Bilde 1 av Hønsveien 97CBilde 2 av Hønsveien 97C
Digital salgsoppgave
Hønsveien 97C

1384 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Nyere og lekker familiebolig med god standard. Takterrasse, kveldssol og utsikt. 5 soverom og 3 bad. Dobbelgarasje.
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
5 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
156 m²
Bruksareal (BRA)
192 m²
Bruttoareal (BTA)
211 m²
Kommunale avgifter
kr 900 / Mnd
Prisantydning
kr 10 500 000
Omkostninger
kr 264 020
Totalpris
kr 10 764 020
Byggeår
2013
Tomt
Eiet tomt 379 m²
Oppdragsnummer
39210418
card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
Prisantydningkr 10 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 255 000,-
  
Totalpris kr 10 764 020
Eiendom
Hønsveien 97C, 1384 Asker, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 23 bnr. 38 snr. 2 i Asker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 192 kvm, Bruttoareal: 211 kvm
Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
2013

Tomt
Eiet tomt 379 kvm

Prisantydning
10 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
10 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
255 000,- (Dokumentavgift)

264 020,- (Omkostninger totalt)

10 764 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 794,36 pr. år

Eier
Julie Haraldstad Burgstra Johannes Hendrik Burgstra

Beskrivelse
Velkommen til Hønsveien 97C - en lekker og påkostet familiebolig med høy standard og moderne løsninger. Boligen ble oppført i 2013 og ligger fint til på en liten høyde med flott, langstrakt utsikt og gode solforhold. Det hele kan nytes fra store vindusflater, samt solrike hage- og terrasseområder, bl.a. en fantastisk takterrasse på ca. 21 kvm. med fin kveldssol. Markterrasse på ca. 32 kvm. med adkomst til en skjermet og idyllisk hage. Bilene kan trygt parkeres i inntrukket dobbelgarasje.

Innvendig kan boligen by på et smakfullt og moderne interiør hvor alt er nøye planlagt og avstemt hverandre. Arealgenerøse rom hvor det er lagt vekt på delikate farger og kostbare materialvalg. Store glassflater samt meget gode lys- og utsiktsforhold. Boligen har en god planløsning og inneholder bl.a. hele fem soverom, tre lekre marmorbad, vaskerom med toalett, samt åpne og innbydende oppholdsrom. Lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal med integrerte hvitevarer i børstet stål fra Miele.

Boligen er meget velholdt, og fremstår som tilnærmet ny. Stemningsfull peisovn fra Heat & Glo, balansert ventilasjon og sentralstøvsuger. Heltre eikegulv og pene, slette veggoverflater. Det er varmekabler i gulv på alle bad og i hele underetasjen. Boligen har et stilsikkert og delikat design på både interiør og eksteriør som gir hverdagsluksus uten at det går på bekostning av den lune, hjemmekoselige atmosfæren. En bolig med delikate detaljer og kvaliteter man vil sette pris på!

Eiendommen har en meget barnevennlig og populær beliggenhet på Høn, nær Asker sentrum. Det er kort gangavstand til Jansløkka barneskole og flere gode barnehager. Det er kun ca. 600 meter til Høn stasjon med både tog- og bussforbindelser. Toget tar deg til Asker sentrum på kun to minutter, og til Nasjonalteateret på 29 minutter. Dagligvarehandelen kan gjøres på Meny Trekanten eller Coop Extra på Askerholmen. Fra eiendommen er det kun en kort sykkeltur til Leangbukta og populære Hvalstrand bad med stor gresslette, stupetårn og sandstrand med fine bademuligheter. Nærhet til marka med flotte turmuligheter, og kort vei til Jansløkka hvor det går flotte, preparerte skiløyper på vinterstid. 

- Høy standard og kostbare materialvalg
- Flott utsikt og meget gode solforhold
- Sydvestvendt takterrasse på ca. 21 kvm.
- Nordøstvendt terrasse på ca. 32 kvm.
- Fransk balkong
- Store vindusflater, gode lysforhold og fin romfølelse
- Fem soverom
- Tre lekre marmorbad, et med badekar
- Eget vaskerom med wc
- Flere stuer
- Moderne Sigdal-kjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele
- Gulv av heltre eik
- Peisovn i stue fra Heat & Glo
- Luxaflex gardiner i alle rom bortsett fra store stuevinduer
- Balansert ventilasjon
- Varmepumpe på vegg i stue
- Verisure alarm med seriekoblede røykvarsler
- Dobbelgarasje
- Gode lagringsmuligheter i boder og garderober
- El-gressklipper og el-snømåker som deles/benyttes av de fire husene på tunet
- Svært populært og familievennlig boligområde
- Kun ca. 5 min. gange til buss og tog
- Jansløkka barneskole
- Solvang ungdomsskole
- Nærhet til flere barnehager
- Meget sentralt med gangavstand til Asker sentrum
- Kort vei til Leangbukta og Hvalstrand bad
- Nærhet til marka med en rekke tur- og skimuligheter

Parkering
Parkering i inntrukket i dobbelgarasje.

Beliggenhet
Hønsveien 97C har en idyllisk beliggenhet i et attraktivt og sentralt villaområde nær Asker sentrum. Er du glad i å bo sentralt, men allikevel nær marka med flotte turmuligheter, er dette noe for deg. Hyggelig og veletablert nabolag med gode oppvekstsvilkår. Området sokner til Solvang ungdomsskole og Jansløkka barneskole. Sistnevnte ligger i kort gangavstand fra eiendommen. Det er flere barnehager i området, bl.a. Solgården barnehage, Føyka barnehage og Læringsverkstedet Bjørndalen. Det er kun ca. fem minutters gange til Høn stasjon med både tog- og bussforbindelser.

Fra eiendommen er det kun en kort sykkeltur til Leangbukta og populære Hvalstrand bad med stor gresslette, stupetårn og sandstrand med fine bademuligheter. De lett tilgjengelige kystområdene gjør det flott å løpe treningsrunden langs sjøen eller å rusle søndagstur med familien. Spaser til Holmenskjæret for bading eller Holmensenteret for shopping. Videre er det også svært gode turmuligheter i nærheten mot Skaugumsåsen og Semsvannet. Det er kort vei til Jansløkka hvor det går flotte, preparerte skiløyper på vinterstid.

Fra eiendommen er det gangavstand til Asker sentrum som kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totale 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt. Asker er et populært næringsområde for mange viktige selskaper, spesielt store selskaper i teknologi- og offshore- bransjen.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av nyere og eldre småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 379 kvm
Seksjonen disponerer ifølge Asker kommune sin kartportal en hage på 296,1 kvm + grunnflaten av huset, som til sammen utgjør 379,8 kvm. på kommunens digitale kart.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entré / hall:
Boligen har adkomst fra en asfaltert gårdsplass med inntrukket dobbelgarasje med lagringsmuligheter. Hallen skaper et godt førsteinntrykk og bidrar med en liten smakebit av den gjennomgående stilen i boligen. Rommet har flislagt gulv, malte veggoverflater og downlights i himling. Varme i gulvet tørker effektivt opp etter våte klær og sko. Gode oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobe med speilfronter. Ytterdør med gråmalt overflate og glassfelt.

Stue:
Stor og innbydende stue med meget gode lys- og utsiktsforhold, ivaretatt av lekre vindusløsninger og fransk balkong. De store vindusflatene fyller rommet med dagslys fra flere himmelretninger og gir rommet en helt spesiell atmosfære. Med en himlingshøyde på ca. 2,65 meter oppleves rommet svært luftig. Stuen er påkostet med heltre eikegulv, downlighstbelysning og en stemningsfull peisovn fra Heat & Glo. Veggoverflatene er holdt i lyse tidløse fargetoner, noe som gjør det enkelt å sette sitt personlige preg på rommet. Det er montert luxaflex gardiner i alle rom bortsett fra store stuevinduer. Stuen ligger i fin forlengelse av spisestue/kjøkken med fine definerte soner og gode møbleringsmuligheter.

Stue i 2. etasje med store gulv til tak vinduer, takvinduer og hev-senk skyvedør. Meget gode lysforhold og fin romfølelse. En ekstra stue kan bidra med ekstra spillerom for hele familien og er et fint sted å trekke seg tilbake. Fra stuen er det utgang til en fantastisk takterrasse på ca. 21 kvm. med langstrakt utsikt. Takterrassen er sydvestvendt med gode solforhold fra morgen til sen kveld. Terrassen blir nærmest som en ekstra stue i sommerhalvåret og egner seg ypperlig til sosialt samvær med venner og familie. Fra takterrassen er det adkomst til en utvendig bod på ca. 6 kvm.

Kjøkken:
Romslig og velutstyrt kjøkken i åpen løsning mot spisestue og stue. Moderne kvalitetskjøkken fra Sigdal med hvite profilerte fronter, stålhåndtak og benkeplate av eik. Integrerte hvitevarer i børstet stål fra Miele og blandebatteri fra Grohe. Kjøkkenet er lekkert utformet med et stilrent og nordisk design, skreddersydd til en familie. Kjøkkenøy med kokesone, gode arbeidsflater og ekstra oppbevaringsplass. Et fint sted å samles over gode måltider. Det flotte oppholdsrommet har heltre eikegulv og downlights i himling. Oppvaskmaskin, stekeovn, steamovn, platetopp, samt løst kjøleskap og fryser medfølger. Det er montert komfyrvakt over platetopp.

Bad:
Boligen inneholder tre lekre og påkostede bad, som befinner seg i hver sin etasje. Alle badene er pent flislagt med marmor og rullestein i dusjsonen. Downlighsbelysning og behagelig gulvvarme. Servant og vegghengt toalett fra Villeroy og Boch, og baderomsinnredninger fra Sigdal. Kraner og blandebatterier er fra Grohe. Alle har i tillegg dusjhjørne med fast dusjvegg. Badet i 1. etasje har et delikat interiør med "spa-følelse" som innbyr til velvære. Stor baderomsinnredning med to stk. toppmonterte servanter og to stk. innebygde blandebatterier. Frittstående og bakteriefritt boblebadekar fra Hurricane.

Vaskerom:
Praktisk vaskerom i underetasje med marmorflis på gulv og veggoverflater av malt strie. Rommet er innredet med vegghengt toalett og vegghengt servant fra Villeroy & Boch. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Vaskerommet har adkomst fra entreen, perfekt om man har små barn eller hund. Gode oppbevaringsmuligheter i tilknyttet bod.

Soverom:
Boligen inneholder hele fem soverom, fordelt over alle tre etasjer. Lyst og svalt hovedsoverom med downlights i himling, gode lysforhold og fin romfølelse. Oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobe med speilfronter. Hovedsoverommet ligger i suiteløsning med direkte adkomst til eget bad. Alle soverommene har et lyst og tidløst interiør med pene overflater i form av heltre eikegulv og malte veggoverflater. På soverommene i underetasje er det varmekabler i gulv. Det er montert luxaflex gardiner i alle soverommene, og alle er utstyrt med garderobeløsning.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Anders Roestad:

Grunn og fundamenter: Antatt fundamentert på komprimerte, faste masser. Støpt såle av betong
Yttervegger: Bindingsverksvegger av tre. Utvendig er huset kledd med liggende og stående kledning
Takkonstruksjoner: Saltakkonstruksjon av tre, tekket med takstein
Gulvsystemer: Etasjeskillere av tre

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 156 kvm
2. etasje, 35 kvm: Bad, stue og to soverom
1. etasje, 81 kvm: Bad, stue/kjøkken og soverom
Underetasje, 40 kvm: Entré, bad, vaskerom/wc og to soverom

Bruksareal
Bruksareal: 192 kvm
2. etasje, 35 kvm: Bad, stue og to soverom
1. etasje, 81 kvm: Bad, stue/kjøkken og soverom
Underetasje, 76 kvm: Entré, bad, vaskerom/wc, to soverom, garasjerom og bod

* Garasjen er medregner i boligens bruksareal

Boder
Bod i underetasje med utvendig adkomst, samt en utvendig bod på ca. seks kvm. på takterrasse. Det er i tillegg lagringsmuligheter i kott bak bad i 2. etasje.

Standard
Lys, moderne og velholdt halvpart av en tomannsbolig, oppført i 2013. Huset anses som pent brukt og har kun mindre bruksslitasje.

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3, uthentet fra tilstandsrapport:
TG 2: Ingen
TG 3: Ingen

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 21.10.2014 som omhandler Nybygg enebolig m/sekundærleilighet.

Oppvarming
- Varmekabler i gulvstøp på alle bad og i hele underetasjen
- Panelovner på vegg
- Varmepumpe på vegg i stue
- Peisovn i stue

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Energiattesten over ble utstedt 26.03.2014, etter at boligen var nyoppført.

Kommunale avgifter
Kr. 10 794,36 pr. år
Kommunale avgifter er basert på tidligere eiers/husstands forbruk. I dette inngår vann og avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har installert vannmåler, og forbruk av vann og avløp faktureres etter forbruk, etter kommunens satser. Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pt. ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter og forsikring.

Eiendommen har årlige utgifter til brøyting. De fire husene på tunet spleiser på dette og beløpet er på ca. 1600 pr. husstand, pr. år.
Det betales i tillegg ca. kr. 300 pr. år til Hønsveien vei. Dette dekker hovedsakelig kontaineren som settes frem til våren. 

Faste kostnader som kommunale avgifter, forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett og alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 403 964,- Som sekundærbolig Kr. 8 654 270,-

Sameie
,

Eierseksjonssameiet består kun av to enheter og er ikke videre organisert. Det foreligger ikke vedtekter, husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge dette.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

2013/21584-1/200  Opprettelse av realsameie  
09.01.2013 Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr: 3025 Gnr: 23 Bnr: 222 93/304 

1963/3213-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
06.07.1963 Overført fra: 3025-23/38
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2011/935386-1/200  Best. om vann/kloakkledn.  
11.11.2011 rettighetshaver:Knr: 3025 Gnr: 23 Bnr: 32  
rettighetshaver: Knr: 3025 Gnr: 23 Bnr: 178  
rettighetshaver: Knr: 3025 Gnr: 23 Bnr: 183  
Gjelder også senere utskilte parseller.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3025-23/38
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2013/972125-1/200  Seksjonering  
11.11.2013 opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 186/304

Vei/vann/kloakk
- Eiendommen har adkomst fra offentlig vei via privat stikkvei
- Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning

Regulering
Området mot vest, bak det gule huset er under utbygging og ombygging. Se kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser som ligger vedlagt. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
10 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
255 000,- (Dokumentavgift)

264 020,- (Omkostninger totalt)

10 764 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.5 709)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar 2 dager av 2950,- (Kr.5 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.30 000)
Markedspakke Premium (Kr.25 200)
Provisjon (Kr.81 600)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.168 809)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0418

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Petter Mamen-Lund

Saksbehandlere
Petter Mamen-Lund
EIE Asker
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 61 47 22 / E-post: pml@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hønsveien 97C
For mer om objektet
Hønsveien 97C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: