Bilde 1 av Brusetveien 91 Bilde 2 av Brusetveien 91
Digital salgsoppgave
Brusetveien 91

1395 Hvalstad • Asker kommune

Prisantydning

kr 5 650 000

Omkostninger: kr 150 269Totalpris: kr 5 800 269
1/2 part av nyoppusset tomannsbolig med god standard i svært idylliske og sentrale omgivelser.
Vis i kart Last ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
89 m²
Bruksareal (BRA)
89 m²
Bruttoareal (BTA)
101 m²
Kommunale avgifter
kr 500 / Mnd
Prisantydning
kr 5 650 000
Omkostninger
kr 150 269
Totalpris
kr 5 800 269
Byggeår
1980
Tomt
Fellestomt 1530 m²
Oppdragsnummer
39200144
card-default

Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Odd
card-default

Mathias Carlsen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mathias
Prisantydning kr 5 650 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 650 000,-) kr 141 250,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
   
Totalpris kr 5 800 269
Eiendom
Brusetveien 91, 1395, Hvalstad

Matrikkel
Gnr. 28 bnr. 304 snr. 2 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 89 kvm, Bruttoareal: 101 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1980 (modernisert i 2020)

Tomt
Fellestomt 1530 m²

Prisantydning
5 650 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
141 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 650 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

150 269,50 (Omkostninger totalt)

5 800 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 6 000 pr. år
I dette inngår vann og avløp og renovasjon. Beløpet ovenfor er stipulert og vil kunne endres avhengig av forbruk. Vær vennlig konferer megler ved spørsmål.

Eier
Ivar Rune Ansnes

Beskrivelse
Velkommen til Brusetveien 91 - en lekker og betydelig påkostet del av tomannsbolig på Hvalstad i Asker. Boligen ble i sin helhet pusset opp i 2020 og har en høy standard hvor det er gjort kvalitetsmessige valg av materialer, overflater og innredninger. Barnevennlig og pent opparbeidet tomt, godt tilpasset både sol og terreng.

Innvendig kan boligen by på et smakfullt og moderne interiør hvor alt er nøye planlagt og avstemt hverandre. Boligen har en god planløsning, bl.a. en romslig og god hovedetasje med stor stue i tilknytning til kjøkken. Splitter nytt kjøkken fra kvalitetsleverandøren Epoq, modell type Trend Graphite med integrerte hvitevarer fra bl.a. Miele, Blanco og Bosch. Lekkert og påkostet bad med høy standard og et praktisk gjestetoalett. Badet er pent flislagt med et eksklusivt preg som innbyr til velvære. Det er lagt nytt parkettgulv, type Saga Premium Eik Pearl Natur. Alle innvendige veggoverflater er byttet til ny gips og panel samt malt opp i tidsriktig fargetoner. Det er montert nye innvendige dører, ytterdør og terrassedør. I tillegg er de fleste vinduer skiftet ut. Det er lagt nye varmekabler i gang, på bad og i vaskerom. Nytt elektrisk anlegg og nytt rør i rør system.

Stor, pent opparbeidet og oppgradert hage med mye plass å boltre seg på. I hagen er det etablert nytt gjære mot bekken og montert nytt drivhus/bod. Det er lagt ny drenering på tre siden av boligen og satt opp støttemurer. Fasaden er malt opp og det er lagt ny rulleplen, skiferheller og trapper. Det er plantet Tuja smaragdhekk mot hagen til naboeiendommen.

Brusetveien 91 har en fin beliggenhet i blindvei i landlige omgivelser på Hvalstad i Asker. Eiendommen ligger usjenert og fint til på en stor, solrik tomt, grensende til jordbruksområde. Området er solrikt og barnevennlig med kort gangavstand til Hvalstad barneskole, Torstad ungdomsskole og flere barnehager. En kort sykkeltur tar deg til nye og populære Hvalstad Aktivitetspark, som ligger i tilknytning til Hvalstad barneskole.

- Fine uteområder
- Tre soverom
- Nytt og moderne kjøkken fra Epoq med integrerte hvitevarer
- Nytt og lekkert bad samt gjestetoalett
- Nytt parkettgulv, type Saga Premium Eik Pearl Natur
- Alle gulv er nye i 2020
- Alle innvendig vegger har nye overflater i 2020
- Alle himlingsoverflater og downlights er nytt i 2020
- Alle vegg, tak- og gulvoverflater er oppgradert
- Nytt elektrisk anlegg
- Nytt rør i rør system
- Alle dører og de fleste vinduer er skiftet ut
- Lagt ny drenering på tre siden av boligen
- Fasaden ble malt opp i 2020
- Lagt ny rulleplen, skiferheller og trapper
- God plass til parkering, hvor det er lagt klart rør til eventuelle innkjøp av el-bil lader
- Tilbaketrukket og idyllisk
- Meget barne- og familievennlig i blindvei
- Gangavstand til skoler og barnehager
- Hvalstad barneskole
- Torstad ungdomsskole
- Kort vei til friområder, sjøen og marka
- Gangavstand til Hvalstad togstasjon og bussholdeplass
- Kort vei til Asker Museum, Holmen svømmehall, Holmenskjæret og Hvalstad aktivitetspark.

Beliggenhet
Brusetveien 91 har en attraktiv og solrik beliggenhet i et barnevennlig og rolig boligområde. Fra eiendommen er det nærhet til både barnehager og skole. Kort vei til offentlig kommunikasjon med ca. 10 minutters gange til Hvalstad/Vakås stasjon og ca. 5 minutters gange til busstopp med ekspressbuss til Oslo. Nærmeste dagligvarebutikk er enten Kiwi på Hvalstad, Matkroken på Vakås eller Meny på Holmen. Flotte rekreasjonsområder ved Skaugumsåsen og Semsvannet, sommer som vinter.

En kort sykkeltur tar deg til nye Hvalstad Aktivitetspark, som ligger i tilknytning til Hvalstad barneskole. Parken åpnet i september i år og har fort blitt en populær og sosial møteplass for idrett, aktivitet og lek. Aktivitetsparken består bl.a. av en kunstgressbane, rullepark, treningspark og et område for klatring og frilek. Rulleparken er tilrettelagt for sparkesykler, rullebrett, rullestoler, rulleskøyter og bmx. Parken har ført til et fint løft for nærområdet, skolen og for det frivillig drevne idrettslaget.

Området har god tilknytning til marka, bl.a. via tursti/skiløype fra Vakås stasjon til Jansløkka. Derfra er det utbredt tursti- og løypenett innover Vestmarka. Solli kan by på flotte turmuligheter med familievennlig terreng hvor utgangspunktet er Solli gård, et kjent og kjært sted for turfolk i dette området. Ta f.eks. en topptur til Hovdehytta hvor du kan nyte lunsj og kaffe til Vestmarkas beste utsikt. Ellers er Semsvannet for øvrig Asker kommunes 1000-års sted, et fantastisk område for friluftsliv året rundt med fotturer, skiturer og toppturer. Et vakkert og særpregede natur-og kulturlandskap. Holmenskogen/Grønlia er også et populært og flott turområde og på vinterstid er det lysløype her. Nærhet til kyststeder som Holmenskjæret med langgrunn badestrand, båthavn og velkjente Holmen Fjordhotell med restaurant, Spa/treningsstudio og Hvalstrand Bad. Det er kun få minutters gange til Holmen idrettsanlegg med lysløype og idrettsbaner. Like ved Holmen senter finner du også den nye svømmehallen som ligger på Holmenskjæret.

En kort kjøretur tar deg til Asker sentrum som stadig er i utvikling og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av småhusbebyggelse fra varierende tid.

Tomt
Fellestomt, 1530 m²
Ideell del av felles tomt. Gruset gårdsplass med felles innkjøring til Brusetveien 91 og Brusetveien 93. Felles parkeringsplass å østsiden av boligen med parkeringsplass for én eller to biler. Hagen er pent opparbeidet og oppgradert med plen, hekker og busker. Det er i tillegg montert et drivhus på ca. 4,5 kvm. i hagen med skiferplatting samt vegger og tak av glass. Ned mot skråningen på baksiden av boligen er det montert et sort stålgjerde. Utegjerdet består av kraftig, pulverlakkert stål, og er meget stabilt, solid og holdbart. Dette vil danne en solid, sikker og vedlikeholdsfri barriere for hagen. Fra hagen er det egen inngang til boligens underetasje.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Eiendommen sokner til Hvalstad barneskole og Torstad ungdomsskole. Det er flere barnehager i området bl.a. Læringsverkstedet bhg og Rudolf Steinerbarnehagen.

Inneholder
Entré / gang:
Entreen gir et godt første inntrykk med lekkert flislagt gulv fra Bella flis og downlightbelysning i himling. Veggoverflatene er malt opp i lyse, tidsriktige fargetoner over nymonterte gipsplater. Det er også lagt nye varmekabler i gulv. Ny ytterdør fra Sentrum bygg med glassfelt. Fra entreen er det adkomst til gjestetoalett, stue og kjøkken.

Stue:
Lys og tiltalende stue med nytt parkettgulv fra Eliteprodukter, type Saga Premium Eik Pearl Natur. Nymalte veggoverflater og rikelig med lysinnslipp fra store vindusflater. Idyllisk og naturskjønt utsyn uten innsyn. Stuen har gode innredningsmuligheter for flere sittegrupper. Fra stuen er det trappeadkomst til boligens underetasje. Trappen er levert av trapperingen og består av kvistfri furu med eiketrinn.

Kjøkken:
Splitter nytt og topp moderne kjøkken fra kvalitetsleverandøren Epoq, type Trend Graphite med benkeplate, type Laminat Beige Pieta Marmor. Kjøkkenet er lekkert designet med takhøye skap, høy standard og et moderne snitt. Antracit blandebatteri og underlimt kjøkkenkum, type Subline 500-U fra Blanco. Ovn fra Miele, kjøleskap fra Beko, vaskemaskin fra Logikk, vifte fra Bosch og koketopp fra Witt er integrert og medfølger handelen. Montering har blitt gjort av Montera, Epoq`s egne montører. Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen og sammen utgjør de et sosialt og fint allrom. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Bad og wc:
Nytt og delikat bad i underetasje fra 2020 med god standard. Badet har et smakfullt interiør som innbyr til velvære. Varmekabler i gulv og innfelte downlights i himling. Moderne kvalitetsfliser fra Flisekompaniet i ulike størrelseskominasjoner, type Nordic stone Norvegia. I dusjsonen er det lagt mosaikkflis i samme serie. Badet er innredet med vegghengt toalett fra Grohe og dusjsone med fast glassvegg, regnfallsdusj og designsluk. Plassbygget baderomshylle med oppbevaringsplass og to stk. frittstående servanter med matchende armatur i stilren utførelse. Egen vaskeromsdel med varmtvannsbereder samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet er utført av godkjent våtromsentrepenør, Ansnes Entrepenør AS.

Gjestetoalett i 1. etasje med lekkert flislagt gulv fra Bella Flis. Rommet har adkomst fra gang i 1. etasje og er innredet med vegghengt toalett og en moderne baderomsinnredning med lysspeil. Nymalte veggoverflater og downlights i himling.

Soverom:
Boligen inneholder tre nye soverom. Alle befinner seg i boligens underetasje og har nytt parkettgulv og veggoverflater av panel, malt i fargen "Grå antikk". Fra hovedsoverommet er det utgang til den flotte og opparbeidede hagen. På det minste soverommet må det etableres adkomst til rømningsvei.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Robert Kopperud:

Støpte såler og fundamenter fra 1980. Grunnmur fra 1980. Det er gravet opp langs grunnmuren ved inngangspartiet og på begge kortsidene ifølge eier. Det er etterisolert med 10 cm. isolasjon ifølge eier hvor de har gravd opp. Ny støttemur med trapp ned til underetasjen. Innvendig har gulvet fått ny dampsperre, gjennomsnitt oppgradert med 5 cm. isolasjon, ny avrettingsmasse med noe varmekabler, dette er utført i 2020. Ny støttemur og tretrapp ned til underetasjen utført i 2020. Der er lagt ny drenering og ny drenspapp på grunnmuren hvor det er gravd opp ved inngangspartiet og på kortsidene ifølge eier. Bindingsverk og isolasjon fra 1980. Utvendig stående malt panel. Innvendig er det montert nye gipsplater som er sparklet og malt. Nytt mindre vindu på et soverom i underetasjen: dette vinduet trenger en fastmontert ordning som er en godkjent rømningsvei ut av dette vindu for å få rommet godkjent som et soverom. Nye hvitmalte glatte (Swedoor) dører med stålhåndtak. Takstoler med undertak, utvendig tak shingel.
Sorte takrenner og beslag. Loft med nye takluker/stige. Det er lektet opp en parti på loftet med nytt sponplategulv med 5 cm isolasjon under sponplatene. Det er montert nytt stikk med lys på loftet. For ytterligere informasjon om byggemåte, se tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 89 kvm
Underetasje, 42 kvm: Trapperom, gang, bad/vaskerom og tre soverom
1. etasje, 47 kvm: Entré/hall, stue/kjøkken og wc

Bruksareal
Bruksareal: 89 kvm
Underetasje, 42 kvm: Trapperom, gang, bad/vaskerom og tre soverom
1. etasje, 47 kvm: Entré/hall, stue/kjøkken og wc

Boder
Lagringsmuligheter på loft med adkomst via loftsluke.

Standard
Boligen er opprinnelig fra 1980 og det foreligger godkjent seksjonering fra 24.06.2020. Hele boligen er pusset opp betydelig oppgradert i 2020 og holder god standard på overflater og innredninger. Det er montert nye innvendige dører, ytterdør og terrassedør. I tillegg er det fleste vinduer skiftet ut. Samtlige innvendige overflater er byttet til ny gips, lagt nytt parkettgulv, panel og fliser.

I hovedetasjen er eksisterende spaltegulv ettergått med ny innfesting og ny parkett. På wc-rom og i gang er det lagt nye fliser. Under er det avrettet med støp og nye varmekabler. Gulvet i underetasje er etablert med ny dampsperre, gjennomsnitt oppgradert med 50 mm. EPS isolasjon og ny avrettingsmasse i betong. Det er lagt nye varmekabler i gang, på bad og i vaskerom. Loftet er oppgradert ned krysslektet 48 x 48, 50 mm. mineralull der det er lagt 22 mm. sponplate. Yttervegger i underetasje er etablert med luftespalte og utlektet med 48 x 48 bindingsverk og 50 mm mineralull.

Boligens elektriske anlegg er renovert med nytt elektrisk anlegg etter dagens standard, NEK 400:2018. Eksisterende inntak og ringjord er gjenbrukt. Det er forlagt skjult varme under alle flislagte flater samt kjellergang. Sikringsskap er fornyet med overspenningsvern og jordfeilautomater. Eksisterende inntakssikringer er godkjent økt fra Elvia, her er det benyttet deres normtall for dimensjonering. Stort sett all kabling er forlagt skjult, foruten visse steder hvor dette ikke var fysisk mulig å gjennomføre - her er det benyttet åpen kabling. Det er forlagt kabler for nettverk og/eller kabeltv fra loft til stue samt to soverom i uetg. Disse punktene må termineres av den leverandør kjøper velger å tegne abonnement hos. Det er ikke montert brannvarsling da det forutsees at kjøper ønsker å tegne abonnement med tilhørende komponenter hos vaktselskap.

Generelt er utvendig hageanlegg oppgradert. Etablert nytt gjære mot bekken og nytt drivhus/bod. Ny drenering på 3 sider av boligen, satt opp støttemurer. Isolert med 10 cm på utvendig grunnmur under bakken på tre sider av huset. Nylagt rulleplen og Tuja smaragdhekk, samt oppretting av eksisterende støttemurer. Skiferheller og nye trapper har blitt lagd. Fasadene er malt opp i fargen Dempet sort. Det er montert ny trappeinngang, trapp ned til hage og lagt nye heller fra Ansnes entreprenør. Nytt drivhus på ca. 4,5 kvm. med ordentlig skifermur fra Biltema. Det er plantet ny Tuja Smaragd hekk.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest, men midlertidig brukstillatelse, datert 08.05.1981 som omhandler "Nybygg Bolighus". Det gjøres oppmerksom på at denne ikke er i samsvar med slik eiendommen fremstår i dag. Vær vennlig konferer megler ved spørsmål.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 6 000 pr. år
I dette inngår vann og avløp og renovasjon. Beløpet ovenfor er stipulert og vil kunne endres avhengig av forbruk. Vær vennlig konferer megler ved spørsmål.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter og forsikring.

Forsikring med polisenummer
Eika Boligforsikring Polisenummer: 6362351/3

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

1980/12228-1/100  Erklæring/avtale  
16.06.1980 Vedr. privat felles vann- og spillvannsledning
Overført fra: 3025-28/304
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/68182-2/200  Erklæring/avtale  
24.01.2012 Rettighetshaver: ASKER KOMMUNE  
Org.nr: 920125298
Erklæring om avståelse av råderett til veigrunn inkl. nødvendig areal til grøfter og snølagringsplass.
Overført fra: 3025-28/304
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2020/2771533-1/200  Seksjonering  
21.07.2020 21:00 opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/2

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
141 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 650 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

150 269,50 (Omkostninger totalt)

5 800 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar, det faktureres for en visning pr. seksjon. (Kr.1 100)
Oppgjør (Kr.5 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.7 160)
Løfting av FINN annonse 02.10.20 (Kr.1 000)
Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.5 500)
Markedspakke med FB, foto/høydefoto/dronefilm/FINN premium (Kr.16 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Meglerprovisjon (Kr.48 000)
Totalt kr. (Kr.96 660)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-20-0144

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Odd André Engh

Saksbehandlere
Odd André Engh
Eie Asker
Mob: 90 04 49 17 / E-post: oae@eie.no

Mathias Carlsen
Eie Asker
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 47 01 95 71 / E-post: mc@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.