Bilde 1 av Solbergfjellet 22ABilde 2 av Solbergfjellet 22A
Digital salgsoppgave
Solbergfjellet 22A

1385 Asker • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker familiebolig i idylliske og landlige omgivelser. Oppført 2017. Gode sol-/utsiktsforhold. Dobbelgarasje med lader.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
101 m²
Bruksareal (BRA)
101 m²
Kommunale avgifter
kr 845 / Mnd
Prisantydning
kr 7 000 000
Omkostninger
kr 180 270
Totalpris
kr 7 180 270
Byggeår
2017
Tomt
Fellestomt 867 m²
Oppdragsnummer
39220194
card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Hege
Prisantydningkr 7 000 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 171 250,-
  
Totalpris kr 7 180 270
Eiendom
Solbergfjellet 22A, 1385 Asker

Matrikkel
Gnr. 90 Bnr. 93 Snr. 1 i Asker kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 101 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2017

Tomt
Fellestomt 867 kvm

Prisantydning
7 000 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Fredrik Hansen Anticimex Takstdato: 03.05.23

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 171 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 172 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 172 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 180 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 135,80 pr. år Vann, avløp og renovasjon.

Eier
Caroline H Mannes Grete Mannes-Grønn

Parkering
Det medfølger dobbeltgarasje med et ladepunkt. Det er mulig å parkere ytterligere biler foran eller langs garasje.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Solbergfjellet 22A har en flott og naturskjønn beliggenhet i et stille og meget barne- og familievennlig boligområde på Solberg i Asker. Eiendommen ligger skjermet og fint til i stikkvei med gode solforhold store deler av dagen. Området er et av Askers mest idylliske boligområder for småbarnsfamilier, med gode oppvekstsvilkår og landlige omgivelser. Boligen ligger tilbaketrukket fra veien. Turstier, skiløyper, badevann og mye mer ligger en kort bil- eller sykkeltur unna. Fra boligen er det god tilgang til marka med Vardåsen og Kjekstadmarka med flere skogsvann, et utall skogstier samt fine muligheter for bading, fiske, ski og skøyter lett tilgjengelig. Dette er det typiske området hvor folk stortrives og hvor det er enkelt og godt å bo med familien. Kort vei til barnehage, skole og bussholdeplass.

Boligen ligger særdeles barnevennlig til med trygge og gode oppvekstsvilkår. Solberg barneskole ligger på andre siden av Heggedalsveien, og området har redusert fartsgrense. For de minste er det flere barnehager i områder, den nærmeste ligger ved Verkensvannet, en liten kjøretur unna. For elever i ungdomstrinnene er det skoleskyssordning til Hovedgården ungdomsskole i Heggedal. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder.

Eiendommen ligger i et av Askers mest naturnære områder, og det er kort vei til både marka og badevann ved Dikemark. I nærmiljøet ligger Dikemark idrettsanlegg hvor Dikemark idrettsforening holder til. Idrettsforeningen satser aktivt på fotball, langrenn og aerobic, og i tillegg tilbys sykling og innebandy. Nærhet til Engelsrudmyra friområde med naturskjønne grøntområder samt både basket- og fotballbane. Lierskogen er kun en kort kjøretur unna og er kjent for et rikt utvalg av aktivitetstilbud for både store og små, bl.a. Heiahallen, skøytebane og oppkjørte skispor på vinteren. Dikemark rideklubb ligger like i nærheten, med en stor ridestall. Rideskolen tilbyr undervisning i dressur, knøtteridning og sprang, både for store og små. Kort avstand er det også til DIF-banen som ligger på Engelsrud. Hit kommer man seg trygt og enkelt via lite trafikkerte veier. DIF har mange aktiviteter rettet mot barn og ungdom, og satser aktivt på fotball, langrenn og aerobic samt både sykling og innebandy. I tillegg er det kun en kort kjøretur til Asker Golfklubb med sin populære 18-hulls bane.

Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, og Solberg er et perfekt utgangspunkt for den aktive familien. Her kan man nyte flotte skogsområder med utallige stier og innsjøer til både bading og fiske. Det er flere flotte bade- og fiskevann i umiddelbar nærhet. Svinesjøen, Nordvannet og Ulvenvannet ligger like ved eiendommen, hvor det er tilrettelagt for bading, badebrygge og fiske. På vinterstid er det ikke lang vei til et bredt utvalg av ski- og lysløyper. På vinterstid lages det også skiløyper og skøytebaner på Svinesjøen og vannene rundt. I Oppsjø blir det satt ut fisk, og det er lagt til rette for grilling med bålplass og gapahuk. I marka rundt Vardåsen finnes et utall skogstier og rundturer. På vinterstid finnes et bredt og variert utvalg av ski- og lysløyper, samtidig som det er kort vei til Vardåsen skisenter.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet på Coop Extra Vardåsen eller Kiwi i Heggedal. Det er få minutters kjøring fra eiendommen til både Liertoppen kjøpesenter og Asker sentrum med Trekanten senter. Liertoppen kjøpesenter har en god og variert butikkmiks og kan tilby gratis parkering og shopping i 80+ forskjellige butikker og spisesteder samt treningssenter, apotek, frisør, tannlege, dyrlege og vinmonopol. Her vil du kunne finne det aller meste av hva man måtte trenge. Asker sentrum er stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder.

Busstoppet Solberg Skole ligger like nedenfor boligen og betjener linje 280 mellom Asker og Heggedal. Asker stasjon er et knutepunkt når det kommer til buss- og togforbindelser. Fra Asker går det hyppige avganger retning Oslo og Drammen. Til Nasjonalteateret bruker man kun 18 minutter med toget fra Asker. Ekspressbuss til Oslo kun få minutters kjøretur unna.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av småhusbebyggelse og gårdsbruk.

Tomt
Fellestomt, 867 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
1. etg. 50 kvm BRA / P-rom: Entré, bad og to soverom.
2. etg. 51 kvm BRA / P-rom: Soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Boligen har en utvendig bod ved entré målt til ca. 5,5 kvm. Boligen har en garasje målt til ca. 30 kvm.

Byggemåte
Kjedet tomannsbolig beliggende i Dikemark, Asker kommune. Tomten har plen, beplantning og gruslagt internvei.

Bolig over to etasjer. Grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner hovedsakelig av trekonstruksjoner. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak belagt med takstein. Utvendig fasade forblendet med trepanel. Boligen har slett entrédør med glassfelt. Balkongdør og vinduer med to-lags glass fra byggeår. Oppvarming via elektrisitet og varmepumpe.

Første etasje bestående av entré, bad og to soverom. Andre etasje bestående av soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra kjøkken til nordvendt terrasse målt til ca. 72 kvm. Utgang fra kjøkken til vestvendt terrasse målt til ca. 9 kvm. Boligen har en utvendig bod målt til ca. 5,5 kvm. Boligen har en garasje målt til ca. 30 kvm.

Følgende punkter er gitt TG2 i vedlagt tilstandrsapport:
Bad - Ved entré:
Sanitærutstyr / innredning
Fallforhold (gulv)

Innvendige trapper:
Innvendige trapper

Frittstående byggverk:
Frittstående byggverk

Følgende punkter er gitt TG3 i vedlagt tilstandrsapport:
Ingen

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 101 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 101 kvm

Standard
Inngangsparti | Velkommen inn!
Boligen har et pent inngangsparti og en stilren fasade. Gårdsplassen er av god størrelse med enkel innkjøring til garasjen. Gårdsplassen er gruslagt og herfra har man trappeadkomst til inngangspartiet med en vestvendt platting. Plattingen er romslig med plass til diverse møblering. Det er også adkomst til hage med plen, samt hovedterrassen på baksiden av boligen via trapp. Inngangspartiet er opphøyd og takoverbygd, hvilket er praktisk når det er ruskevær ute. Inne i boligen blir man møtt av en lys, innbydende entré med god plass til klesoppheng og lignende. Entréen er flislagt og har innlagt gulvvarme. Dette er gjennomgående for de øvrige rommene i etasjen. Entréen har en skyvedørsgarderobe med speildør til oppbevaring av yttertøyet. Fra entréen er det videre adkomst til to av boligens tre soverom, samt bad og kjellerstue/sofakrok. Her finner man også trappen opp til 2. etasje.

Stue | Luftig med hyggelig utsyn
Stuen ligger i 2. etasje har en moderne planløsning som gir en lys atmosfære og flere naturlige soner for møblering. Det lyse førsteinntrykket forsterkes ytterligere av de store vinduene ut mot dalen. Vinduene byr på hyggelig utsikt over nærområdet og gir meget gode interne lysforhold. Stuen oppleves luftig og har god plass til sofaseksjon med stuebord, spisebord, samt lesekrok eller lignende. I tillegg til stuen i 2. etasje er det en sofakrok i 1. etasje som egner seg godt som ekstra stue for de minste. Rommet gir fleksibilitet når barna har med venner på besøk eller om man ønsker et sted å trekke seg tilbake med en bok. Dette er også et ypperlig sted å ha hjemmekontoret.

Kjøkken | Moderne og lekkert
Kjøkkenet ligger med åpen løsning mot stuen og har en fin størrelse, med innredning langs 2 vegger. Kjøkkenet har en moderne og delikat fremtoning, med rikelig lagringsplass i over- og underskap, store skuffer samt gode arbeidsflater. Frontene er slette med mørk utførelse. Benkeplaten er i heltre og har en nedfelt oppvaskkum. Over benken er det plater på veggen som forenkler vedlikeholdet, samt forhindrer skader på vegg som følge vannsprut eller stekeos. Hvitevarene er integrert og inkluderer stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og frys-/kjøleskap. Ventilatoren er veggmontert. Det er utgang til terrassen på baksiden av boligen for enkel servering.

Uteplasser | Et ekte sommerparadis
Boligen har flere uteplasser, en terrasse med utgang fra kjøkkenet og plattingen i forbindelse med inngangspartiet. Terrassen ut fra kjøkkenet er på ca. 72 kvm og byr på rikelig med plass for diverse møblering. Terrassen er i dag innredet med sittegruppe og spiseplass, men her er det lite til hinder for ytterligere møblering med f.eks. solsenger, grillplass eller lignende. Terrassen ligger på nord- og vestsiden av boligen, vendt vekk fra veien med fine solforhold på dag- og kveldstid. Med enkel adkomst fra kjøkkenet er dette et naturlig sted å ta helgefrokosten. Terrassen grenser mot skogen, og enda en platting som ligger opphøyd fra resten av terrassen. I skogen bak terrassen har selger hatt hengekøye. Plattingen ved inngangspartiet er tilgjengelig via trapp fra terrassen, og har plass til frokostsett eller lignende. Om man ønsker et sted å trekke seg tilbake mens barna leker på terrassen oppe er dette også et nydelig sted å ha solsengen.

Soverom | Gode rom for alle aldre
Det er i alt tre soverom i boligen med to av rommene i 2. etasje og ett i 1. etasje. Hovedsoverommet ligger i 1. etasje og har god plass til dobbeltseng med nattbord. Det er satt inn en romslig garderobe som gir rikelig med lagringsplass. De øvrige soverommene er av god størrelse med plass til seng og/eller arbeidspult. Rommene er godt egnet som barnerom, hobbyrom, kontor, gjesteværelse eller lignende, avhengig av behov.

Bad | Delikat og praktisk
Badet ligger i 1. etasje med adkomst fra entréen. Badet er fra byggeår og er pent flislagt med store, sandtonede fliser. Badet har innlagt gulvvarme som gir en deilig start på dagen. Rommet er av en god størrelse og godt egnet for en familie. Av utsyr finner du vegghengt toalett, servantinnredning med underskap, veggmontert speil, dusjhjørne med vendbare glassdører og opplegg for vaskemaskin.

Diverse:
- Gulvflater belagt med en-stavs parkett med gulvvarme i 1. etasje.
- Hovedstoppekran med vannmåler plassert på bad.
- Balansert ventilasjon.
- Oppvarming via elektrisitet. Luft til luft varmepumpe i stue.
- Boligen har hovedsakelig skjult elektrisk anlegg.
- Sikringsskap plassert i gang.
- Boligen har brannvarsler. Boligen har brannslukkingsapparat 6kg pulver.
- Frittstående garasje i trekonstruksjon målt til 30 m2. Garasje med elektrisk leddport og belysning.

Takhøyder er målt på tilfeldig valgte steder i boligen. Det er målt 2,39 meter i 2. etasje. 2,40 meter i 1. etasje. 

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for nybygg enebolig med sekundærleilighet og tilhørende garasje datert 01.02.2017.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.


Oppvarming
Oppvarming via elektrisitet og varmepumpe.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 10 135,80 pr. år Vann, avløp og renovasjon.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per d.d.

Faste løpende kostnader
Selger hadde et strømforbruk på 13 328 kwh foregående år.
Bolgien er ikke tilknyttet bredbånd, selger har brukt mobilnett fra Telenor til en månedlig kostnad på kr. 790,-.
Boligen har alarm fra Verisure til en årlig kostnad på kr. 6 600,-.
Boligen er forsikret gjennom Gjensidige til en årlig kostnad på kr. 4 200,-.
Det betales årlig avgift for brøyting/strøing. Pris varierer, men pleier å ligge rundt kr. 800-900,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 89935729

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Følgende vil ikke medfølge:
Markise utenfor kjøkkenvinduet, hageslangetrommel, parasoll på vegg på terrassen, varmelamper på terrassen, to hyller i boden, gardiner på soverom 1 og 2 nede.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Andel i realsameie
2014/47221-1/200 Opprettelse av realsameie Tinglyst 17.01.2014
Denne matrikkelenhet har andel i: Knr:3025 Gnr:90 Bnr:95 1/20

2014/47221-2/200 Opprettelse av realsameie Tinglyst 17.01.2014
Denne matrikkelenhet har andel i: Knr:3025 Gnr:90 Bnr:96 1/5

Heftelser
2014/47158-1/200 Bestemmelse om bebyggelse Tinglyst 17.01.2014
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3025-90/93
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/276609-3/200 Diverse påtegning Tinglyst 23.03.2016
Bestemmelse om felles vann- og avløpsanlegg med gnr. 90 bnr. 92 og 94
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Grunndata
2020/566943-1/200 Omnummerering ved kommuneendring Tinglyst 01.01.2020 00:00

2016/620580-1/200 Seksjonering Tinglyst 06.07.2016
snr: 1
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 6/10

Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 02202018001
Navn Kommuneplan Asker 2018-2030
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 14.11.2017
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/5913/2018001_Bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 867 m
Arealbruk Boligbebyggelse, Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 2020100
Navn Kommuneplan for Asker 2020 - 2034
Status Planforslag
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 0220179B
Navn Heggedalsveien
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 13.07.1984
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3025/dokumenter/465/179B_bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 867 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse

Boligområde
Ekstra informasjon: http://webhotel2.gisline.no/gislinefaktaark/0220/Bestemmelser_boligkart/Boligkart_kategorier.pdf
Type B
Beskrivelse Boligområder med utfyllende bestemmelser

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 171 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 172 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 172 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 180 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar - 4. juni + 18. juni (Kr.5 900)
Grunnpakke (Kr.4 190)
Kveldsfoto (Kr.3 750)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.32 373,50)
Markedspakke 2 (Kr.16 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.61 650)
Totalt kr. (Kr.147 663,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-22-0194

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Salvesen & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Hege Jøldal

Saksbehandlere
Hege Jøldal
EIE Asker
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 67 83 63 / E-post: hj@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Solbergfjellet 22A
For mer om objektet
Solbergfjellet 22A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: