Bilde 1 av Hasselstien 35Bilde 2 av Hasselstien 35
Digital salgsoppgave
Hasselstien 35

1387 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Sjøutsikt på Bleikeråsen! Fint rekkehus m flere uteplasser, hage og garasjeplass. Rolig, familievennlig område
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
15
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
71 m²
Bruksareal (BRA)
75 m²
Bruttoareal (BTA)
81 m²
Fellesutgifter
kr 2 626 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 682 / Mnd
Prisantydning
kr 4 490 000
Omkostninger
kr 121 340
Fellesgjeld
kr 29 550
Totalpris
kr 4 640 890
Fellesformue
kr 8 579
Byggeår
1977
Tomt
Fellestomt 142493 m²
Oppdragsnummer
39230213
Prisantydningkr 4 490 000,-
Fellesgjeldkr 29 550,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
Dokumentavgiftkr 110 720,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 4 640 890
Eiendom
Hasselstien 35, 1387 Asker

Matrikkel
Gnr. 55 Bnr. 33 Snr. 15 i Asker kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1977

Tomt
Fellestomt 142493 kvm

Prisantydning
4 490 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Geir A.B. Randen Takstdato: 24.10.23

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 29 550,- pr. 19.10.23
Andel fellesformue: kr. 8 579,- pr. 19.10.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 490 000,- (Prisantydning)
kr 29 550,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 519 550,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 110 720,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 112 090,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 631 640,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 640 890,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 626,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Renter og avdrag fellesgjeld, tv/internett, felles byggforsikring, forretningsførsel, strøm til- og drift av fellesarealer med mer.

Kommunale avgifter
Kr. 8 179,20 pr. år Herav: Avløp 2 498,00 kr Renovasjon 3 512,60 kr Vann 2 168,60 kr

Eier
Kristine Gjerp

Beskrivelse
Inngangsparti | Velkommen inn!
Inngangspartiet er steinlagt og har gjerde ut mot veien. Denne siden av boligen vender mot nordvest og byr på fine solforhold på ettermiddag og utover kvelden på sommeren. Det er plass til diverse møblement som spiseplass eller solstoler. Inngangspartiet er takoverbygd og har adkomst til utvendig bod. Boligen ble malt utvendig i 2018. Inne i boligen blir man møtt av en entré med plass til skoskap, klesoppheng eller lignende. Fra mellomgangen har man videre adkomst til soverom, tv-stue og badet. Her er også trappen opp til 2. etasje.

Stue | Praktisk med to stuer
Boligen har i dag to stuer - En i hver etasje. Soverommet i underetasjen er i dag benyttet som tv-stue, men egner seg også godt som aktivitetsrom, kontor eller lignende. Rommet er i dag innredet med sofa, kontorpult og kommode. Det er adkomst til garderobe via skyvedør. Opp trappen kommer man til stuen i 1. etasje som har en lys og åpen planløsning. Fra stuen er det gjennomgang til kjøkkenet, og denne gjennomgående planløsningen gir stor fleksibilitet i innredning og en lys atmosfære. Det er god plass til sofaseksjon med stuebord, samt spisestue. Fra stuen er det utgang til sydøstvendt balkong.

Kjøkken | Romslig med bod
Kjøkkenet ligger med delvis åpen løsning mot stuen og har en fin størrelse. Her er det fint plass til frokostbord, og rikelig med benkeplass gir gode arbeidsflater. Innredningen er plassert langs tre av veggene. Her er det rikelig med lagringsplass i over- og underskap. Frontene er profilerte med tretekstur. Benkeplaten er i laminat og har en nedfelt stålkum. Over benken er det lagt fliser på veggen som gir enkelt vedlikehold og redusert slitasje som følge av stekeos eller vannsprut. Det er avsatt plass til frys-/kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr. I forbindelse med kjøkkenet ligger en bod med oppbevaringsplass for tørrvarer eller annet.

Uteplasser | Flott utsikt
Ut fra stuen ligger balkong med flotte utsiktsforhold. Eiendommen ligger høyt i terrenget og herfra har man fin utsikt til fjord og nærområdet. Balkongen er vendt mot sydøst med fine solforhold store deler av dagen. Balkongen har en god utforming som gir mange møblering- og bruksmuligheter. Her kan man innrede med spiseplass, lounge, grillplass, solstoler eller lignende. Ut fra soverom 2 ligger også en terrasse. Denne er også vendt mot sydøst og har videre adkomst til en koselig hage med beplantning. Sameiet har for øvrig fine fellesarealer med lekeplasser og benker.

Soverom | God plass
Soverommet ligger i underetasjen og har plass til dobbeltseng med nattbord. Det er for øvrig plass til garderobeskap eller kommode. Det andre soverommet er tilsvarende og benyttes i dag som tv-stue. 

Bad/wc | Eldre, men romslig
Badet ligger i underetasjen med adkomst fra mellomgangen. Badet er fra byggeår og har fliser på gulv og vegger. Av utstyr er det her toalett, servantinnredning med underskap og dusjkabinett. Badet har opplegg for vaskemaskin og det er satt av plass til denne.

Beskrivelse av innvendige overflater:
1.etg:
Flislagt gulv på bad, parkett i øvrige rom
Flislagte vegger på bad. Tapet/strie på øvrige rom.
Plastbelagte plater i himling. Malte plater i himling på soverom og bad.

2.etg:
Laminat av forskjellig utseende i stue og kjøkken. Vinyl på bod.
Tapet/strie på vegger.
Plastbelagte plater i himling / Tak-ess)
Flislagt over kjøkkenbenk

Vesentlige endringer etter byggeår:
- Hjemmelshaver har skiftet terrassebord i 2021 og 2022
- Nye sikringer i sikringsskap 2022
- Hjemmelshaver har malt utvendig i 2018

Parkering
Eiendommen disponerer garasjeplass i garasjehus oppført i 2015. Garasjen har elektrisk portåpner med fjernkontroll.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Hasselstien 35 har en attraktiv og solrik beliggenhet på Bleiker i Asker. Boligen ligger flott til på et høydedrag med nydelig fjordutsikt og meget gode solforhold. Et populært boligområde med hyggelig naboskap, med en fin miks av rekkehus, leiligheter og eneboliger. Dette gir et allsidig og trygt bomiljø hvor både unge og eldre finner seg vel til rette. Området er meget barnevennlig, og det er flere lekeplasser på området hvor barna kan leke fritt. Fra Bleiker har man også god tilgang til sjøen med mange badeplasser og flere båthavner. En kort kjøretur tar deg til Hvalstrand bad, Leangbukta båthavn, Spirabukta på Konglungen og Vollen marina. Nærhet til marka med flotte tur- og skimuligheter både sommer og vinter.

Fra eiendommen er det kort vei til Bondi barneskole og Risenga ungdomsskole. Det er flere barnehager i området, bl.a. Bleikerfaret barnehage. Morellveien barnehage, Læringsverkstdet Velodromen idrettsbarnehage og Risenga barnehage. Det er gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Fra Slemmestadveien går det hyppige avganger med ekspressbuss til Oslo. Nærmeste bussholdeplass ligger en kort gåtur fra boligen og tar deg til Asker sentrum flere ganger i timen. Asker stasjon er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med hyppige avganger retning Oslo og Drammen.

Fra boligen er det kort avstand til Risenga idrettssentrum med et mylder av fritidstilbud både for store og små. Risenga svømmehall og idrettshall med to store baner, ishall for ishockey og kunstløp, grusbane (om vinteren skøytebane), friidrettsanlegg, tennishall og utvendig tennisbaner. For tur i skog og mark er Vardåsen og tur rundt Semsvannet flotte alternativer. Asker golfklubb har en flott 18-hulls bane på Hogstad og Vardåsen kan tilby muligheter for alpint.

Det er kun få minutter med bil til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totale 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Om sommeren er det frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av villa- og småhusbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 142493 kvm

Eiendommen har en hageflekk mot sørøst. Eller er det fellesareal med opparbeidet lekeplass og noe grøntarealer med naturlig vegetasjon mellom rekkehusene.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
1. etasje 37 kvm BRA / 35 kvm P-rom: Entré, soverom 1, soverom 2/tv-stue, bad og bod under trapp.
2. etasje 38 kvm BRA / 36 kvm P-rom: Kjøkken, stue og bod.

Det disponeres garasje på ca. 14 kvm, samt utvendig bod på ca. 4 kvm.

Byggemåte
Vertikaldelt rekkehus fra 1977. Støpt betongsåle på mark. Bindingsverk i tre med liggende kledning. Antatt isolert etter eldre krav. Etasjeskiller i tre. Saltak i trekonstruksjon med shingel på tak. Renner og nedløp i stål.

Beskrivelse av innvendige overflater:
1.etg:
Flislagt gulv på bad, parkett i øvrige rom.
Flislagte vegger på bad. Tapet/strie på øvrige rom.
Plastbelagte plater i himling. Malte plater i himling på soverom og bad.

2.etg:
Laminat av forskjellig utseende i stue og kjøkken. Vinyl på bod.
Tapet/strie på vegger.
Plastbelagte plater i himling / Tak-ess).
Flislagt over kjøkkenbenk.

Primærrom
Primærrom: 71 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 75 kvm

Standard
Takstmannens vurdering ved TG2:
Yttervegger
Vurderes med tanke på alder, samt skadelig fukt i enkelt hjørnebord til bod. Bør byttes.

Vinduer og ytterdører
Vinduer og balkongdører har passert mer enn halvparten av sin forventet tid for utskiftning.

Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen)
Vurderes med tanke på alder og mose på takflaten. Mangler snøfangere.

Balkonger, verandaer og lignende
Rekkverk tilfredsstiller ikke dagens krav til 100 cm.

Bad/vaskerom Overflate vegger og himling
Vurderes med tanke på alder og slitasje på fliser.

Bad/vaskerom Overflate gulv
Vurderes med tanke på alder og avflassing på fliser.

Bad/vaskerom Membran, tettesjiktet og sluk
Vurderes pga. alder på membran og at den ikke kan konstateres.

Kjøkken
Vurderes med tanke på svelling i benkeskap, samt manglende overflatebehandling/beskyttelse av benkeplate ved komfyr.

WC og innvendige vann- og avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet tid for utskiftning er passert.

Varmtvannsbereder
Vurderes med tanke på alder.

Ventilasjon
Naturlig avtrekk på bad. Dårlig effekt i kjøkkenvifte.

Elektrisk anlegg og samsvarserklæring
Vurderes med tanke på el-kabel uten isolasjon, samt løse kontakter. Manglende branntetting av rørgjennomføring på kaldtloft.

Takstmannens vurdering ved TG3:
Ingen.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse for rekkehus datert 04.05.1976.

Mange tiltak i Asker mangler midlertid brukstillatelse eller ferdigattest. Dette gjelder spesielt for tiltak fra perioden før nye bestemmelser om ansvar og kontroll ble vedtatt i 1997. Kommunen gir ikke ferdigattest på tiltak som er søkt om før 1. januar 1998.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
-Panelovner
-Varmekabel på bad

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 8 179,20 pr. år Herav: Avløp 2 498,00 kr Renovasjon 3 512,60 kr Vann 2 168,60 kr

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 626,- pr.mnd.

Felleskostnadene inkluderer:
Renter og avdrag fellesgjeld, tv/internett, felles byggforsikring, forretningsførsel, strøm til- og drift av fellesarealer med mer.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Långiver: Handelsbanken. Lån nummer 9490.70.37716.
Lånetype: Annuitet, 12 terminer årlig, løpetid 15 år.
Årlig rentesats: 7,08% (nominell rente)
Dato siste termin: 13.09.2035

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
IF skadeforsikring NUF Polisenummer: SP1795732

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 028 648,- Som sekundærbolig Kr. 3 703 133,-

Sameie
Sameie: Bleikeråsen Boligsameie, Orgnr: 975683923

Planlagt vesentlig vedlikehold og størres prosjekter 2023-2025
- Utbedring av lekeplasser -> Apalstien, nedre Hasselstien og Ospestien samt lage en plan for oppgradering av alle lekeplasser fremover.
- Innhente tilbud for renovering av garasjeanleggene
- Lage en langtidsvedlikeholdsplan for alle tak - start med vask av tak 2023
- Anskaffe to nye nedfallsløsninger i sameiet for glass og metall - nye regler Asker kommune fra høst 2022
- Alle stoppekraner er kartlagt i sameiet, men flere er ikke mulig å komme til grunnet utbygging - eller skjult under platting / inngangsparti / gress. Over tid er mange dessverre bygget over og vanskelig å finne. Disse må lokaliseres og merkes slik at alle vet hvor den er i hver rekke.
- Oppfølging og begrensning av byggestøy utover hva de har lov til / søkt dispensasjon om. Styret ønsket å begrense hva de får dispensasjon for grunnet massiv utbygging rundt oss de siste årene samt år fremover. Det var det liten forståelse for i kommunen.
- Innhente anbud for full asfaltering over hele området og under postkassestativene estimert kost 3,5 mill kr.

Kommende 5-årsperiode
- Asfaltering av veiene - og bedre bortledning av overvann
- Videre vedlikehold av tak
- Vedlikehold av vann- og avløpsrør under rekkene inkl. varmekabel.
- Rens av avløpssystem ved behov 

For informasjon om drift, vedlikehold, budsjetter med mer, se vedlegg "Informasjon fra forretningsfører".

Forretningsfører
Boalliansen Forvaltning AS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Hunder skal holdes i bånd inne på sameiets område. Hunder skal ikke luftes på leke- områder. Alle plikter å fjerne avføring og man bør unngå å la hunden urinere på naboens gjerder og portstolper. Bleikeråsen er et tett bebodd område og avføring fra katter er et problem. Beboere oppfordres derfor til ikke å anskaffe katter så lenge disse ikke er "huskatter" hvor man er sikker på at kattens avføring ikke finner veien ned i sandkasser eller i naboens hage.

Diverse
Markise på balkong er slitt og fungerer ikke.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser
1974/16014-1/100 Vilkår i kjøpekontrakt Tinglyst 25.10.1974
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-55/33
Gjelder denne registerenheten med flere

1978/16072-3/100 Erklæring/avtale Tinglyst 25.09.1978
Ang. private felles vann- og kloakkledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

1982/7288-3/100 Elektriske kraftlinjer Tinglyst 06.04.1982
Overført fra: 3025-55/33
Gjelder denne registerenheten med flere

1982/7288-4/100 Erklæring/avtale Tinglyst 06.04.1982
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Overført fra: 3025-55/33
Gjelder denne registerenheten med flere

1982/7288-5/100 Best. om vann/kloakkledn. Tinglyst 06.04.1982
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3025-55/33
Gjelder denne registerenheten med flere

1985/17343-4/100 Pantsettelseserklæring Tinglyst 14.06.1985
BELØP: NOK 50.000
Panthaver: Sameiet
Lnr: 1008432
Prior. etter 80% av lånetakst, uten opptrinnsrett.
Dokumentnummer 17343 er benyttet 2 ganger. Dette dokumentet har fått dokumentnummer 17343 B. Det andre dokumentet er et skjøte på gnr. 54 bnr. 422. Dette dokumentet er historisk. 31.07.2012 BA
Gjelder denne registerenheten med flere

1994/13365-2/100 Nedkvittering Tinglyst 08.06.1994
Beløpet er nedkvittert til:
Beløp: NOK 25.000

1994/13365-1/100 Urådighet Tinglyst 08.06.1994
Overdragelse skal godkjennes av styret
Godkjennelsen gis ved påtegning på skjøte.
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/831097-1/200 Bestemmelse om vannledn. Tinglyst 30.09.2014
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger for vann og overvann.
Bestemmelse om bebyggelse
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
2020/1224253-1/200 Omnummerering ved kommuneendring Tinglyst 01.01.2020 00:00

1985/17343-2/100 Seksjonering Tinglyst 14.06.1985
snr: 15
formål: Bolig
sameiebrøk: 759/264254
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 317 SEKSJONER
Dokumentnummer 17343 er benyttet 2 ganger. Dette dokumentet har fått dokumentnummer 17343 B. Det andre dokumentet er et skjøte på gnr. 54 bnr. 422. Dette dokumentet er historisk. 31.07.2012 BA

Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Det er i vedtektene fastsatt at styret skal godkjenne ny seksjonseier eller leietaker av en seksjon. Styret kan kun nekte godkjenning dersom det foreligger saklig grunn, jf. eierseksjonsloven § 24, tredje ledd.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 2020100
Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2034
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 13.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/13961/Bestemmelser_13_06_2023.pdf
Delarealer Delareal 218 952 m
BestemmelseOmrådenavn [7
KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav
Delareal 109 552 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende
Delareal 142 411 m
BestemmelseOmrådenavn [8
KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav
Delareal 12 m
KPAngittHensyn Hensyn landskap
KPHensynsonenavn H550_1
Delareal 41 869 m
KPAngittHensyn Bevaring naturmiljø
KPHensynsonenavn H560_2
Delareal 32 858 m
Arealbruk
LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet
basert på gårdens ressursgrunnlag,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 2020100
Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2034
Status Endelig vedtatt arealplan
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 0220133
Navn Bleikeråsen
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 02.07.1975
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/285/133_bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 420 m
Formål Offentlig trafikkområde
Feltnavn OT
Delareal 1 041 m
Formål Felles lekeareal
Feltnavn FL6
Delareal 11 388 m
Formål Felles lekeareal
Feltnavn FLB
Delareal 26 341 m
Formål Felles grøntareal
Feltnavn FGA
Delareal 2 139 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS16
Delareal 14 198 m
Formål Felles gangareal
Delareal 21 m
Formål Kommunalteknisk virksomhet
Delareal 1 174 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS5
Delareal 22 m
Formål Kommunalteknisk virksomhet
Feltnavn T4
Delareal 19 m
Formål Kommunalteknisk virksomhet
Feltnavn T3
Delareal 444 m
Formål Felles lekeareal
Feltnavn FL2
Delareal 20 m
Formål Kommunalteknisk virksomhet
Feltnavn T1
Delareal 69 m
Formål Felles parkeringsplass
Feltnavn F.park.pl
Delareal 2 177 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS20
Delareal 79 m
Formål Frisiktsone
Delareal 1 005 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS19
Delareal 1 390 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS12
Delareal 956 m
Formål Felles lekeareal
Feltnavn FL5
Delareal 264 m
Formål Felles lekeareal
Feltnavn FL1
Delareal 546 m
Formål Felles parkeringsplass
Feltnavn P1b
Delareal 1 800 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS10
Delareal 975 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS18
Delareal 328 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn B
Delareal 113 m
Formål Felles lekeareal
Feltnavn FL4
Delareal 1 272 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS17
Delareal 744 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS23
Delareal 1 717 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS13
Delareal 1 400 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS8
Delareal 819 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS11
Delareal 1 058 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS21
Delareal 2 172 m
Formål Felles parkeringsplass
Feltnavn P1a
Delareal 1 953 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS25
Delareal 1 540 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS6
Delareal 1 633 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS9
Delareal 990 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS27
Delareal 966 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS22
Delareal 996 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS14
Delareal 1 544 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS7
Delareal 1 996 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS26
Delareal 1 486 m
Formål Felles avkjørsel
Feltnavn FA
Delareal 1 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse
Delareal 73 m
Formål Gang-/sykkelvei


Feltnavn G/S
Delareal 4 087 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS4
Delareal 2 109 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS15
Delareal 853 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS3
Delareal 1 625 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS24
Delareal 34 566 m
Formål Felles grøntareal
Delareal 82 m
Formål Annen veigrunn
Delareal 1 623 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS2
Delareal 1 332 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS1
Delareal 1 504 m
Formål Felles parkeringsplass
Feltnavn P2
Delareal 1 772 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS28
Delareal 2 037 m
Formål Felles parkeringsplass
Feltnavn P3

Id 0220133D
Navn Omregulering Bleikeråsen
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 16.07.1982
Delarealer Delareal 402 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Delareal 119 m
Formål Felles lekeareal
Feltnavn S
Id 0220132B
Navn GBNR. 54/36 m/adkomstveier
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 20.02.1980
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/286/132B_bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 73 m
Formål Annen veigrunn
Delareal 7 m
Formål Felles lekeareal
Delareal 22 m
Formål Gang-/sykkelvei
Id 0220134D
Navn Leangkollen
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 25.03.1998
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/298/134D_bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 19 m
Formål Kjørevei

Id 0220132C
Navn Bleikeråsen fortau G/S-vei
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 06.05.1987
Delarealer Delareal 45 m
Formål Gang-/sykkelvei
Delareal 77 m
Formål Kjørevei
Id 0220133E
Navn Fortau Bleikeråsen
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 16.06.1999
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/284/133E_bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 172 m
Formål Gang-/sykkelvei
Delareal 636 m
Formål Annen veigrunn

Id 02202017003
Navn Langenga 30
Plantype Detaljregulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 24.09.2019
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/7505/2017003_Bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 39 m
Formål Annen veggrunn - grøntareal
Feltnavn AVG

Boligområde
Ekstra informasjon: http://webhotel2.gisline.no/gislinefaktaark/0220/Bestemmelser_boligkart/Boligkart_kategorier.pdf
Type A
Beskrivelse Boligområder med spesielle kvaliteter

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 490 000,- (Prisantydning)
kr 29 550,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 519 550,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 110 720,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 112 090,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 631 640,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 640 890,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.7 500)
Provisjon (Kr.55 369,38)
Tilrettelegging (Kr.16 900)
Visnings-/overtagelseshonorar kr 2950,- pr stk (Kr.8 850)
Ny annonse Finn.no 13.11.2023 (Kr.1 500)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.19 448)
Direkteutlegg for selger (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.6 215)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.8 290)
Markedspakke 1 (Kr.12 900)
Totalt kr. (Kr.139 472,38)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-23-0213

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Salvesen & Partners AS
Mamen-Lund, Engh, Salvesen & Partners
Org. nr: 990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Håkon Dybvad

Saksbehandlere
Håkon Dybvad
Mamen-Lund, Engh, Salvesen & Partners
Mob: 97 69 08 52 / E-post: hdy@aktiv.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hasselstien 35
For mer om objektet
Hasselstien 35

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: