Bilde 1 av Rundtom 27Bilde 2 av Rundtom 27
Digital salgsoppgave
Rundtom 27

1385 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og innholdsrik familiebolig med stor og meget solrik uteplass - To stuer - Garasje m. EL-lader - Eldorado for barn
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
119 m²
Bruksareal (BRA)
119 m²
Bruttoareal (BTA)
132 m²
Fellesutgifter
kr 1 946 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 452 / Mnd
Prisantydning
kr 6 200 000
Omkostninger
kr 168 370
Fellesgjeld
kr 24 206
Totalpris
kr 6 392 576
Fellesformue
kr 12 098
Byggeår
1997
Tomt
Eiet tomt 119 m²
Oppdragsnummer
39210294
card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Hege
Prisantydningkr 6 200 000,-
Fellesgjeldkr 24 206,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 154 350,-
  
Totalpris kr 6 392 576
Eiendom
Rundtom 27, 1385 Asker

Matrikkel
Gnr. 89 bnr. 180 orgnr. 886706162 i Asker kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 119 kvm, Bruttoareal: 132 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1997

Tomt
Eiet tomt 119 kvm

Prisantydning
6 200 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 200 000,- (Prisantydning)
24 206,- (Andel av fellesgjeld)

6 224 206,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
154 350,- (Dokumentavgift)

168 370,- (Omkostninger totalt)

6 392 576,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 5 413,44 pr. år

Renovasjon dekkes gjennom felleskostnadene.

Eier
Lasse Mørk Gundersen

Parkering
Det medfølger en garasjeplass i enden av felles rekke med installert elbillader.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Rundtom 27 har en suveren beliggenhet i et veletablert boligområde, på populære og barnevennlige Vardåsen. Området er et av Askers mest idylliske boligområder for småbarnsfamilier, med flotte oppvekstsvilkår og et rikt natur- og aktivitetstilbud. Nabolaget er et særdeles trygt bomiljø spesielt for barn med kort avstand til barnehage, skole og lekeplasser samt gresslette med fritidsaktiviteter. Rundtom 27 ligger skjermet til innerst i blindvei, med meget gode solforhold fra morgen til kveld. Tursti og skiløype, lekeplass, Torsløkka friareal, Vardåsen barneskole og barnehage ligger kun en kort gåtur unna. Fra boligen er det optimal tilgang til marka med sti og skiløype kun noen hundre meter fra døren, og Vardåsen med flere skogsvann, et utall skogstier samt fine muligheter for bading, fiske, ski og skøyter. Dette er det typiske området hvor folk stortrives og hvor det er enkelt og godt å bo med familien.

Skole og barnehage
Boligen ligger særdeles barnevennlig til innerst i blindvei. Her er det trygge og gode oppvekstsvilkår med umiddelbar nærhet til både barneskole og barnehage. Kort og trygg skolevei til Vardåsen barneskole på bare noen få hundre meter. Det finnes flere barnehager i området. Vardåsen andelsbarnehage er den nærmeste, kun noen hundre meter fra boligen. Boligen sokner til Borgen ungdomsskole, og det er flere videregående skoler i Asker.

Fritid og aktiviteter
Boligen ligger like ved flere lekeplasser, med sandkasse, huskestativ, klatrestativ og lekeapparater. Torsløkka friareal ligger også i umiddelbar nærhet. Her er det store grøntarealer, fotballbane, sandvolleyballbane, shuffleboard, bordtennisbord samt tuftepark som fritt kan benyttes. I tillegg er det ballbinge, grusbane og flere lekestativer på Vardåsen barneskole, like ned i veien. Dikemark rideklubb ligger også like i nærheten, med en stor ridestall. Rideskolen tilbyr undervisning i dressur, knøtteridning og sprang, både for store og små. Kort avstand er det også til DIF-banen og Dikemark idrettsanlegg. DIF har mange aktiviteter rettet mot barn og ungdom, og satser aktivt på fotball, langrenn og aerobic samt både sykling og innebandy. I tillegg er det kun en kort kjøretur på under 10 minutter til Asker Golfklubb med sin populære 18-hulls bane.

Rekreasjon
Asker er kjent for sin frodige og vakre natur, og Rundtom 27 er et perfekt utgangspunkt for den aktive og frilufts-glade familien. Den flotte beliggenheten gjør at du kan nyte lett tilgjengelige skogsområder med mangfoldige stier og idylliske innsjøer. Det er flere flotte bade- og fiskevann i nærheten. Oppsjø, Svinesjøen og Svartpytt ligger i umiddelbar nærhet, samtidig som det er kort vei til Dikemarksvannene med både kajakk og kanomuligheter. I Oppsjø blir det satt ut fisk, og det er lagt til rette for grilling med bålplass og gapahuk. I Svinesjøen kan man fange kreps, og på vinterstid ordnes det til skøytebane. Fra boligen kan man gå rett opp i skogen, både sommer som vinter. Her finnes et utall skogstier og rundturer i Vardåsen. På vinterstid finnes et bredt og variert utvalg av ski- og lysløyper, samtidig som det er kort vei til Vardåsen skisenter.

Offentlig kommunikasjon
Det er kun noen hundre meter til bussholdeplass. I rushtiden går bussen hvert 10. minutt til og fra Asker. Bussen bruker bare et par minutter til Asker sentrum og Asker stasjon som er et knutepunkt når det kommer til buss- og togforbindelser. Fra Asker går det hyppige avganger med både lokal- og regiontog retning Oslo og Drammen. Flytoget går også fra Asker stasjon, flere ganger i timen. Til Nasjonalteateret bruker man kun 18 minutter med toget fra Asker.

Handel og tjenester
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Extra, kun noen hundre meter fra boligen. Det er få minutters kjøring til både Liertoppen kjøpesenter og Asker sentrum med Trekanten senter. Asker sentrum og Trekanten byr på en mengde spennende butikker, restauranter og kaféer. Kulturhus, kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Liertoppen kjøpesenter har en god og variert butikkmiks og kan tilby gratis parkering og shopping i 80+ forskjellige butikker og spisesteder samt treningssenter, apotek, frisør, tannlege, dyrlege og vinmonopol. I tillegg finner du en stor Kiwi-butikk på Lierskogen. Her vil du kunne finne det aller meste av hva man måtte trenge.

Asker
Om sommeren er det yrende liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre. Skal du ut i verden er Asker "det naturlige" utgangspunkt. "Alle" tog og busser stopper i Asker. Asker er kjent for viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, dype daler, dyrkbar mark, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvann, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt. Asker er et populært næringsområde for mange viktige selskaper, spesielt store selskaper i teknologi- og offshore- bransjen.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av pen småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 119 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
1. etg. 50 kvm P-rom / BRA: Entré, stue, kjøkken og wc. Det er utgang til terrasse på ca. 35 kvm fra stuen.
2. etg. 50 kvm P-rom / BRA: Gang, 3 soverom, bad og omkledningsrom.
Loft: 19 kvm P-rom / BRA: Loftstue, trapperom. I tillegg er det en bod som ikke er måleverdi grunnet skråtak. Boden har ca. 3 kvm gulvflate.

Det medfølger garasjeplass i felles rekke med installert elbillader.

Byggemåte
Bygning, generelt:
Tomannsbolig oppført i 1997. Boligen består av 1. etasje, 2. etasje og loftsetasje.

Grunn og fundamenter, generelt:
Betongsåle, antar fundamentert til faste eller komprimerte masser fra byggeår.

Gulv på grunn:
Støpte gulv mot grunn.

Utvendig komplettering, vegg:
Utvendig kledning fra byggeåret. Kledningen ble malt for ca. 7 år siden.

Yttervegger:
Bindingsverk.

Vinduer:
Vinduer og balkongdør med ramme og karmer i tre med 3-lags isolerglass fra byggeåret.

Ytterdører og porter:
Ytterdør med glass fra 2021.

Innvendige dører:
Slette formpressede dører.

Takkonstruksjoner:
Saltakkonstruksjon i tre.

Taktekking og membraner:
Taket er tekket med takstein fra byggeåret. Det ble utført sjekk/kontroll av taket i 2020.

Utvendige beslag:
Utvendig beslag, takrenner og nedløpsrør i hovedsak fra byggeåret.

Trapper og ramper:
Innvendig tretrapp fra byggeåret. Trappen ble malt i 2021.

Balkonger, terrasser ol.:
Terrasse ut fra stuen i 1. etasje på ca. 35 kvm. Terrassen vender mot vest. Bjelkelag med terrassebord. Levegger og rekkverk i trevirke. Terrassen ble utvidet i ca. 15 år siden.

Piper, plassbygde ildsteder m.v.:
Pipe fra byggeåret. Peisovn fra ca. 2010.

Frittbærende dekker:
Trebjelkelag som etasjeskiller.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 119 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 119 kvm

Standard
Inngangsparti | Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig inngangsparti med rolig adkomst innerst i blindvei. Tunet er pent opparbeidet med hyggelig beplantning. Inngangspartiet er takoverbygd, praktisk når det er ruskevær. Inngangsdøren er fra 2021 og har en pen og moderne utførelse med innfelt glass. Inne i boligen blir man møtt av en flislagt og romslig entré med gulvvarme. Flisene gir enkelt vedlikehold og redusert slitasje. Herfra er det videre adkomst til 2. etasje, stuen, kjøkkenet og gjestetoalett.

Stue/Loftstue | God fleksibilitet med to stuer
Boligen har en lys og innbydende stue med store vinduer som gir godt lysinnslipp. Stuen er av god størrelse med plass til både tv-krok og spisestue. På innerveggen er det satt opp en moderne peisovn fra 2010 med kleberstein. Plasseringen i rommet gjør at denne kan nytes fra store deler av stuerommet og klebersteinen sørger for god varmeutstråling. Vinduene i stuen vender mot vest ut mot den herlige terrassen. 1. etasje ble oppgradert for ca. 8 år siden med ny parkett som bidrar til et pent helhetsinntrykk.

I toppetasjen ligger loftstuen. Denne er helt perfekt som en ekstra tv-stue, trimrom, hobbyrom eller lekestue for de minste. Med flere oppholdsrom oppnår man større fleksibilitet i hverdagen, samt muligheten til å trekke seg tilbake om ønskelig.

Kjøkken | Med spiseplass
Kjøkkenet har adkomst via entréen og stuen med en delvis åpen løsning. Kjøkkenet har en smart planløsning med innredning langs to av veggene og god plass til frokostbord ved vinduene. Innredningen har profilerte, hvite fronter med metallhåndtak. Benkeplaten er i slitesterk laminat med en nedfelt stålkum. Over benken er det lagt fliser på vegg som gir enkelt vedlikehold og redusert slitasje på veggen. Det er rikelig med lagringsplass i under- og overskap, og planløsningen gir også gode arbeidsflater hvor flere kan være med på å lage mat sammen. Stekeovn, platetopp og frys-/kjøleskap er integrert i innredningen. Ventilatoren er fritthengende med utkast til luftekanal. Det er opplegg for oppvaskmaskin. Adkomst til praktisk kott med plass til støvsuger, kost eller lignende.

Terrasse | Sommerparadis
Ut fra stuen kommer man til den solrike, vestvendte terrassen. Terrassen er av god størrelse med 35 kvm og plass til diverse møblering etter ønske. Solforholdene og orienteringen er særdeles gode med sol fra ca. kl. 10.00 og helt frem til 20-tiden på sommeren. På formiddagen har man sol på forsiden av boligen. Terrassen har markise som man kan kjøre ut når solen steker. Terrassen ble utvidet for ca. 15 år siden og er et naturlig samlingspunkt for familien på varme sommerdager.

Soverom | Gode rom for alle aldre
Det er tre gode soverom i boligen som alle ligger samlet i 2. etasje. Her ligger også badet lett tilgjengelig. Hovedsoverommet er det største av disse og har rikelig med plass til dobbeltseng og nattbord. Det er satt inn en romslig garderobe, og for ytterligere klesoppbevaring er det adkomst til walk-in garderobe. De øvrige rommene er av god størrelse med plass til både seng, garderobe og arbeidspult. Rommene er godt egnet som barnerom, gjesteværelse eller hjemmekontor, avhengig av behov.

Bad/Wc | Effektivt og lett tilgjengelig
Badet ligger lett tilgjengelig i 2. etasje og er flislagt på vegger og gulv. Gulvet har innlagte varmekabler som gir en deilig start på dagen. Planløsningen er effektiv og her får en alt man trenger til et godt familiebad. Badet er utstyrt med gulvstående toalett, servantinnredning med underskap, speil på vegg og dusjkabinett med skyvedør. Det er opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel over denne. I 1. etasje ligger wc/gjestetoalett med enkel adkomst fra entréen. Her er det installert toalett, servant med underskap og veggskap.

Overflater på innvendige gulv:
1. etasje med parkett. Entré med fliser. Wc med belegg.
2. etasje med parket, belegg og laminat.
Loftsetasje med belegg.
Parkett og fliser i 1. etasje ble lagt for ca. 8 år siden.

Overflater på innvendige vegger:
1. etasje med tapet og malte flater.
2. etasje med malte flater.
Loftsetasje med panel.

Overflater på innvendig himling:
1. etasje med malte flater.
2. etasje med malte flater.
Loftsetasje med panel.

Diverse:
- Utvendige bunnledninger for vann og avløp fra byggeåret.
- Innvendige rør for vann - og avløp fra byggeåret.
- Innvendig stoppekran, vannmåler og 200 liters varmtvannsbereder er plassert i skapet på kjøkkenet.
- Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad og i entré.
- Mekanisk ventilasjon. Tilluft via spalte i vinduer/ventiler i yttervegg.
- Automatsikringer. Sikringsskapet er plassert i entré.
- Markise på terrassen.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 12.06.1998.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad og i entré.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 5 413,44 pr. år

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 946,- pr.mnd.
Herav:
Grunnkostnad Huseierforening kr. 1 726,-
Avdrag lån kr. 144,-
Renter og omkostninger kr. 76,-

Renovasjon, strøm til fellesarealer, felles byggforsikring, måking, strøing, feiing, forretningsførsel med mer

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 94907045646, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 30.06.2021: 3.25% pa.
Antall terminer til innfrielse: 136
Saldo per 30.06.2021: 2 533 648
Andel av saldo: 24 206
Første termin/første avdrag: 01.10.2018 ( siste termin 01.10.2032 )

Faste løpende kostnader
Nåværende eier hadde et strømforbruk på ca. 12 000 - 13 000 kwh foregående år.
Boligen er tilknyttet kabel-tv/internett via Altibox til en månedlig kostnad på ca. kr. 400,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Forsikring med polisenummer
Protector Forsikring ASA Polisenummer: 1426291-1.2

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 251 494,- Som sekundærbolig Kr. 4 505 379,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Prospekt som blir trykket opp, inneholder kun de mest nødvendige vedleggene: Takst og egenerklæring. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.

Huseierforening
Vardetunet Huseierforening, org. nr. 886 706 162.

Huseierforeningen består av 107 boliger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser:
1997/36234-1/100 Pantsettelseserklæring
Tinglyst 09.12.1997
Beløp: NOK 5.000
Panthaver: Vardetunet Huseierforening
Lnr: 1032736

1997/36234-2/100 Prioritetsbestemmelse
Tinglyst 09.12.1997
Prioritet etter Husbanken, med opptrinnsrett

Grunndata
1996/32796-1/100 Registrering av grunn
Tinglyst 22.11.1996
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3025 Gnr:89 Bnr:96

1996/32796-2/100 Målebrev
Tinglyst 22.11.1996

2020/54090-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
Tinglyst 01.01.2020 00:00


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 200 000,- (Prisantydning)
24 206,- (Andel av fellesgjeld)

6 224 206,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
154 350,- (Dokumentavgift)

168 370,- (Omkostninger totalt)

6 392 576,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.14 900)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995)
Gebyr for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.28 228,50)
Ukens bolig på finn (Kr.2 500)
Grunnpakke informasjonsinnhenting (Kr.7 160)
Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.49 393,65)
Totalt kr. (Kr.132 077,15)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-21-0294

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Hege Jøldal

Saksbehandlere
Hege Jøldal
EIE Asker
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 67 83 63 / E-post: hj@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Rundtom 27
For mer om objektet
Rundtom 27

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: