Bilde 1 av Skogvegen 40ABilde 2 av Skogvegen 40A
Digital salgsoppgave
Skogvegen 40A

5306 Erdal • Askøy kommune

Prisantydning

kr 1 500 000

Omkostninger: kr 38 749Totalpris: kr 1 538 749
Tomt med rammetillatelse for enebolig
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Boligtomt
Eierform
Selveier
Eierseksjon
2
Prisantydning
kr 1 500 000
Omkostninger
kr 38 749
Totalpris
kr 1 538 749
Tomt
Eiet tomt 450 m²
Oppdragsnummer
81190295
card-default

Kim Rene Henne

Daglig leder | Megler MNEF | Jurist | Partner
Les om Kim
Prisantydningkr 1 500 000,-
Panteattest kjøperkr 199,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 525,-
Tingl.gebyr skjøtekr 525,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 500 000,-)kr 37 500,-
  
Totalpris kr 1 538 749
Eiendom
Skogvegen 40A, 5306, Erdal

Matrikkel
Gnr. 4 bnr. 469 snr. 2 i Askøy kommune

Eierform
Selveier

Tomt
Eiet tomt.

Sameiebrøk: 418/736

Prisantydning
1 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
1 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
37 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 500 000,-))

38 749,50 (Omkostninger totalt)

1 538 749,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Parkering
Parkering på egen tomt.

Beskrivelse
Tomt med rammetillatelse for bygging av enebolig med BRA 135 kvm. Tillatelser, situasjonsplan og tegninger kan tilsendes av megler.

Beliggenhet
Eie Eiendomsmegling har gleden av å presentere Skogvegen 40. Boligen ligger fint plassert i et barnevennligområde, med flott naturterreng rett utenfor utgangsdøren. Boligen ligger i et barnevennlig, trafikkstille og meget attraktivt område med landlige forhold med gode uteområder. Her får du en bolig i et rolig og idyllisk område med nærhet til alt en måtte trenge.

Det er flere barnehager i området med kort distanse fra boligen. Furuly barnehage, Fridahuset Steinrusten barnehage og Erdal barnehage ligger alle i område. Nærmeste barneskole er Erdal barneskole fra 1-7 klasse som ligger få minutters gange fra boligen. For de som skal gå på videregående skole er det Askøy videregående skole som ligger nærmest.

Dersom du er av den turglade typen er det naturskjønne naturmuligheter rett utenfor utgangsdøren. Koselige spaserturer i området kan anbefales da det er mye grøntområde i umiddelbar nærhet. Dette i kombinasjon med flere merkede stier gjør at man har mange valgmuligheter for søndagsturen. For de som driver med idrett kan Askøy IL tilby lagidrett i alle aldre, med blant annet fotballbane og idrettshall like i nærheten. For de som liker innendørs trening finner man Stamina Kleppestø og Sprek & Blid Askøy.

Dersom du ønsker å benytte deg av kollektivtransport ligger nærmeste bussholdeplass ca. 400 meter unna boligen. Det er god tilknytning til offentlig transport med enkel reisevei mot Bergen sentrum.

Nærmeste dagligvarebutikk er Bunnpris på Florvåg. Verdt å nevne er at en det er kort vei til Kleppestø Senter som kan tilby alt av servicetilbud og fasiliteter. Her er det dagligvarebutikker, klesbutikker, vinmonopol, legesenter og andre butikker. Nærmeste bensinstasjon er Shell på Kleppestø.

Tomt
Eiet tomt.

Sameiebrøk: 418/736

Faste løpende kostnader
Eiendommen er tilknyttet et veilag. Den årlige kostnaden til veilaget er 1137.5 kr med forbehold om endringer i veilaget den senere tiden.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. ,- Som sekundærbolig Kr. ,-

Parkering
Parkering på egen tomt.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Det ligger kloakk klar på tomten. Vanntilkobling ligger ved tomtegrensen.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse nåværende i kommuneplan datert 13.12.2012.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
1 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
37 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 500 000,-))

38 749,50 (Omkostninger totalt)

1 538 749,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.13 500)
Markedspakke 1 (Kr.12 900)
Markedspakke 2 (Kr.19 900)
Oppgjørshonorar (Kr.6 990)
Visningshonorar (Kr.1 500)
Totalt kr. (Kr.54 790)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
81-19-0295

Internett
www.eie.no

Eier
Benkers AS v. Ole-Martin Ingebrigsten Monsen

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperforsikring
Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mekleriet AS
Eie Bergen
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder | Megler MNEF | Jurist | Partner Kim Rene Henne

Saksbehandlere
Kim Rene Henne
Eie Bergen
Daglig leder | Megler MNEF | Jurist | Partner
Mob: 92 43 57 46 / E-post: krh@eie.no

Eie Bergen
/

Ansvarlig megler
Daglig leder | Megler MNEF | Jurist | Partner Kim Rene Henne
Mobil: 92 43 57 46
E-post: krh@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Skogvegen 40A
For mer om objektet
Skogvegen 40A

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.