Bilde 1 av Haugsåsen 30Bilde 2 av Haugsåsen 30
Digital salgsoppgave
Haugsåsen 30

1350 Lommedalen • Bærum kommune

Prisantydning

kr 12 950 000

Omkostninger: kr 342 500Totalpris: kr 13 292 500
Enebolig over 3 plan m/ fantastisk utsikt - God planløsning - Ski in/ski out - Barnevennlig - Hybel m/12000,- i leieinnt
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
314 m²
Bruksareal (BRA)
322 m²
Fellesutgifter
kr 167 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 781 / Mnd
Prisantydning
kr 12 950 000
Omkostninger
kr 342 500
Totalpris
kr 13 292 500
Byggeår
1991
Tomt
Eiet tomt 1209 m²
Oppdragsnummer
36230162
card-default

Robert Eckmann

Eiendomsmegler / Partner
Les om Robert
Visninger
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 12 950 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 950 000,-)kr 323 750,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 13 292 500
Eiendom
Haugsåsen 30, 1350 LOMMEDALEN

Matrikkel
Gnr. 96 Bnr. 137 i Bærum kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 0 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal):
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Areal
Primærrom: 314 kvm, Bruksareal: 322 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1991

Tomt
Eiet tomt 1209 kvm

Prisantydning
12 950 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Øst Takstdato: 24.10.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 12 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 323 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 950 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 324 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 13 274 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 13 292 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 21 364,29 pr. år

Eier
Keivan Hadidi Parasto Sepahyar

Beskrivelse

Velkommen til Haugsåsen 30 - Presentert av Robert Eckmann v/ EIE Eiendomsmegling avd. Sandvika .

Dette er en innholdsrik enebolig over 3 plan beliggende i et etablert og barnevennlig område i fantastiske Lommedalen. Fantastisk utsikt og solrik beliggenhet. God planløsning som er å anse som meget velfungerende for barnefamilier. Boligen har en hybel med egen inngang i u.etasjen.

Boligen innholder følgende romfordeling:
U. etasje: Gang, stue, kjøkken, to bad, badstue, vaskerom, soverom, disponibelt rom, bod og kjølerom.
1. etasje: Hall, stue, kjøkken, bad, soverom og toalettrom
2. etasje: Tv-stue, bad og tre soverom.

Boligen har tre romslig uteplasser på ca. 150 kvm totalt, hvor du kan nyte solen fra morgen til kveld.

Dobbelgarasje og gode parkeringsmuligheter på gårdsplass.

HØYDEPUNKTER:
• Enebolig over 3 plan
• Familievennlig planløsning
• Fantastisk utsikt over Lommedalen og Bærums Verk
• Tre uteplasser på ca. 150 kvm totalt
• Barnevennlig område
• Stilrent kjøkken fra 2018 med åpen løsning mot stue
• 5 soverom
• 4 bad
• Hybel
• Dobbelgarasje
• Ski in/ Ski out til Lommedalen skisenter
• Markanær beliggenhet
• Kort vei til marka

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Robert Eckmann på re@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Parkering
Parkering i dobbel garasje med elektrisk port. Ellers er det gode parkeringsmuligheter på gårdsplassen.

Beliggenhet
Boligen ligger fint til i et veletablert og svært attraktivt område i vakre Lommedalen. Markanær beliggenhet som er perfekt for deg som ønsker å bo i naturskjønne omgivelser. Området er rolig og lite trafikkert, og fremstår som meget barnevennlig. Boligen er også høyt og fritt beliggende med fantastisk utsikt over Lommedalen og store deler av Bærums Verk.

Her bor du med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren. Her har man også Lommedalen Skisenter som nærmeste nabo med "ski-in/ski-out" muligheter. I Bærumsmarka og Nordmarka finner du flotte tur- og sykkelstier om sommeren, og milevis med preparerte skispor om vinteren, samt lysløype på Gullhaug. Nærområdet byr på et bredt spekter av fritidsaktiviteter og flotte fasiliteter. Lommedalen og Vestre Bærum idrettslag disponerer flere flotte og nye idrettsanlegg i området og er aktive innen bl.a. håndball, fotball, basket, golf, langrenn, alpin og freeski. I kort avstand fra boligen finner man også både fotballbane, flere idrettshaller, treningssentre, tennisanlegg og ridesenter.

Hvis du liker golf, er både Lommedalen golfbane og Bærum golfbane i nærheten. Ved Burudvann er det en strand med mulighet for å bade om sommeren. Det går en fin gang- og sykkelvei langs Lommedalselven fra Bærums Verk til Sandvika.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Coop Extra og Meny på Bærums Verk.Det er kort vei til Bærums Verk med koselige gågater, sjarmerende småhus, handlesenter, museum, kunsthåndverk og et godt utvalg av forretninger, spisesteder og kafeer. Vertshuset er fra 1650 og passer for de store anledninger, mens bakeren i Verksgata og Pannekakehuset byr på hverdagslig hygge.Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Rykkinn Senter, Kolsås Senter og ikke minst Sandvika Storsenter - et av Norges største kjøpesentre med sine 200 butikker og spisesteder. I Sandvika kan man også finne bibliotek, kino, restauranter, kulturhus og kafeer.

Fra eiendommen er det kort avstand til Lommedalen barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Mølladammen ungdomsskole. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Det er gode bussforbindelser til Sandvika og ekspressbuss til Oslo sentrum, hvorav nærmete bussholdeplass er Slalåmveien eller Eineveien. T-baneforbindelse til Oslo fra Kolsås, som har god innfartsparkering.  Lommedalen ligger kun 13,5 km fra Oslo. Reisetid med buss ca. 40 min.

Bebyggelse
Bebyggelsen i nærområdet består av småhus/villa-bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1209 kvm
Skrånende tomt over to plan opparbeidet med steinbelagt innkjørsel og internvei, plenarealer, trær og diverse beplantning.

Adkomst
Se kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Boligen inneholder følgende romfordeling:
U. etasje: 119 kvm P-rom/127 kvm BRA: Gang, stue, kjøkken, to bad, badstue, vaskerom, soverom, disponibelt rom,  bod og kjølerom.
1. etasje: 136 kvm P-rom/ 136 kvm BRA: Hall, stue, kjøkken, bad, soverom og toalettrom
2. etasje: 59 kvm P-rom/ 59 kvm BRA: Tv-stue, bad og tre soverom.


Entré/hall | 1.etasje
Hyggelig flislagt entré/hall med gulvvarme som er romslig og gir et godt førsteinntrykk samt fungerer som det naturlige knutepunktet i boligen. Entréen er innredet med et stort garderobeskap som byr på god plass for lagring og oppbevaring av yttertøy, sko m.m. Fra entréen/hall er det direkte adkomst til et separat toalett.

Stue/spisestue | 1.etasje
Stuen i leiligheten er romslig og flott opplyst med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Det er gode møbleringsmuligheter i stuen, med plass til sofamøbler med tilhørende stuebord, multimedia, spisegruppe og annet ønskelig møblement. Flere gode veggflater gir også plass til kommode, vitrineskap eller annet ønskelig oppbevaringsmøblement. I enden av rommet er det utgang til en koselig terrasse, som på sommerstid oppleves som en forlengelse av stuen/spisestuen.

Terrasse | 1.etasje
Fra stuen er det adkomst til en herlig terrasse på ca. 41 kvm med fantastisk utsikt over Lommedalen og Bærums Verk. Her er det svært mye tilgang på sol ila.dagen/kvelden. Her er det god plass til lounge, spisebord, grill, solstoler eller annet ønskelig møblement. Her kan man virkelig nyte morgenkaffen eller sene sommerkvelder med noe godt i glasset.

Kjøkken | 1.etasje
Boligen har et stilrent, innholdsrikt og påkostet kjøkken med åpen løsning mot stuen, som sikrer god utnyttelse av arealet i boligen. Kjøkkeninnredningen er fra 2018 med glatte fronter og her er det rikelig med benkeplass samt gode oppbevaringsmuligheter i over- og underskap samt en stor kjøkkenøy som gir det lille ekstra rommet og skaper en naturlig overgang mellom kjøkken og stue. Benkeplate i tre og stein/kompositt med underlimt oppvaskkum og stikkontakt over benk. Videre er kjøkkenet innredet med integrerte hvitevarer som kjøl- og fryseskuff, oppvaskmaskin, 2 stekeovner, mikrobølgeovn, kaffemaskin, 2 vinkjølere, platetopp og nedfelt ventilator. Komfyrvakt er tilkoblet platetopp.

Soverom | 5 gode rom.
Boligen har totalt 5 soverom hvor 1 soverom er i 1.etasjen,  3 soverom er i 2.etasjen og 1 soverom er i u.etasjen. Hovedsoverommet er beliggende i boligens 1.etasje og er romslig med god plass til dobbeltseng og nattbord. Her er det et stort garderobeskap langs den ene veggen. Fra hovedsoverommet er det også adkomst til et bad.De 4 andre soverommene kan benyttes som boligens kontor, barnerom eller gjesterom etter ønskelig behov.

Baderom | 1.etasje
Romslig og pent flislagt med med gulvvarme fra 2018 med adkomst fra hovedsoverommet. Baderomsinnredningen består av vegghengt servantskap med skuffer samt ovenpåliggende servant, i tillegg til speil med belysning over servanten. Videre er det et vegghengt høyskap, vegghengt toalett samt dusjhørne med glassvegg med armatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Her er det opplegg for vaskemaskin og badekar.

Separat wc | 1.etasje
Boligen har et separat flislagt wc med gulvvarme med innredning fra byggeår. Innredningen består av vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant samt speil og belysning over servant. Videre er det gulvstående toalett. 

TV-Stue | 2.etasje
Stuen i 2.etasjen oppleves som lys og luftig med vindusflater som slipper inn godt med naturlyg lys og skaper en god atmosfære. Her er det plass til sofamøblement med tilhørende stuebord, multimedia eller annen ønsket innredning. Her er det adkomst til en balkong.

Balkong | 2.etasje
Fra TV-stuen er det utgang til en balkong på ca.10 kvm. Her er det også flott utsikt.

Baderom | 2.etasje
Flislagt bad med gulvvarme fra byggeår. Baderomsinnredningen består av vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant samt speil og stikkontakt på vegg over servant. Videre er det vegghengt toalett og dusjhørne med innfelbare glassdører samt dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Avtrekksventil i himling.

Stue | U.etasje
Romslig stue i u.etasjen med gode møbleringsmuligheter. Sentralt i stuen er det plassert en hyggelig peisovn som gir godt med varme og hyggelige stunder på de kaldere dagene. Fra stuen er det også adkomst til en terrasse.

Terrasse | U.etasje
Fra stuen i u.etasjen er det adkomst til en stor terrasse på ca. 104 kvm. Her er det god plass til lounge, spisebord, grill, solstoler eller annet ønskelig møblement.Her er det perfekt å tilbringe kvelden med gjester, eller spise ute i litt skygge på en solrik og varm sommerdag.

Baderom m. badstue | U.etasje
Pent flislagt bad med gulvvarme. Baderomsinnredningen bstår av vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant samt speil og belysning over servant. Videre er det dusjsone med innfellbare glassdører samt dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Badet har også en badstue fra byggeår. Mekanisk avtrekksvifte i vegg.

Vaskerom | U.etasje
Praktisk vaskerom fra 2018 med flislagt gulv med varme. Her er det varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

Hybel:

Stue | U.etasje
Flott stue med gode møbleringsmuligheter med plass til sofamøblement med tilhørende stuebord, multimedia eller annen ønsket innredning.

Kjøkken | U.etasje
Kjøkken med åpen lødning mot stue innredning fra byggeår med glatte fronter. Benkeplate i stein/kompositt med nedsenket oppvaskkum samt stikkontakt over benk. Av integrerte hvitevarer er det stekeovn og platetopp. Vegghengt ventilator.

Disponibelt rom | U.etasje
Disponibelt rom som kan benyttes som alkove.

Baderom | U.etasje
Flislagt bad med gulvvarme fra byggeår. Baderomsinnredningen består av vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant samt innfelt speil og belysning over servant. Videre er det gulvstående toalett og dusjhørne med innfellbare glassdører samt dusjarmatur tilkoblet hånndusj.Mekanisk avtrekksvifte i vegg. Opplegg for vaskemaskin.


Overflater:
Gulv: Gulvflater belagt fliser og en-stavs parkett. I underetasjen er gulvflater med laminat og fliser.
Vegger: Vegger i malte flater. I underetasjen er vegger av gips, malteflater, mur/betong og panel.
Himling: Himling i malte flater. I underetasjen er himling av malte flater.

Byggemåte
Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Boligen har yttervegger i tre- og betong/murkonstruksjoner. Yttervegger av pussede/ malte flater og panel. Taktekking fra 2018. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takstein. Dreneringen er fra byggeår. Renner og nedløp av metall. Ytterdører med tre-lags glass fra byggeår. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra byggeår og to-lags glass fra 2018. Takvinduer fra 2018. Vindu i soverom underetasje med tre-lags glass fra 2020.

Frittstående dobbeltgarasje på ca. 31 kvm i mur og trekonstruksjoner. Yttertak tekket med takstein. Elektrisk port.

Primærrom
Primærrom: 314 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 322 kvm

Boder
Boligen har en innvendig bod i u.etasjen samt 2 kneloft i 2.etasjen.

Standard
Kommentarer til tilstandsgrad 3 | TG 3

Terrasse > Underetasje
Overflatebehandlingen er slitt, stedvis råteskader i gulvbord og rekkverk, fornying bør
påregnes. Det er skjevheter på terrassen og i søyler/konstruksjonen. Tiltak må påregnes.
Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000

Utvendige trapper > Helhetsvurdering
Det mangler rekkverk. Rekkverk må etableres. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000

Forstøtningsmurer
Det mangler rekkverk. Tiltak må påregnes. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000

Kommentarer til tilstandsgrad 2 | TG 2

Bad 2.etasje: 4 punkter.
Bad 1.etasje: 3 punkter.
Bad hybeldel: 7 punkter.
Bad ved badstue: 5 punkter.
Vaskerom u.etasje: 4 punkter.
Kjøkken hybel: 3 punkter.
Kjøkken 1.etasje: 1 punkt
Toalettrom: 2 punkter.
Øvrige rom: 3 punkter.
Rom under terreng: 2 punkter
Badstue: 1 punkt.
Kjølerom 1 punkt.
Innvendige trapper: 1 punkt.
Tekniske anlegg: 3 punkter
Elektrisk anlegg: 1 punkt.
Yttervegger (konstruksjon & fasade): 2 punkter.
Dører og vinduer: 2 punkter.
Terrasse 1.etasje: 1 punkt.
Balkong 2. etasje: 1 punkt.
Grunnmur: 1 punkt.
Drenering: 2 punkter.
Stikkledninger og tanker: 1 punkt.
Frittstående byggverk- garasje: 1 punkt.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 13.08.1994 som omhandler enebolig.

Det er sendt inn søknad om ferdigattest for bruksendring som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert i skap entré. Boligen har delvis synlig og delvis skjult elektrisk anlegg.

Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Forenklet vurdering:
Er det synlig tegn til merker på plugg til varmtvannsbereder: Nei.
Er det synlig tegn på termiske skader: Nei.
Er det synlig tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: Nei.

Selgers opplysninger:
Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: mye er byttet i 2018, men ikke alt.
Foreligger det eltilsynrapport fra de siste fem år: Nei.
Forekommer det at sikringer løses ut: Nei.
Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget: Nei.
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: Nei.
Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: Nei.
Fungerer hvitevarer som følger boligen: Ja.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med elektrisitet og vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 21 364,29 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader i Huseierforeningen er på ca. 2000 kr i året.
Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av huseierforeningen kan medføre økning i felleskostnadene.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 3 342 428,- Som sekundærbolig Kr. 12 032 741,-

Tekniske installasjoner
Vannrør av rør-i-rør og kobber. Synlige avløpsrør av plast. Fordelerskap til rør-i-rør plassert på bad 1. etasje og vaskerom underetasje. Varmtvannsbereder på 282 liter fra 2023, stoppekran og vannmåler plassert på vaskerom i underetasje. Mekanisk avtrekk (fra byggeår) på kjøkken og våtrom. Motor for mekanisk avtrekk er plassert på kaldtloft. Ventilasjonsanlegg på kryploft (ikke tilkoblet på befaringstidspunktet).

Diverse
Diverse | Greit å vite

Det er pliktig medlemsskap i Haugsåsen Huseierforening med org.nr. 919 067 942.
Haugsåsen Huseierforenings formål er å forvalte og vedlikeholde fellesarealer og felles anlegg (eiendeler), så som lekeplass, ballplass og andre fellesarealer. Hver boenhet fra og med Haugsåsen 23 til og med nr 69 (26 eneboliger) har rett og plikt til medlemsskap i huseierforeningen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser:

1988/13020-2/100  Pantsettelseserklæring  
22.04.1988 
BELØP: NOK 10.000
Panthaver:Huseierforeningen  
Lnr: 1006815
MED PRIORITET ETTER 90 % AV VERDITAKST
UTEN OPPTRINNSRETT
PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERFORENIG M.V.
 
1988/23020-1/100  Erklæring/avtale  
22.04.1988 
Bestemmelse vedr div. ledninger, kabler, tekniske anlegg,
vedlikehold, adkomst, fellesanlegg m.v.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Tilknytning vann og avløp: Offentlig vann, avløp. Privat stikkledning.

Regulering
Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 12 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 323 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 950 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 324 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 13 274 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 13 292 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 525)
Foto (Kr.7 950)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Markedspakke 1 (Kr.14 900)
Oppgjør (Kr.6 900)
Overtagelse (Kr.2 500)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Totalt kr. (Kr.45 675)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0162

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Robert Eckmann

Saksbehandlere
Robert Eckmann
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 40 05 40 00 / E-post: re@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Haugsåsen 30
For mer om objektet
Haugsåsen 30

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: