Bilde 1 av Jongsåsveien 62Bilde 2 av Jongsåsveien 62
Digital salgsoppgave
Jongsåsveien 62

1338 Sandvika • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Bolig innerst i en blindvei. Mulighet for utleie, svært barnevennlig og sentralt.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
218 m²
Bruksareal (BRA)
245 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
27 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
16 m²
Kommunale avgifter
kr 1 392 / Mnd
Prisantydning
kr 8 390 000
Omkostninger
kr 219 870
Totalpris
kr 8 609 870
Byggeår
1971
Tomt
Eiet tomt 891 m²
Oppdragsnummer
36220664
Prisantydningkr 8 390 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 17 550,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 201 120,-
  
Totalpris kr 8 609 870
Eiendom
Jongsåsveien 62, 1338 Sandvika

Matrikkel
Gnr. 50 Bnr. 219 i Bærum kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 245 kvm

Areal
Primærrom: 216 kvm, Bruksareal: 245 kvm, BRA-i: 218 kvm , BRA-e: 27 kvm , TBA: 16 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
6

Byggeår
1971

Tomt
Eiet tomt 891 kvm

Prisantydning
8 390 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 8 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 201 120,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 202 320,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 592 320,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 609 870,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 16 695,65 pr. år

Eier
Tine Barrock Caravajal Sergio Campos

Beskrivelse
Velkommen til Jongsåsveien 62, presentert av eiendomsmegler Kenneth Eckmann ved EIE eiendomsmegling avdeling Bærum.

Enebolig i kjede med carport og tilliggende garasje beliggende i Sandvika.
Eiendommen ligger fint til helt innerst i en blindvei uten noe trafikk, med umiddelbar nærhet til toget .

Boligen har svært god standard i 2 etasje med innholdsrikt kjøkken fra 2017 med integrerte hvitevarer og delikat flislagt bad fra 2015. Nesten alle rom i 2 etasje er pent malt i lyse farger på veggene, unntatt 1 soverom som trenger totalt oppusning, samt et toalettrom . Det er 3 soverom i denne etasjen, i tillegg til det delikate badet og det flotte kjøkkenet. Stuen er romslig med plass til både sofamøbler og spisebord. Utgang til en terrasse i ene enden. Det er åpen kjøkkenløsning mot spisestuedelen, som har plass til langbord for hele familien.
Boligens 1 etasje har behov for noe modernisering, spesielt på kjøkken og bad, samt vaskerom. Alle rom i denne etasjen er godt vedlikeholdt. Her er det også 3 soverom totalt, ett bad, ett toalettrom og et separat vaskerom. I tillegg er det en romslig stue med plass til sofamøbleringer. Inn fra stuen er det et hyggelig kjøkken med plass til et bord langs veggen. Denne etasjen har flere innganger, én som er i enden av boligen og tilhører naturlig delen med stue og kjøkken. På motsatt side er det hovedinngang med tilhørende trapp opp og dør inn til stuen, samt dør ut til carportdelen.
Planløsningen er gitt ved at 1 soverom, bad, kjøkken, stue og entré med egen inngang fungere som en hybel. Det er en dør fra gangen til "hybelen" og inn til gangen/entréen til resten av etasjen. Her er det to soverom, vaskerom, toalettrom og et teknisk rom som er tilknyttet hovedinngangen/entré. I tillegg går det trapp opp til 2 etasje.

Bolig over to plan samt kaldtloft bestående av:
1.etasje med entré, teknisk rom, vaskerom, to ganger, bad, kjøkken, stue, vindfang, toalettrom og tre soverom.
2.etasje med trapperom, gang, bad, kjøkken, stue/spisestue og tre soverom. Utgang fra stue til syd-vendt terrasse på ca 17 m² med videre adkomst til hage.
Tilliggende garasje med leddport.

Utgang fra stue til syd-vendt terrasse på ca 17 kvm. Terrassen er belagt med terrassebord og har rekkverk av tre. Utebelysning og markise.


HØYDEPUNKTER
 • Innholdsrik enebolig i kjede over 2 plan
 • Hele 6 soverom
 • God planløsning med 3 soverom i hver etasje
 • Bad i hver etasje
 • 2 kjøkken, én i hver etasje med tilhørende stue
 • Stort lekkert kjøkken oppe med åpen løsning
 • Integrerte hvitevarer og frittstående hvitevarer
 • Utgang fra spisestue/stue til sydvendt terrasse på ca 17 kvm.
 • Stor stue med god plass i 2 etg.
 • Peisovn i stue oppe
 • Store vindusflater
 • Romslig entré med skyvedørsgarderobe.
 • Separat vaskerom med innredning
 • Planløsning med utleiemulighet (hybel)
 • Garasje og carport samlet
 • Oppstillingsplass på tomten
 • Flott opparbeidet tomt med hage
 • Umiddelbar nærhet til toget
 • Kort vei til barneskole, ungdomsskole og barnehager
 • Kort vei til Sandvika sentrum


Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Kenneth Eckmann på ke@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Parkering
Garasje i tilknytning til boligen med plass til 1 bil.
Parkering for 1 bil i carporten som er foran garasjeporten.
Ellers parkeringsmuligheter på tomten.

Beliggenhet
Eiendommen ligger fint til helt innerst i en blindvei uten noe trafikk, med umiddelbar nærhet til toget. Pent opparbeidet tomt med flat plen og busker. Lett adkomst fra adkomstveien som er Jongsåsveien.

Skole for barn i alle aldre er å finne i nærområdet, og det er et godt barnehagetilbud i lokalområdet. Blant skolene i nærheten finner man Jong Skole for 1.-7. trinn og Jongskollen Barnehage som ligger rett ved siden av skolen. For de litt eldre er det kort vei til både Bjørnegård Ungdomsskole og Sandvika Videregående skole. Sandvika Videregående er moderne skole åpnet i 2006 og tilbyr en rekke linjer innen studiespesialisering, helse- og oppvekstfag og medier og kommunikasjon.

Nærområdet er rikt på aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. For de som er interessert i turgåing er det flotte turmuligheter med gode stier i nærliggende Tanumskogen og Vestmarka. Jardarhuset, flerbrukshall og stor fotballbane ligger kort unna ved Bjørnegård Ungdomsskole.

For de som ønsker byliv ligger Sandvika sentrum med et av nordens største kjøpesentre rett ved boligen. Her finnes det meste av butikker og tjenester, samt restauranter og cafeer, både på senteret og i byen. Andre fasiliteter i Sandvika er blant annet ODEON Kino, Bærum Bibliotek, Vinmonopolet, og fantastiske kadettangen med stupetårn, badestrand og flotte turmuligheter på Kalvøya. Bærum Roklubb på Kalvøya tilbyr kurs for alle aldersklasser og det er flere flotte steder og øyer som kan nåes med kajakk eller båt. Kolsås Alpinanlegg er det største alpinanlegget i Bærum og tilbyr flotte bakker, samt alpinkurs. De som er mer interessert i langrenn kan finne flere gode og snøsikre skiløyper i Vestmarka, kun en kort biltur unna.

Det er et godt offentlig kommunikasjonstilbud i kort avstand fra boligen. Sandvika er et trafikalt knutepunkt og har både togstasjon og bussterminal med avganger hele døgnet.

Bebyggelse
Bebyggelsen i nærområdet består av småhus/villa-bebyggelse og blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 891 kvm
Tilnærmet flat tomt opparbeidet med plenareal og
diverse beplantning.

Adkomst
Se kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Byggemåte
Enebolig i kjede med carport og tilliggende garasje beliggende i Sandvika, Bærum kommune. Tilnærmet flat tomt opparbeidet med plenareal og diverse beplantning. Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av lettklinkerblokker og trekonstruksjoner. Fasader utført i stående og liggende trepanel samt pussede og malte flater. Yttertak av saltaksform i trekonstruksjoner utvendig tekket med takplater (taket er besiktiget fra bakkeplan). Ytterdører med karmer av tre og felter av glass. Heve-skyvedør og vinduer med karmer av tre i 2- og 3-lags glass fra byggeår, ukjent årstall, 1989, 2001 og 2002. Oppvarming med elektrisitet og radiatorer.

Tilliggende garasje med leddport.
Tilliggende garasje og teknisk rom med tilstøtende vegger er medregnet i boligens sekundærareal.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke er søkt om/godkjent etablering av utleiedel og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Arealene er medtatt i rapporten etter dagens bruk.
Oppvarming med elektrisitet og radiatorer.

Primærrom
Primærrom: 216 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 245 kvm

Standard
Kjøkken - 1.etasje
Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Flislagt mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Frittstående hvitevarer. Kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin og komfyr med platetopp. Ventilator under overskap. Gulvflate belagt med gulvbelegg og gulvvarme. Vegg- og himlingsflater av tapetserte og malte flater. Synlige vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Brannslange plassert under oppvaskkum.

Toalettrom (Ikke våtrom) - 1.etasje
Toalettrom fra byggeår med gulvflate belagt med gulvbelegg og vegg- og himlingsflater av malte flater samt malt panel. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Speil og belysning på vegg over servant. Frittstående toalett. Naturlig ventilasjon. Synlige vannrør av typen kobber. Synlige avløpsrør av plast. Stoppeventiler.
 
Bad - 1.etasje
Baderom med hovedsluk fra ukjent årstall med flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling av malt flate. Vegghengt servantskap med dører og ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil og overbelysning med stikkontakt på vegg over servant. Høyskap på vegg. Dusjkabinett med skyvedører av glass og dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Frittstående toalett. Avtrekksvifte plassert på vegg. Synlige vannrør av typen forkrommede rør. Synlige avløpsrør av plast. Stoppeventiler plassert under servant. Opplegg for vaskemaskin. Hvitevare medfølger ikke.

Vaskerom - 1.etasje
Vaskerom med hovedsluk fra byggeår. Gulvflate av malt betong. Vegg- og himlingsflater av malte flater samt malt panel. Vegghengt utslagsvask med ett-greps armatur. Hyller på vegg. Avtrekksvifte plassert på vegg. Synlige vannrør av typen plast, kobber og glødde kobber rør. Synlige avløpsrør av plast. Hovedstoppekran og vannmåler samt stakeluke. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Hvitevarer medfølger ikke.


Kjøkken - 2.etasje
Lekkert og moderne kjøkken med delvis åpen løsning mot spisestue/stue. Kjøkkeninnredningen er fra 2017 med glatte fronter, benkeplater av laminat og planlimt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Stikkontakter på vegg, samt nedfelt i benkeplate. Integrert kjøleskap, fryseskap, komfyr og mikro med ovnfunksjon i høyskap, samt nedfelt induksjonstopp tilkoblet komfyrvakt. Ventilator på vegg tilkoblet avtrekkskanal. Frittstående oppvaskmaskin medfølger ikke. Gulvflate belagt med laminat og vegg- og himlingsflater av malte flater. Synlige vannrør av typen glødde kobber rør. Synlige avløpsrør av plast. Lekkasjestopper plassert under oppvaskkum.

Bad - 2.etasje
Pent flislagt baderom fra 2015 med flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling av malt flate med downlights. Av innredning er det vegghengt servantskap med skuffer og ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap med belysning og stikkontakt på vegg over servant. Dusj på gulv med innfellbare glassdører og dusjarmatur tilkoblet veggmontert hånd- og regndusj. Frittstående badekar med hånddusj. (Boblebadet fungerer ikke, men brukes som badekar.) Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksvifte plassert på vegg. Vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør med stoppekraner plassert i vegg ved toalett.


Øvrige rom
Gulvflater belagt med fliser, parkett og laminat. Gulvvarme i entré.
Vegg- og himlingsflater av malte flater samt malt panel og bygningsplater.
Profilert/slette innerdører. Skyvedørsgarderober og garderobeskap.

1 soverom trenger total oppussing i 2 etg.

Vinduene på hovedsoverom kan ikke åpnes, og bør byttes ut.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
70/57 Tomannsbolig: Ferdigattest eller brukstillatelse = Brukstillatelse.
83/465 Trapp, tilbygg av garasje: Ferdigattest eller Midl. brukstillatelse = Ingen.
95/1054 Tak over inngang og garasje: Ferdigattest eller Midl. brukstillatelse = Ingen.
97/1243 Ny veranda og vinduslemmer: Ferdigattest eller Midl. brukstillatelse = Ingen.
02/1214 Nytt inngangsparti: Ferdigattest eller Midl. brukstillatelse = Ingen.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert i entré/hall. Boligen har hovedsakelig åpent elektrisk anlegg.
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk oppvarmet bolig. Elektrisk oppvarming med panelovner og oppvarming med peisovn for vedfyring. Varmekabler på badene.
Luft til vann varmepumpe. Denne varmer opp mesteparten av huset med varmt vann i radiatorene, og varmt vann generelt.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 16 695,65 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Faste løpende kostnader
I tillegg til løpende felleskostnader, tilkommer kostnader for forbruk av strøm, innboforsikring etc.
Boligen har et estimert gjennomsnittsforbruk som tilsvarer ca. 22-24 000 kwh pr. år.
Hjemmelshaver har LOfavør husforsikring som gir premie på kr. 11 197,-  i året.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, internett og kabel-tv utover grunnpakken osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.
Kjøper må selv tegne forsikringer.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 258 810,- Som sekundærbolig Kr. 8 131 717,-

Tekniske installasjoner
Dekoder følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Vannrør av typen kobber og plast. Synlige avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør plassert på bad i 2. etasje. Hovedstoppekran og vannmåler
plassert i vaskerom. Stakeluker plassert i toalettrom og vaskerom. Varmtvannsbereder på ca 300 liter plassert i teknisk rom. Varmepumpe plassert i teknisk rom. Naturlig ventilasjon.
Boligen har brannvarslere og brannslukkingsapparat samt brannslange.

Diverse
Diverse annet fastmontert som ikke følger leiligheten ved salg, og avviker fra standard løsøreliste vedlagt i salgsoppgave:
- Oppvaskmaskin på kjøkken er ikke i bruk da den ikke fungerer optimalt. Selger tar med seg/fjerner denne.

Det vil bli foretatt gravearbeid på deler av tomten ifm utbedring av avløpsledning mellom Slependen stasjon til Solhaugveien. Det ser nå ut til at kommunen ikke trenger å grave, men ordner dette på noe annet vis. Kommunen kan alikevel ikke garantere for fremtidig arbeid. Se vedlegg i salgsoppgave papirer angående midlertidig erverv.

Utdrag tilstandsgrad som er verdt å merke seg:
TG3:
Vaskerom - 1.etasje = Helhetsvurdering.
Toalettrom (Ikke våtrom) - 1.etasje = Helhetsvurdering.
Loft - uinnredet / råloft = Overflater vegger/undertak.
Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp) = Skorsteiner inne i boligen.
Elektrisk anlegg = Forenklet vurdering av det elektriske anlegget.

TG2:
Bad - 2.etasje = Ventilasjon, Sanitærutstyr / innredning, Overflater vegger og Overflater gulv.
Bad - 1.etasje = Sanitærutstyr / innredning, Overflater vegger, Membran, tettesjikt og overgang til sluk. Fallforhold (gulv) og Avløpsrør (ink. sluk).
Kjøkken - 2.etasje = Avløpsrør.
Kjøkken - 1.etasje = Overflater vegger, Overflater gulv og Innredning.
Øvrige rom = Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM), Overflater vegger, Overflater himling, Overflater gulv og Innerdører.
Loft - uinnredet / råloft = loft Ventilasjon, Statikk. Kontroll av diffusjonssperre, Konstruksjonsoppbygging og Annet.
Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp) = Ildsteder inne i boligen.
Innvendige trapper = Innvendige trapper.
Etasjeskiller - 2.etasje = Skjevhetsmåling.
Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) = Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom), Vannbåren varme, Hovedstoppekran, Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon = Fasader ink. kledning.
Dører og vinduer = Vinduer, Dører.
Yttertak = Tekking (undertak, lekter og yttertekking), Takgjennomføringer, Beslag, renner, nedløp og snøfangere.
Balkonger, terrasser, veranda etc. = Terrasser/inntrukket balkong over innvendige rom 15
Grunnmur, fundamenter = Grunnmur.
Drenering = Vann fra yttertak og bortledning, Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur, Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. Ink. eventuell krypekjeller og plate på mark, Alder.
Stikkledninger og tanker = Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger).
Andre forhold (som ikke inngår i det foran) - Tilliggende garasje = Annet

Selger opplyser følgende av vesentlig grad i egenerklæringen:
- Boblebadet fungerer ikke, men brukes som badekar. Toalett i 1 etasje er ødelagt. Her har vi skrudd av vannet. Trenger full oppusning. Bad i hybel, sluk kan bli tett. Her spyler vi inn i rørene noen ganger i året.

- Mulig utbygning ved Slependen veien (Slependen stasjon). Bane nor har foreløpig trukket seg fra disse planene. Anbefaler og følge med på Bærum kommune her. Vi har skrevet inn en del innlegg til dette. Vi har også skrevet inn til kommuneplanens areal del i forhold til tomten. Men dette har blitt avist. Alt ligger ute offentlig på bærumkommune.no.

- Luft til vann anlegget bør ha en service og varmekablene i det tekniske rommet funker ikke. Varmekabler i gang i 1 etasje (hoveddel) fungerer ikke optimalt.

Ellers opplyser selger ogdå følgende:
- Det er et hull i blandebatteriet (på toppen ) på bad i 2 etasje.
- Garderobeskap i gangen i hybeldel må bytte skyvedører da disse ikke kan tas til side. De fungerer ikke. Skyvedører i gang nede er også svært dårlige.
- Det er et hakk/ødelagt hjørne i platetoppen på komfyren.

På loftet er det et gammelt ventilasjonsrør som har asbest i seg. Denne har ligget der i mange år, også fra tidligere eiere. Selger opplyser at det skal være helt ufarlig så lenge det får ligge i fred/urørt. Selger velger å la denne ligge, slik den lå da de kjøpte boligen.
Hvis ny eier ønsker å fjerne dette er det på egen bekostning.

Selger opplyser også om følgende forhold som påvirker tomten ila 2023:
Kommunen har nylig gitt beskjed om at de trenger tilgang til en kum som ligger på andre siden av tomten, ved støyskjermen rett ved eiendommen. Ifbm dette må kommunen kjøre gjennom hagen for å komme til. Plen og busker blir erstattet når de er ferdige. Dato er ikke satt per nå, men det skjer trolig ila vårparten av 2023. Kommune kommer tilbake til tidspunkter senere og varighet er heller ikke opplyst per nå.
Denne rettigheten kan ikke bestrides eller nektes av ny eier.

Annet
Følgende er omtalt offentlig vedrørende planlegging av detaljregulering for områder rett ved eiendommen.
Bane Nor Eiendom eier pendleparkeringen ved Slependen stasjon. I flere år har Bane Nor forhandlet med eieren av næringseiendommen ved siden av parkeringsplassen. Målet for begge har vært å igangsette et boligprosjekt, men forhandlingene ble avsluttet fra Bane Nors side. Dermed avslutter også Bærum kommune planarbeidet.
Etter årelange forhandlinger for å få til en løsning valgte Bane Nor Eiendom som eier rundt 25 prosent av området å trekke seg fra forhandlingene om utvikling av området i mai.
Dette har medført at kommunen stanser detaljreguleringsplanen for området. Bærum kommune viser til at det i kommuneplanen er stilt krav om felles planlegging for et område som omfatter flere eiendommer.
Naturbetong, som eier resten av utbyggingsområdet, har klaget på at planarbeidet stanses. Naturbetong har arbeidet med regulering av området helt siden 2013.
Det gjenstår likevel å se om naboene på Slependen slipper å få høyere bebyggelse i nabolaget. Det aktuelle området er i kommuneplanen avsatt til boligområde med høy tetthet.

Oppdatert info 09.01.2023:
Statsforvalteren viser til kommunens oversendelse av klagesak datert 15.12.2022.
Vi har behandlet saken og vår konklusjon er: Statsforvalteren opprettholder kommunens vedtak av 07.07.2022. Klagen har ikke ført frem.
Videre står det:
Saken gjelder klage over kommunens vedtak om å avvise klage på beslutning om å avslutte planarbeid for Slependen stasjon.
Planarbeid for å utarbeide detaljreguleringsplan for Slependen stasjon ble startet opp i 2019.
Bane NOR Eiendom AS ba i brev 09.05.2022 om at planarbeidet for deres del ble avsluttet.
Bakgrunnen for dette var at forhandlingene med Slependveien 54-58 AS om hvordan området skulle utvikles ikke hadde ført frem.
Reguleringssjefen i Bærum kommune informerte om at planarbeidet ble avsluttet i brev datert 09.05.2022
Slependveien 54-58 AS klaget på kommunens beslutning om å avslutte planarbeidet i brev datert 30.05.2022. Klager viser i hovedsak til at kommunens beslutning er et enkeltvedtak som, på grunn av feil saksbehandling, er ugyldig etter forvaltningsloven § 41.
Bærum kommune ved planjuridisk enhet avviste klagen i vedtak datert 07.07.2022. Avvisningen ble begrunnet med at kommunens beslutning om å avslutte planarbeidet ikke er et enkeltvedtak som kan påklages, jf. plan- og bygningsloven § 12-8.
Slependveien 54-58 AS klaget på avvisningen i brev datert 21.07.2022, med tillegg av 11.09.2022.
Klager anfører at både beslutningen om å avslutte planarbeidet og vedtaket om å avvise klagen, er ugyldig fordi kommunen ikke har underlagt saken forsvarlig saksbehandling.
Bærum kommune mener det ikke er grunnlag for å endre vedtaket av 07.07.2022, og sendte saken til Statsforvalteren for endelig avgjørelse.
Statsforvalteren forutsetter at partene er kjent med sakens dokumenter og gir derfor ikke ytterligere saksreferat.

Radonmåling
Det har nylig blitt utført en hurtigmåling av radon som ga utslag på noe høye verdier. Rommet det ble utført målinger i er ikke brukt som oppholdsrom. Selger har kontaktet radonmannen (radonmannen.no) som mente at hvis man måler i et rom som som ikke blir brukt som oppholdsrom så blir målingene feil. Man må måle i flere oppholdsrom. For evt. utbedring av dette har selger fått et tilbud på radonsug på kr. 40 000,- inkl. montering. Selger har ikke foretatt ytterligere målinger.

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1970/4378-1/100  Erklæring/avtale  
27.05.1970 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. peisestue i kjelleren
 
1970/4379-1/100  Erklæring/avtale  
27.05.1970 
Bestemmelse om kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 
1970/6558-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
13.08.1970 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 
1989/28615-1/100  Best. om adkomstrett  
23.08.1989 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 
2014/901455-1/200  Pantedokument  
20.10.2014 
BELØP: NOK 5.280.000
Panthaver:SPAREBANK 1 ØSTLANDET  
Org.nr: 920426530


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.
Boligen fremstår som om den har en godkjent utleiedel (dvs. egen separat boenhet), men det gjøres oppmerksom på at denne ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen. Evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko. Utleie er under regler for utleie av rom i egen boenhet.

Vei/vann/kloakk
Tilknytning vann og avløp: Offentlig vann, avløp. Privat stikkledning.

Regulering
Kopi av grunnkart, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 8 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 201 120,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 202 320,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 592 320,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 609 870,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilretteleggingshonorar (Kr.15 900)

Markedspakke (Kr.19 900)

Meglerprovisjon 0,6%

Grunnpakke enebolig (Kr.3 895)

Oppgjørsgebyr (Kr.7 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-22-0664

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Kenneth Eckmann

Saksbehandlere
Kenneth Eckmann
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 40 05 30 00 / E-post: ke@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Jongsåsveien 62
For mer om objektet
Jongsåsveien 62

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: