rom
Loft, 37 kvm: Trappegang, bad, stue og soverom

Boder
Utvendig bod på ca. 5,5 kvm.

Standard
Ca. tre år gammelt boligbygg. Iht. til takstmann anses tilstanden å være normal tatt alder i betraktning. Generelt oppført i gode og kjente konstruksjoner med den byggemåten som var vanlig ved oppføringstidspunktet.

Kommentar vedrørende avvik på tilstand ut over normal elde:
- Enkelte fliser på gulv har ikke full vedheft til underlaget (bom) på bad
- Vegger med enkelte hull i fliser som er fylt med tetningsmasse etter tidligere innredning på bad

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 27.08.2019 som omhandler Nybygg rekkehus med carporter.

Oppvarming
- Nibe F470 avtrekksvarmepumpe
- Vannbåren varme på bad og bad/vaskerom.
- 1 stk. radiator på loft
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 12 344 pr. år
Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. I dette inngår vann og avløp og renovasjon. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser. Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pt. ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 101,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10-15 000 kwh pr. år inkl. elbillader. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Selskapets totale lån og vilkår
Lånenr: * OBOS01-98207936774
Type: A
Restsaldo: 1408030,-
Restløpetid: 4 år 6 md.
Term pr. år: 12
Type Rente: Flyt
Rente (04.10.21): 3,75 %

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
If Polisenummer: 1400914

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 803 551,- Som sekundærbolig Kr. 6 492 783,-

Sameie
Sameie: Boligsameiet Rødsåslia Orgnr: 918800433
Sameiet har egen hjemmeside: http://rodsaslia.herborvi.no/7745

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS
Pb. 6666 St. Olavs Plass
0129 Oslo

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Iht. Sameiets Husordensregler er dyrehold tillatt etter søknad til styret. Dyreeiere må unngå urimelig eller unødvendig sjenanse for andre beboere.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

1970/502498-3/100  Bestemmelse om veg  
29.05.1970 Bestemmelse om vann/kloakkledning
Div. ledninger
Overført fra: 3025-96/112
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/788235-1/200  Erklæring/avtale  
01.09.2016 Bestemmelse om rettighet til almenn ferdsel
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3025-96/112
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/867969-1/200  Best. om vann/kloakkledn.  
23.09.2016 rettighetshaver: Knr: 3025 Gnr: 96 Bnr: 32  
rettighetshaver: Knr: 3025 Gnr: 96 Bnr: 33  
Overført fra: 3025-96/112
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/172353-1/200  Erklæring/avtale  
24.02.2017 Rettighet til allmenn bruk og ferdsel over privat grunn/lekeplass.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/84592-1/200  Seksjonering  
27.01.2017 opprettet seksjoner:
Snr: 26
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 130/3988

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 690 000,- (Prisantydning)
46 000,- (Andel av fellesgjeld)

5 736 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
152 400,- (Dokumentavgift)

161 420,- (Omkostninger totalt)

5 897 420,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.54 864)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.22 264)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 166)
Eierskiftegebyr inkl. carport - SELGER - trekkes i oppgjør (Kr.6 745)
Kveldsfoto (Kr.3 550)
Totalt kr. (Kr.133 389)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0437

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig Christian Thordén Salvesen

Saksbehandlere
Christian Thordén Salvesen
EIE Asker
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Mob: 97 05 38 38 / E-post: cs@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Rødsåslia 32
For mer om objektet
Rødsåslia 32

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: