Bilde 1 av Vollasvingen 25Bilde 2 av Vollasvingen 25
Digital salgsoppgave
Vollasvingen 25

1940 Bjørkelangen • Aurskog-Høland kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

BJØRKELANGEN - Moderne og pen 3-roms leilighet fra 2016. Carport, stor balkong, gode solforhold og barnevennlig.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
16
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
64 m²
Bruksareal (BRA)
68 m²
Bruttoareal (BTA)
75 m²
Fellesutgifter
kr 1 000 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 019 / Mnd
Prisantydning
kr 2 790 000
Omkostninger
kr 77 770
Totalpris
kr 2 867 770
Fellesformue
kr 17 000
Byggeår
2016
Tomt
Eiet tomt 146 m²
Oppdragsnummer
83210002
card-default

Vegard Tønsberg

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les om Vegard
Prisantydningkr 2 790 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 68 750,-
  
Totalpris kr 2 867 770
Eiendom
Vollasvingen 25, 1940 Bjørkelangen, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 73 bnr. 444 snr. 16 i Aurskog-Høland kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 75 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2016

Tomt
Eiet tomt, 146 m2

Fra leiligheten er det utgang til en sydvendt balkong på ca. 14 kvm. Balkongen har utelys og stikkontakt, og det er god plass for utemøbler, grill med mer. Fra balkongen er det fredfull og fin utsikt utover området, og det er gode solforhold. Det er også plass til enkle utemøbler ved i svalgangen ved inngangspartiet, så solen kan nytes flere timer i døgnet. Fellestomten er opparbeidet med plen, trær, busker, lekeplass, fotballbane, asfaltert adkomstvei med mer.

Prisantydning
2 790 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.01.20
Andel fellesformue: kr. 17 000,- pr. 31.01.20

Totalpris inkl. omkostninger
2 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
68 750,- (Dokumentavgift)

77 770,- (Omkostninger totalt)

2 867 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 1 000,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Forsikring bygninger, snømåking etc. og drift av sameie

Kommunale avgifter
Kr. 12 220 pr. år

Eier
Rebin Badkan

Beskrivelse
Vollasvingen 25 er en meget tiltalende 3-roms selveierleilighet fra 2016. Leiligheten ligger i andre etasje, med inngang via svalgang, og det tilhører en solrik balkong på 14 kvm. Det tilhører også carport, og det er kort vei bort til busstopp. Det er gangavstand til butikker, skoler, barnehager og det meste du ellers måtte trenge i hverdagen. 

Leiligheten er smakfullt innredet og godt vedlikeholdt. Blant annet fikk mesteparten av leiligheten nytt laminatgulv i 2020, og flere overflater er malt i nyere tid. Entreen er innbydende med lun gulvvarme, og det er direkte tilgang til bad, bod og to soverom. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe, det andre soverommet har plass for garderobeskap og badet har opplegg for vaskemaskin. Stue og kjøkken ligger i åpen løsning og har store vindusflater, stemningsfull peisovn og stilfull kjøkkeninnredning fra Kvik.

Parkering
Leiligheten har egen carport.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et populært og sentralt boligområde på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling, og det er blant annet nylig bygd ny barne- og ungdomsskole og nytt helsehus.

Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Ved den videregående skolen er det idrettshall og friidrettsanlegg, samt kunstgress-, sandvolleyball- og tennisbane. I 2018 ble det bygd skatepark ved skolen og en ny svømmehall med svømme- og terapibasseng.

Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Ved den gamle herregården Eidsverket er det bygget et større hestesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser. 

Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytterbaner i nærheten og en aktiv jakt- og fiskeforening. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen.

Bebyggelse
Sameiet Vollasvingen 2 består av 16 eierseksjoner.

Tomt
Eiet tomt, 146 m²

Fra leiligheten er det utgang til en sydvendt balkong på ca. 14 kvm. Balkongen har utelys og stikkontakt, og det er god plass for utemøbler, grill med mer. Fra balkongen er det fredfull og fin utsikt utover området, og det er gode solforhold. Det er også plass til enkle utemøbler ved i svalgangen ved inngangspartiet, så solen kan nytes flere timer i døgnet. Fellestomten er opparbeidet med plen, trær, busker, lekeplass, fotballbane, asfaltert adkomstvei med mer.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som åpnet våren 2018. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune, med både kommunale- og private barnehager. Bjørkelangen har også to videregående skoler, og den ene ligger i kort gangavstand fra leiligheten.

Offentlig kommunikasjon
Kollektivtilbudet i området består av buss, og nærmeste holdeplass ligger ca. 3-4 minutters gange unna. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 38 min til Lillestrøm, 55 min til Oslo S og 60 min til Oslo lufthavn.

Inneholder
2. etasje: Entré, bod, bad, 2 soverom og stue/kjøkken.
Annet: Sportsbod på 5,4 kvm ved carport.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport utført av bygningssakyndig inspektør Thomas Andre Nordby 16.02.2021.

Boligbygg over to etasjer samt loft. Støpt betongplate på mark med ringmur i betong. Yttervegger i bindingsverk utvendig kledd med trepanel.
Etasjeskillere i trekonstruksjoner. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør av tre fra byggeår.Balkongdør og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra byggeår

Primærrom
Primærrom: 64 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, bad, 2 soverom og stue/kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 68 kvm

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.  

Entré
Leiligheten ligger i andre etasje og har adkomst via utvendig svalgang. En innbydende entré ønsker deg velkommen inn. Entreen har mørke fliser på gulvet med lun gulvvarme, og veggene er malt i en lys, behagelig farge. Det er plass for kommoder, hyller og/eller lignende, og det er også direkte tilgang til innvendig bod.

Stue og kjøkken
Leiligheten har stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning - et lyst og luftig rom med god plass for både sofagruppe og spisebord. Rommet har nytt laminatgulv fra 2019, og vegger og tak er hvitmalt. Store vinduer slipper inn rikelig med lys på dagtid, og det er også utgang til en stor, sydvendt balkong. Midt i rommet er det montert en stemningsfull peisovn.

Kjøkkeninnredningen er fra Kvik og har hvite, glatte fronter og en laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er montert flisplater og belysning mellom benk og overskap, og det er ventilator og komfyrvakt over kokesonen. Stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin er fra Bosch og er integrert i innredningen, og det er varmtvannsbereder og vannstoppventil under benken. I tillegg har kjøkkenet plass for kjøl/frys.

Bad/wc/vaskerom
Badet har mørke fliser på gulvet, lyse fliser på veggene, gulvvarme, avtrekksventil og opplegg for vaskemaskin. Innredningen består av en heldekkende servant med hvite underskap, og over servanten er det speilskap med integrert belysning. I tillegg har badet et veggmontert toalett, samt et dusjhjørne med innfellbare glassdører.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to pene soverom som ligger praktisk plassert på hver sin side av gangen. Rommene har nytt laminatgulv fra 2020, og samme år ble veggene malt i lyse, behagelige farger. Det ene soverommet har skyvedørsgarderobe, og det andre har plass for garderobeskap. Ellers har leiligheten god lagringsplass i innvendig bod og i utvendig sportsbod.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 08.02.2017.

Oppvarming - Teknisk
Leiligheten varmes opp med elektrisitet, herunder gulvvarme, supplert med vedfyring. Det elektriske anlegget har automatsikringer, og leiligheten har en 109 liters varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk. I tillegg er det montert balansert ventilasjonsanlegg (Flexit). Kjøkkenet har både komfyrvakt og lekkasjestopper. Leiligheten er tilkoblet fiber fra VEV Romerike.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 12 220 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: Kr. 2 730 pr. mnd

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 000,- pr.mnd.
Inkluderer Forsikring fellesanlegg, snømåking etc og drift av sameie

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig Kr. 677 587,-
Som sekundærbolig Kr. 2 439 313,-

Sameie
Sameie Vollasvingen 2

Forretningsfører
Aril Andresen

Styregodkjenning
Det kreves ikke styregodkjenning av ny eier ihht Vedtektene, revidert 15.02.2018 og 25.02.2020..

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt å holde vanlige husdyr i sameiet ihht. Husordensreglene, revidert 15.02.2018.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet privat vei.
Eiendommen er tilkoplet kommunalt vann og avløp

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for Vollajordet datert 31.01.08.

Tomta ligger innenfor hensynssone flomfare i kommuneplanen. Kommuneplanen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/overordnende-planer/ Kommunedelplanen for Bjørkelangen ligger på kommunens hjemmeside: https://www.ahk.no/innhold/politikk-og-planer/planer/kommunale-planer/kommunedelplaner/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
68 750,- (Dokumentavgift)

77 770,- (Omkostninger totalt)

2 867 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

LOOK Markedsføring sosiale medier (Kr.3 990)
Visningshonorar 11.03.2021 (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.15 702,50)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 990)
Markedspakke 1 (Kr.14 990)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.40 000)
Tilrettelegging (Kr.12 990)
Totalt kr. (Kr.102 662,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
83-21-0002

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Aurskog-Høland Eiendomsmegling AS
EIE Bjørkelangen
Org. nr:913294114
Kompveien 2668
1940 Bjørkelangen
Tlf: 62 11 11 11, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF Vegard Tønsberg

Saksbehandlere
Vegard Tønsberg
EIE Bjørkelangen
Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 54 40 21 / E-post: vt@eie.no

EIE Bjørkelangen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Vollasvingen 25
For mer om objektet
Vollasvingen 25

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: