Bilde 1 av Åbyfaret 107 Bilde 2 av Åbyfaret 107
Digital salgsoppgave
Åbyfaret 107

1392 Vettre • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stort og velholdt enderekkehus med 4 soverom og Tv-stue. Særdeles barnevennlig. Pent opparbeidet hage. Garasje.
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
162 m²
Bruksareal (BRA)
175 m²
Bruttoareal (BTA)
192 m²
Fellesutgifter
kr 538 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 188 / Mnd
Prisantydning
kr 6 500 000
Omkostninger
kr 175 269
Totalpris
kr 6 675 269
Byggeår
1981
Tomt
Eiet tomt 365 m²
Oppdragsnummer
39200174
card-default

Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Odd
Prisantydning kr 6 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 12 650,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 161 250,-
   
Totalpris kr 6 675 269
Eiendom
Åbyfaret 107, 1392 Vettre

Matrikkel
Gnr. 60 bnr. 124 orgnr. 987821361 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 162 kvm, Bruksareal: 175 kvm, Bruttoareal: 192 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
1981

Tomt
Eiet tomt 365 m²

Prisantydning
6 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
161 250,- (Dokumentavgift)

175 269,50 (Omkostninger totalt)

6 675 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 254 pr. år
Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser.

Parkering
Boligen disponerer en garasjeplass i felles garasjerekke.

Eier
Sylvain Jean Yves Fabreguettes Anita Huseth

Beskrivelse
Velkommen til Åbyfaret 107 - et stort og innholdsrikt enderekkehus på Vettre i Asker. Boligen har en særdeles flott beliggenhet på feltet, rett ved skogkanten hvor barna kan leke fritt i trygge og bilfrie omgivelser. Skjermet og barnevennlig i et av Askers mest idylliske boligområder for småbarnsfamilier.

Boligen har en god planløsning for en familie med fin størrelse på alle rom, hvilket gjør at du enkelt kan innrede etter eget ønske og behov. Moderne interiør med tidsriktige fargetoner, store vindusflater og gode lysforhold. Flere veggoverflater er nylig malt opp.

Boligen strekker seg over tre plan og inneholder bl.a. et velutstyrt og moderne kjøkken samt en stor stue med peis og terrasseutgang. Kjellerstue med vedovn, fire soverom, vaskerom, toalettrom samt et helfliset bad med badekar.

Pent opparbeidet hage med plen, trær, busker, blomsterbed og sørvendt terrasse på ca. 35 kvm. Helt perfekt til lek og hyggelige tilstellinger, både sommer og vinter. Til boligen medfølger garasjeplass i felles garasjerekke og flere boder med gode lagringsmuligheter.

- Fire soverom
- Stue med peisovn
- Stort og velutstyrt kjøkken
- Kjellerstue med vedovn
- Vaskerom og toalettrom
- Helfliset bad med badekar og dusj
- Pene overflater
- Sørvendt balkong på ca. 3,4 kvm.
- Sørvendt terrasse på ca. 35 kvm.
- Pent opparbeidet hage
- Gode lagringsmuligheter i boder og garderober
- Garasjeplass i felles garasjerekke
- Meget barnevennlig boligområde
- Idyllisk beliggenhet ved skogkanten
- Tilgang på lekeplasser, fotballbane og akebakke
- Huseierforening med godt fellesskap
- Vettre barneskole
- Risenga ungdomsskole
- Nærhet til flere barnehager
- Kort vei til Asker sentrum
- Kort vei til fjorden med fine bademuligheter
- Nærhet til marka fine tur- og skimuligheter

Beliggenhet
Åbyfaret 107 har en meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet med hyggelige naboer og godt fellesskap. Inne på feltet er det fire lekeplasser hvor barna kan leke fritt i trygge omgivelser. I tillegg er det en stor fotballbane rett utenfor området, som blir til skøytebane på vinteren. En stor og fin opplyst akebakke ligger ved siden av fotballbanen og er flittig brukt på vinterstid. Åbyfaret er et sosialt og fint sted å bo med interne arrangementer gjennom året, som bl.a. årlig julegrantenning vårfest, 17. Mai-fest, høstfest og akedag.

Fra boligen er det kort vei til fjorden, badestrender og flotte turområder. Kort vei til båtplasser og Vollen med sine hyggelige spisesteder og koselige butikker. Nærhet til skole og barnehager hvor Åby barnehage ligger kun ca. 3 minutters gange fra boligen. Åbyfaret ligger i gangavstand til Risenga idrettsanlegg med tennishall, ishall, skøytebane, kunstgressbane, svømmehall mm. Det er også kort vei til Vardåsen skisenter. Mot vest har man marka med lysløyper, skisenter og vakker natur. Naturperlen Konglungen ligger innen gangavstand.

Det er kort vei til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.

Tomt
Eiet tomt, 365 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Eiendommen sokner til Vettre barneskole og Risenga ungdomsskole. Det er flere barnehager i området, bl.a. Åby barnehage, Espira Dumpa barnehage og Nedre bleiker barnehus.

Offentlig kommunikasjon
Få minutters gange til buss/ekspressbuss fra Slemmestadveien. Tog og flytog fra Asker stasjon, som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. 20-25 minutter med tog til Oslo. 50 minutter med flytog til Gardermoen. Hurtigbåt (helårsrute) fra Vollen Brygge til Aker Brygge med ca. 25 minutters reisetid. I rushtiden går det åtte ekspressbusser i timen fra Aspelund.

Inneholder
Entré / hall:
Boligen har adkomst fra en stor, gruset gårdsplass med utebod i enden av rekken. Stor hall med flislagt gulv over gulvvarme. Veggoverflatene er malt opp i tidsriktige fargetoner, noe som er gjennomgående i store deler av boligen. Gode oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobe med speilfronter. Boligen har entredør med glassfelt.

Stue:
Lys og innbydende stue med parkettgulv og nymalte veggoverflater. Åpent og fint med store vindusflater, gode lysforhold og fint utsyn uten innsyn. Stuen har gode møbleringsmuligheter for både sofagruppe og et romslig spisebord med plass for mange gjester. En stemningsfull peis sørger for ekstra varme og hygge på de kjøligste dagene. Fra stuen er det utgang til en sørvendt terrasse på ca. 35 kvm. med markise. Terrassen blir en fin forlengelse av stuen hvor man enkelt kan medbringe måltider ut. Her får man fin fleksibilitet mellom ute- og innerom. Pent opparbeidet hage med boltreplass for både to- og firbente. Plenareal, blomsterbed og prydbusker. Usjenert og fredelig i naturskjønne omgivelser ved skogkanten. Eiendommen grenser til stort, felles grøntareal.

Stue i kjelleretasje med vedovn, parkettgulv og malte veggoverflater. Stuen kan bidra med ekstra spillerom for hele familien og egner seg ypperlig til sosialt samvær og sene kvelder i godt lag. Ha en livlig stue hvor du kan trekke deg tilbake og innrede med sofa og hjemmekino.

Kjøkken:
Stort og velutstyrt kjøkken med flislagt gulv over gulvvarme. Moderne kjøkkeninnredning med glatte fronter og benkeplate av tre med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Kjøkkenet er praktisk utformet med store arbeidsflater samt rikelig med oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Integrert stekeovn samt koketopp og innebygget oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap medfølger ikke. Kjøkkenet har god plass for et romslig frokostbord. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Bad og toalettrom:
Pent, helfliset bad i 2. etasje med gulvvarme. Badet er innredet med gulvstående toalett, innmurt badekar med hånddusj, servantmøbel med nedfelt rustfri oppvaskkum og veggskap. Badet ble pusset opp med nye overflater og membran i 2001.

Toalettrom i 1. etasje med flislagt gulv over gulvvarme og malte veggoverflater. Rommet er innredet med gulvstående toalett og servantinnredning med overliggende servant.

Vaskerom:
Praktisk vaskerom i kjelleretasje med gulvbelegg samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet er oppgradert med ny innredning og veggoverflatene av våtromstapet er malt opp. Gode lagrings- og oppbevaringsmuligheter i stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Skapinnredning med benkeplate og nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål.

Soverom:
Boligen inneholder til sammen fire soverom. Alle befinner seg i boligens 2. etasje og har gulvoverflater av parkett og malte veggoverflater. Alle soverommene har gode møbleringsmuligheter og er innredet med hver sin skyvedørsgarderobe. Fra hovedsoverommet er det utgang til en sørvendt balkong på ca. 3,4 kvm. med utsyn over terrasse og hage

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takst/boligsalgsrapport utført av takstmann Erik Wiklund Nordnes v/Anticimex:

Enderekkehus over 3. etasjer. Grunnmur av multimurkonstruksjon, fundamentert på betongsåle på ukjent byggegrunn. Yttervegger av bindingsverkkonstruksjon, utvendig kledd med liggende panel. Yttertak av saltakskonstruksjon, tekket med shingel. Boligen har entredør med glassfelt. Vinduer, terrassedør og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass fra byggeår. Utgang fra soverom i 2. etasje til sørvendt balkong på ca. 3,4 kvm. Utgang fra stue til sørvendt terrasse på ca. 35 kvm.

For ytterligere informasjon om byggemåte, se boligsalgsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 162 kvm
Kjeller, 42 kvm: Kjellerstue og vaskerom
1. etasje, 62 kvm: Entré, stue, toalettrom og kjøkken
2. etasje, 58 kvm: Gang, bad og 4 soverom

Bruksareal
Bruksareal: 175 kvm
Kjeller, 55 kvm: Kjellerstue, vaskerom og 2 boder
1. etasje, 62 kvm: Entré, stue, toalettrom og kjøkken
2. etasje, 58 kvm: Gang, bad og 4 soverom

Boder
To innvendige boder. I tillegg er det lagringsmuligheter i utebod og på råloft med lagringsflate på ca. 15 kvm.

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse gitt på betingelser datert 30.06.1981.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet, vedovn og peisovn.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 14 254 pr. år
Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 225,- pr.halvår.
Vedlikehold av fellesområder og lekeplasser, brøyting, strøing, feiing, nedbetaling av lån og garasjene (vedlikehold og forsikring). I tillegg betales det kr. 6000,- pr. år fordelt på to terminer til Vettre Antennelag (kabel-tv & internett)

Fellesutgiftene inkluderer vedlikehold av fellesområder og lekeplasser, brøyting, strøing, feiing, nedbetaling av lån samt forsikring og vedlikehold av garasjene.

Sameieavgiften er på tilsammen kr. 6450,- og er fordelt på to innbetalinger: kr. 3225 pr. halvår. (Kr. 538,- pr. mnd.)

Det er i tillegg pliktig medlemskap i Vettre Antennelag som utgjør kr. 6000,- pr. år, fordelt på to terminer. Dette inkluderer kabel-tv og internett fra Get/Telia.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter, felleskostnader, forsikring samt avgift til Vettre Antennelag.

Forsikring med polisenummer
IF forsikring Polisenummer: 4064019

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 625 055,- Som sekundærbolig Kr. 5 850 199,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kjøleskap, fryser i bod, vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke handelen.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
- Dyrehold er tillatt
- Det kreves ikke styregodkjenning ved eierskifte
- Sameiet opplyser at det ikke er foreslått arbeider som vil medføre vesentlig økning i felleskostnader/fellesgjeld
- Garasjene er forsikret i IF med polisenr. SP583526.3.1.
- Sameiet har et lån i DnB knyttet til oppussing av garasjeanlegget. Saldo på dette lånet per 31.12.2018 var på kr. 883 338,-
- Ny og gammel eier må tegne medlemsoverdragelse i antennelaget: http://vettreantennelag.org/

Åbyfaret Sameie er et sosialt, hyggelig og svært barnevennlig sted å bo med bl.a. 4 lekeplasser inne på feltet. En stor fotballbane ligger rett utenfor området og blir til skøytebane om vinteren. En stor og fin akebakke er også populært om vinteren. Sameiet har blant annet grill og partytelt til utlån for sameiene. For ytterligere informasjon, se: https://abyfaret.wordpress.com/ eller kontakt styret på styret@abyfaret.no.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Andel i realsameie
0/991087-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 60 Bnr: 64 1/118

1981/11510-1/100  Best om garasje/parkering  
05.06.1981

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei via privat stikkvei og er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
161 250,- (Dokumentavgift)

175 269,50 (Omkostninger totalt)

6 675 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.33 238,50)
Grunnpakke enebolig (Kr.5 709)
Markedspakke 3 (Kr.26 900)
Provisjon (Kr.64 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.156 197,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0174

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Odd André Engh

Saksbehandlere
Odd André Engh
Eie Asker
Mob: 90 04 49 17 / E-post: oae@eie.no

Eie Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.