Bilde 1 av Leanglia 42Bilde 2 av Leanglia 42
Digital salgsoppgave
Leanglia 42

1387 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

"SOLGT" Attraktiv familiebolig i idyllsike omgivelser ved Leangbukta! Nydelig fjordutsikt og gode solforhold.
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
146 m²
Bruksareal (BRA)
152 m²
Bruttoareal (BTA)
168 m²
Kommunale avgifter
kr 838 / Mnd
Prisantydning
kr 7 450 000
Omkostninger
kr 196 520
Totalpris
kr 7 646 520
Byggeår
1985
Tomt
Eiet tomt 118 m²
Oppdragsnummer
39210292
card-default

Mathias Carlsen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mathias
Prisantydningkr 7 450 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 182 500,-
  
Totalpris kr 7 646 520
Eiendom
Leanglia 42, 1387 Asker

Matrikkel
Gnr. 54 bnr. 419 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 152 kvm, Bruttoareal: 168 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1985

Tomt
Eiet tomt 118 m²

Prisantydning
7 450 000

Totalpris inkl. omkostninger
7 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
182 500,- (Dokumentavgift)

196 520,- (Omkostninger totalt)

7 646 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 049,84 pr. år

Eier
Simon Frede Dahl

Beskrivelse
Velkommen til Leanglia 42 - En sjelden utsiktseiendom med gjennomgående god standard i Asker. Eiendommen har en flott beliggenhet på et høydedrag i et av Askers mest ettertraktede boligområder. Boligen har en attraktiv, sjønær og solrik beliggenhet ved Leangbukta med flott utsikt og kort vei til sjøen. Et allsidig og trygt bomiljø hvor både unge og eldre finner seg vel til rette. Her har du alt du trenger i nærheten! Bl.a nærsenter med matbutikk, lege, apotek, tannlege, frisørsalong og kafé. Kort vei til offentlig kommunikasjon, barnehage og fjorden i umiddelbar nærhet. Boligen er jevnlig oppgradert og påkostet de senere årene. Sameiet har et stort og pent opparbeidet felles tomteareal på overkant av ca. 33 mål. Det felles uteområdet er opparbeidet med beplantning, gress, hekk og asfalterte veier.
  
 • God standard
 • Fantastiske lys- og utsiktsforhold
 • Gode solforhold
 • To soverom med mulighet for tre
 • Hovedsoverom med utgang til egen terrasse
 • To bad og gjestetoalett
 • Jevnlig oppgradert og påkostet
 • Kort vei til fasiliteter
 • Kort vei til skole og barnehager
 • Gangavstand til offentlig kommunikasjon
 • Idylliske omgivelser med nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder
 • Kort vei til sjøen med badestrand og båthavn
 • Nytt sikringsskap i 2013
 • Flere nye vinduer og balkongdører i 2016
 • Kjøkkeninnredning fra 2014, bygget om i 2017
 • Nytt gulv i første etasje i 2017
 • Terrasse ved kjøkken fra 2017
 • Solskjerming montert i 2017 og 2018
 • Innvendig overflater malt i 2018
 • Delvis overbygget glass på terrasse ut fra stue og hovedsoverom i 2018
 • Varmekabler i takrenne montert i 2019
 • Elbil lader monter i 2019

Parkering
Parkering på egen parkeringsplass under tak. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leanglia 42 har en attraktiv, sjønær og solrik beliggenhet på et høydedrag i Asker. Panorama utsikt over Oslofjorden og Nesoddlandet. Et rolig og hyggelig bomiljø med lite biltrafikk og hyggelig naboskap. Et allsidig og trygt bomiljø hvor både unge og eldre finner seg vel til rette. Her har du alt du trenger i nærheten! Bl.a nærsenter med matbutikk, lege, apotek, tannlege, frisørsalong og kafé. Kort vei til offentlig kommunikasjon, barnehage og fjorden i umiddelbar nærhet.

For barn og unge er det et mylder av aktiviteter i nærområdet. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Risenga idrettspark som tilbyr svømme-/badeanlegg, ishall, fotballbaner og tennisanlegg. Ved Nedre Bleiker barnehus finnes også flere aktivitetstilbud som ballbinge, volleyballbane, grusbane, samt trimløype. For båt- og sjøentusiaster er det kun en kort gåtur til Leangbukta marina samt flotte badeplasser som Hvalstrand Bad, Spirabukta og Kariskjær. Det er kort vei til marka med vakker natur, og når snøen faller ligger Vardåsen skisenter og lysløyper ca. ti minutter unna med bil. Asker golfklubb på Hogstad og Asker seilforening på Blakstadtangen er heller ikke langt unna.

Fra eiendommen er det kort avstand til Bondi barneskole og Risenga ungdomsskole. Det er flere attraktive barnehager i området, bl.a. Bleikerfaret barnehage, Morellveien barnehage og Nedre bleiker barnehus. Det er gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger kun ca. to minutters gange fra boligen og tar deg til Asker sentrum flere ganger i timen. Asker stasjon er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med hyppige avganger retning Oslo og Drammen.

Det er kun få minutter med bil til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Om sommeren er det frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig rekkehus- og eneboligbebyggelse

Tomt
Eiet tomt, 118 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Boligen kretser til Bondi barneskole og Risenga ungdomsskole.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
 • Hvile, linje 250, 250E, 250N, 260E - 700 meter fra boligen
 • Asker Stasjon, totalt 9 ulike linjen (tog og buss) - 3,8 km fra boligen

Fritidstilbud
 • Trekanten kjøpesenter
 • Bleikeråsen ballspill
 • Kalkfjellet balløkke
 • Actic - Asker
 • SATS Asker

Inneholder
Entré:
Entreen skaper et godt førsteinntrykk med lyse, pene overflater og flislagt gulv med varme. Gode oppbevaringsmuligheter i plassbygget garderobeløsning. Etter 2010 har tidligere eier bygget om tidligere garasje til flere rom. Dette brukes i dag som bod, stue og hems.

Stue:
Store og innbydende stuer, hvilket gir fleksibilitet med tanke på møblering. Stuene oppleves luftig med lyse overflater malt i 2018. Store vindusflater med flott utsyn mot Leangbukta og fjorden. Boligen har en åpen og godt utnyttet planløsning med store rom og fin boltreplass. God plass til sofagruppe og romslig spisebord i tilknytning til kjøkkenet.

Fra stuen i underetasje 1 er det utgang til en østvendt terrasse på ca. 20 kvm med lite innsyn og gode solforhold. Terrassen blir som en ekstra stue i sommerhalvåret. Et perfekt sted å invitere venner og familie til hyggelig lag. På boligens uteplasser kan man nyte sol og rekreasjon og ha fin fleksibilitet mellom ute- og inne- rom. Et eldorado for en barnefamilie med mye plass å boltre seg på. 

Kjøkken
Stort og lekkert kjøkken fra 2014, bygget om i 2017. Tidligere soverom er fjernet, og benyttes i dag som en del av kjøkkenet. Kjøkkeninnredning med hvite, slette fronter, benkeplate i tre med nedfelt kum i stål, fliser over kjøkkenbenken og lys under overskapene. Det ble montert ny ventilator i 2017. Kjøkkenet er praktisk utformet med store arbeidsflater og rikelig med oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen, og sammen utgjør de et sosialt og fint allrom. Integrerte hvitevarer som platetopp med induksjon, komfyr, mikro, oppvaskmaskin og vinskap medfølger. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste. Fra kjøkkenet har man utgang til en romslig vestvendt terrasse på ca. 20 kvm. Uteområder blir en fin forlengelse av kjøkkenet i sommerhalvåret. Terrassebordene ble byttet i 2017.

Bad
Helfliset bad i underetasje 1 med varmekabler. Badet er fra 2006/2007 og har et fint klassisk interiør som innbyr til velvære. Badet ligger i praktisk tilknytning til stuen. Badet er innredet med dusj, frittstående badekar, servantinnredning med underskap og høyskap. Praktisk helfliset vaskerom med utslagsvask i stål, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Pent, helfliset bad i første etasje. Badet er fra 2006/2007 og har et fint klassisk interiør som innbyr til velvære.  Badet er innredet med Dusjhjørne med dør og vegg i glass, servantinnredning med underskap og overskap.

Soverom:
Boligen har en god planløsning for en familie, med to fine soverom i øverste plan. Stort og svalt hovedsoverom med lyse overflater, luftig romfølelse og plassbygget garderobeskap. Meget gode lys- og utsiktsforhold med utgang til egen østvendt terrasse på ca. 6 kvm med fantastisk fjordutsikt. Boligens andre soverom er i likhet med hovedsoverommet, lyse og innbydende med pene overflater, fin romfølelse og gode lysforhold. Dersom man har behov for et tredje soverom er det enkelt å etablere dette ved kjøkkenet.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Stian Bagroen.
 • Grunn og fundamenter: Betongsåle, antar fundamentert til faste eller komprimerte masser fra byggeår.
 • Yttervegger: Yttervegger i bindingsverk og betong.
 • Takkonstruksjoner: Flat takkonstruksjon i tre.
 • Gulvsystemer: Antatt betongdekke som etasjeskiller.
For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 146 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
 • Underetasje 1, 23 kvm: Entré, stue
 • Underetasje 2, 59 kvm: Stue, vaskerom, bad, wc
 • 1. etasje, 64 kvm: Bad, stue/kjøkken, 2 soverom

Bruksareal
Bruksareal: 152 kvm
Følgende rom er inkludert i BRA:
 • Underetasje 1, 29 kvm: Entré, stue, bod
 • Underetasje 2, 59 kvm: Stue, vaskerom, bad, wc
 • 1. etasje, 64 kvm: Bad, stue/kjøkken, 2 soverom

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Rekkehus oppført i 1985.
Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og er vesentlig påkostet de senere årene. Tilstanden ellers anses å være normal tatt alder
i betraktning. Generelt oppført i konstruksjoner med den byggemåten som var vanlig ved oppføringstidspunktet. Dagens krav til
isolering og tetthet mv er strengere enn da bygget ble oppført. Kostnadene til energi på eldre hus/boliger bør derfor tas i
betraktning. For detaljer henvises det til tilstandsrapporten.

Oppsummering av TG 2 og TG 3:

TG 2:

Vegger mot grunn:
Utforet og isolert på deler av innvendig side av grunnmur.

Drenering:
Drenering/fuktsikring fra byggeåret.

Ytterdører og porter:
Ytterdør med glass fra byggeåret.

Takkonstruksjoner:
Flat takkonstruksjon i tre.
Konstruksjonen er besiktiget fra loft og bakkenivå.

Taktekking og membraner:
Taket er tekket med takbelegg fra 2001, ifølge prospekt fra 2016.

Utvendige beslag:
Utvendig beslag i malt utførelse sort utførelse antatt fra byggeåret. Beslag under enkelte vinduer er trolig skiftet ifm skiftning av vinduer i 2017. Varmekabler i takrenne fra 2019, opplyser eier. Det er foretatt kontroll på tilfeldig valgte og enkelt tilgjengelige beslag. Det anmerkes derfor at ikke absolutt alle beslag er kontrollert.

Trapper og ramper:
Innvendig tretrapp fra byggeåret. Teppe i trappen fra 2018, opplyser eier. Trapp mot hems i underetasje 2 av nyere dato. Håndløper i glass.

Balkonger, terrasser ol.:
Det er ikke registrert synlig svikt utover naturlig aldersslitasje. TG1 - Terrasse ute fra kjøkken. Stor avstand mellom spiler på rekkverk ift. dagens krav. Rekkverk skal utformes for å forhindre klatring. TG settes på grunnlag av alder.

Bygning, generelt - Underetasje 2 / Bad:
Alder på badet, samt ukjent oppbygning tilsier usikkerhet mht tetthet, fuktgjennomgang etc. TG settes mht alder, bad med ukjent oppbygning og en generell vurdering.

Bygning, generelt - 1. etasje / Bad:
Alder på badet, samt ukjent oppbygning tilsier usikkerhet mht tetthet, fuktgjennomgang etc. TG settes mht alder, bad med ukjent oppbygning og en generell vurdering.

Bygning, generelt - Underetasje 2 / Vaskerom:
Alder på badet, samt ukjent oppbygning tilsier usikkerhet mht tetthet, fuktgjennomgang etc. TG settes mht alder, bad med ukjent oppbygning og en generell vurdering.

TG 3:
Ingen.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 27/6-90

Oppvarming
Elektrisk oppvarming, varmekabler på badene, vaskerom og entré, varmefolie i stue/kjøkken

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 10 049,84 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter, forsikring og velavgift.
Velavgift/sameiekostnad per år på kr 14 500,- og dekker kabel-TV og internett levert av Telenor, vedlikehold av grøntområder, samt brøytekostnad for privat vei. Dugnad må fortsatt påregnes.
Strømforbruket til nåværende eier i 2020 tilsvarer ca. 24 529 kwh
Faste kostnader som kommunale avgifter, forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett og alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring med polisenummer
Fremtind Polisenummer: 21386877

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 412 782,- Som sekundærbolig Kr. 5 086 014,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

0/991026-1/100  Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3025 Gnr:54 Bnr:389

1984/26833-1/100  Registrering av grunn  
01.10.1984 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3025 Gnr:54 Bnr:400
 


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann. Privat stikkledning.
Offentlig avløp. Privat stikkledning.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
182 500,- (Dokumentavgift)

196 520,- (Omkostninger totalt)

7 646 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.7 166)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.33 507)
EIE Gull (Kr.15 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 7 500 000,-) (Kr.45 000)
Visningshonorar (Kr.1 500)
Kveldsfoto (Kr.4 150)
Direkteutlegg for selger (Kr.2 500)
Totalt kr. (Kr.130 123)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0292

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig Christian Thordén Salvesen

Saksbehandlere
Mathias Carlsen
EIE Asker
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 47 01 95 71 / E-post: mc@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Leanglia 42
For mer om objektet
Leanglia 42

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: