Bilde 1 av Åmotveien 90ABilde 2 av Åmotveien 90A
Digital salgsoppgave
Åmotveien 90A

1389 Heggedal • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Arkitekttegnet funkisbolig fra 2019 m. høy standard. Solrik takterrasse. Dobbelgarasje. Mulighet for hybel. Nær tog.
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
180 m²
Bruksareal (BRA)
185 m²
Kommunale avgifter
kr 732 / Mnd
Prisantydning
kr 9 600 000
Omkostninger
kr 242 770
Totalpris
kr 9 842 770
Byggeår
2019
Tomt
Fellestomt 1355 m²
Oppdragsnummer
39220140
card-default

Christian Thordén Salvesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Les om Christian
Prisantydningkr 9 600 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 233 750,-
  
Totalpris kr 9 842 770
Eiendom
Åmotveien 90A, 1389 Heggedal

Matrikkel
Gnr. 96 Bnr. 23 Snr. 2 i Asker kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 180 kvm, Bruksareal: 185 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
2019

Tomt
Fellestomt 1355 kvm

Prisantydning
9 600 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Stian Bagroen Takstdato: 18.05.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 9 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 233 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 235 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 835 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 842 770,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 8 776 pr. år Vann, avløp og renovasjon.

Eier
Fredrik Hesselberg-Meyer Marianne Karlstrøm

Beskrivelse
Boligen har en rolig og fredelig beliggenhet på et solrikt høydedrag i en barnevennlig blindvei. Boligen har en god, intern beliggenhet på feltet med flere opplevelser rett utenfor døren. Prøv en av turstiene i skog og mark, eller ta en sykkeltur ned til Gjellumvannet med badestrand, flytebrygge og stupebrett. Området er et perfekt utgangspunkt for aktive dager og fra din egen dør går det både turstier og lysløyper. Det er kort vei til skoler. barnehager, offentlig kommunikasjon og et Heggedal sentrum med rekke servicetilbud.

- Flere boder med gode lagringsmuligheter
- Tilrettelagt for praktikantdel
- Høyt og fritt i rolig blindvei
- Lekeplass på feltet
- Naturskjønt og idyllisk med gode oppvekstsvilkår
- Meget barnevennlig og hyggelig boligområde
- Umiddelbar nærhet til marka med fine turmuligheter
- Gangavstand til Heggedal togstasjon
- Heggedal barneskole
- Hovedgården ungdomsskole

Parkering
Det medfølger dobbeltgarasje like utenfor boligen. Det er installert elbillader. Ellers gode parkeringsmuligheter i oppkjørsel.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Åmotveien 90A har en flott beliggenhet like ovenfor Heggedal sentrum. Boligen ligger høyt og fritt i barnevennlig blindvei, skjermet for trafikkstøy. Solrikt, usjenert og idyllisk i landlige omgivelser med marka som nærmeste nabo. Meget gode oppvekstsvilkår med umiddelbar nærhet til fantastiske turstier og uberørt natur, kun noen få meter fra inngangsdøren. Ideell beliggenhet for deg som søker trygge og gode oppvekstrammer, varierte rekreasjonsmuligheter i skog og mark, trygg skolevei, samt nærhet til både Heggedal og Asker.

Åmotveien er et tilbaketrukket og familievennlig boligfelt med direkte tilgang til marka, samtidig som det ligger sentralt med rask tilgang til Oslo. Dette er en kvalitet som gjør en travel hverdag enklere for moderne familier. Her kan du slippe kø i bilen, og heller enkelt spasere til Heggedal togstasjon på ca. 12 minutter eller kjøre ca. 3 minutter med bil til pendlerparkeringen. På veien kan du handle i sentrum og levere/hente barna i den populære miljøbarnehagen. Her er alt tilrettelagt for en enkel, miljøvennlig og tidsbesparende hverdag, der du slipper å tenke på køkjøring, bytting av trikker, busser og liknende som så mange andre er avhengige av.

Skole og barnehage:
Fra eiendommen er det kun en kort sykkeltur til Heggedal barneskole og Hovedgården ungdomsskole. Heggedal skole ble nylig ferdigstilt, og er en topp moderne barneskole med flere fasiliteter. For de yngste er det flere barnehager i nærområdet, bl.a. Kistefossdammen barnehage, Vikingjordet barnehage og Heggedalsskogen barnehage.

Fritid:
Like utenfor inngangsdøren har sameiet en egen lekeplass med sandkasse og huskestativ, som du kan benytte deg av. Heggedal har for øvrig et aktivt idrettsmiljø med egen idrettsklubb som drives av lokale ildsjeler. GUI sportsklubb (tidligere Heggedal IL og VUL) tilbyr blant annet fotball, langrenn, allidrett, friidrett, trim og trening. Grusbanen blir preppet for skøytebane når kulden kommer. Det er også kun en kort kjøretur til Gjellum Idrettsanlegg. Gjellum idrettsanlegg har eget klubbhus/grendehus, kunstgressbane, ballbinge og grusbane. I Heggedal er Trans'matorn sykkelpark blitt et samlingspunkt for store og små sykkelinteresserte i hele kommunen. I nærheten ligger også den nye tufteparken og volleyballbane.

Rekreasjon:
Boligen har umiddelbar nærhet til marka, og området byr på et fantastisk turterreng sommer som vinter med både tur- og skiløyper. Nærområdet byr i tillegg på en mengde skogsstier og rundløyper. Ikke lange kjøreturen fra boligen har du også milevis med preparerte skiløyper. Fra Skjellestad starter skiløypene som møter resten av løypenettet innover i Kjekstadmarka. Her er det et mangfold av varierte løyper, enten man ønsker en kort treningsrunde eller langturer mot Blåfjell og Haukeliåsen. Innover Kjekstadmarka er det også flotte og varierte turmuligheter. Midt i hjertet av Heggedal ligger idylliske Gjellumvannet. På sommerstid har man flotte bademuligheter med opparbeidet badestrand, flytebrygge med stupebrett, volleyballbane og tuftepark. Om vinteren er det muligheter for ski, skøyter og isfiske på vannet. I enden av Gjellumvannet mot Asker ligger Vardåsen med eget alpinanlegg.

Handel:
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi i Heggedal sentrum eller på Extra Heggedal. I Heggedal sentrum finner man i tillegg både cafe, restaurant, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, helsestasjon, frisører og bibliotek. I tillegg er det kun en kort kjøretur til Asker sentrum. Her har du stort sett alle fasiliteter og servicetilbud. Asker sentrum er stadig i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, nye restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker.

Offentlig kommunikasjon:
Fra boligen er det gangavstand til Heggedal togstasjon med gode kommunikasjonstilbud. Til Asker stasjon tar det kun 9 minutter med toget, og fra Asker tar det kun 18 minutter til Nationaltheatret. Det er også kort vei til busstopp med avganger retning Heggedal og Asker.

Heggedal:
Heggedal byr på et hyggelig og levende nærmiljø som er i sterk utvikling, kun 7 km. fra Asker sentrum. Heggedal er et satsningsområde for nye Asker kommune med nyetablerte sentrumsområder. I Heggedal sentrum finner man både matbutikk, cafe, restaurant, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, helsestasjon, frisører og bibliotek. I tillegg skal det i løpet av de neste 4-5 årene bygges ut videre med næringsvirksomhet, leiligheter, butikker, restauranter og kommunale tjenester. Heggedal skal bli et naturlig knutepunktsområde for nye Asker kommune 2020.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av nyere rekkehus og tomannsboligbebyggelse

Tomt
Fellestomt, 1355 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Underetasje 71 kvm BRA / 66 kvm P-rom: Entré, to soverom, bad, vaskerom, stue og bod.
1. Etasje 74 kvm BRA / P-rom: Kjøkken, stue/spisestue, soverom, bad og omkledningsrom.
2. Etasje 40 kvm BRA / P-rom: To soverom, stue og bad.

Terrasse ut fra 1. etasje på ca. 18 kvm.
Terrasse ut fra 2. etasje på ca. 20 kvm.

Det medfølger dobbeltgarasje på ca. 38 kvm med installert elbillader.

Det er tilrettelagt for praktikantdel i underetasjen. Konferer megler ved spørsmål.

Byggemåte
Flatt takkonstruksjon i tre. Taket er tekket med belegg. Yttervegger i bindingsverk med trekledning. Vinduer og balkongdører med isolérglass. Ytterdør i tre.  Utvendig trapper i granitt.

Takhøyde kjeller:
Takhøyde på stuen i 1. etasje er ca. 2,40 meter.
Takhøyde i stuen i 2. etasje er ca. 2,38 meter.

Overflater innvendige gulv med parkett og fliser.
Overflater innvendige vegger med malte flater.
Overflater innvendige himlinger med malte flater.

Trebjelkelag som etasjeskiller. Støpt gulv i underetasjen. Stålpipe. Peisovn på stuen i 1. etasje. Malt tretrapp.

Underetasje - Vaskerom
Malte flater på vegg. Himling med malte flater. Flislagt gulv med elektriske varmekabler. Benkeskap med laminatbenkeplate og nedfelt kum i stål. Overskap. Opplegg for vaskemaskin.

Underetasje - Bad
Fliser på vegg. Himling med malte flater. Flislagt gulv med elektriske varmekabler. Vegghengt klosett. Servantinnredning med underskap. Dusjhjørne med dører i glass. Veggmontert armatur og garnityr.

2. Etasje - Bad
Fliser på vegg. Himling med malte flater. Flislagt gulv med elektriske varmekabler. Vegghengt klosett. Servantinnredning med underskap. Frittstående badekar. Veggmontert armatur og garnityr.

1. Etasje - Bad
Fliser på vegg. Himling med malte flater. Flislagt gulv med elektriske varmekabler. Vegghengt klosett. Servantinnredning med underskap. Dusjhjørne med dører i glass. Veggmontert armatur og garnityr.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Laminat benkeplate med kum i stål. Integrerte hvitevarer som: Platetopp. Komfyr. Oppvaskmaskin. Kjøl-/fryseskap. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Tekniske installasjoner:
Vannrør i rør i rør. Fordelerskap for vannrør er plassert på vaskerommet. Avløpsrør i plast. Balansert ventilasjon. Aggregatet er plassert på vaskerommet. Ca. 300 liters varmtvannstank. Varmtvannsberederen er plassert på vaskerommet. Automatsikringer. Sikringsskapet er plassert i vaskerommet. Det ble gjort mindre arbeider på anlegget i 2021. Det foreligger samsvarserklæring på arbeidene.

Garasje
Frittstående uthus. Støpte gulv. Ringmur/fundamenter av antatt lettklinker. Bindingsverk med utvendig kledning. Saltak konstruksjon tekket med membran. Elektrisk garasjeport.

Tomteforhold
Byggegrunnens beskaffenhet er ukjent. Drenering fra byggeåret. Grunnmur i antatt betong. Opparbeidet tomt.

Følgende punkter er gitt TG2 i vedlagt tilstandsrapport:
Utvendig > Veggkonstruksjon
Spikerhoder er stedvis utenfor kledningen.
Kledningen er lagt helt ned mot terrassebordene.
Stedvis vridde og oppsprukne kledningsbord.

Utvendig > Vinduer
Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer.
Belslag er begrenset tettet under vindu.
Håndtak på terrassedør i 1. etg har behov for justering.

Utvendig > Utvendige trapper
Rekkverk er ikke barnesikkert i henhold til dagens krav for åpninger.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Automatsikringer.
Sikringsskapet er plassert i vaskerommet.
Det ble gjort mindre arbeider på anlegget i 2021. Det foreligger samsvarserklæring på arbeidene.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Det er registrert fritt eksponert isopor e.l.

Utvendig > Dører
Løs dørvrider.

Innvendig > Overflater
Det er bom (hullyd) under enkelte fliser i entré.

Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
I henhold til dagens krav skal det være en høydeforskjell på 25 mm mellom topp slukrist og topp membran ved terskel.
Om membran ikke er synlig ved terskel, måles høydeforskjellen mellom topp slukrist og topp flis ved terskel (der evt. vann kan renne ut i tilstøtende rom). Høydeforskjell er målet til ca. 12 mm.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det er registrert bom (hullyd) i en flis foran sluk.

Følgende punkter er gitt TG3 i vedlagt tilstandsrapport:
Ingen.

Primærrom
Primærrom: 180 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 185 kvm

Standard
Inngangsparti | Velkommen inn!
Boligen har et pent og moderne inngangsparti med gruset gårdsplass og kort avstand til dobbeltgarasjen som medfølger boligen. Utenfor inngangspartiet er det rom for enkel møblering med et frokostsett eller lignende. Herfra kommer man enkelt opp til hovedterrassen som ligger på siden av boligen med utgang fra stuen i 1. etasje. Inne i entréen blir man møtt av en romslig flislagt entré med gulvvarme. Flisene gir enkelt vedlikehold og varmekablene sørger for enkel tørking av sko og støvler etter turer i skogen. Fra entréen er det videre adkomst til mellomgangen som leder videre til to av soverommene, stue, bad og vaskerom. Her ligger også trappegang opp til de øvrige etasjene. Trappen er oppgradert med eiketrinn og malte rekkverk.

Stue | Luftige og lyse
Boligen har tre gode stuer på hvert sitt plan - Perfekt for barnefamilier! Hovedstuen ligger i 1. etasje og har utgang til den herlige terrassen gjennom en glassdør. Hovedstuen er av god størrelse med god plass til både spisestue og sofaseksjon med stuebord, samt annet ønsket møblement. De store vinduene vender mot vest og slipper inn rikelig med naturlig lys og deilig kveldssol. Herfra har man flott utsikt over dalen forsterker det luftige inntrykket. Spisestuen har plass til stort spisebord. Stilen på rommet er sammenfallende med resten av boligen og fremstår tidsriktig og delikat. De øvrige stuene er perfekt som tv-stue eller som en "loftstue" for de minste. Stuene oppleves som innbydende med hhv. mørke og hvite vegger og en lys enstavs parkett på gulvet. Rommene er tilkoblet det balanserte ventilasjonsanlegget som bidrar til et godt inneklima i boligen. Rommene er også godt egnet som hjemmekontor med plass til diverse kontorutstyr, sittekrok med mer.

Terrasser | Skjermet med kveldssol
Terrassen har utgang fra stuen og kan brukes som en forlengelse av stuerommet på sommerstid. Terrassen byr på fin kveldssol på sommerstid og er oppgradert med glassrekkverk så alt lyset slipper gjennom. Terrassen er på ca. 18 kvm og har god plass til spiseplass, lounge, grillplass eller lignende. Fra terrassen er det adkomst til plen  hvor barna kan leke fritt. Rundt terrassen er det lagt granittstein som danner et pen ramme rundt uteplassen. Underlaget på terrassen er velholdte terrassebord som gir et deilig underlag. Terrassen ligger skjermet fra veien av garasjen, og har en privat, behagelig atmosfære. Takterrassen har utgang fra mellomgangen i 2. etasje. Herfra har man vidstrakt utsikt og gode solforhold - Helt uten innsyn. Terrassen har en pen utforming med vedlikeholdsfrie terrassebord på gulv og lun kledning som gir et moderne, men koselig inntrykk - Dette er gjennomgående for begge terrassene. Det er god plass til møblering etter ønske, og her egner det seg godt med solstoler.

Kjøkken | Stilrent og moderne
Kjøkkenet ligger med åpen løsning mot hovedstuen. Planløsningen er god med innredning langs to av veggene og utstikker med spiseplasser som danner et naturlig skille mot stuen. Kjøkkenet  er italiensk og holder en moderne stil med mørke, slette fronter og integrerte håndtak. Benkeplaten er i slitesterk laminat med nedfelt stålkum. Hvitevarene er integrert og inkluderer platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og frys-/kjøleskap. Kjøkkenventilator er bygd inn i overskapene og har avtrekk ut. Spiseplassen åpner for sosial matlaging med familien.

Soverom | Gode rom for alle aldre
Det er fem gode soverom i boligen. I tillegg er det mulig å innrede en eller to av stuene som ekstra soverom ved behov. Hovedsoverommet ligger i 1. etasje med adkomst fra stuen. Soverommet er romslig og har både en suite bad og omkledningsrom. De øvrige fire soverommene ligger fordelt på underetasjen og 2. etasje med to soverom hver. Rommene er av god størrelse og har mange bruksmuligheter. Her kan man enkelt innrede til barnerom, gjesteværelser, kontor eller lignende. Det er god plass til seng og/eller arbeidspult, avhengig av behov.

Bad | Meget delikate
Det er tre pene bad i boligen som alle stammer fra byggeår. Badene har en sammenfallende stil med gråtonede fliser på veggene og delikate, lyse fliser på gulv. Badene har gulvvarme for en deilig start på dagen. Alle badene er utstyrt med vegghengt toalett og servantinnredning med underskap. To av badene har dusjhjørne med vendbare dører i glass, mens badet i toppetasjen har frittstående badekar. I underetasjen ligger vaskerommet. Her er det fliser med varme på gulv og male flater på veggene. Separat vaskerom gir stor fleksibilitet i hverdagen og egner seg godt for barnefamilier.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 12.08.2019 som omhandler Nybygg tomannsbolig.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 8 776 pr. år Vann, avløp og renovasjon.
Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. I dette inngår vann/avløp og renovasjon. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser. Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pt. ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter og forsikring.

Forsikring med polisenummer
If skadeforsikring Polisenummer: 2407749

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd
1954/503961-3/100  Bestemmelse om veg  
27.11.1954 Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: 3025-96/23
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2019/522761-1/200  Seksjonering  
08.05.2019 21:00 opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/2

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig vei
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 9 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 233 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 235 120,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 835 120,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 842 770,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.2 950)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.3 990)
Markedspakke Premium (Kr.28 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.65 450)
Totalt kr. (Kr.124 190)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-22-0140

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig Christian Thordén Salvesen

Saksbehandlere
Christian Thordén Salvesen
EIE Asker
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Mob: 97 05 38 38 / E-post: cs@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Åmotveien 90A
For mer om objektet
Åmotveien 90A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: