Bilde 1 av Granbakken 73Bilde 2 av Granbakken 73
Digital salgsoppgave
Granbakken 73

1386 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Tiltalende rekkehus med stor terrasse, hage & kveldssol. Garasje m/ lademulighet. Attraktivt & barnevennlig boligområde.
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
138 m²
Bruksareal (BRA)
155 m²
Bruttoareal (BTA)
172 m²
Kommunale avgifter
kr 868 / Mnd
Prisantydning
kr 7 200 000
Omkostninger
kr 194 020
Totalpris
kr 7 394 020
Byggeår
1963
Tomt
Eiet tomt 248 m²
Oppdragsnummer
39210417
card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
Prisantydningkr 7 200 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 180 000,-
  
Totalpris kr 7 394 020
Eiendom
Granbakken 73, 1386 Asker

Matrikkel
Gnr. 55 bnr. 143 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 155 kvm, Bruttoareal: 172 kvm
Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1963

Tomt
Eiet tomt 248 kvm

Prisantydning
7 200 000

Totalpris inkl. omkostninger
7 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
180 000,- (Dokumentavgift)

194 020,- (Omkostninger totalt)

7 394 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 406 pr. år

Eier
Hugo Haeselich Randi Haeselich

Beskrivelse
Velkommen til Granbakken 73 - en tiltalende familiebolig med sydvestvendt hage og stor terrasse med gode solforhold. Skjermet og luftig beliggenhet i barnevennlig blindvei, uten sjenerende gjennomgangstrafikk. Eiendommen har en solrik og idyllisk beliggenhet i en fredelig gate med turstier og grønne lunger rett utenfor husveggen. Området er et av Askers mest idylliske boligområder for småbarnsfamilier, med hyggelig naboforhold og svært gode oppvekstsvilkår. Fra boligen er det kort vei til dagligvarebutikk, Vettre barneskole og attraktive barnehager. Det er kort gangavstand til busstopp og kun en kort kjøretur på ca. fem minutter til Asker sentrum. Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra Morellveien eller Kiwi Vettre. Et fantastisk område for familier med aktive barn, med et rikt utvalg av idrettstilbud i gangavstand fra Granbakken.

Granbakken 73 er en lys, romslig og funksjonell bolig med tiltalende standard, godt tilpasset en barnefamilie. Tre soverom, to bad og gjestetoalett. Åpne og innbydende oppholdsrom med peisovn, god takhøyde, store vindusflater og gode lysforhold. Moderne kjøkken fra 2009/2019 med integrerte hvitevarer. Gode lagringsmuligheter i garderobeløsninger, bod og to stk. utvendige redskapsboder. Boligen er godt vedlikeholdt og jevnlig oppgradert. Bl.a. er yttervegger og tak etterisolert i løpet av de de siste 10 årene, inkludert ny kledning. Stikkledning under hele rekken er skiftet og det er montert peisinnsats iht. til dagens krav. Til boligen medfølger garasjeplass i felles garasjerekke med opplegg for elbillader.

- Sydvestvendt terrasse på ca. 40 kvm.
- Gode solforhold / kveldssol
- Tre soverom
- To bad + gjestetoalett
- Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer
- Stue med god takhøyde og peisovn
- Store vindusflater og gode lysforhold
- Pene overflater og moderne løsninger
- Utstrakt downlightsbelysning
- Diverse overflater er malt opp i 2014-2019
- To stk. redskapsboder
- Utvendige spilevegger fra 2021
- Utvendig kledningen ble skiftet i perioden 2005-2010
- Garasjeplass med opplegg for elbillader
- Lite trafikkert og barnevennlig gate uten
  gjennomgangstrafikk
- Kun 400 meter til busstopp
- Nærhet til både barnehager og skoler
- Kort vei til Risenga idrettspark
- Vettre barneskole
- Risenga ungdomsskole
- Sentralt med gangavstand til Asker sentrum
- Kort vei til Hvalstrand bad og Leangbukta
  båthavn
- Nærhet til marka med fine ski- og turområder

Parkering
Parkering i felles garasjerekke i eget sameiet med opplegg for elbillader. Sameiets styre har felles vedlikeholdsansvar for garasjerekken.

Beliggenhet
Granbakken 73 har en idyllisk, tilbaketrukket og barnevennlig beliggenhet i et rolig og attraktivt boligområde på Nedre Bleiker i Asker. Her bor man i trygge omgivelser, i blindvei med lite biltrafikk og hyggelig naboskap. Et populært boligområde med en fin miks av rekkehus, leiligheter og eneboliger. Dette gir et allsidig og trygt bomiljø hvor både unge og eldre finner seg vel til rette. Bleiker regnes som et av Askers mest attraktive boligområder med svært høy trivselsfaktor.

For barn og unge er det et mylder av aktiviteter i nærområdet. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Risenga idrettspark som tilbyr svømme-/badeanlegg, ishall, fotballbaner og tennisanlegg. Ved Nedre Bleiker barnehus finnes også flere aktivitetstilbud som ballbinge, volleyballbane, grusbane, samt trimløype. For båt- og sjøentusiaster er det kun en kort sykkeltur til Leangbukta marina samt flotte badeplasser som Hvalstrand bad, Spirabukta og Kariskjær. Det er kort vei til marka med vakker natur, og når snøen faller ligger Vardåsen skisenter og lysløyper kun ca. ti minutter unna med bil. Asker golfklubb på Hogstad og Asker seilforening på Blakstadtangen er heller ikke langt unna.

Fra eiendommen er det kort gangavstand på ca. 10 minutter til Vettre barneskole og Risenga ungdomsskole. Det er flere attraktive barnehager i området, bl.a. Nedre bleiker barnehus, Morellveien barnehage og Åby barnehage. Det er gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger kun ca. fire minutters gange fra boligen og tar deg til Asker sentrum flere ganger i timen. Asker stasjon er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Extra Morellveien og Kiwi Vettre. Begge ligger kun en kort sykkeltur fra eiendommen.

Det er kun ca. fem minutter med til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av nyere og eldre bebyggelse variert med rekkehus, leiligheter og eneboliger.

Tomt
Eiet tomt, 248 kvm
Tomten er pent opparbeidet med flotte grøntarealer, gangveier, prydbusker og lekeplass.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré / gang:
Boligen har adkomst fra et hyggelig og skjermet inngangsparti med heller, blomsterbed og redskapsbod. Entreen skaper et godt førsteinntrykk med flislagt gulv og veggoverflater malt opp i tidsriktige fargetoner. Downlights i himling og varmekabler i gulv. Flisene ble lagt nye i 2019. Gode oppbevaringsmuligheter i medfølgende garderobeskap.

Stue og spisestue:
Allrom og spisestue med parkettgulv, skapinnredning og en praktisk alkoveløsning med plassbygde hyller. Rommet er romslig med flere møbleringsmuligheter. I spisestuen er det god plass for langbord. Ideelt for både små og store selskaper. Lys og innbydende hovedstue med pene overflater og stemningsfull peisovn. Mønt himling med en takhøyde på ca. 3,63 meter på det høyeste sikrer en luftig og fin romfølelse. Meget gode lysforhold og store vindusflater med utsyn mot hage. Stuegulvet ble slipt i 2014 og diverse overflater er malt opp i 2014-2019. Balkongdøren ble skiftet i 2012.

Fra stuen er det utgang til hage og en sydvestvendt terrasse på ca. 40 kvm. med gode solforhold og fin boltreplass. Terrassen er belagt med terrassebord og spilevegger fra 2021. Uteområdene blir en herlig forlengelse av stuen hvor måltider enkelt kan medbringes ut. God plass til sittegrupper, solsenger og grill. Skjermet og idyllisk i fredelige omgivelser uten innsyn. I hagen er det en redskapsbod med gode oppbevaringsmuligheter. Perfekt til å stue bort f.eks. hageredskaper og puter.

Kjøkken:
Romslig og velutstyrt kjøkken med parkettgulv, malte veggoverflater og downlights i deler av himling. Moderne kjøkkeninnredning fra 2009 med glatte fronter, stålhåndtak, benkeplate av stein og komposittkum. Kjøkkenet ble oppgradert i 2019 med nye høyskap og benkeplate. Kjøkkenet er praktisk utformet med store arbeidsflater, gode oppbevaringsmuligheter og frokostbenk med muligheter for sitteplasser foran vindusposten. Bak koketopp er det montert sprutplate i glass for enklere rengjøring. En fritthengende ventilator i sort utførelse, gir kjøkkenet en lekker finish. Oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og kjøl/frys er integrert i innredningen.

Bad og wc:
Pent, helfliset bad i 2. etasje fra 2008 med varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Moderne baderomsinnredning med dobbel servant og helstøpt benkeplate. Gulvfliser og varmekabler ble lagt nytt i 2020.

Helfliset bad i kjelleretasje fra 2000 med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er innredet med gulvstående toalett, baderomsinnredning og dusjhjørne med skyvedør.

Toalettrom i 2. etasje med parkettgulv og malte veggoverflater, Rommet er innredet med vegghengt toalett og servantskap med benkeplate og toppmontert servant.

Soverom:
Stort og svalt hovedsoverom i 2. etasje med mye lys og gode møbleringsmuligheter. Furuplank på gulv, samt malte- og tapetserte veggoverflater. God takhøyde og fin romfølelse. Meget gode oppbevaringsmuligheter i stor skyvedørsgarderobe. Etasjens 2. soverom er lyst og fint med furuplank på gulv, malte veggoverflater og garderobeskap. Romslig stue/soverom i kjelleretasje med gode møbleringsmuligheter og downlights i himling. Kjelleren ble delvis utgravd på en del i 2007, og det ble da etablert en bod. Vinduet på soverommet ble utvidet, men forholdene er ikke omsøkt/bruksendret.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Anders Roestad:

Grunn og fundamenter: Antatt fundamentert på komprimerte, faste masser/fjell
Yttervegger: Bindingsverksvegger av tre, utvendig kledd med stående og liggende kledning
Takkonstruksjoner: Pulttak-konstruksjon av tre, tekket med stålpanner fra 2008
Gulvsystemer: Etasjeskillere av tre

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 138 kvm
2. etasje, 34 kvm: Gang, bad, wc og to soverom
1. etasje, 79 kvm: Entré, kjøkken og stue
Kjeller, 25 kvm: Gang, stue og bad

Bruksareal
Bruksareal: 155 kvm
2. etasje, 34 kvm: Gang, bad, wc og to soverom
1. etasje, 79 kvm: Entré, kjøkken og stue
Kjeller, 42 kvm: Gang, stue, bad og bod

Boder
Én innvendig bod. Det er i tillegg lagringsmuligheter i to stk. redskapsboder. Én ved inngangsparti og én i hage.

Standard
Rekkehus over to etasjer pluss kjeller, oppført i 1963. Boligen er pusset opp i forskjellige perioder med bl.a. nytt tak og bad i 2008 og ytterkledning fra 2005/2010. Et bad fra 2000 og kjøkken fra 2009/2019. Diverse nye overflater og isolasjon fra 2014 og utvendige spilevegger i 2021. Boligens alder tilsier at det må aksepteres noe skjevheter, mindre isolasjon og utettheter grunnet oppføring etter datidens forskrifter og datidens byggeskikk.

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3, uthentet fra tilstandsrapport:

TG 2:
Drenering:
Det er ikke mulig å vurdere dreneringen i forhold til funksjonalitet ut fra visuell besiktelse. I henhold til levetidstabellen i byggforskserien (BKS 700.320), er normal levetid for drenering 20-60 år. Alder på dreneringen er grunnlaget for tilstandsgraden.

Vegger mot terreng:
I henhold til levetidstabellen i byggforskserien (BKS 700.320) vegger mot terreng sier at normal tid før utbedringer av sår og overflatebehandling, samt etablere kapillærbrytende sjikt sammen med drenering er 20-60 år. Sett sammen med alderen på dreneringen og at eldre utforede vegger anses som risikokonstruksjon vurderes det til TG2.

Vinduer fra 1992:
Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder på vinduene fra 1992. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne over tid. Det må forventes noe trekk og kuldefall fra vinduene. Øvrige vinduer: TG1.

Fliser i kjeller:
Enkelte bom i flis i kjeller (hulrom under flis/mangelfull heft mellom flis og underlaget) og løse fuger. De enkelte flisene er mer utsatt for skader ved mekaniske støt og er alene vurdert til TG2.

Rekkverk/håndløper i trapp:
Mangler rekkverk/håndløper til en side. Det anbefales at dette monteres, da trapp uten rekkverk/håndløper kan forårsake fall/uønskede hendelser og er grunnlaget for tilstandsgraden.

Bereder:
Teknisk levetid på varmtvannsbereder i rustfritt stål er 15-30 år i henhold til BKS 700.330 levetider for sanitærinstallasjoner i boliger og er grunnlaget for tilstandsgraden. Takstmann har ikke vurdert VVS-tekniske installasjoner utover alder da dette er utenfor hans kompetanseområde. For ytterligere vurdering, kontakt en autorisert rørlegger.

Vann og avløp:
Normalt på oppføringstidspunktet var rør av kobber, disse har en teknisk levetid på 25-100 år og en anbefalt brukstid på 30-50 år, iht. byggforsk detaljeblad 700.330. Tilstandsgraden settes på grunnlag av alder. Avløpsrør i støpejern har iht. byggforsk detaljeblad 700.330. en teknisk levetid på 25-100 og en anbefalt brukstid på 40-50 år. Takstmann har ikke vurdert VVS-tekniske installasjoner utover alder da dette er utenfor hans kompetanseområde. For ytterligere vurdering, kontakt en autorisert rørlegger.

Fliser på gulv i 2 etasje:
Det er lokalt, slakt fall til sluk, eller tilnærmet flatt. Høydeforskjellen mellom sluk og terskel er noe liten. Det er derfor vurdert til TG2.

Wc:
Ventilasjonen anses som mangelfull og det er ingen avtrekk fra rommet.

Bad underetasje helhetsvurdering:
Iht. Byggforsk byggforvaltning detaljblad 700.320, er normal levetid for baderom 20-25 år. Badet er fra 2000 og den nedre normale levetiden er utløpt.
Badets helhet er vurdert til TG 2. Dette på grunnlag av alder og forventet levetid på tettesjikt og oppbygging er utløpt. Det må forventes oppgraderinger i fremtiden. På befaring var det ingen tegn til vesentlige skader på eksisterende konstruksjoner. Endret bruk/økt belastning vil kunne redusere gjenværende holdbarhet.

TG 3: Ingen

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger Ferdigattest datert 02.10.1969.

Oppvarming
- Varmekabler i gulvstøp på bad og i entré
- Peisovn i stue
- Panelovner montert på vegg

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 10 406 pr. år

Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser. Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pt. ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter og forsikring. Det betales i tillegg for medgått strøm i garasjen.

Forsikring med polisenummer
SpareBank 1 - Fremtind Polisenummer: 10987811/29

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 348 334,- Som sekundærbolig Kr. 4 854 002,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Kjelleren ble delvis utgravd på en del i 2007, og det ble da etablert en bod. Vinduet på soverommet ble utvidet, men forholdene er ikke omsøkt/bruksendret.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

0/991031-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 55 Bnr: 391 1/120 
 
0/991032-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 55 Bnr: 392 1/120 
 
0/991071-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 55 Bnr: 697 1/8 
 
1964/3887-1/100  Bestemmelse om bebyggelse  
24.06.1964 Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser

Vei/vann/kloakk
- Eiendommen har adkomst fra offentlig vei
- Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning

Regulering
Område mot Nord, Langenga er under utvkling. Prosjektet er allerede i gang.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
180 000,- (Dokumentavgift)

194 020,- (Omkostninger totalt)

7 394 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Provisjon (Kr.57 600)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.33 048)
Grunnpakke enebolig (Kr.5 709)
Løfting av Finn-annonse (Kr.1 250)
Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.139 357)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0417

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Petter Mamen-Lund

Saksbehandlere
Petter Mamen-Lund
EIE Asker
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 61 47 22 / E-post: pml@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Granbakken 73
For mer om objektet
Granbakken 73

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: