Bilde 1 av Jongsåsveien 8BBilde 2 av Jongsåsveien 8B
Digital salgsoppgave
Jongsåsveien 8B

1338 Sandvika • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

JONG/SANDVIKA - Høyt og fritt beliggende enebolig med kort vei til skole, buss, tog, sjø og strand
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
150 m²
Bruksareal (BRA)
153 m²
Bruttoareal (BTA)
168 m²
Kommunale avgifter
kr 835 / Mnd
Prisantydning
kr 7 950 000
Omkostninger
kr 217 770
Totalpris
kr 8 167 770
Byggeår
1956
Tomt
Eiet tomt 982 m²
Oppdragsnummer
9210021
card-default

Lars Faale

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Lars
Prisantydningkr 7 950 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 203 750,-
  
Totalpris kr 8 167 770
Eiendom
Jongsåsveien 8B, 1338 Sandvika

Matrikkel
Gnr. 51 bnr. 119 i Bærum kommune

Boligtype
Enebolig med garasje

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 150 kvm
Bruksareal: 153 kvm
Bruttoareal: 168 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
Arealene er hentet fra takstrapport.
Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1956

Tomt
Eiet tomt 982 m2

Prisantydning
7 950 000

Totalpris inkl. omkostninger
7 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
203 750,- (Dokumentavgift)

217 770,- (Omkostninger totalt)

8 167 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 018 pr. år

Avløp kr 3 187,31
Feiing kr 293,75
Renovasjon kr 4 097,50
Vann kr 2 439,15

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eier
Maria Gjølberg

Parkering
Romslig garasje med isolert leddport. Det er plass til 2 biler i garasjen. Garasjen er oppført i porebetong, med saltakkonstruksjon tekket med papp/shingel.
Utvendig er garasjen kalket/ slammet og kledd med noe liggende kledning. Støpt plate på mark. Innlagt strøm og utvendig montert 32 A ladeboks for elbil.
Luke til loft - god lagringsplass

Beliggenhet
Eiendommen ligger høyt og fritt med flott utsikt mot bl.a. Kolsåstoppen, Hamang og Sandvika med omegn, med Oslofjorden i horisonten. Det er gode solforhold på eiendommen med kveldssol.

En sentralt beliggende eiendom i et populært og veletablert boligområde på Jong. Det er ca. 5-10 minutters gange til Sandvika sentrum og Sandvika Storsenter med alle fasiliteter og servicetilbud. Boligen ligger i en stille og rolig blindvei og fremstår som meget barnevennlig. Fra boligen er det også kort gangavstand til skoler (Jong barneskole, Bjørnegård ungdomsskole og Sandvika videregående), flere barnehager, nærbutikk og offentlig kommunikasjon (buss og tog). Det nevnes at det er etablert en praktisk snarvei i enden av stikkveien, som gjør skoleveien til Jong skole kortere å gå (tar ca. 5 minutter).

Sandvika kan tilby et rikt utvalg av shopping, flere spennende spisesteder og et variert byliv. Sandvika kino har flere saler og er en moderne kino med godt lydanlegg, og i tillegg ligger Bærum kulturhus i samme gaten med et variert kulturtilbud for alle. Sandvika har alle fasiliteter som shopping med Sandvika Storsenter og sine 197 butikker, kafeer, restauranter, kino, kulturhus, kommunegården og turområder rett utenfor!

Sandvika er også et knutepunkt når det gjelder offentlig kommunikasjon. Fra stasjonen går det hyppige avganger med tog i begge retninger, samt flytoget til Gardermoen. Her finner du også bussterminalen med avganger til Oslo og alle steder i Bærum, samt mot Asker.

Enkel adkomst til E-18 med bil. Ellers kort vei til flotte badestrender og tur- og rekreasjonsområder på nye Kadettangen og idylliske Kalvøya. Kadettangen har fått nytt stupetårn og en flott lekeplass med en "skute" som lekearena for barn. Elvepromenaden strekker seg fra Kadettangen til Løkketangen med Brambanigården, hvor det blir stor uterestaurant.  Den nye elvepromenaden er blitt et hyggelig og trivelig område  å oppholde seg på, både dagtid og kveldstid - hele året. Se gjerne mer om dette på siden: http://sandvikaby.no/byutvikling/sandvika-elvepromenade/.

I tillegg er det også kort vei til Vestmarka og Tanumskogen med rekreasjonsmuligheter hele året.

Bebyggelse
Enebolig over 3 plan oppført i 1956.

Overbygget utestue med peis.

Ombygget drivhus som fungerer som lysthus, samt en relativt ny lagerbod/skjul

Frittliggende, stor garasje med loft.

Tomt
Eiet tomt, 982 m²
Tomten er i skrående terreng, opparbeidet med grøntarealer, stier, gjerde, utestue, belegningsstein og gruset oppkjørsel.

Fredet område syd for eiendommen grunnet funn av fossiler i bergveggen.

Inneholder

U. etg:
Entre, gang med servant, soverom, stue med utgang til have
(eventuelt soverom), gang, wc, vaskerom med dusj, bod, trappegang.

1. etg:
Entre, gang, bad/wc, kjøkken, spisestue, stue med peis.

2. etg:
Gang, 2 soverom, lagringsplass/loft i knevegger.

Byggemåte
Bygningen er hovedsakelig oppført i porebetong og trekonstruksjoner. Støpt såle av betong, antatt fundamentert til fjell. Etasjeskillere av tre mot 2 etasje og porebetongelementer mellom underetasje og 1 etasje. Vegger i hovedsak av støpt betong, utvendig slammet/ kalket, sist 2009. Vinduer fra 1975 , 2002 og 2016, utført med 3 og 2 lags isolerglass, karmer av tre. Ytterdør fra 1975  med mørk finert overflate. Ytterdør i underetasjen er med rødmalt overflate og glassfelt skiftet fra ca 2006. To-fløyet terrassedør fra 2002 med utgang fra stuen i underetasje utført med 2-lags isolerglass,karmer av tre. Saltakkonstruksjon, tekket med takstein. Nedløp av stål mot syd og plast mot nord. Rustikk takstein, sløyfer, lekter og duk ble skiftet i 2003.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 150 kvm

Følgende rom er inkludert i P-rom: 

2. etasje: Gang, 2 soverom
1. etasje: Bad, entré, gang, kjøkken, stue
Underetasje: Bad/vaskerom, gang, stue, entré, soverom, wc

Bruksareal
Bruksareal: 153 kvm
 

Boder
Lagringsplass i knevegger i 2 etg,
Bod i underetasjen og under trapp.

Standard
Solid bolig med oppgraderinger foretatt senere år, bl.a rørfornying av avløpsrør i 2013, oppgradering av sikringsskap i 2014/15. De fleste vinduer er skiftet samt taktekking (2003),
installert luft-vann varmepumpe 2014 ( vannbåren varme i hele huset), bad fra 2009 og en del overflatebehandling er utført i 2019/ 20. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Kjøkken
Eldre kjøkkeninnredning med nye fronter i ca 2012, med lyse profilerte fronter. Benkeplate av heltre eik (fra ca 2012). Lys under overskap. Fliser mellom overskap og oppvaskbenk.
Oppvasksbenk med dobbel stålkum med ettgreps blandebatteri. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin(ny 2021), komfyr og løst kjøl/frys. Ventilator over platetopp. Alt av hvitevarer som er i huset medfølger.

Bad/wc
1. etg: Dusjhjørne med hengslede glassdører. Servantskap med ett-greps blandebatteri. Innebygd, vegghengt toalett. Høyskap på vegg. Håndkletørker med vannbåren varme. Flislagte vegger. Flislagt gulv, med nedsenk i dusjsonen. Varmekabler. Badet er fra 2009 og ble bygget med 10 års garanti gjennom rørkompaniet AS. U.etg: Dusjkabinett. Underskap med laminert
brenkeplate. Utslagsvask på vegg med ett-greps blandebatteri. Flislagt gulv med varmekabler i gangsonen. Malte murvegger.

Vegger
Veggene består hovedsakelig av malte flater, tapet, strie, panelplater, panel og malt mur.De fleste flater er malt i 2021.


Gulv
Gulvene består hovedsakelig av 2-stavs parkett, gulvbelegg, vinyl, 3-stavs parkett, fliser, malt betonggulv. Flisene i entréen i underetasjen er lagt i 2007. Fliser i entre 1 etg fra 2013 sammen
med parkett i gang. Nytt parkettgulv ble lagt i 2 etasje i 2016.

Himling
2 etasje: Plateslåtte himlinger. 1 etasje: Panelte flater, malte flater og plateslått himling med lekter mønster. Underetasje: Malt mur, takessplater og panel.


Oppsumering av tilstandsgrad 2 og 3 fra tilstandsrapport:

TG 2:
Drenering og vegger mot terreng:
Dreneringen er utløpt på normal levetid. Vegg på soverom i underetasjen har hatt noe avskalling av puss/maling dette skyldes normalt at fuktighet fra grunnen suges opp i konstruksjonen. Hvite skjolder (kalkutslag) på murvegger er et tegn på fuktvandring i veggene. Ingen unormal kjellerlukt som gir vesentlig tegn på større fuktproblematikk. Alder på dreneringen og vegger mot terreng er grunnlaget for tilstandsgraden.

Vinduer:
Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder på de vinduene fra før 1990. Stikkprøvekontroller av faste karmer og funksjonskontroll av vinduer har ellers ikke avdekket feil og mangler og fungerer med dagens bruk.

Overflater på himling underetasje:
Takessplatene i kjellerstuen har løsnet i innfestingen enkelte steder og noe sprekker i bod i kjeller og er grunnlaget for tilstandsgraden.

Trapper:
Mangler rekkverk/håndløper til en side, dette var normalt da bygget på oppført.og er grunnlaget for tilstandsgraden. Ellers har trappene normal bruksslitasje.

Vann og avløp:
Normalt på oppføringstidspunktet var rør av kobber, disse har en teknisk levetid på 25-100 år og en anbefalt brukstid på 30-50 år, ihht til byggforsk detaljeblad 700.330. Eldre avløpsrør i plast disse har en anbefalt brukstid på 30-50 år, ihht til byggforsk detaljeblad 700.330. Avløpsrør i støpejern har ihht til byggforsk detaljeblad 700.330. en teknisk levetid på 25-100 og en anbefalt brukstid på 40-50 år. Tilstandsgraden settes på grunnlag av alder.

Overflate gulv på vaskerom:
Enkelte bom i flis (hulrom under flis/mangelfull heft mellom flis og underlaget)  er grunnlaget for tilstandsgraden. Ingen ytterligere skader ble observert.

Sluk og membran på vaskerom:
Originalsluk i støpejern, uten noen synlig membran noe som ikke var unormalt på oppføringstidspunktet. Ut i fra dagens bruk og at dette gulvet er lite utsatt for vannsøl er grunnlaget for tilstandsgraden. Endres bruken må det gjøres tiltak.

Fritthengende servant i entre:
Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder på blandebatteriet.

Utvendig gjerde:
Deler av gjerde bærer preg av alder, lokalt råteskader og slitasje.

Garasjen:
Enkelte bord utvendig anses som værslitt og lokale utbedringer må påregnes. Takpappen/shingelen er utgått på normal levetid.

TG 3:
Bakerovn e.l.:
Ildstedet på baksiden av utestue ( ikke utepeisen) har flere sprekker og løse stein, reparasjon må foretas om den skal tas i bruk og er alene vurdert til TG-3.


For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest, kun midlertidig brukstillatelse, se vedlegg

Oppvarming
Balansert ventilasjonsanlegg i 2001 med 90% varmegjenvinner.

Varmtvannsbereder fra 2014 på 200L montert på vaskerom.

Luft til vann varmepumpe fra Nibe montert i 2014. Luft til vann varmepumpe koblet på radiatorer. Radiatorene er fra ca 1975. Vannbåren varme i entre i underetasjen.

Varmekabler i gulvstøp på bad/wc, gangsonen på vaskerom og i entre i 1 etasje.

Peisovn i stue.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og
tilbehør.

Utvendig nedgrav oljetank ( glassfiber) er frakoblet, tømt, renset og sanert i hht forskrift.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 10 018 pr. år Avløp kr 3 187,31 Feiing kr 293,75 Renovasjon kr 4 097,50 Vann kr 2 439,15
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det betales ikke eiendomsskatt i Bærum kommune pt.

Forsikring med polisenummer
Storebrand

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 011 083,- Som sekundærbolig Kr. 7 239 899,-

Tekniske installasjoner:
Balansert ventilasjonsanlegg i fra 2001 med 90% varmegjenvinner

Luft til vann varmepumpe fra NIBE montert i 2014

Ladestasjon for El-bil
Det er montert 32 A ladeboks ved garasjen på egen kurs. Styrekabel for kommende mulighet for styrt lading ligger klar fra huset ned til garasjen

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. 

1953/10044-1/100  Tinglyst 23.12.1953 - Best. om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser

1953/10068-2/100 Tinglyst 23.12.1953 - Best. om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser

1960/4696-1/100 Erklæring/avtale Tinglyst 14.09.1960
Vedr. fjerning av garasje.

1965/474-1/100 Tinglyst 27.01.1965 - Skjønn
Grunnavståelse til Jongsveien over Ringeriksveien
Gjelder denne registerenheten med flere

1988/5851-1/100 Tinglyst 19.02.1988  - Fredningsvedtak
Fredet som naturminne, under betegnelsenKampebråten Naturminne
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

1997/22901-2/100 Tinglyst 08.08.1997 - ** Diverse påtegning
 Endring av verneforskriften

1988/5851-2/100 Tinglyst 19.02.1988 - Fredningsvedtak
 Vedr Kampebråten Naturminne

1997/22901-2/100 Tinglyst 08.08.1997 - ** Diverse påtegning
 Endring av verneforskriften

2008/643318-1/200 Tinglyst 07.08.2008 - Best. om adkomstrett
Rettighetshaver:Knr:0219 Gnr:51 Bnr:225

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Id 201601 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=201601)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser - http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/4529355_201601.pdf
Delarealer Delareal 926 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende
Delareal 56 m
Arealbruk Grønnstruktur,Framtidig
Delareal 15 m
KPHensynsonenavn H720
KPBåndlegging Båndlegging etter lov om naturvern

Kommuneplaner under arbeid
Id 201702 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=201702)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner under bakken
Id 2008027 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=2008027)
Navn E16, KJØRBO - WØYEN
Plantype Områderegulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 15.06.2011
Bestemmelser - http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/2008027.pdf
Delarealer Delareal 745 m
Formål Annen veggrunn - tekniske anlegg
Feltnavn oVTR10
Delareal 91 m
Formål Annen veggrunn - tekniske anlegg
Feltnavn oVTR7

Reguleringsplaner under arbeid
Id 2021019 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=2021019)
Navn FELLES PLANARBEID FOR E18 OG SANDVIKA SJØFRONT. (Planprogram med byplangrep)
Status Planlegging igangsatt
Plantype Områderegulering

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
203 750,- (Dokumentavgift)

217 770,- (Omkostninger totalt)

8 167 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunnpakke enebolig (Kr.13 425)

Markedspakke 1 (Kr.16 938)

Grunn og forsikringshonorar (Kr.3 750)

Oppgjør (Kr.5 500)

Provisjon (forutsatt salgssum: 7 950 000,-) (Kr.79 500)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Totalt kr. (Kr.121 613)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
9-21-0021

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Stabekk Eiendomsmegling AS
EIE Stabekk
Org. nr:990997861
Gml. Drammens vei 45
1321 Stabekk
Tlf: 67 53 23 10, Fax: 67 53 23 11

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Lars Faale

Saksbehandlere
Lars Faale
EIE Stabekk
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 90 61 90 00 / E-post: lf@eie.no

EIE Stabekk
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Jongsåsveien 8B
For mer om objektet
Jongsåsveien 8B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: