Bilde 1 av Gullhellaveien 17A&B Bilde 2 av Gullhellaveien 17A&B
Digital salgsoppgave
Gullhellaveien 17A&B

1387 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Ny pris! Stor solrik tomt på 1046 kvm, med betydelig potensial i etablert villastrøk - Totalrenovering/rivningsobjekt!
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
144 m²
Bruksareal (BRA)
187 m²
Bruttoareal (BTA)
217 m²
Kommunale avgifter
kr 1 734 / Mnd
Prisantydning
kr 6 100 000
Omkostninger
kr 154 020
Totalpris
kr 6 254 020
Byggeår
1939
Tomt
Eiet tomt 1046 m²
Oppdragsnummer
39190050
card-default

Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Odd
Prisantydning kr 6 100 000,-
Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt) kr 12 650,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 140 000,-
   
Totalpris kr 6 254 020
Eiendom
Gullhellaveien 17A&B, 1387, ASKER

Matrikkel
Gnr. 61 bnr. 48 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 187 kvm, Bruttoareal: 217 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1939

Tomt
Eiet tomt 1046 m²

Prisantydning
6 100 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
140 000,- (Dokumentavgift)

154 020,- (Omkostninger totalt)

6 254 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 20 797 pr. år
Beløpet er i forhold til selgers forbruk i 2018. Beløpet vil variere etter forbruk og antall i husstanden.

Parkering
Parkeringsplasser på egen tomt, garasje antrukket i hus A og carport.

Beskrivelse
Velkommen til Gullhellaveien 17 A og B - en hel, useksjonert tomannsbolig i idyllisk og barnevennlig boligområde på Gullhella i Asker. Stor tomt på ca.1046 kvm. med gode solforhold og fin utsikt. Boligen Inneholder bl.a. tre soverom, to bad, to vaskerom og flere stuer. Åpne, romslige rom med store vindusflater og gode lysforhold. 17 A ble ferdigsstilt i 1970. Boligen holder hovedsakelig standard fra byggeår med vedlikeholdsmangler samt generell slitasje og anses som et oppussingsobjekt. Parkeringsplasser på egen tomt og garasje i kjelleretasje i hus A.

En fin mulighet for to barnefamilier som vil realisere boligdrømmen i Asker, og samtidig vite hvem naboen er!

Eiendommen har en fin og idyllisk beliggenhet i et populært, barnevennlig og attraktivt boligområde i Asker. Nærhet til marka, skoler, barnehager, slalåmbakke og lysløyper. Rolige og familievennlige omgivelser i blindvei med utsikt retning Holmenfjorden og Askerlandet. 

- Oppussingsobjekt
- Tre soverom
- To bad og to vaskerom
- Garasje
- Meget gode solforhold
- Veletablert villastrøk
- Barnevennlig blindvei
- Kort vei til offentlig kommunikasjon (tog& buss)
- Gangavstand til skole og barnehager
- Nærhet til marka med en rekke turmuligheter sommer som vinter

Beliggenhet
Eiendommen har en fin og idyllisk beliggenhet i et populært, barnevennlig og attraktivt boligområde i Asker. Nærhet til marka, skoler, barnehager, slalåmbakke og lysløyper. Eiendommen ligger innerst i blindvei i rolige og familievennlige omgivelser med utsikt over Oslofjorden og Askerlandet.

Med marka som nærmeste nabo har du en rekke turmuligheter og fritidsaktiviteter i nærheten. Vardåsen skisenter, en rekke turløyper, Stall Blakstad, seilforening i Blakstadbukta og Risenga med svømmehall, kunstisbane, tennisanlegg, ishockey og fotballbaner. Vardåsen er et eldorado for den turglade, hvor du har en rekke stier som fører deg til topps. En av de populære utgangsstedene er fra Gullhella stasjon. Asker er kjent for sin flotte natur og har en rekke fine strender og badeplasser, både ved ferskvann og ved sjøen. Her kan nevnes Bondivann, Gjellumvannet, Hvalstrand bad og Holmenskjæret.

Fra eiendommen er det kun 5 minutter med bil til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Om sommeren er det et frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. "Alle" tog og busser stopper i Asker. Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, frodige daler, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av nyere og eldre bebyggelse variert med rekkehus, leiligheter og eneboliger.

Tomt
Eiet tomt, 1046 m²
Tomten er opparbeidet med grøntarealer, belegningsstein, trær, parkeringsareal og uteplass.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Eiendommen sokner til Blakstad barneskole og Hovedgården ungdomsskole. Kort vei til Asker og Bleiker videregående skole. For de yngste er det flere barnehager i område, Barnas Hus Gullhella, Gullhella barnehage og Gullhella familiebarnehage.

Offentlig kommunikasjon
Ca. 5 minutters gange til Gullhella togstasjon med lokaltog retning Spikkestad og Asker og ca. 10 minutters gange til Røykenveien med bussforbindelse til Heggedal og Asker.  Asker sentrum er et knutepunkt når det kommer til kollektiv transport. Togstasjonen har hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Regiontog til Lillehammer, lokaltog til Oslo og flytog til Gardermoen for å nevne noen. Videre er det både buss- og taxiholdeplass

Byggemåte
Antatt fundamentert på komprimerte, faste masser/fjell. Støpt såle av betong. Støpte betongvegger og lettklinkerblokker ut mot grunn, delvis utforet med antatt isolasjon og bindingsverk av tre på innsiden. Bindingsverk/reisverksvegger av tre, antatt for det meste uisolert. Utvendig er huset kledd med liggende kledning. Saltakkonstruksjon av tre, tekket med blikk. Undertak av panel. Østvendt terrasse på ca. 6 kvm. med utgang fra stuen.
Terrassen er belagt med teppe over terrassebord og rekkverk av tre. Sydvestvendt overbygget uteplass på bakkeplan på ca. 18 kvm. Peisovn i stuen i 1. etasje. Peisovn i kjeller. Utepeis monter under overbygget. For ytterligere informasjon om byggemåte, se tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 144 kvm
Loft - Hus B, 17 kvm: Innredet loftsrom og soverom
1. etasje - Hus B, 51 kvm: Bad, entré, kjøkken, stue og spisestue
Kjeller - Hus B, 14 kvm: Vaskerom, åpent kjellerrom og soverom
1. etasje - Hus A, 62 kvm: Bad, vaskerom, entré, kjøkken, stue og soverom

Bruksareal
Bruksareal: 187 kvm
Loft - Hus B, 17 kvm: Innredet loftsrom og soverom
1. etasje - Hus B, 51 kvm: Bad, entré, kjøkken, stue og spisestue
Kjeller - Hus B, 14 kvm: Vaskerom, åpent kjellerrom og soverom
1. etasje - Hus A, 62 kvm: Bad, vaskerom, entré, kjøkken, stue og soverom
Underetasje, Hus A, 43 kvm: To boder og garasjerom

Boder
Lagringsmuligheter i innvendige boder samt i flere lagringskott i kneloft.

Standard
Hel useksjonert tomannsbolig med tomt på 1046 kvm. Boligen bærer generelt preg av alder, vedlikeholdsmangler og slitasje, og anses som et fult oppussingsobjekt. Husets alder tilsier at det må aksepteres større skjevheter, mindre isolasjon og utettheter grunnet oppføring etter andre forskrifter.
Generelt må det forventes større vedlikeholdskostnader på slike hus.

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3, uthentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven:

TG 2:
Vegger mot terreng:
I henhold til levetidstabellen i byggforskserien (BKS 700.320) vegger mot terreng sier at normal tid før utbedringer av sår og overflate behandling, samt etablere kapillærbrytende sjikt sammen med drenering er 20-60 år. Noe avskallingen sees på yttervegger av mur. Det skyldes som regel at fuktighet fra grunnen suges opp i konstruksjonen. Utforing av vegger på innsiden under terreng er en risikokonstruksjon.

Etasjeskillere:
Det må forventes noe skjevheter i gulv. Det er foretatt stikkmålinger som viser avvik på ca. 30 mm. og er grunnlaget for tilstandsgraden.
Tilstanden ellers på bjelkelaget er ukjent for takstmann da det kreves større inngrep i konstruksjonen for å konstatere tilstanden.

Overflater på gulv:
Gulvene bærer generelt preg av slitasje og alder. Det er foretatt en generell helhetsvurdering av alder, tilstand, gjenstående arbeider, knirk og standard. Enkelte gulv er mere slitt en andre. I hus A var store deler av gulvet dekket med tepper dette hindrer besiktigelsen for vurdering.

Overflater på innvendige vegger:
Veggene bærer generelt preg av slitasje og alder. Det er foretatt en generell helhetsvurdering av alder, tilstand, gjenstående arbeider og standard.

Overflater innvendige himlinger:
Himlingene bærer generelt preg av slitasje og alder. Det er foretatt en generell helhetsvurdering av alder, tilstand, gjenstående arbeider og standard.
Flere av flatene er vesentlig mere preget en andre.

Innvendig trapper:
Mangler rekkverk/håndløper til en side til loft og begge sider til kjeller. Det anbefales at dette monteres, da trapp uten rekkverk/håndløper kan forårsake fall/uønskede hendelser. Ellers må det påregnes vedlikehold av trappene grunnet slitasje.

Terrasse/uteplass:
Rekkverket er 30 cm. for lavt sett mot dagens forskrift. Krav til rekkverk : Byggdetalj 536.112. Spiler bør være vertikale for å hindre klatring. Horisontale eller skrå spalter i rekkverket må være maks 20 mm. slik at man ikke kan få fotfeste i rekkverket. Høyden på rekkverket skal være 1m. Ellers bærer uteplassen og terrassen preg av alder, slitasje og vedlikeholdsbehov.

Kjølehjørnet:
Kjølehjørne av eldre type og tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder.

Badets helhet i hus A+B:
Iht. Byggforsk byggforvaltning detaljblad 700.320, er normal levetid for baderom 20-25 år. Badet er av eldre type og levetiden er utløpt. Badets helhet er vurdert til TG 2. Dette på grunnlag av alder og forventet levetid på tettesjikt og at oppbygging er utløpt. Det må forventes betydelige oppgraderinger.
Dette punktet er en helhetsvurdering, tilstandsgraden kan derfor avvike noe fra andre kontrollpunkter og er eneste punktet som medtas i oppsummeringen foruten om TG 3.

Vaskerommets helhet hus B:
Iht. Byggforsk byggforvaltning detaljblad 700.320, er normal levetid for våtrom 20-25 år. Våtrommet er av eldre type og levetiden er utløpt. Våtrommets helhet er vurdert til TG 2. Dette på grunnlag av alder og forventet levetid på tettesjikt og at oppbygging er utløpt. Det må forventes oppgraderinger i fremtiden. Det er gjenstående arbeider på rommet.

Vegger på vaskerom:
Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder, slitasje og at den forventede levetiden er utløpt.

Innredning på vaskerom hus A:
Innredningen er preget av slitasje og alder.

Sluk og tilknytningen av membran:
Da rommet ikke er pusset opp er den normale levetiden på tilknytningen av gulvbelegget og på sluket utløpt og det må påregnes oppgraderinger.

Tilluft til vaskerom i hus A:
Det mangler tilluft inn til rommet. Manglende tilluft kan føre til dårlig avtrekk av fuktig luft på rommet. Det vil føre til kondensering på kalde overflater som f.eks. flislagte vegger og speil. Dette kan med enkelhet utbedres via f. eks. en luftespalte under dør.

TG 3:
Drenering:
Dreneringsarbeid er ukjent for takstmann. I henhold til levetidstabellen i byggforskserien (BKS 700.320), er normal levetid for drenering 20-60 år.
Det ble gjort fuktsøk i yttervegger mot terreng med indikator, med resultater som resulterte i noe forhøyde fuktverdier. Ved mye nedbør har det tidligere kommet inn noe fukt under kjellertrapp, dette har eier ikke registrert problemer med etter det ble nedlagt plast under hellene ute. Denne løsningen anses som en midlertidig løsning og det bør påregnes en permanent løsning.

Utvendig kledning:
Normal levetid for utvendig trekledning er 40-60 år i henhold til byggforskseriens detaljeblad 700.320. Ingen synlig lufting bak kledning/panel, dette var normalt da bygget ble oppført. Lufting bak kledning gjør sitt til at eventuell fuktighet som dannes mellom konstruksjon og kledning tørkes ut raskere.
Ved en utskiftning av kledningen bør det etableres luftesjikt. Veggene bærer vesentlig preg av alder og slitasje, det må påregnes oppgradering.

Ytterdør:
Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder, generelt mister isolasjonsglass isolasjonsevnen over tid samt vedlikeholdsmangler og funksjonalitet på dørene foruten om hoved inngangsdøren på hus B.

Gesims, renner, nedløp og blikk:
Normal tid før utskifting av takrenner/nedløp i sink eller plastbelagt stål er 25 - 35 år. Flere steder er renner, blikk og nedløp defekt og må skiftes det er derfor vurdert til TG 3. Gesimsene bærer preg av vedlikeholdsbehov, slitasje og lokale råteskader.

Himling i stuen i hus A:
Taket i stuen på hus A henger og har symptomer på at det har vært fukt i konstruksjonen. Det ble gjort fuktmåling uten unormale utslag. Dette taket er alene vurdert til TG 3.

Varmtvannsbereder:
Teknisk levetid på varmtvannsbereder i rustfritt stål er 15-30 år i henhold til BKS 700.330 levetider for sanitærinstallasjoner i boliger. Berederen har ikke overløp med trykkventil koblet til rom med sluk. § 13-20 I rom som ikke har sluk og vanntett gulv, skal vanninnstallasjoner ha overløp eller tilsvarende sikring mot fuktskader. Det bør derfor monteres waterguard som minste tiltak og er grunnlaget for tilstandsgraden.

Vann og avløp:
Normalt på oppføringstidspunktet var rør av kobber, disse har en teknisk levetid på 25-100 år og en anbefalt brukstid på 30-50 år, iht. til byggforsk detaljeblad 700.330. Tilstandsgraden settes på grunnlag av alder. Avløpsrør i støpejern har ihht til byggforsk detaljeblad 700.330. en teknisk levetid på 25-100 og en anbefalt brukstid på 40-50 år. Eldre avløpsrør i plast disse har en anbefalt brukstid på 30-50 år, ihht til byggforsk detaljeblad 700.330. Tilstandsgraden settes på grunnlag av alder.

Benkeplate på kjøkken hus B:
Benkeplaten i hus B har betydelig bruksslitasje og har flere skader, denne er alene vurdert til TG 3.

Ildsteder:
Peisene/ovnene er av eldre type. Sprekk i glasset på døren til peisen i 1. etasje. Slike installasjoner bør ha jevnlig tilsyn. Kunde opplyste at det foreligger påbud om brannsikring på pipen til utepeisen.

Sluk og membran bad i hus B:
Da sluket er et eldre type plastsluk og kunde opplyste at det ble pusset opp på 1980-tallet, settes tilstandsgraden på grunnlag av alder og at ble foretatt stikkmåling i taket på vaskerom, rundt sluket. Målingene viste forhøyede målinger, dette kan tyde på utett gulv. Det anbefales tiltak.

Gulvbelegg på vaskerom i hus A:
Gulvbelegget er sprekt og mistet sin heft til underlaget. Da gulvbelegget er tettesjiktet er dette svikt i funksjonen og er grunnlaget for tilstandsgraden.

Tak på vaskerom hus A:
Taket har flere sprekker og er betydelig slitt. Det må forventes oppgraderinger.

Vinduer:
Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder, generelt mister isolasjonsglass isolasjonsevnen over tid samt vedlikeholdsmangler og funksjonalitet på vinduene. Dette en helhetsvurdering og enkelte vinduer er mere slitt en andre og bør byttes. Det gjøres oppmerksom på at punktering kan være vanskelig å oppdage, særlig ved spesielle lysforhold. Flere av vinduene i kjeller mangler blikk/tilstrekkelig tetting og det er risiko for fukt inntrenging i karm og rom.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Kjøkken
Hus A:
Kjøkkeninnredning fra ca. 2010 med hvite profilerte fronter, stålhåndtak og enkelte vitrineskap. Benkeplate av heltre. Oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, mikrobølgeovn og løst kjøl/frys medfølger innredningen. Ventilator over platetopp. Fliser mellom overskap og benkeplate. Stålkum med ett-greps blandebatteri. Eldre kjølehjørne.

Hus B:
Kjøkkeninnredning fra ca. 2010 med røde glatte fronter, stålhåndtak og enkelte vitrineskap. Benkeplate av laminert spon. Lys under overskap. Oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og løst kjøl/frys medfølger innredningen. Ventilator over platetopp. Fliser mellom overskap og benkeplate. Stålkum med ett-greps blandebatteri.

Bad/vaskerom
Hus A:
Eldre bad i 1. etasje med gulvbelegg og veggoverflater av vinlytapet og plater med malt overflate. Badet er innredet med dusjkabinett og fritthengende servant med 2-greps blandebatteri. Levetiden på badet er utløpt.

Vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har gulvbelegg på gulv og veggoverflater av tapet og malte plater på vegg. Rommet er innredet med fritthengende servant med to-greps blandebatteri, åpen skapinnredning og overskap.

Hus B:
Eldre bad i 1. etasje med flislagt gulv over varmekabler og panelte veggoverflater. Badet er innredet med gulvstående toalett, dusjkabinett og dobbelserevant på marmor stenplater med ett-greps blandebatteri. Speil og høyskap er montert på vegg. Levetiden på badet er utløpt.

Eldre vaskerom i kjeller med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har flislagt gulv og veggoverflater av flis og panel. Rommet er innredet med vegghengt toalett.

Vegger
- Malte flater
- Tapet/strie
- Finerplater
- Panelplater
- Malt og ubehandlet mur
- Fliser

Gulv
- Fliser
- Laminat
- 3-stavs parkett
- Gulvbelegg
- Vegg til vegg teppe

Himling
- Malte flater
- Glassfiberstrie
- Takessplater

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse på tilbygg datert 07.10.1970.

Oppvarming
- Varmekabler i gulvstøp på bad og i kjeller
- Luft til luft varmepumpe på vegg i stue
- Peisovn i stue og i kjeller

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 20 797 pr. år
Beløpet er i forhold til selgers forbruk i 2018. Beløpet vil variere etter forbruk og antall i husstanden.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter og forsikring.

Forsikring med polisenummer

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 281 183,- Som sekundærbolig Kr. 4 612 259,-

Parkering
Parkeringsplasser på egen tomt, garasje antrukket i hus A og carport.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning.

Regulering
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
140 000,- (Dokumentavgift)

154 020,- (Omkostninger totalt)

6 254 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.56 000)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Utsatt fakturering - kreditt ved trekk av utlegg ved overtagelse (Kr.2 500)
Visningshonorar pr. gang - offisielle visninger. Private visninger inkludert. (Kr.2 950)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 910)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.85 760)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-19-0050

Internett
www.eie.no

Eier
Knut Kise

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
Eie Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Odd André Engh

Saksbehandlere
Odd André Engh
Eie Asker
Mob: 90 04 49 17 / E-post: oae@eie.no

Eie Asker
/

Ansvarlig megler
Odd André Engh
Mobil: 90 04 49 17
E-post: oae@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.