Bilde 1 av SkjelvikvegenBilde 2 av Skjelvikvegen
Digital salgsoppgave
Skjelvikvegen

5307 Ask • Askøy kommune

Prisantydning

kr 1 350 000

Omkostninger: kr 47 770Totalpris: kr 1 397 770
Hanevik | Stor tomt med ca 1200 kvm avsatt til spredt boligbebyggelse. Rolige og naturskjønne omgivelser nært sjø
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Boligtomt
Eierform
Selveier
Prisantydning
kr 1 350 000
Omkostninger
kr 47 770
Totalpris
kr 1 397 770
Tomt
Eiet tomt 5340 m²
Oppdragsnummer
95200302
card-default

Sebastian Eide

Partner | Faglig leder | Eiendomsmegler MNEF
Les om Sebastian
Prisantydningkr 1 350 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 350 000,-)kr 33 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 1 397 770
Eiendom
Skjelvikvegen, 5307 Ask

Matrikkel
Gnr. 24 bnr. 74 i Askøy kommune

Eierform
Selveier

Tomt
Eiet tomt Ca. 5340 m²

Prisantydning
1 350 000

Totalpris inkl. omkostninger
1 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
33 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 350 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

47 770,- (Omkostninger totalt)

1 397 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Bonis as Ole Martin Monsen

Beliggenhet
Tomten har en fin og idyllisk beliggenhet i et rolig område med spredt eneboligbegyggelse samt fritidsboliger.

Her bor man landlig til, men har likevel alle fasiliteter innen en kort kjøretur. Omtrent 15-20 minutter til Kleppestø og ca. 15 minutter videre herfra til Bergen sentrum. Fra Kleppestø kai er det også hyppige båtavganger med hurtigbåt til Bergen sentrum og kun ca. 12 minutters reisetid.

På tomten har man umiddelbar nærhet til natur og friluftsliv med kort vei til sjø og med fine badeplasser i nærområdet. Det er også kort vei til fine turområder slik som Siglingavatnet rundt som er en av Askøys fineste turløype.

For de som liker å trene inne er både energi trening og Nr1 Fitness Askøy gode treningssenter med gode fasiliteter. Lille Brevik ballbane og Mindefeltet ballbinge er begge anlegg som tilbyr ballspill for barn og unge.

Til tross for sin idylliske beliggenhet har boligen en sentral plassering med kort vei til både skoler og barnehager. For barnefamilier er det godt å vite at det bare er 8 min i bil for å komme til Ask barnehage. Hop barneskole ligger bare 8 min unna i bil og Ravnanger ungdomsskole kun 9 min.

Det er kort vei til både Spar Ask og Meny Ravnanger. Her får man kjøpt det man trenger av dagligvarer, det er også post i begge butikkene.

Hanevik busstoppet ligger rett nede i veien og det ter ikke mer enn 5 min. Her går buss 480, 485 og 499 som tar deg i den retningen du ønske, for eksempel Kleppestø. Fra Kleppestø går det hurtigbåtforbindelse til Bergen sentrum med flere daglige avganger i arbeidstiden. På Kleppestø finner man også Kleppestø senter - som har alle nødvendige servicetilbud som bla. bank, butikker, Kafeer, restauranter, vinmonopol m.m.

Tomt
Eiet tomt, Ca. 5340 m²
Mål hentet fra Seeiendom.no

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter vil bli fastsatt først etter det er gitt igangsettingstillatelse.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Askøy kommune.

Faste løpende kostnader
Faste løpende kostnader vil være vann, avløp, vei, strøm, forsikring etc.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Diverse
Kjøper må selv avklare de forhold som synes nødvendige med tanke på å bebygge eiendommen, samt bekoste og avklare tilknytninger til tekniske anlegg/vei, vann og avløp.

Kjøper har en selvstendig undersøkelsesplikt. Vi anbefaler derfor en grundig gjennomgang av tomten, gjerne sammen med en bygningskyndig person. Tomten selges i forevist stand.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene Randen og Vie jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Vannet kommer fra et privatanlegg.
Det ligger ikke kommunalt vann og avløp. Avløpet kan løses på 2 måter, den ene er borehull ut i sjø, den andre er et renseanlegg med spredning. Dette må avklares med kommunen.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til spredt boligbebyggelse og LNF i kommuneplanens arealdel.

En del av tomten (1206 kvm) er avsatt til LNF med spredt boligbebyggelse og andre del (4134 kvm) er avsatt til LNFR området.

Planid: 9001
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2012- 2023
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 13.12.2012
Delarealer: Delareal 1 206 m
Arealbruk: Spredt boligbebyggelse, Framtidig
Delareal: 4 134 kvm
Arealbruk: LNFR areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag, Nåværende.

Kommuneplaner under arbeid
Planid: 9002
Navn: Kommuneplanens arealdel 2018-2030
Status: Planlegging igangsatt
Plantype: Kommuneplanens arealdel

Planid: 9107
Navn: Kommunedelplan for sambandet vest
Status: Planlegging igangsatt
Plantype: Kommunedelplan

Kopi av planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
33 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 350 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

47 770,- (Omkostninger totalt)

1 397 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon: 59.000,-

Tilrettelegging: 14.900,-

Grunnpakke: 10.000,-

Markedspakke: 10.900,-

Oppdragsnummer
95-20-0302

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:

Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning.
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som
er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er",
har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger
om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å
regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er
gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare
dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en
tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å
regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å
undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mekleriet Vest AS
Eie Bergen Vest
Org. nr:823590342
Hallheimslien 12
5184 Olsvik
Tlf: 55 50 03 00, Fax:

Ansvarlig megler
Partner | Faglig leder | Eiendomsmegler MNEF Sebastian Eide

Saksbehandlere
Sebastian Eide
Eie Bergen Vest
Partner | Faglig leder | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 46 77 83 46 / E-post: sei@eie.no

Eie Bergen Vest
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Skjelvikvegen
For mer om objektet
Skjelvikvegen

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: