Bilde 1 av Ekkoveien 28Bilde 2 av Ekkoveien 28
Digital salgsoppgave
Ekkoveien 28

1341 Slependen • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Solrik enebolig med stor hage nær Oslo med mulighet for hybeldel i underetasjen - 4 sov - bad og toalettrom - garasje
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
213 m²
Bruksareal (BRA)
268 m²
Bruttoareal (BTA)
310 m²
Kommunale avgifter
kr 1 048 / Mnd
Prisantydning
kr 11 000 000
Omkostninger
kr 292 270
Totalpris
kr 11 292 270
Byggeår
1968
Tomt
Eiet tomt 1111 m²
Oppdragsnummer
36200451
card-default

Edvard Chapsang

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Edvard
Prisantydningkr 11 000 000,-
Dokumentavgiftkr 276 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
  
Totalpris kr 11 292 270
Eiendom
Ekkoveien 28, 1341 Slependen

Matrikkel
Gnr. 54 bnr. 77 i Bærum kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 213 kvm, Bruksareal: 268 kvm, Bruttoareal: 310 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1968

Tomt
Eiet tomt 1111 m²

Prisantydning
11 000 000

Takstrapport
Verditakst: kr. 11 000 000,-
Lånetakst: kr. 9 350 000,-
Takstmann: Stian Bagroen
Takstdato: 28.10.21

Totalpris inkl. omkostninger
11 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
276 250,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

292 270,- (Omkostninger totalt)

11 292 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 12 567,06 pr. år

Eier
Arild Jacobsen Cecilie Heimdahl

Beskrivelse
Velkommen til Ekkoveien 28, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika.

En flott, påkostet og innholdsrik enebolig beliggende i et svært barnevennlig og rolig boområde på Slependen. Eiendommen har stor hage med flere frukttrær og bærbusker, garasje og biloppstillingsplass.

Fra eiendommen er det trygg og kort gangavstand til  barneskole, ungdomsskole, barnehager og lokal idrettsklubb/idrettsbane. Det er kun 7 min. gange til offentlig kommunikasjon som buss og tog, samt nærhet til rekreasjons- og turområder sommer som vinter.

Boligen har en fin planløsning over 2 plan og inneholder blant annet entré, romslig stue med peis og utgang til stor vestvendt og solrik terrasse, kjøkken, bad, vaskerom, separat toalett, 4 soverom, koselig kjellerstue med peis, 2 boder, trappegang og 2 disponible rom. Det er også mulighet for å innrede hybel/utleiedel i u.etg.

Hagen er en flott, grønn oase og pent opparbeidet med gressplen, busker, trær og annen beplantning. Hagen kommer til å bli elsket av de minste i familien. Her er det god plass til trampoline, sandkasse, lekehus, lekestativ m.m.

KORT OM BOLIGEN:

- Populære slependen/Tanum
- God planløsning over 2 plan
- Flotte utearealer
- Stor, overbygget terrasse med adkomst til hagen
- Flat og lettstelt tomt
- God standard
- Moderne kjøkken
- Stor stue med store vindusflater
- 4 soverom
- Bad, vaskerom og separat toalett
- Kjellerstue med egen inngang
- Rikelig med oppbevaringsmuligheter
- Mulitghet for etablering av hybeldel
- Markanært
- Meget barnevennlig område
- Et trygt sted å vokse opp med barn i alle aldre
- Stor lekeplass i umiddelbar nærhet
- Et godt bomiljø
- Fine store grøntarealer, fotballbane, akebakker m.m.
- Kort vei til Ringi gård med eplepresseri og maisplukking
- Få minutters gange til tog og buss
- Kort vei til Sandvika med alle fasiliteter og servicetilbud
- Her bor du trygt med gode oppvekstvilkår

Flott beliggende bolig over 2 plan som inneholder:

1.etg.: Entré/gang, trapperom, stue, kjøkken, bad, wc, vaskerom og 3 soverom.
U.etg.: Kjellerinngang, gang med trapp, stue, soverom, 2 boder og 2 tekniske rom.

Parkering: God plass til parkering i dobbeltgarasje og på gårdsplass. Det er lagt opp kurs til installasjon av elbil-lader (25A).
Lagring: Gode lagringsmuligheter med 2 romslige boder og garasje.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Boligen ligger i et veletablert boligområde egner seg godt for barnefamilier hvor de som kan ferdes trygt i hage og rolige veier med kort avstand til skole og barnehage.

Nærmeste barnehager er Tanum barnehage og Ås barnehage avd. Vågebytoppen som ligger i gåavstand fra boligene. Legekontor og matbutikk (Kiwi) i nærheten. Bussholdeplass ca. 3 min unna. Ca. 10 min gange til Slependen togstasjon. Det er ca. 5. min gange til bussholdeplass i Tanumveien. Alternativet er Sandvika som er hovedknutepunkt til tog og buss i området. Kort kjøretur unna ligger Gjettum T- banestasjon som tar deg til Nationaltheateret på ca. 25. min.

Combihallen og Jardar Idrettslag ved Bjørnegård ungdomsskole har aktiviteter til barn i alle aldre. Kort kjøretur unna til idylliske Tanumskogen og Tanumåsen med mange hyggelige turstier og flotte utsiktspunkter. Det er også umiddelbar nærhet til Vestmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Er du glad i skog og mark og ønsker å ha enkel tilgang til noe av det beste marka kan by på, er dette stedet for deg. Fine tur og joggerunder i området. Fra eiendommen er det kort vei til Vestmarka med preparerte lysløyper på vinterstid og Kadettangen og Kalvøya med badestrender om sommeren. Kalvøya og Kadettangen ligger en kort sykkeltur unna.

Matbutikker i nærheten finnes bl.a. Kiwi (ca. 700 meter unna boligen). En kort kjøretur unna finnes Coop Ekstra, Rema 1000 og IKEA Slependen. Videre er det kort vei til Sandvika sentrum med et rikt utvalg av butikker (bl.a. Sandvika storsenter), mange hyggelige kafeer og restauranter, kino, kulturhus og teater.

Her bor du og dine i trygge og idylliske omgivelser med alt i umiddelbar nærhet.

Bebyggelse
Område består hovedsakelig av villa-/ småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1111 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Tanum barneskole
Bjørnegård ungdomsskole
Flere barnehager i nærområdet

Offentlig kommunikasjon
Tog fra Slependen eller Billingstad togstasjon, begge innen kort gangavstand. Fra Sandvika Sentrum som også er i kort avstand fra eiendommen er det gode kommunikasjonsmuligheter med tog og buss. Sandvika er et hovedknutepunkt for buss og tog i Bærum. Buss fra Juterudveien bussholdeplass, ca. 7 min fra eiendommen. Bussen går hvert 10 min til/fra Sandvika i rushtiden.

Fritidstilbud
Vestmarka - lysløyper m.v.
Kort avstand til fantastiske turmuligheter i Vestmarka i området Sollihøgda, Krokskogen og ut til Lier. Her kan du sykle i terrenget, bade i skogsvann som Sandungen eller Semsvann, gå turorientering eller ta en skitur til hytter Gupu, Furuholmen eller Mikkelsbånn der det er servering.

Vestmarksetra forbinder lysløypene Jordbru Kattås, Skui og Vestmarksetra og gir stort løypenett på kveldstid. Dit kan man gå på ski nesten noen hundremeter fra stuedøra over Tanumjordene ved Tanum kirke.

Tanumskogen
Det er gangavstand til Tanumskogen. Der arrangerer vellet kulturdag og barnas dag hvert år. Tanumplatået og den tilliggende skogen er i flere planer fremhevet som et av de vakreste og mest verdifulle landskapene i Akershus. Les evt. mer på www.tanumvel.org

Ringi gård
I området er også Øvre Ringi Gård der det er eplepresseri for egne medbrakte epler, slik at du kan få laget din egen økologiske eplejuice. Der kan du også kjøpe Ringis egen prisbelønnede eplemost samt hyllebærsaft, eplegløgg mv. Hver høst er det selvplukking av mais fra åkeren.

Kadettangen/Kalvøya/Holmenskjæret - strand og bademuligheter
Kort vei til sandstranden på Kadettangen med sandvolleyballbaner. Derfra er det gangbroa over til Kalvøya med badestrender herunder naturistområde, turstier, lekestativ og fotballbaner. I motsatt retning ligger Holmenskjæret der stranden har badeflåte med stupebrett, kiosk og minigolf. Forsetter du utover Kyststien kommer du til Hvalstrand og Vollen.

Kirkerudbakken m.v. - alpint og snowboard
Kort vei til Kirkerudbakken alpintanlegg. Alternativt er Kolsåsbakken noe lenger unna.

Idrettslag
Boligen sokner til idrettslaget Jardar. Et aktivt idrettslag med et stort miljø. Klubben bedriver fotball, håndball, sykling, langrenn hopp i alle aldersgrupper samt idrettsskole. Idrettslaget har et eget klubbhus og disponerer en egen kunstgressbane, gressbane samt en kombihall. Hoppbakken, Jardarkollen ligger i forlengelsen av utearealene på Hiltonåsen. Og idrettsanlegget rett ved Bjørnegård skole i ca. 10-12 min gangavstand. Til Elixia Billingstad er det ca. 10 min å gå.

Byggemåte
Grunn og fundamenter: Betongsåle, antar fundamentert til faste eller komprimerte masser fra byggeår. Støpte gulv og betongelementer i kjelleren. Vegger mot grunn av antatt betong. Isolert med siporex på innvendig side. Utforet med trevirke på deler av innvendig side. Utvendig isolert i 2013.
Yttervegger: Utvendig kledning i hovedsak fra byggeåret. Synlig del av grunnmur i pusset utførelse. Bindingsverk fra byggeåret. Vegger er etterisolert med økt isolasjon fra 10 til 15 cm på innvendig side. Etasjeskillere: Trebjelkelag som etasjeskiller.
Vinduer: Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass fra 2016. 3 stk. vinduer med blyglass fra byggeåret, et vindu fra 2006 og et vindu fra 1984 på stuen i 1. etasje. Balkongdører fra byggeåret. Kjeller har koblede glass fra byggeåret. Et vindu fra 2018, og et vindu antatt fra ca. 2014.
Drenering: Drenering/fuktsikring fra 2013, ifølge tidligere eier.
Tak: Saltakkonstruksjon i tre tekket med takstein. Undertak med rupanel. Utvendig beslag i stål i hovedsak fra byggeåret. Takrenner og nedløp fra 2013.

Bemerkninger:
- Gulv på grunnen er gitt TG 2 på bakgrunn av alder.
- Vegger mot grunn er gitt TG 2 på bakgrunn av konstruksjon og alder.
- Drenering er gitt TG 2 på bakgrunn av helhetlig vurdering.
- Yttervegger gis TG 2 på bakgrunn av alder.
- Takkonstruksjon er gitt TG 2 på bakgrunn av alder.
- Etasjeskillere er gitt TG 2 på bakgrunn av alder.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad og fargekode henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 213 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 268 kvm

Standard
Påkostet og fin enebolig over 2 plan med en meget god planløsning. Boligen er av nåværende eier betydelig påkostet og fremstår i dag som en moderne bolig hvor det er lagt vekt på å ha en helhetlig materialvalg og gode løsninger. De aller fleste rom er pusset opp og det er også gjennomført en del større arbeider både inne og ute.

Entré:</b> Innbydende og romslig entré. I entréen er det mange gode løsninger, hva det gjelder klesoppheng, sko-oppbevaring m.m.

Stue/ kjellerstue: Romslig og lys stue med god plass til sittegrupper, tv- seksjon og annen innredning. Stuen er godt belyst via de store vindusflatene og det er utgang til en stor og solrik  terrasse med direkte adkomst til hagen. Boligen har også én kjellerstue med god plass til møblering. Kjellerstuen passer perfekt som egen sone til barna eller som multiamedierom.

Kjøkken: Flott og stilrent IKEA-kjøkken fra 2016. Kjøkkenet inneholder laminat benkeplate med nedfelt kum i stål, lys under overskap, fliser på vegg, ventilator integrerte hvitevarer. Herunder platetopp, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Bad/ vaskerom: Lekkert baderom i 1. etg. fra 2011. Baderommet inneholder dusjhjørne og innmurt badekar med veggmontert armatur og garnityr, servantinnredning med underskap, høyskap og vegghengt toalett.

Toalettrom: Separat toalettrom med servant med underskap og toalett.

Soverom: Det er 4 fullgode soverom i boligen med god plass til dobbeltseng, nattbord, kommode/skap, skrivebord og annen soveromsinnredning. Tre av soverommene befinner seg i boligens 1. etg. og ett soverom befinner seg i U. etg.

Gulv: Kjeller med betong, teppe, parkett og gulvbord. 1. etasje med parkett og fliser. Overflater i 1. etasje fra 2016, teppefliser i trapperom i 2020.
Vegger: Kjeller med malt panel og mur. 1. etasje med malte flater og tapet. Fliser på wc. Pusset opp alle rom i 1. etasje i 2016 og stedvis malt vegger i kjeller i 2020.
Himling: Kjeller med panel. 1. etasje med malte flater. Downlights i entré og gangen.
Nye overflater i 1. etasje i 2016.

Bemrkninger:
- Badet er gitt TG 2 på bakgrunn av alder og mangelfull dokumentert utførelse.
- Bomlyd på én gangflis.
- Feil på timer til koketopp.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på våningshus og garasje datert 6.1.1970.
Det foreligger ferdigattest på bruksendring fra hobbyrom til kjellerstue datert 1.6.2016.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner.
Varmekabler på bad, wc og entré/gang.
Varmepumpe i stuen i 1. etasje fra 2014, ifølge takst fra 2014.
Peis i både 1 etg. og U.etg.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 12 567,06 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 487 225,- Som sekundærbolig Kr. 8 954 011,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Følgende medfølger ikke:
- Fatet på vegg ved peis i 1.etg.
- Lampe over stuebord i 1 etg.
- Veggmonterte høyttalere i peisstue
- Vitrineskap i stue i 1 etg.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Heftelser

1968/3254-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
18.05.1968
Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
1968/3267-1/100 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
20.05.1968
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1975/10852-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
17.07.1975
Overenskomst om rett for eierne av gnr 54 bnr 26 til å føre
avløpsledninger over bnr 77 og knytte disse til septiktanken
samt bestemmelse om vedlikehold.

1981/14043-2/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
03.07.1981
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om vann/kloakkledning
beplantning m.m.

1993/15766-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
22.07.1993
:Knr:3024 Gnr:54 Bnr:266
Bestemmelse om kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Best. om fordeling av vedlikeholdskostnader

2002/18289-1/100 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
21.06.2002
:Knr:3024 Gnr:54 Bnr:26
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Adkomst via naboen sin eiendom. For mer informasjon se grunnkart vedlagt salgsoppgaven.
Det går felles avløpsledning på skrått på tomten. Se VA- kartet vedlagt salgsoppgaven.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger med fellesvedlikeholdsansvar.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Kommuneplaner
Id 201601 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=201601)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/201601_4529355.pdf
Delarealer Delareal 1 111 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Id 201702 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=201702)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel

Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN, får man tilgang til disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
11 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
276 250,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

292 270,- (Omkostninger totalt)

11 292 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Faktura foto - utebilder (Kr.2 540)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)

Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500)

Grunnpakke enebolig (Kr.3 525)

Markedspakke 1 (Kr.15 500)

Oppgjør (Kr.7 500)

Overtagelse (Kr.2 500)

Provisjon (forutsatt salgssum: 11 000 000,-) (Kr.88 000)

Tilrettelegging (Kr.15 900)

Totalt kr. (Kr.145 365)
Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for

påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-20-0451

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å

regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å

undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av

interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter. Ved

å laste ned salgsoppgaven fra eiendommens hjemmeside, samt dokumentmappene benevnt INFO FRA

KOMMUNEN, vil man få tilgang til disse.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Mikael Albin Andersen
EIE Sandvika
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 41 72 07 18 / E-post: maa@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ekkoveien 28
For mer om objektet
Ekkoveien 28

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: