Bilde 1 av Trampen 9Bilde 2 av Trampen 9
Digital salgsoppgave
Trampen 9

1930 Aurskog • Aurskog-høland kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innholdsrik og delikat familiebolig | 4(5) soverom og bad fra 2023 | Integrert garasje | To vestvendte terrasser |
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
151 m²
Bruksareal (BRA)
170 m²
Kommunale avgifter
kr 1 880 / Mnd
Prisantydning
kr 4 850 000
Omkostninger
kr 133 750
Totalpris
kr 4 983 750
Byggeår
2007
Tomt
Eiet tomt 872 m²
Oppdragsnummer
32230158
card-default

Magnus Grasmo

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Magnus
card-default

Frida Solberg

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Frida
Prisantydningkr 4 850 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Dokumentavgiftkr 117 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 4 983 750
Eiendom
Trampen 9, 1930 AURSKOG

Matrikkel
Gnr. 192 Bnr. 657 i Aurskog-høland kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 151 kvm, Bruksareal: 170 kvm
Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2007

Tomt
Eiet tomt 872 kvm

Prisantydning
4 850 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Stian Christensen Takstdato: 13.11.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 117 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 118 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 968 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 983 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 22 551,80 pr. år Kommunale avgifter inkluderer: ordinær renovasjonsgebyr, feier/tilsynsgebyr, abb. gebyr vann bolig, abb. gebyr avløp bolig, forbruksgebyr vann, forbruksgebyr avløp, eiendomsskatt. Oppgitte kommunale avgfiter er et beregnet beløp for 2023.

Eier
Torhild Kristine Fors Audun Hestmark

Parkering
Parkeringsplass i intergrert garasje og på singlet gårdsplass.
Ladeboks for elbil er montert på garasjen.

Beliggenhet
Aurskog byr på et sjarmerende sentrum, med Aurskog Senter som huser et variert utvalg tjenester, inkludert apotek, frisør, legekontor, matbutikk, kafé, bank og mer. Sentrum tilbyr også diverse shoppingmuligheter innen interiør, tekstiler, elektronikk, belysning, sport og fritid, samt fasiliteter som bensinstasjon, restauranter og selskapslokaler - alt som trengs for det daglige livet.

For de med interesse for kultur er Aur Prestegård et besøk verdt, plassert ved Aurskog Kirke. Dette grønne området fungerer som en oase i sentrum, der den gamle presteboligen og de omkringliggende bygningene arrangerer kunstutstillinger, konserter, markeder og lignende. Lokale næringsforeninger og andre aktører arbeider aktivt for å skape et pulserende sentrum og tilbyr årlige arrangementer som barnefestival, martn og Kjerringtorg.

Området rundt er omgitt av boligområder, grønne friområder og jordbruksland. Skogen ligger alltid i nærheten, og det er flere turmuligheter. En kort kjøretur unna finner man Tævsjøen og Ulviksjøen, begge med badealternativer og populære hytteområder. Aurskog Golfpark har en opplyst løype om vinteren og tilbyr skiløyper. Litt lenger unna ligger Mangenfjellet, med utallige stier og sykkelløyper om sommeren, samt langrennsløyper om vinteren. Kjøltjernhytta og Myrlia er periodisk betjente hytter som tilbyr enkel servering og bålplasser.

Aurskog-Høland kommune er stor og inkluderer flere livlige småsteder, hvor Bjørkelangen fungerer som kommunesentrum. Her finner man et bredt utvalg av forretninger og servicefasiliteter, samt to videregående skoler med varierte studieretninger, rådhus og vaktsentral for ambulansetjenesten.

Ønsker man å utforske nabokommunen Lillestrøm/Sørum, vil man oppdage flere badeplasser, et ridesenter, flotte rekreasjonsområder, hyggelige handelssentra på Sørumsand og nærbutikk på Hogset. Kulturområdet Skansen arrangerer mange aktiviteter gjennom året, inkludert markeder, konserter, forestillinger og 17. mai-feiring.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av eneboliger og mindre småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 872 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Barnehager
Epletunet barnehage (avd. Trampen) ligger ca. 100 meter fra boligen.
Ole Brumm barnehage Aurskog ligger ca. 8 minutter i gangavstand.
Aursmoen barnehage ligger ca. 17 minutter i gangavstand.

Skoler
Aursmoen skole (1. - 10. klasse) ligger ca. 28 minutter i gangavstand.
Bjørkelangen videregående skole ca. 9 minutter med bil.
Kjelle videregående skole ca. 11 minutter med bil.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Nærmeste bussholdeplass er Øia som ligger ca. 3 minutter i gangavstand fra boligen. Her har du hyppige avganger med buss til Lillestrøm og Oslo. Det tar ca. 16 minutter med bil til blaker stasjon med togforbindelse til Oslo og Lillestrøm. Med bil bruker du ca. 47 minutter til Oslo Lufthav Gardermoen.

Inneholder
Planløsning:
1. etasje: Entré, stue, tv-stue, kjøkken, bad og et soverom
Underetasje: Gang, stue, bad med tilhørende badstue, vaskerom og tre soverom.

Velkommen til Trampen 9:
- Innholdsrik familiebolig fra 2007.
- Integrert enkelgarasje med ledport.
- Lys entré med skyvedørsgarderobe.
- Flott kjøkken med gode arbeidsflater.
- 2 bad (et fra 2023), vaskerom og badstue.
- Spisestue med utgang til terrasse.
- Deilig stue med flott hjørnepeis.
- Kjellerstue med utgang til terrasse.
- Fire gode soveorm med mulighet for et ekstra.
- God lagringsplass i romslig sportsbod.
- Eier har etablert solcellepanel på tak.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Det er montert sentralstøvsugeranlegg.

Byggemåte
Enebolig med garasje beliggende på Aurskog. Boligen har eiet tomt. Tilnærmet flat tomt over to plan opparbeidet med gruslagt innkjørsel, plenareal og diverse beplantning.

Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur i termomur. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Boligen har yttervegger i trekonstruksjoner kledd med liggende panel. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takstein og stedvis solcellepanel. Renner og nedløp av metall. Dører og vinduer fra byggeår. Entrédør med tre-lags glass. Terrassedører og vinduer med karmer av tre og to-lags glass. Oppvarmet med elektrisitet, vedfyring og luft-tilluft varmepumpe.

Enebolig over to etasjer bestående av:
Underetasje med gang, stue, bad med tilhørende badstue, vaskerom og tre soverom.
1.Etasje med entré, stue, tv-stue, kjøkken, bad, soverom og garasje.

Utgang fra stue til terrasse på ca 42 m².
Utgang fra stue underetasje til terrasse på ca 84 m² med vinterhage på ca 9 m².

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.
For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 151 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: entré, stue, tv-stue, kjøkken, bad, soverom, gang, stur, bad med tilhørende badstue, vaskerom og tre soverom

Bruksareal
Bruksareal: 170 kvm

Boder
Bod på 17 m² i underetasje har inngang kun fra utsiden, og er derfor utelatt fra arealoppmåling

Standard
Entré
Du ønskes velkommen inn i boligen i en lys og imøtekommende entré. Entréen har slette vegger malt i en delikat kalkmaling som står godt til de mørke flisene på gulvet. I gangen har du plass til et møbel for å henge fra deg yttertøyet og sette fra deg skoene. Entréen har en stor garderobe med praktiske og plassbesparende skyvedører som gir familien ekstra oppbevaring. Fra entréen har du adgang til et av boligens to bad og soverommet i første etasje, samt stue og kjøkken.

Stue
Boligen har to romslige stuer. Stuen i første etasje har åpen løsning til kjøkkenet og store vinduer som gir godt med lysinnslipp. Stuen har slette vegger malt i en lun og tidsriktig blåfarge. Gulvene er lagt med parkett som er gjennomgående for store deler av boligen. Peisen er stuens blikkfang og bidrar til å gi rommet en koselig atmosfære. Her har du god plass til en sittegruppe og spiseplass for å samle hele familien. Fra stuen har du adgang til en egen tv-stue som også kan fungere god som gjesterom, ekstra soverom eller hjemmekontor. Fra stuen har du adgang til terrassen på ca. 42 kvm med gode solforhold og usjenert utsikt. Stuen i underetasjen er et supert rom for tenåringene i familien. Rommet har slette malte vegger og praktiske fliser på gulvet, med direkte utgang til terrassen på ca. 84 kvm og en koselig paviljong på ca. 9 kvm.

Kjøkken
Kjøkkenet har åpen løsning til stuen og har innredning med glatte fronter og benkeplate i laminat. Her får du rikelig med skal og benkeplass og kan underholde gjester samtidig som du kokkelerer. Oppvaskkummen er underlimt og har ettgrepsarmatur. Det er praktiske fliser mellom benkeplaten og overskap som gjør kjøkkenet enkelt å rengjøre. Kjøleskapet er frittstående med fryser og vann/is-dispenser. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og platetopp. Det er montert lekkasjestopper under oppvaskkummen og etablert sentralstøvsuger i avtrekk i sokkellisten. Alle hvitevarene på kjøkkenet medfølger handelen.

Baderom
Boligen har to romslige og moderne bad. Badet i første etasje har flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himlingen er panelt og det er montert downlights for svært god belysning. Badet har vegghengt servantskap med skuffer og skap, og overliggende servant med ettgrepsarmatur. Dusjsonen har glassvegger og dobbeldusj med to ettgrepsarmaturer. Badet i underetasjen er fra 2023 og har flotte fliser på gulv med varme og flislagte vegger. Rommet har nedsenket himling med downlights og adgang til badstue med flislagt gulv. Badet er utstyrt med vegghengt servantskap med skuffer og overliggende benkeplate, en moderne servant med ettgrepsarmatur i en delikat kobberfarge. For ekstra oppbevaring er det montert et høyskap i samme slette utforming som servantskapet. Dusjsonen er adskilt med en glassvegg. Armaturet er tilkoblet håndusj og regndusj.

Vaskerom
Vaskerommet er i boligens underetasje og har fliser på gulv med varme og flislagte vegger. Rommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og har en praktisk innredning med plass til vaskemidler og diverse rengjøringsartikler i en matt grønnfarge, samt skap for sortering av vask. Innredningen har benkeplate i laminat for bretting klær.

Soverom
Boligen er innredet med 4 soverom i dag, TV-stuen i første etasje kan enkelt gjøres om til et soverom nr. 5. Det første soverommet er i første etasje og har lysemalte vegger og en kontrastvegg i lyseblått, god plass til en liten dobbeltseng og nattbord. Rommet har en stor garderobe med skyvedører og passer fint som gjesterom, kontor eller barnerom. Hovedsoverommet ligger i underetasjen og er malt i en delikat og avslappende blåfarge. Rommet har god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Her får du en stor garderobe med god plass til oppbevaring av klær og diverse. Soverom tre er malt i en lun gråfarge. Rommet passer ypperlig som barnerom og har god plass til seng og garderobe. Soverom fire er lyst og innbydende og brukes i dag som barnerom. Rommet har god plass til seng, skrivepult og en garderobe for oppbevaring. Alle soverommene har en slitesterk og moderne laminat på gulvene.

Boder og garasje
Boligen har en stor bod på ca. 17 kvm, med adgang fra terrassen i underetasjen. Her kan du innrede treningsrom eller etablere hyllesystem for rikelig og praktisk oppbevaring. Boligen har en garasje på ca. 19 kvm, med plass til én bil. Elbillader er montert på garasjevegggen.


Punkter fra takstmann med TG2
Våtrom - bad 1. etasje
Overflater gulv:
Det registreres bomlyd i enkelte fliser i dusjsonen, noe som indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag. Utbedring bør vurderes. Elastiske flisfuger har stedvis manglende vedheft. Fuger bør fornyes.
Membran, tettesjikt og overgang til sluk:
Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres.

Våtrom- vaskerom
Membran, tettesjikt og overgang til sluk:
Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres.

Kjøkken
Innredning:
Kjøkkeninnredningen har stedvis merker/riper og bærer preg av alder/slitasje.

Øvrige rom
Overflater gulv:
Parkettgulv har merker/ riper og bærer preg av alder.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje)
Overflater gulv:
Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag. Ytterligere undersøkelser og eventuelle tiltak bør påregnes.

Loft - uinnredet / råloft
Konstruksjonsoppbyggning:
Det er observert mus på loft. Ytterligere undersøkelser for å avdekke skadeomfang og aktuelle tiltak bør påregnes.

Etasjeskiller - 1. - og underetasje
Skjevhetsmåling:
Det er noe målbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 12 mm i gang, 10 mm i entré og 14 mm i stue 1.etasje.
Teknisk anlegg, VVS anlegg
Varmtvannsbereder:
TG2 er valgt på grunn av alder. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Elektrisk anlegg
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget:
Varmtvannsbereder har ikke fast tilkobling, men er koblet med stikkontakt. Fare for varmgang.
Det er fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon.

Balkonger, terrasser, veranda etc.
Utkragende eller understøttende konstruksjoner:
Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Tiltak anbefales.
Terrasser / platting på trerreng
Terrasser på terreng:
Det er observert noe skjevheter i konstruksjonen. Tiltak anbefales.

Kommentarer fra takstmann
Bod på 17 m² i underetasje har inngang kun fra utsiden, og er derfor utelatt fra arealoppmåling.
Det er ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet. Komfyrvakt bør etableres.
Det er observert spor etter mus i kjøkkenskap. Ytterligere undersøkelser anbefales.
Forstøtningsmurer, fasadeplate er sprekt.

Utdrag fra selgers egenerklæring
1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Ja. Lekkasje på avløpsrør bad u.etg. Forsikringsskade. Utbedret av Gjensidige/Polygon/Våtrom AS 2022/2023

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Hvis nei, gå til punkt 3.
Ja, kun faglært.
Fimanavn: Våtrom AS
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Total rehabilitering av bad 2022/2023

2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja.
Firmanavn: Våtrom AS
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Total rehabilitering av bad 2022/2023

2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Ja. Lekkasje på avløpsrør bad u.etg. Forsikringsskade. Utbedret av Gjensidige/Polygon/Våtrom AS 2022/2023

2.3 Er arbeidet byggemeldt?
Nei.

3. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
Ja. Lekkasje på avløpsrør bad u.etg. Forsikringsskade. Utbedret av Gjensidige/Polygon/Våtrom AS 2022/2023

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun faglært.
Firmanavn: Våtrom AS
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Totalrehabilitering av bad 2022/2023

5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Ja. Lekkasje på avløpsrør bad u.etg. Forsikringsskade. Utbedret av Gjensidige/Polygon/Våtrom AS 2022/2023

8. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader i boligen?
Ja. Lekkasje på avløpsrør bad u.etg. Forsikringsskade. Utbedret av Gjensidige/Polygon/Våtrom AS 2022/2023

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun faglært.
Firmanavn: Otovo
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Montering av solcellepanel, 2018.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå til punkt 14.
Ja, kun faglært.
Firmanavn: ST Elektro / Otovo
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Montering elbillader, 2019. Montering solcellepanel, 2018

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja. Ved alle elektriske jobber som er utført er det levert samsvarserklæring.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja. Montert 2019. ST Elektro

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 20.02.2008 som omhandler enebolig med garasje, Trampen 9.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert fra 2006. Tegningene avviker fra dagens bruk av boligen.
1. etasje:
- Stuen er delt av med vegg for å etablere en lukket tv-stue.

Underetasjen:
- Kjellerstuen er avdelt for å etablere et ekstra soverom.
- Disponibelt rom er i dag vaskerom og deler av badet.
- Badet er utvidet og det er etablert badstue.

Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS:
- Når pipestokken overstiger 120cm over tak skal det monteres feierluke eller platting slik at feiing kan utføres tilfredsstillende, og slik at skorsteinens øvre del ikke blir skadet under feiing.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen varmes opp med varmepumpe og vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 22 551,80 pr. år Kommunale avgifter inkluderer: ordinær renovasjonsgebyr, feier/tilsynsgebyr, abb. gebyr vann bolig, abb. gebyr avløp bolig, forbruksgebyr vann, forbruksgebyr avløp, eiendomsskatt. Oppgitte kommunale avgfiter er et beregnet beløp for 2023.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 4 934 kroner for 2023.
Prognose for 2024 er ikke fastsatt, økning må påberegnes.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 90441478

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 166 839,- Som sekundærbolig Kr. 4 200 619,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Alle hvitevarene på kjøkkenet medfølger handelen. Se forøvrig vedlagt løsøreliste.

Eiendommen er pliktig til å være medlem i huseierforening/grendelag. Eier informerer om at det i dag betales 1750,- i året.

Eier har i sin eiertid etablert solcellepanel.

Til informasjon ligger det vannrør på venstre side av tomten. Dette kan medføre begrensninger i forbindelse med utnyttelse av denne delen på tomten. Se vedlagt kart i salgsoppgaven.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Tinglyste heftelser:
2008/242728-1/200  Bestemmelse om veg  
27.03.2008 
rettighetshaver:Knr:3026 Gnr:192 Bnr:656
Formål: Heftelsen omhandler adkomstrett til gnr 192 bnr 656.

2006/545015-2/200  Erklæring/avtale  
08.11.2006  
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Gjelder denne registerenheten med flere
Formål: Heftelsen omhandler bestemmelse om pliktig medlemskap i huseierforening/grendelag, dette medfører en årlig kostnad på 1750,-. Det er også opprettet et realsameie på eiendommen. I forbindelse med delingsforretningen av eiendommen gnr: 192 bnr: 88 skal hovedbølet være felles veier - leke og grøntarealer for eiendommene. For gnr 192 bnr 657 (Trampen 9) utgjør dette 1/33.


Utleie
EIendommen har ingen egen utleiedel, men kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp.

Regulering
Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i Reguleringsplan for Aurskog Stadion, datert 03.03.06.

Området er avsatt til:
Frittliggende småhusbebyggelse og felles lekeplass/grøntområde.

Områdeanalyse:
Eiendommen ligger i et flomutsatt område. Gjentaksintervall for flom er vurdert til nesten aldri.
Eiendommen ligger i et radonutsatt område. Aktsomhetsgrad for radon er vurdert til middels til lav aktsomhet.
Eiendommen ligger i et støyutsatt område. Støy fra veg er vurdert til rød støysone.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 117 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 118 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 968 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 983 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.9 344)
Markedspakke Premium + (Kr.19 900)
Visningshonorar (Kr.6 000)
Provisjon (Kr.44 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.36 361)
Dag-, kveld- og dronefoto (Kr.8 500)
Oppgjør (Kr.6 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Fornyelse av finn.no - jan (Kr.1 500)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Totalt kr. (Kr.151 417)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
32-23-0158

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Lørenskogmegleren AS
EIE Lørenskog
Org. nr: 929031334
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf: 40 40 35 45

Ansvarlig megler
Fagansvarlig | Eiendomsmegler | Kontorsjef Benedikte Fjøsne Dehli

Saksbehandlere
Magnus Grasmo
EIE Lørenskog
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 47 23 32 93 / E-post: mg@eie.no

Frida Solberg
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 45 86 56 59
[/ E-post: fs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Trampen 9
For mer om objektet
Trampen 9

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: