Bilde 1 av Vollenlia 99 CBilde 2 av Vollenlia 99 C
Digital salgsoppgave
Vollenlia 99 C

1390 Vollen • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker 3-roms med romslig stue og 7,5 kvm solrik, sydvendt balkong. Sjønære, idylliske omgivelser i blindvei. Garasje.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
8
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
58 m²
Bruksareal (BRA)
61 m²
Fellesutgifter
kr 3 011 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 360 / Mnd
Prisantydning
kr 4 250 000
Omkostninger
kr 115 720
Fellesgjeld
kr 18 871
Totalpris
kr 4 384 591
Fellesformue
kr 30 530
Byggeår
2004
Tomt
Eiet tomt 3282 m²
Oppdragsnummer
39220145
card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Hege
Prisantydningkr 4 250 000,-
Fellesgjeldkr 18 871,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 106 700,-
  
Totalpris kr 4 384 591
Eiendom
Vollenlia 99 C, 1390 Vollen, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 74 Bnr. 104 Snr. 8 i Asker kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 61 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2004

Tomt
Eiet tomt 3282 kvm

Prisantydning
4 250 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Simen Thorp Takstdato: 02.06.22

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 18 871,- pr. 18.05.22
Andel fellesformue: kr. 30 530,- pr. 31.12.21

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 250 000,- (Prisantydning)
kr 18 871,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 268 871,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 106 700,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 108 070,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 376 941,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 384 591,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 011,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Renovasjon, felles byggforsikring, renter og avdrag på fellesgjeld, forretningsførsel, drift og vedlikehold av sameiet med mer.

Kommunale avgifter
Kr. 4 317,80 pr. år Vann og avløp

Renovasjon dekkes gjennom felleskostnadene.

Eier
Andrea Chiari

Parkering
Det disponeres en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Det er lagt opp for elbillading, men det er ikke installert ladeboks p.t. Det er gjesteparkering både foran og over garasjen.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Vollenlia 99 C har en flott beliggenhet i Vollen på et lite høydedrag med gode solforhold og kort vei til Vollen sentrum. Idyllisk og barnevennlig boligområde med fjorden og marka som nærmeste naboer. Et rolig og allsidig bomiljø hvor både unge og eldre finner seg vel til rette.

Leiligheten ligger tilbaketrukket til, men har likevel sentral beliggenhet med kun få minutters gange ned til Askerkystens perle, Vollen sentrum. Området byr på flere strender med fine badeplasser. I Vollen finner du en stor båtmarina og langs sjøen har du en idyllisk kyststi langs Oslofjorden. Det er også meget god kommunikasjon til Oslo med hurtigbåt som tar deg kjapt og enkelt til Aker Brygge på ca. 25 minutter. Ekspressbussen til Oslo går i rushtiden og ellers går lokalbussen hvert 15. minutt hele dagen. Dette er en ideell beliggenhet for deg som søker varierte rekreasjonsmuligheter ved sjøen og i marka, et rolig, men aktivt nærmiljø samt enkel tilgang til Asker sentrum og Oslo.

Vollen:
Vollen er handelsstedet med sjel, bestående av særegne butikker. Alle er søndagsåpne, de fleste 7 dager i uken. Her finnes frisørsalonger, kafeer, apotek, restaurant samt stor dagligvareforretning. Tre gallerier, museum, legekontor/helsestasjon og tannleger. Flere badestrender og ikke minst populære Vollen marina med mulighet for båtplass. Vollen er fra gammelt av kjent for skipsbygging, særlig kjent er skipet til Roald Amundsen "Maud". Ellers er Vollen kjent for bærdyrking, gartnerier og hagebruk.

Det er et godt utvalg av varierte dagligvarebutikker i nærområdet. Fra leiligheten er det kort gangavstand til Vollen sentrum med bl.a. flere serveringsmuligheter slik som Vollen bakeri, Vito's restaurant på bryggekanten, Little England Tea Rooms med engelsk mat og Eléa med bl.a. hjemmelagde greske delikatesser. Her finner du også Rhomb interiørbutikk og vinbar som har en fantastisk hage med utsikt utover sjøen, samt vin- og ølservering med tapas.

Rekreasjon:
Vollen er kjent for sitt fantastiske friluftsområde. Mot øst har man fjorden med båtliv, et mangfold av badeplasser og kystkultursti. Mot vest har man marka med lysløyper, skisenter og vakker natur. Fra leiligheten er det kort vei til flere flotte tur- og badeplasser langs kysten, i Vollen. Nærmeste badeplass er Skjæretstranda, samt populære Sjøvollbukta og Sjøstrand bad som består av to flotte sandstrender og gresslette. Her finnes også nyere betongmolo med stupebrett.

Foruten vakker natur, nærhet til sjøen så finnes et utall stier ivaretatt av entusiastiske Vollen vel i et historisk og unikt lokalmiljø. Oslofjordmuseet åpnet i 2013, som en avdeling under Akershusmuseet og tar for seg kystkulturen i Indre Oslofjord. Videre kan du gå den berømte Kystkulturstien som strekker seg fra Hurum til Oslo, der deler av stien gjennom Vollen har fått pris for en av Norges vakreste miljøgater. Området byr også på kilometervis med preparerte skiløyper og det er kort vei til flotte Eidsletta med lette skiløyper som også passer for de minste.

Offentlig kommunikasjon:
Fra leiligheten er det gangavstand på ca. 4 minutter til busstopp i Slemmestadveien, med ekspressbusser til Oslo Bussterminal med ca. 15 minutters avganger i rushtiden. Veldig populær er også hurtigbåten, som tar deg til Aker Brygge fra Vollen på ca. 25 minutter. Denne går også på vinterstid. På sommerstid går også hurtigbåten i helgene til Drøbak. Ellers er det kort vei til både Heggedal togstasjon og Asker togstasjon som er et knutepunkt for både tog- og bussforbindelser.

Skole og barnehage:
Leiligheten ligger særdeles barnevennlig til med flere gode barnehager i nærområdet, slik som Nilsemarka barnehage, Vollen Montessori barnehage, Musikkbarnehagen, Kystkulturbarnehagen og Vollen familiebarnehage. Området sokner til Arnestad barneskole som ligger innen gangavstand fra leiligheten. Det er også kort vei til Vollen ungdomsskole. Det finnes også en Montessoriskole i Vollen.

Fritid og aktiviteter
GUI sportsklubb (tidligere VUL og Heggedal) har mange gode tilbud for små og store, med blant annet innendørshall, kunstgressbaner og fotballbaner på Arnestad idrettsanlegg. Det er også kort vei til skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, treningssenter, svømmehall, alpinanlegg, tennisanlegg og ridesenter. Eid Skiarena og omkringliggende områder byr på svært gode skiløyper. Asker golfbane ligger en kort kjøretur unna leiligheten.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av småhus- og villabebyggelse i sammenfallende stil.

Tomt
Eiet tomt, 3282 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
2. etg. 61 kvm BRA / 58 kvm P-rom: Entré, bad, stue/kjøkken, to soverom og bod.

Det er utgang til balkong på ca. 7,5 kvm fra stuen.

Leiligheten disponerer en ekstern bod på ca. 4 kvm, loft over leiligheten, samt parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Byggemåte
Treroms eierseksjon i boligblokk med en ekstern bod.
Gjennomgående leilighet i 2. etasje med balkong.
Bygningen har grunnmur i betong. Yttervegger i trekonstruksjon kledd med malt panel. Valmet  takkonstruksjon, tekket med takstein.

Følgende større oppgraderinger er utført i nyere tid:
Nyere peis installert i stue.

Følgende punkter er gitt TG2 i vedlagt tilstandsrapport:
Overflater på innvendige gulv (Bad / 2. etasje)
Overflater på innvendige vegger (Bad / 2. etasje)
Elektrisk oppvarming

Følgende punkter er gitt TG3 i vedlagt tilstandsrapport:
Ingen.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 58 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 61 kvm

Standard
Entré | Velkommen inn!
Eiendommen har et innbydende inngangsparti med utvendig trapp opp til 2. etasje hvor leiligheten ligger. Inngangspartiet er takoverbygd som gir ly mot vær og vind. På andre siden av svalgangen fra inngangsdøren ligger boden lett tilgjengelig. Fra inngangspartiet har man nydelig utsikt til fjorden - Her blir du påminnet om den sjønære beliggenheten hver morgen. Inne i leiligheten blir man møtt av en elegant entré med flislagt gulv og plass til klesoppheng eller skoskap. Gulvet har innlagte varmekabler som gir enkelt vedlikehold - Perfekt etter våte dager på skolen eller i skogen. I taket er det luke med adkomst til loftet som byr på gode lagringsmuligheter. Herfra har man videre adkomst til innvendig bod, badet, et soverom og stuen.

Stue | Herlig allrom med gode lysforhold
Stuen er leilighetens midtpunkt og byr på en smart planløsning med gode møbleringsmuligheter. Det er god plass til sofaseksjon med stuebord og tilhørende møblement, samt oppbevaringsmøbler, kontorplass med mer. Stuen har store vinduer med sprosser som slipper inn rikelig med naturlig lys. Vinduene er nyere og ble installert i 2015. Farge- og materialvalget komplementerer det naturlig lyse inntrykket med hvite vegger og lys, delikat parkett på gulvet. Ved utgangen til balkongen er det satt inn en pen, nyere peisovn. I tillegg til å by på peiskos danner denne et naturlig skille mellom stue og kjøkken. Glassvegger på siden gjør at denne kan nytes fra hele rommet.

Balkong | 7,5 kvm med sommerparadis
Balkongen har utgang fra stuen og er på ca. 7,5 kvm. Dette er et perfekt sted å samles med venner og familie til selskap eller slappe av i solveggen med en bok. Det er plass til spiseplass, lounge eller lignende, samt grill. Solforholdene er gode med sol fra tidlig formiddag og frem til 18-tiden på kvelden. Balkongen ligger usjenert til med lite innsyn og har en behagelig og privat atmosfære.

Kjøkken | Praktisk og velutstyrt
Kjøkkenet ligger med åpen løsning mot stuen som gir god utnyttelse av det tilgjengelige arealet. Det er innredning langs to av veggene med gode oppbevaringsmuligheter i under- og på hyller. Frontene er profilerte med en klassisk stil. Benkeplaten er i treverk og har en planlimt oppvaskkum i helstøpt stein. Over denne er det lagt fliser på veggen som gir enklere vedlikehold og redusert slitasje som følge av vannsprut og stekeos. Stekeovn og platetopp er integrert, og det er satt av plass til oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilatoren er fritthengende og har utkast til luftekanal. Det er installert vannstopper i tilknytning til oppvaskmaskinen. Varmtvannsbereder av nyere dato er montert i kjøkkeninnredning.

Soverom | Fantastisk atmosfære
Det er to gode soverom i boligen. Hovedsoverommet har adkomst fra entréen og er av god størrelse med god plass til dobbeltseng og nattbord. Rommet har et stort vindu med sprosser som gir gode lysforhold. Det andre soverommet er perfekt som barnerom, kontor eller gjesteværelse, avhengig av behov. Det er god plass til seng og/eller arbeidspult. Rommet har adkomst via doble glassdører og kan også brukes som en forlengelse av stuerommet.

Bad | Pent og effektivt
Badet er fra byggeår og er pent flislagt med hvite fliser på vegg og mørke fliser på gulv. Her er det innlagt varmekabler som gir en deilig start på dagen. Av utstyr er det her gulvstående toalett, servantinnreding med underskap, speil og dusjhjørne med glassdører. Det er opplegg for vaskemaskin. Badet er utstyrt med mekanisk avtrekk for et bedre inneklima.

Overflater på innvendige gulv:
Innvendige gulv er belagt med trestavs parkett.

Overflater på innvendige vegger:
Pusset og malte overflater

Overflater på innvendig himling:
Sparklet og malte plater i bad. Pusset og malte overflater. Himlingshøyde ca. 2,39 m målt i stue.

Diverse:
- Ledningsnett for vann i rør i rør systemer med fordelerskap i bod.
- Avløpsrør i plast.
- Hovedstoppekran er lokalisert i fordelerskapet.
- Spalteventiler i vinduer.
- Ventilator i kjøkken med styring til avtrekk fra kjøkken og bad.
- Luftespalte med lufttilførsel under dør til bad.
- Ventilasjonsaggregat er plasser på loft.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 23.08.2011.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 4 317,80 pr. år Vann og avløp
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 011,- pr.mnd.
Herav:
Grunnkostnad kr. 2 500,-
Avdrag lån kr. 386,-
Renter og omkostninger kr. 125,-

Felleskostnadene inkluderer:
Renovasjon, felles byggforsikring, renter og avdrag på fellesgjeld, forretningsførsel, drift og vedlikehold av sameiet med mer.

Faste løpende kostnader
Selger hadde et strømforbruk på ca. 7 000 kwh i 2021.
Kjøper må selv tegne kabel-tv/internett-abonnement.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: 22238110487, Sparebanken Øst
Serielån, 12 terminer per år.
Rentesats per 18.05.2022: 4.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 50
Saldo per 18.05.2022: 339 977
Andel av saldo: 10 576
Første termin/første avdrag: 01.08.2016 ( siste termin 01.07.2026 )

Lånenummer: 22238178170, Sparebanken Øst
Serielån, 12 terminer per år.
Rentesats per 18.05.2022: 4.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 63
Saldo per 18.05.2022: 266 648
Andel av saldo: 8 295
Første termin/første avdrag: 16.09.2017 ( siste termin 16.08.2027 )

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 81477031

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 046 818,- Som sekundærbolig Kr. 3 768 545,-

Sameie
Sameie: Boligsameiet Vollenlia 97-109, Orgnr: 987910836

Sameiet består av 48 eierseksjoner, hvorav 18 av disse er garasjeplasser.

Det er planer om å male opp byggmassen i 2022/23.

For mer informasjon om budsjett, drift, vedlikehold med mer, se vedlegget "Informasjon fra forretningsfører".

Forretningsfører
ABBL

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Andel i realsameie
2010/219374-1/200 Opprettelse av realsameie Tinglyst 24.03.2010
Denne matrikkelenhet har andel i: Knr:3025 Gnr:74 Bnr:105 1/48

2010/357435-1/200 Endring av realsameie Tinglyst 19.05.2010
Denne matrikkelenhet har andel i: Knr:3025 Gnr:74 Bnr:91 1/65

Heftelser
2004/16924-2/100 Erklæring/avtale Tinglyst 16.06.2004
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
2004/9161-2/100 Målebrev Tinglyst 31.03.2004
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/1026892-1/200 Omnummerering ved kommuneendring Tinglyst 01.01.2020 00:00

2004/16924-1/100 Seksjonering Tinglyst 16.06.2004
snr: 8
formål: Bolig
sameiebrøk: 605/19449
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 t.o.m. 30

2008/34-1/200 Resek/fjerning av seksjon Tinglyst 02.01.2008

2008/34-2/200 Resek/tilleggssek Tinglyst 02.01.2008
snr: 39
formål: Næring
sameiebrøk: 138/19449
snr: 40 - 56
formål: Næring
sameiebrøk: 138/19449
snr: 8
formål: Bolig
sameiebrøk: 605/19449

2008/34-3/200 Diverse påtegning Tinglyst 02.01.2008
Ombytting av tilleggsdel B for snr, 1, 3, 4 og 16.

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3025-74/105 i eiendomsrett
2004/24087-2/100 Bestemmelse iflg. skjøte Tinglyst 27.08.2004
:Knr:3025 Gnr:74 Bnr:104 Snr:8
Bruksrett til fellesareal

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 250 000,- (Prisantydning)
kr 18 871,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 268 871,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 106 700,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 108 070,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 376 941,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 384 591,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.45 000)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 100)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.18 785)
kveldsFoto (Kr.3 750)
Direkteutlegg for selger (Kr.2 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 990)
Markedspakke 1 (Kr.11 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.118 375)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-22-0145

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Hege Jøldal

Saksbehandlere
Hege Jøldal
EIE Asker
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 67 83 63 / E-post: hj@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Vollenlia 99 C
For mer om objektet
Vollenlia 99 C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: