Bilde 1 av Haugestadveien 9 Bilde 2 av Haugestadveien 9
Digital salgsoppgave
Haugestadveien 9

1930 Aurskog • Aurskog-Høland kommune

Prisantydning

kr 3 990 000

Omkostninger: kr 115 770Totalpris: kr 4 105 770
Stor & innholdsrik enebolig med stor tomt, flotte uteplasser, dobbelgarasje, underetasje med egen inngang. Barnevennlig
Vis i kart Last ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
231 m²
Bruksareal (BRA)
234 m²
Bruttoareal (BTA)
257 m²
Kommunale avgifter
kr 1 702 / Mnd
Prisantydning
kr 3 990 000
Omkostninger
kr 115 770
Totalpris
kr 4 105 770
Byggeår
1976
Tomt
Eiet tomt 1324 m²
Oppdragsnummer
85200079
card-default

Mikael Ufuk Gøkoglu

Salgssjef / Partner / Eiendomsmegler
Les om Mikael
Prisantydning kr 3 990 000,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-) kr 99 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 14 650,-
   
Totalpris kr 4 105 770
Eiendom
Haugestadveien 9, 1930, Aurskog

Matrikkel
Gnr. 192 bnr. 189 i Aurskog-Høland kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 231 kvm, Bruksareal: 234 kvm, Bruttoareal: 257 kvm

Antall soverom
6

Byggeår
1976

Tomt
Eiet tomt 1324 m²

Prisantydning
3 990 000

Totalpris inkl. omkostninger
3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

115 770,- (Omkostninger totalt)

4 105 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 20 413 pr. år

Parkering
Parkering i dobbelgarasje og biloppstillingsplasser på privat gårdsplass.

Eier
Adrian Vasile Scheau Daniela Ioana Scheau

Beskrivelse
Haugestadveien 9 er en lys, tiltalende og innholdsrik enebolig over tre plan med fin planløsning. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt. Eiendommen ligger i blindvei, i fredelige omgivelser - med kort vei til gode turmuligheter. Eneboligen har en romslig og meget pent opparbeidet tomt, hvor du kan nyte gode solforhold hele dagen på bl.a. fire uteplasser. Det er gode parkeringsmuligheter i dobbelgarasje og på privat, asfaltert gårdsplass.

En tiltalende bolig med:
U.etasje: stue, kjøkken, 2 soverom, gang, bad og bod.
1.etasje: entré, wc, bad/wc, spisestue/stue med utgang til terrasse, kjøkken, gang med utgang til terrasse, hall, soverom.
Loftetasje: 3 soverom, ett av soverommene med utgang til balkong, gang og bad/wc.

Enebolig med svært mye rom, med vedovn og god plass for møblement, et trivelig kjøkken med spiseplass.

Kort fortalt:
- Lys og innholdsrik enebolig over tre plan.
- Dobbelgarasje og flere biloppstillingsplasser.
- Pent opparbeidet tomt med gode solforhold.
- Eneboligen har flere uteplasser
- Entré med gulvvarme og skyvedørsgarderobe.
- Trivelig kjøkken med hvitevarer og spiseplass.
- Stor og tiltalende stue med vedovn fra Jøtul.
- Underetasje med eget bad og kjøkken.
- 3 bad/wc med dusjmuligheter, og ett ekstra wc.
- Bod i kjelleren og garasjebod.
- Sikringsskapet innehar automatsikringer.

Eneboligen har for øvrig gode lagringsmuligheter. Boligen har frittstående dobbel garasjebygning på ca. 37,9 kvm med intilliggende utvendig bod på ca. 4,3 kvm. Garasjen har i tillegg lagerloft (i taksoler) på ca. 13,4 kvm.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et attraktivt, barnevennlig og sentralt boligområde Nedre Haugfeltet på Aurskog i Aurskog-Høland kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, daglige servicetilbud og gode rekreasjonsområder.

Bebyggelse
Det er gangavstand til Aursmoen med blant annet Aurskog Senter hvor man finner tilbud som apotek, frisør, matforretning, sport og fritid, kafe, bank osv. Og helsesenter i 2. etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut. Ellers er det tilbud innen interiør, tekstil, elektronikk, belysning, bensinstasjoner, restauranter og selskapslokaler m.m. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. I tillegg har stedet egen ferskvarebutikk i Aurskog Kjøtt.

For den kulturinteresserte kan man besøke Aur Prestegård som ligger i tilknytning til Aurskog Kirke. Dette er en grønn lunge og et fristed i sentrum. I den gamle presteboligen og i bygningene ellers rundt det koselige tunet arrangeres det kunstustillinger, konserter, markeder osv. Næringsforeningen og andre aktører jobber for å skape et levende sentrum og tilbyr en rekke opplevelser gjennom året som bl.a. barnefestival, Mart`n, Kjerringtorg m.m.

Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et idrettslag som tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. Idrettslaget tilbyr aktiviteter for alle aldersgrupper gjennom hele året. På Aursmoen er det idrettshall, flere fotballbaner, svømmehall og fritidsklubb. Aurskog Golfpark har også et flott golfanlegg med 18 hulls bane, driving range og treningsområder. Ved Aurskog Golfpark er det lysløype hvor det er kjøres opp skiløyper om vinteren. Litt lenger unna finner man Mangenfjellet med utallige stier og sykkelløyper sommerstid og kilometervis med skiløyper om vinteren. Aurskog har også skytterbaner, samt jakt- og fiskeforening.

Aurskog-Høland kommune er en stor kommune med flere levende småsteder. Bjørkelangen er kommunesentrum. Her finnes et større utvalg av forretninger og øvrige servicetilbud, samt to videregående skoler med et godt utvalg av linjer.

På Bjørkelangen er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland (holder til på Eksismoa motorpark ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum).

Kollektivtilbud
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Frognerkrysset og ligger ca. 350 meter fra boligen. Gode bussforbindelser til Lillestrøm og Oslo. Halvtimers ruter morgen/ettermiddag og ellers hver time. Det er togstasjon i Fetsund og på Blaker.

Skole og barnehage
I sentrum ligger Aursmoen barne- og ungdomsskole med SFO. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området, hvorav nærmeste barnehage ligger med gangavstand ca 450 meter fra boligen, kjøreavstand ca 1.2 km. Det er 2 videregående skoler på Bjørkelangen, Bjørkelangen vgs. og Kjelle vgs.

Tidsavstander i bil :
- Bjørkelangen ca. 10 min.
- Sørumsand ca. 20 min.
- Lillestrøm ca. 25 min.
- Strømmen ca. 30 min.
- Oslo S ca. 40 min.
- Oslo Lufthavn ca. 45 min.

Tomt
Eiet tomt, 1324 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen.

Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
U.etasje: stue, kjøkken, 2 soverom, gang, bad og bod.
1.etasje: entré, wc, bad/wc, spisestue/stue med utgang til terrasse, kjøkken, gang med utgang til terrasse, hall, soverom.
Loftetasje: 3 soverom, ett av soverommene med utgang til balkong, gang og bad/wc.

Underetasje: P-rom: 77 kvm, Bra: 80 kvm, S-rom: 3 kvm, BTA: 90 kvm.
1.etasje: P-rom: 105 kvm, Bra: 105 kvm, Bta: 116 kvm.
Loftetasje: P-rom: 47 kvm, Bra: 49 kvm, BTA: 51 kvm.

Byggemåte
Enebolig samt frittstående garasjebygning beliggende på Bokstad/Aursmoen i Aurskog-Høland kommune. Boligen har tomt på 1324,3 m2,
opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, prydbusker, bærbusker og grusbelagte/asfalterte arealer bestående av innkjøring til
garasje/gårdsplass. Arealer ved synlig grunnfjell i bod i U.etasje er ikke medtatt i arealbergeninger. Målbare arealer i loftsetasje er målt til 60
centimeter utenfor takhøyder på 1,9 meter. Gulvflater utgjør likevel totalt 56 m2.

7-roms enebolig over 3 plan. Adkomst via trapp til overbygget inngangsparti i 1.etasje. Boligen består i U.etasje av hall/trapperom, baderom,
kjøkken, stue, gang og 2 soverom samt innvendig bod. 1.etasje inneholder entre, hall, baderom, toalettrom, kjøkken, spisestue/stue, gang/trapperom
og soverom. Loftsetasje består av gang/trapperom, baderom og 3 soverom. Gulvflater med parkett, laminat, tregulv samt gulvbelegg, fliser i entre.
Panel, panelplater og malte overflater på vegger. Panel, platekledning og malte overflater i skråtak og i himlinger. Kjøkkeninnredninger med
profilerte og høyglans fronter. 3 baderom og toalettrom. Utgang fra gang og stue til terrasse. Utgang fra soverom B og D til balkonger.

Boligen ble oppført i 1976 (GAB-register), tilbygg ble oppført i 1992. U.etasje av mur og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med malt trepanel. Takkonstruksjon av tre i vinklet saltaks form utvendig tekket med betongtakstein. Grunnmur av typen lettklinkerbetong, fra byggeår. Utvendig pussede og malte overflater. Drenering fra byggeår. Ingen synlig grunnmurspapp langs yttervegger.

Murt peis med Jøtul peisinnsats og Jøtul svartovn i stue i U. etasje. Jøtul peisovn med glassfront i spisestue/stue i 1. etasje. Pipeløp av typen Lecaelementer.

Takhøyder er på tilfeldige steder oppmålt til:
U. etasje: Hall/trapperom 2,22 m. Kjøkken 2,28 m. Stue og soverom E 2,25 m. Gang 2,34 m. Soverom F 2,26 m. Baderom C 2,01 og 2,24 m.
1. etasje: Entre 2,38 m. Kjøkken 2,35 m. Hall, spisestue, gang/trapperom og soverom A 2,36 m. Stue 2,37 m. Baderom A 2,36 m.
Loftsetasje har skråtak og himlinger fra 0,86 - 2,40 m.

Ytterdører:
Balkongdører fra 1990 og 1992 med trerammer har 2 lags glass. Terrassedører fra 2011 og
2014 med trerammer har 2 og 3 lags glass. Entré dør/inngangsdør av typen trefiber har glassfelt.

Vinduer:
Vinduer fra varierende årstall. Vinduer fra byggeår med trerammer har 2 lags glass. Vinduer fra 1982 og 2011 med trerammer har 2 lags glass. Vinduer fra 2019 med pvc-rammer har 2 lags glass.

Trapper:
Innvendige trapper av tre i lakket utførelse, trinn i trapp til U. etasje er belagt med tepper. Rekkverk av tr i lakket utførelse.

Balkonger, terrasser, veranda:
Utgang fra gang og stue i 1. etasje til sydvendt delvis overbygget terrasse på ca. 19,3 kvm med trapp ned til vestvendt markterrasse på ca. 28,7 kvm. Utgang fra soverom B samt D til østvendt balkong på ca. 4,1 kvm og til vestvendt overbygget balkong på ca. 4,9 kvm. Gulvflater av terrassebord og
betongheller. Rekkverk av malt trepanel.

Primærrom
Primærrom: 231 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 234 kvm

Boder
- Bod i kjeller.
- Intilliggende garasjen, utvendig bod på ca. 4,3 kvm.
- Garasje har lagerloft (i taksoler) på ca. 13,4 kvm.

Standard
Gulv: Gulvflater med parkett, laminat, tregulv samt gulvbelegg, fliser i entré.

Vegger: Panel, panelplater og malte overflater på vegger.

Himling: Panel, platekledning og malte overflater i skråtak og i himlinger.

Kjøkken
Kjøkken U.etasje:
Gulvflater med fliser samt gulvvarme. Malte overflater på vegger. Kjøkkeninnredning med høyglans fronter, overskap og fritthengende ventilator medkullfilter. Laminert benkeplate med nedsenket underlimt oppvaskkum med Oras ett-greps armatur. Fliser over benkeplate og 2 doble stikkontakter under overskap. Frittstående Electrolux komfyr er plassert i nisje. Avtrekksventiler i yttervegg. Trepanel i himling. Delvis synlige vannrør av typen rør i rør system, i benkeskap. Avløpsrør av typen pvc. Inspeksjonsluker i innkassing på vegg, med tilgang til hovedstoppekran og fordelerskap for rør i rør system.

Kjøkken 1.etasje:
Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og integrerte hvitevarer. Overskap med belysning under og fritthengende ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Laminert benkeplate med nedsenket skyllekum og oppvaskkum med ett-greps armatur samt keramisk koketopp. Fliser over benkeplate og dobbel stikkontakt på vegg samt dobbel stikkontakt under overskap. Enkel stikkontakt i lysarmatur. Innebygget Gorenje komfyr og Bosch oppvaskmaskin. Frittstående Siemens kjøleskap. Delvis synlige vannrør av typen kobber, i benkeskap. Avløpsrør av typen pvc.

Integrerte hvitevarer medflølger. Frittstående hvitevarer etter avtale med selger.

Bad
Bad - Baderom A:
Baderom fra ukjent årstall, sluk av typen plast fra byggeår. Gulvflater med gulvbelegg og baderomsplater på vegger. Høyskap og innredning med glatte skapfronter og servant med Oras ett-greps armatur. Speil, belysning samt dobbel stikkontakt på vegg. Badekar med integrert ett-greps
armatur samt hånddusj. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og dobbel stikkontakt på vegg. Avtrekksventil på yttervegg. Platekledning i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber langs vegg og i innredning. Avløpsrør av typen pvc. Stråleovn er montert på vegg, over dør.

Bad - Baderom B:
Baderom fra ca. 2017. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning med høyglans skapfront og servant med Grohe ettgreps armatur. Speil med belysning samt dobbel stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Dusjhjørne med innfellbare dører og Gustavsberg ett-greps armatur med dusjhode samt hånddusj. Avtrekksventil med vifte på vegg. Malt overflate i skråtak og i himling med downlights. Delvis synlige vannrør av typen kobber og typen fleksi, i innredning. Avløpsrør av typen pvc. Fordelerskap for rør i rør system er montert på soverom B, på vegg mot baderom.

Bad - Baderom C:
Baderom fra ukjent årstall, sluk av typen plast fra byggeår. Flislagt gulv og delvis flislagte vegger, forøvrig trepanel på vegger. Innredning med profilerte skapfronter og servant med Mora ett-greps armatur. Overskap, speil og belysning med stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Dusjhjørne
med vegg av plast og ett-greps armatur med hånddusj. Avtrekksventil med vifte i innkassing på vegg. Platekledning i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber, i innredning. Avløpsrør av typen pvc. Delvis synlig grunnfjell under innredning.

Toalettrom:
Gulvflater med gulvbelegg og panelplater på vegger. Innredning med glatte skapfront og servant med ett-greps armatur. Speilskap med
belysning på vegg. Frittstående toalett. Avtrekksventil i himling. Platekledning i himling. Delvis synlige vannrør av typen fleksi, i innredning. Avløpsrør av typen pvc.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Boligen: Utstedt midlertidig brukstillatelse datert 08.03.1976.
Garasjen: Utstedt midletidig brukstillatelse datert 07.05.1990.

Tilbygget fra 1992 har ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Oppvarming
Oppvarming med elektriske panelovner og varmekabler, kombinert med peis og svartovn i U.etasje samt peisovn i stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 20 413 pr. år

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 4 714,00 og er inkludert i totale kommunale avgifter på ca. 20413,- per år.

Faste løpende kostnader
Strøm etter forbruk, forsikring og internett.

Forsikring med polisenummer
Fremtind Forsikring

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 020 690,- Som sekundærbolig Kr. 3 674 484,-

Tekniske installasjoner:
Følgende avvik ble funnet under tilsyn i 2019, men kan være utbedret:
Beskyttelsesplatene i ildstedet ditt er defekt/mangler. Dette medfører at ovnens ytterflate kan overstige godkjent normaltemperatur. Dette gjelder Jøtul 606, som har sprek i siden. Dette er avvik fra forskrift om brannforebygging § 6

Diverse
Vi gjør oppmerksom på at boligens utforming per i dag ikke er i samsvar med siste godkjente tegninger hos kommunen. Kjøper overtar ansvar knyttet til dette, herunder ansvar for evt. ulovlighetsoppfølging fra kommunens side. Evt. søknad om bruksendring/godkjenning av boligen i tråd med dagens utforming/bruk kan sendes til kommunen og kjøper er selv ansvarlig for dette.

Se vedlagt tegning i salgsoppgaven for å se forskjellen på registrerte tegninger hos kommunen og dagens situasjon.

Det er gjort en fasadeendring, altså inngangen til underetasjen i som er etablert uten å søke til kommunen. I tillegg er kjellervinduene ikke i henhold til siste godkjente tegninger hos kommunen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttett offentlig vei, vann og avløp.

Regulering
Området er regulert til boligbebyggelse.

Overtagelse
Overtagelse etter nærmere avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

115 770,- (Omkostninger totalt)

4 105 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.4 500)

Foto (Kr.3 590)

Markedspakke 1 (Kr.9 990)

Meglerprovisjon (fast)

Oppgjørshonorar (Kr.5 500)

Tilrettelegging (Kr.4 990)

Tilstandsrapport takstmann (Kr.7 000)

admin gebyr (Kr.2 990)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
85-20-0079

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Kalbakken Eiendomsmegling AS
Eie Veitvet
Org. nr:918809589
Veitvetveien 8
0596 Oslo
Tlf: 21 45 65 00, Fax:

Ansvarlig megler
Salgssjef / Partner / Eiendomsmegler Mikael Ufuk Gøkoglu

Saksbehandlere
Mikael Ufuk Gøkoglu
Eie Veitvet
Salgssjef / Partner / Eiendomsmegler
Mob: 91 11 02 51 / E-post: mu@eie.no

Eie Veitvet
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.