Bilde 1 av Rødsgrenda 79Bilde 2 av Rødsgrenda 79
Digital salgsoppgave
Rødsgrenda 79

1389 Heggedal • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Romslig rekkehusleilighet over to plan med familievennlig planløsning og solrik balkong - Carport - Rolig i blindvei
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
34
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
107 m²
Bruksareal (BRA)
110 m²
Bruttoareal (BTA)
120 m²
Fellesutgifter
kr 3 642 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 975 / Mnd
Prisantydning
kr 4 750 000
Omkostninger
kr 126 070
Fellesgjeld
kr 32 891
Totalpris
kr 4 908 961
Fellesformue
kr 35 834
Byggeår
2012
Tomt
Eiet tomt 13106 m²
Oppdragsnummer
39210341
card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Hege
Prisantydningkr 4 750 000,-
Fellesgjeldkr 32 891,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 117 050,-
  
Totalpris kr 4 908 961
Eiendom
Rødsgrenda 79, 1389 Heggedal, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 96 bnr. 2 snr. 34 orgnr. 899261992 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 110 kvm, Bruttoareal: 120 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2012

Tomt
Eiet tomt 13106 kvm

Prisantydning
4 750 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 32 891,- pr. 25.08.21
Andel fellesformue: kr. 35 834,- pr. 31.12.21

Totalpris inkl. omkostninger
4 750 000,- (Prisantydning)
32 891,- (Andel av fellesgjeld)

4 782 891,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
117 050,- (Dokumentavgift)

126 070,- (Omkostninger totalt)

4 908 961,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 642,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Strøm til fellesarealer, kabel-TV/internett, felles byggforsikring, brøyting, forretningsførsel, generell drift av sameiet m.m.

Kommunale avgifter
Kr. 11 698,71 pr. år

Eier
Yee Hoong Chng Sim Hooi Yeoh

Parkering
Det medfølger en parkeringsplass i carport med mulighet for installasjon av elbillader. Det er godt med gjesteparkeringsplasser.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Rødsgrenda 79 har en flott beliggenhet like utenfor Heggedal sentrum, med marka som nærmeste nabo. Boligen ligger usjenert og solrikt til i blindvei skjermet for trafikkstøy. Barnevennlig og rolig boligområde i landlige og idylliske omgivelser, med et allsidig og trygt bomiljø hvor både unge og eldre finner seg vel til rette. Boligen har en sentral beliggenhet med kort gangavstand til Heggedal sentrum, togstasjon og flere forretninger. Umiddelbar nærhet til fantastiske turstier og uberørt natur kun få meter fra boligen. Ideell beliggenhet for barnefamilier med gode rekreasjonsmuligheter i skog og mark, trygg skolevei på gang- og sykkelvei samt nærhet til flere barnehager.

Boligen ligger i nærhet til aktivitetsanlegg med gressbane og lekestativer. Heggedal har et aktivt idrettsmiljø med egen idrettsklubb som drives av lokale ildsjeler. GUI sportsklubb (tidligere Heggedal IL og VUL) tilbyr blant annet fotball, langrenn, allidrett, friidrett, trim og trening. Det er også kun en kort kjøretur til Gjellum Idrettsanlegg. Gjellum idrettsanlegg har eget klubbhus/grendehus, kunstgressbane, ballbinge og grusbane. I Heggedal er Trans'matorn sykkelpark blitt et samlingspunkt for store og små sykkelinteresserte i hele kommunen. I nærheten ligger også den nye tufteparken og volleyballbane.

Boligen ligger i nærhet til marka, og området byr på et fantastisk turterreng sommer som vinter med tur- og skiløyper like i nærheten. Gjellumvannet byr på badestrand og -brygge, fiskemuligheter samt skøytemuligheter på vinterstid. I enden av Gjellumvannet mot Asker ligger Vardåsen med eget alpinanlegg.

Heggedal byr på et hyggelig og levende nærmiljø som er i sterk utvikling kun 7 km unna Asker sentrum. Heggedal er et satsningsområde for nye Asker kommune 2020, med nyetablerte sentrumsområder som er under sterk utvikling. I Heggedal sentrum finner man både matbutikk, cafe, restaurant, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, helsestasjon, frisører og bibliotek. I tillegg skal det i løpet av de neste 4-5 årene bygges ut videre med næringsvirksomhet, leiligheter, butikker, restauranter og kommunale tjenester. Heggedal skal bli et naturlig knutepunktsområde for nye Asker kommune 2020.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi i Heggedal sentrum, kun 1,8 km fra leiligheten eller på Extra Heggedal. I Heggedal sentrum finner man også både matbutikk, cafe, restaurant, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, helsestasjon, frisører og bibliotek.

Kollektiv transport er tilgjengelig i Heggedal i form av buss og tog. Busslinje 285 går fra Heggedal stasjon busstopp hver halvtime, og lokaltoget går fra togstasjonen med samme navn like ved. Herfra går toget mellom Spikkestad og Lillestrøm med to avganger i timen.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av småhusbebyggelse med rekkehus og spredt villabebyggelse. Mye av bebyggelsen er av nyere dato.

Tomt
Eiet tomt, 13106 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
2. etasje 67 kvm P-rom / 70 kvm BRA: Entré, gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom og teknisk rom.
3. etasje 40 kvm P-rom / 40 kvm BRA: Bad, stue og soverom. Det er også to boder med adkomst gjennom badet. Bodene er ikke måleverdi grunnet lav takhøyde.

Seksjonen disponerer en utvendig bod på ca. 5,3 kvm, samt parkeringsplass i carport med mulighet for å installere elbillader.

Byggemåte
Bygning, generelt:
Stort frittliggende boligbygg oppført i 2011. Ferdigstillelse i 2013, opplyser eier. Bygningen er antatt oppført med grunnmur i betong og yttervegg av bindingsverk i tre over grunnmur. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Saltakkonstruksjon i tre med takutstikk og vindskier i tre. Leiligheten ligger i 2. og 3. etasje.

Vinduer - TG1:
Vinduer og balkongdør med ramme og karmer i tre med 2-lags isolerglass fra 2011. Et vindu på stuen fra 2019.

Ytterdører og porter - TG1:
Ytterdør med glass fra byggeåret.

Innvendige dører - TG1:
Profilerte formpressede dører og malte tredører. Dør med glass mellom entré og gang. Innvendige dører fra byggeåret.

Trapper og ramper - TG1:
Trapp i tre mellom etasjene.

Balkonger, terrasser ol.:
Balkong ut fra stuen på ca. 7,5 kvm. Rekkverk i trevirke. Balkongen er takoverbygd. Balkongen vender mot nordvest. Varmelampe. Elektrisk markise.

Frittbærende dekker - TG1:
Antatt trebjelkelag som etasjeskiller.

Det er kun gitt TG1 på alle bygningsdeler i takstmanns tilstandsrapport.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 107 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 110 kvm

Standard
Inngangsparti | Med uteplass
Boligen har adkomst i 2. etasje og har et innbydende inngangsparti med takoverbygg. For å komme til leiligheten går man opp en utvendig trapp. Her er det plass til noe møblering som et frokostsett eller lignende. Boligens fasade passer pent inn i omgivelsene med en elegant, men landlig stil.

Inne i boligen blir man møtt av en romslig entré med garderobeskap som gir plass for yttertøy og sko. Gulvet i entréen har fliser med vannbåren gulvvarme - perfekt for barnefamilier og vintervær. Lenger inn i entréen er det videre adkomst til to av soverommene, bad og stue.

Stue | Lys og luftig
Stuen fremstår lys og romslig med store vindusflater ut mot balkongen. Gulvet har en pen trestavs eikeparkett og veggene er malt i lyse toner med en kontrastvegg. Stuen har god plass til spisestue og sofaseksjon med stuebord og annet ønsket møblement. Stuen ligger i åpen løsning mot kjøkkenet hvilket bidrar til det luftige inntrykket og gir en god romfølelse.

Opp trappen fra stuen kommer man til loftstuen. Rommet er godt egnet som tv-stue eller aktivitetsrom for de minste. Det er god plass til sofaseksjon, tv-benk med mer. Vinduer i skråtaket gir gode lysforhold og utsyn mot skogen rundt. Det er videre adkomst til bad, bod og soverom.

Balkong | Deilig og privat
Balkongen har utgang fra stuen og er på ca. 7 kvm. Balkongen vender mot syd og byr på fine solforhold hele dagen fra ca. kl. 9 til 20-tiden på sommeren. Ettersom leilighetene i rekken ligger parallellforskjøvet har man lite innsyn og en deilig, privat atmosfære. Utformingen på balkongen gir også gode møbleringsmuligheter med rikelig med plass til grillen samt spiseplass, lounge, solsenger eller lignende.

Kjøkken | Åpent og praktisk
Kjøkkenet ligger i en åpen løsning mot stuen, noe som gir gode møbleringsmuligheter og plass for langbord. Kjøkkenet er fra byggeår og holder en tidløs stil med lyse, profilerte fronter. Utformingen er god med innredning langs 2 av veggene og rikelig med lagringsplass i under- og overskap. Det er i tillegg en kjøkkenøy fra 2018 med spiseplasser. Benkeplaten er i slitesterk laminat og har en nedfelt komposittkum med etgreps blandebatteri. Platetopp og stekeovn er integrert i innredningen og det er satt av plass til frys-/kjøleskap og oppvaskmaskin som forøvrig medfølger ved salg.

Bad | Delikat fra byggeår
Badet i 2. etasje er fra byggeår og er pent flislagt på gulv og vegger i tidløs stil. Gulvet her er utstyrt med varmekabler som gir en deilig start på dagen. Av utstyr finner man her gulvstående toalett, servantinnredning med underskap, overskap og speil, samt dusjhjørne med vendbare glassdører og veggmontert armatur og garnityr. Det er opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel over denne. Rommet er tilkoblet ventilasjonsanlegg som forebygger kondensdannelse og bidrar til et bedre inneklima.

Badet i 3. etasje er fra byggeår og har en praktisk utforming. Det er belegg på gulv og våtromstapet på vegger, og dette badet er også koblet på ventilasjonsanlegg. Av utstyr er det her gulvstående toalett, servant, overskap, speil på vegg og dusjkabinett.

Soverom | Gode, fleksible rom
To av boligens tre soverom befinner seg i 2. etasje, inkludert hovedsoverommet. Begge rommene har en pen og moderne utførelse med god plass til seng og/eller arbeidspult, avhengig av behov. Hovedsoverommet er noe større enn det andre soverommet og i begge rommene er det satt inn romslig garderobeskap.

Soverommet i 3. etasje er perfekt som barnerom, gjesteværelse eller kontor. Rommet er av god størrelse med plass for både seng, skrivebord og garderobeløsning.

Overflater:
- Overflater på innvendige gulv er parkett. Entré med fliser.
- Overflater på innvendige vegger er malte flater, malt opp i juli 2021.
- Overflater på innvendige himlinger er malte plater, takess og panel.

Diverse:
- Innvendige rør for vann - og avløp fra byggeåret.
- Innvendig vannmåler og varmvannsbereder er plassert i teknisk rom.
- Elektrisk og varmepumpebasert sentralfyr med konvektor i gang i 2 etg.
- Elektrisk og varmepumpebasert fyring med konvektor i gangen i 2 etasje.
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning hvor aggregat er plassert i boden i 3. etasje. I tillegg til varmepumpe er det elektrisk gulvvarme på badet i 2. etasje. Vannbåren gulvvarme i entré.
- Automatsikringer. Sikringsskapet er plassert i teknisk rom.
- Rullegardiner og plissegardiner på vinduer i 2. etasje. Solskjerming på takvindu.
- Sentralstøvsuger.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 18.12.2013.

Oppvarming
Elektrisk og varmepumpebasert fyring med konvektor i gangen i 2 etasje. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning hvor aggregat er plassert i boden i 3. etasje. I tillegg til varmepumpe er det elektrisk gulvvarme på badet i 1. etasje. Vannbåren gulvvarme i entré.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 11 698,71 pr. år

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 642,- pr.mnd.
Herav:
Grunnkostnad kr. 2 574,-
Avdrag lån kr. 421,-
Renter og omkostninger kr. 124,-
Kabel-TV/bredbånd kr. 394,-
Brannvarsling kr. 129,-

Felleskostnadene inkluderer:
Strøm til fellesarealer, kabel-TV/internett, felles byggforsikring, brøyting, forretningsførsel, generell drift av sameiet m.m.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har hatt et strømforbruk på ca. 12 616 kwh foregående år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 42801565977, Rørosbanken Røros Sparebank
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 25.08.2021: 3.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 147
Saldo per 25.08.2021: 813 585
Andel av saldo: 18 671
Første termin/første avdrag: 31.10.2018 ( siste termin 31.10.2033 )

Lånenummer: 42801565969, Rørosbanken Røros Sparebank
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 25.08.2021: 3.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 36
Saldo per 25.08.2021: 619 682
Andel av saldo: 14 221
Første termin/første avdrag: 31.08.2016 ( siste termin 31.07.2024 )
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Protector Forsikring ASA Polisenummer: 1428268-2.1

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 615 183,- Som sekundærbolig Kr. 5 814 660,-

Sameie
Sameie: Rødsgrenda Boligsameie, Orgnr: 899261992

Sameiet består av 52 seksjoner.

Styret mottok høsten 2019 en vedlikeholdsrapport utarbeidet av ABBL på vegne av sameiet. De største postene her var skader på takstein og behov for rensing av overvannskummer og sandfangskummer. Sameiet jobber med en utbedring av snøfangere/takstein for å utbedre takslitasje. Prosjektet finansieres med felles lån.

Planlagte arbeider den kommende tiden:
- Bytte av ødelagte takstein
- Økt vedlikehold av Sigma-sentral
- Spyling av V/A-anlegg
- Utbedring av råte i enkelte terrasser
- Utbedring av fuktskader i enkelte takvinduer
- På lenger sikt maling av dører og fasade

Det er ble gjennomført en økning av felleskostnadene på 10% fra 01.07.2021 og en økning av brannvarsling med kr. 33,- pr. mnd.

Det er tillatt bruk av gass- og elektrisk grill.

Det må påregnes generelt vedlikehold av sameiet.

Interessenter bes om å sette seg inn i vedlagte årsberetninger og annen informasjon fra forretningsfører.

Forretningsfører
ABBL

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene. Dyrehold er begrenset til to dyr per leilighet.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Andel i realsameie:
2011/689652-1/200
Opprettelse av realsameie Tinglyst 31.08.2011
Denne matrikkelenhet har andel i:
Knr:3025 Gnr:96 Bnr:109 1469/66474

Heftelser:
1946/500856-1/100
Bestemmelse om vannrett Tinglyst 10.05.1946
:Knr:0220 Gnr:96 Bnr:4
Overført fra: 3025-96/2
Gjelder denne registerenheten med flere

1949/500385-1/100
Bestemmelse om vannledn. Tinglyst 16.02.1949
:Knr:0220 Gnr:96 Bnr:5
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om elektrisk ledning og benyttelse av brønn.
Overført fra: 3025-96/2
Gjelder denne registerenheten med flere

1952/500876-1/100
Bestemmelse om veg Tinglyst 05.04.1952
:Knr:0220 Gnr:96 Bnr:7
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om oppsetting av lysstolper
Overført fra: 3025-96/2
Gjelder denne registerenheten med flere

1952/500876-2/100
Bestemmelse om gjerde Tinglyst 05.04.1952
Overført fra: 3025-96/2
Gjelder denne registerenheten med flere

1956/503305-1/100
Bestemmelse om veg Tinglyst 30.11.1956
:Knr:0220 Gnr:96 Bnr:53
Bestemmelse om opparbeidelse.
Overført fra: 3025-96/2
Gjelder denne registerenheten med flere

1956/503305-2/100
Erklæring/avtale Tinglyst 30.11.1956
Ifølge skjøte bestemmelse om grenselinje.
Bestemmelse om veg vedr. opparbeidelse i fellesskap.
Overført fra: 3025-96/2
Gjelder denne registerenheten med flere

1959/501485-2/100
Bestemmelse om veg Tinglyst 04.06.1959
:Knr:3025 Gnr:96 Bnr:59
Overført fra: 3025-96/2
Gjelder denne registerenheten med flere

1981/505422-2/100
Bestemmelse om veg Tinglyst 06.08.1981
:Knr:0220 Gnr:96 Bnr:90
Overført fra: 3025-96/2
Gjelder denne registerenheten med flere

1985/509010-1/100
Erklæring/avtale Tinglyst 08.10.1985
:Knr:3025 Gnr:96 Bnr:59
Rett til avkjørsel gjeldende frem til reguleringsplan inneholdende vegløsning settes i drift.
Kan ikke avlyses uten samtykke av gnr.17 bnr.15 og 135.
Overført fra: 3025-96/2
Gjelder denne registerenheten med flere

2011/278324-1/200
Best. om vann/kloakkledn. Tinglyst 08.04.2011
:Knr:3025 Gnr:96 Bnr:3
:Knr:3025 Gnr:96 Bnr:59
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: 3025-96/2
Gjelder denne registerenheten med flere

2011/476864-1/200
Best. om adkomstrett Tinglyst 21.06.2011
Bestemmelse om rett for allmenheten til alminnelig ferdsel på gangvei og tursti
Overført fra: 3025-96/2
Gjelder denne registerenheten med flere

2011/615456-1/200
Best. om vann/kloakkledn. Tinglyst 05.08.2011
Rettighetshaver: ASKER KOMMUNE
Org.nr: 920125298
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Gjelder også senere utskilte parseller
Overført fra: 3025-96/2
Gjelder denne registerenheten med flere

2011/615832-1/200
Elektriske kraftlinjer Tinglyst 05.08.2011
Rettighetshaver: ELVIA AS
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-96/2
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/914860-1/200
Bestemmelse om adkomstrett Tinglyst 20.06.2018 21:00
Rettighetshaver: ASKER KOMMUNE
Org.nr: 920125298
Gjelder adkomstrett til areal ved trykkøkningsstasjon for vann
Bestemmelse om bebyggelse og benyttelse i området nær trykkøkningsstasjonen
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 750 000,- (Prisantydning)
32 891,- (Andel av fellesgjeld)

4 782 891,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
117 050,- (Dokumentavgift)

126 070,- (Omkostninger totalt)

4 908 961,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.40 000)
Tilrettelegging (Kr.13 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.17 112)
Markedspakke Gull (Kr.15 900)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør (Kr.5 995)
Direkteutlegg for selger (Kr.2 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 160)
Totalt kr. (Kr.108 067)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0341

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Hege Jøldal

Saksbehandlere
Hege Jøldal
EIE Asker
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 67 83 63 / E-post: hj@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Rødsgrenda 79
For mer om objektet
Rødsgrenda 79

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: