Bilde 1 av Kirkeveien 14A Bilde 2 av Kirkeveien 14A
Digital salgsoppgave
Kirkeveien 14A

1363 Høvik • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

NY (2016), LEKKER ENEBOLIG MED EN FANTASTISK HAGE - ETTERSPURT BELIGGENHET - HYBELMULIGHET - BARNEVENNLIG - SOLRIKT
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
213 m²
Bruksareal (BRA)
247 m²
Bruttoareal (BTA)
277 m²
Kommunale avgifter
kr 1 456 / Mnd
Prisantydning
kr 14 950 000
Omkostninger
kr 376 770
Totalpris
kr 15 326 770
Byggeår
2016
Tomt
Eiet tomt 522 m²
Oppdragsnummer
36200311
card-default

Edvard Chapsang

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Edvard
card-default

Marketa Nigg

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Marketa
Prisantydning kr 14 950 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 367 750,-
   
Totalpris kr 15 326 770
Eiendom
Kirkeveien 14A, 1363, Høvik

Matrikkel
Gnr. 10 bnr. 176 snr. 1 i Bærum kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 213 kvm, Bruksareal: 247 kvm, Bruttoareal: 277 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
2016

Tomt
Eiet tomt 522 m²

Prisantydning
14 950 000

Totalpris inkl. omkostninger
14 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
367 750,- (Dokumentavgift)

376 770,- (Omkostninger totalt)

15 326 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 468,75 pr. år

Eier
Mao Xia Tor Ørjan Kleiberg

Beskrivelse
<b>Velkommen til Kirkeveien 14A, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika. </b>

Nyere (2016), moderne, lekker og svært innholdsrik enebolig beliggende i grønne og barnevennlige omgivelser på Øvre Høvik. Fra boligen er umiddelbar nærhet til skoler (Høvik barneskole og Ramstad ungdomsskole), barnehager, tog og buss, dagligvare m.m. Det er også kort vei til rekreasjonsmuligheter enten du er glad i det maritime liv med båt og strandliv eller du ønsker å komme deg ut i marka, sommer som vinter.

Boligen inneholder blant annet 4 soverom, 3 stuer, 3 baderom i tillegg til et separat vaskerom og gjestetoalett, innholdsrikt kjøkken m.m. Det er opparbeidet en fantastisk hage som i seg selv er en opplevelse. Det er frukttrær, diverse bærbusker, urtebed, grønnsaksbed m.m. Ellers fine flate partier med gressplen med plass til trampoline, sandkasse, lekehus m.m. Stor terrasseplatting på ca. 60 kvm. Det er gode solforhold på eiendommen fra morgen til kveld.

<b>KORT OM BOLIGEN:

- SJELDEN ANLEDNING PÅ HØVIK
- NYERE (2016) OG LEKKER VILLA OVER 3 PLAN
- ETTERTRAKTET BELIGGENHET
- FANTASTISK PENT OPPARBEIDET HAGE MED FRUKTTRÆR, BÆRBUSKER, URTEBED M.M.
- SVÆRT BARNEVENNLIG MED UMIDDELBAR GANGAVSTAND TIL SKOLER OG BARNEHAGER
- KORT GANGAVSTAND TIL HØVIK TOGSTASJON
- GOD/HØY STANDARD
- SKJERMET OG TILBAKETRUKKET
- UTSTRAKT BRUK AV DOWNLIGHTS
- GOD TAKHØYDE
- RIKELIG MED LYSINNSLIPP
- FLERE FINE OPPHOLDSSONER
- STOR TERRASSE PÅ CA. 60 KVM MED UTGANG FRA DAGLIGSTUEN
- DELIKAT KJØKKEN MED INTEGRERTE HVITEVARER
- 3 STUER
- GOD TAKHØYDE PÅ OPPTIL 2,6 METER
- 3 DELIKATE BAD I TILLEGG TIL SEPARAT VASKEROM OG GJESTETOALETT
- MULIGHET FOR PRAKTIKANTDEL
- LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE
- GODE OPPBEVARINGSLØSNINGER
- FIBER MED FLERE UTTAK
- VELETABLERT OG ATTRAKTIVT BOOMRÅDE
- FLOTTE TUR- OG REKREASJONSMULIGHETER
- HØVIK BARNESKOLE (CA. 1 MIN I GANGAVSTAND)
- RAMSTAD UNGDOMSSKOLE (CA. 5 MIN I GANGAVSTAND)
- FÅ MINUTTER MED BIL TIL SANDVIKA SENTRUM
- SJØNÆRT</b>

<b>Innholdsrik og moderne bolig over 3 plan som inneholder:</b>

<b>U.etg.:</b> Entré/hall med garderobeløsninger, mellomgang og trapperom, stue, bad/wc, praktisk vaskerom, gjestetoalett, teknisk rom, bod.

<b>1.etg.:</b> Trapperom, stue og spisestue, kjøkken, soverom, bad/wc. Fra stuen er det utgang til en romslig terrasse på ca. 60 kvm med videre adkomst til hagen som er en oase med rosebusker, frukttrær, diverse bærbusker, grønnsaksbed, urtebed m.m.

<b>2.etg.:</b> Trapperom, mellomgang, 3 gode soverom, koselig stue med utgang til takterrasse på ca. 13 kvm, bad/wc og kott.

<b>Parkering:</b> Parkering i oppført garasje på ca. 15 kvm. Det er mulig å parkere flere biler på eiendommen i tillegg til garasjen.

<b>Lagring:</b> Det er gode oppbevaringsmuligheter i en innvendig bod plassert i boligens u. etg., samt  innredet kott i boligens 2. etg. Loftet over deler av 2. etg. byr også på gode lagringsmuligheter.

<b>Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.</b>

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et meget barnevennlig, veletablert og hyggelig boligområde på Høvik. Her finnes det barn i alle aldre og området er kjent for å ha et trygt og godt bomiljø. Fra boligen er det gangavstand til skoler, barnehager, tog og buss m.m. Her vil familien bo godt med alle fasiliteter rundt seg. En enklere hverdag, et enklere liv.

Høvik er et eldorado for barnefamilier med kort avstand til alt det en aktiv familie kan ønske seg. I nærområdet finnes tennisanlegg, lekeplasser, fotballøkker og akebakker. Ballerud, Grini og Haga golfbaner er kun en kort kjøretur unna. Flotte Bærumsmarka tilbyr turområder sommer som vinter.

Er du glad i det maritime livet med båt, bading, strender og turområder langs vannet er det kort vei til Høvikodden, Veritas parken og Kalvøya med tilgang på nettopp badestrender og rekreasjonsmuligheter, samt en rekke båtforeninger. Henie Onstad kunstsenter byr på kunst og restaurant mens Meny Høvik, en av Bærums beste matbutikker, er blant nærbutikkene.

Sandvika er kun noen få minutter unna med kjøpesentre, treningssenter, kino, bibliotek, spisesteder m.m. Boligen ligger også sentralt plassert i forhold til Stabekk og Bekkestua som også kan by på flere koselige butikker og restauranter/kafeér. På Bekkestua er Oslo International School.

Bebyggelse
Veletablert villaområde med småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 522 m²
Tomten er flat, lettstelt og svært barnevennlig. Dette er en hjørnetomt som byr på flere oppholdssoner. Tomten er ellers meget pent og parkmessig opparbeidet med gressplen, busker, diverse blomster, kirsebærtre, grønnsaker, urter og annen beplantning. Det er lagt ned svært mange timer med arbeid og hagen er en sjelden flott hage.
Tomten skråner ned mot hovedveien. Denne deler er flott opparbeidet med stauder og busker. Her er det naturstein og heller i stipartiene. Tomten er omkranset med vintergrønn hekk.
Det er også god plass til trampoline, sandkasse, lekehus m.m. Det er meget gode solforhold på eiendommen.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Ramstad barnehage.
Høvik barnehage.
Fjordveien barnehage.
Lindegaard familiebarnehage.
Høvik skole.
Ramstad ungdomsskole.
Nadderud videregående skole.
Stabekk videregående skole.

Offentlig kommunikasjon
Bussholdeplass ved Høvik skole med bussforbindelse nr. 130 ligger ca. 1 minutt gange unna. Herfra tar det ca. 12 minutter med buss til Lysaker stasjon, derfra videre 6 minutter med tog til Nationaltheateret. Det er ca. 6 minutter gange til bussholdeplass i Glassverkveien, herfra tar det 14 minutter med buss til Nationaltheateret (buss 160). Høvik togstasjon ligger ca. 10 min gange unna. Toget har 4 avganger i timen, og det tar ca. 12 minutter til Nationaltheateret).

Byggemåte
<b>Grunn og fundamenter:</b> Antatt støpt betongplate på komprimerte masser. Etter at eier kjøpte boligen har det oppstått setninger i sørvestre hjørnet. Eier reklamerte og entreprenør jekket opp huset og har gitt garanti på jobben. oppjekking ble utført i september 2019. Det er Uretek AS som har utført arbeidet. De gir 10 års garanti på jobben. Grunnmur er i sprøytebetong innvendig isolert.
<b>Yttervegger:</b> Bindingsverksvegger isolert med min.ull og utvendig kledning.
<b>Vinduer:</b> Isolerglass vinduer fra byggeåret.
<b>Etasjeskillere:</b> Det er trebjelkelag mellom etasjene
<b>Drenering:</b> Drenering er fra byggeåret.
<b>Tak:</b> Trekonstruksjon tekket med takstein. Takterrassen er tekket med membran fra byggeåret.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad og fargekode henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 213 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 247 kvm

Standard
Nyere, moderne og en lekker enebolig med en gjennomgående god/høy standard. Boligen fremstår som svært smakfull og innbydende med en fin planløsning fordelt på 3 plan.

<b>Entré:</b> Stor entré/ hall som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Her er det lyse veggflater og fliser på gulv som sørger for enkel rengjøring av inngangspartiet. I entréen er det plass til garderobeskap, skohylle, kommode m.m.

<b>Stue/ spisestue/ kjellerstue:</b> Boligens hovedstue er romslig og har en god romløsning med flere soner og med plass til flere sittegrupper. Store vindusflater på 3 sider slipper inn godt med naturlig lys og skaper en god atmosfære i rommet. Stuen har godt med veggplass. Fra stuen er det utgang til en romslig terrasse med videre adkomst til en idyll av en hage.
Spisestuen er hensiktsmessig plassert mot kjøkkenet som har en åpen løsning mot denne delen av stuen.

Stue nr. 2 plassert i boligens i 2. etg. er et flott, sosialt rom som har flere muligheter hva det gjelder innredning og bruk. Her er det lyse overflater og parkett på gulv. Det er også plass til hjørnesofa og annet stuemøblement. Kanskje blir dette barnas favorittrom. Fra dette rommet er det utgang til en stor og solrik terrasse med hyggelig utsyn over hagen og nærområdet for øvrig.

Stue nr. 3 plassert i boligens u. etg. er et perfekt som ekstra TV-stue/allrom/multimedierom. Her er det god plass til sofaseksjon med stuebord og TV-benk. Rommet egner seg godt som aktivitetsrom eller barnas stue. Denne delen blir en del av en mulig praktikantdel/utleiedel dersom det er aktuelt.

<b>Kjøkken:</b> Stilrent, lekkert og innholdsrikt kjøkken i hvit utførelse, slette fronter og med heltre benkeplate. Kjøkkenet er velutstyrt med integrerte hvitevarer som kombinert kjøl/ frys, kombi micro/ damp, stekeovn, induksjonskokeplate, oppvaskmaskin. Dels åpen løsning mot spisestuen.

<b>Bad/wc:</b> Det er til sammen 3 delikate baderom i boligen, ett på hver plan. I tillegg er det et separat toalettrom og et vaskerom.

Hovedbad plassert i boligens 2. etg. er pent flislagt på gulv og vegger. Badet er utstyrt med dusjhjørne, bidet, servantinnredning med tilhørende møblement, samt vegghengt toalett.

Bad i 1. etg. er også fint flislagt på gulv og vegger. Rommet inneholder dusjhjørne, servantinnredning med møblement og overspeil, vegghengt toalett.

Bad i u. etg. er i likhet med de andre badene også pent flislagt på gulv og vegger og er utstyrt med dusjhjørne, servantinnredning med overspeil og vegghengt toalett. Det er opplegg, samt plass til vaskemaskin/ søyle også på dette badet.

Praktisk innredet vaskerom plassert i boligens u. etg. med fliser på gulvet og malte vegger. Rommet er utstyrt med skapinnredning samt en praktisk benkeplate med skyllekum. Det er opplegg og plass til vaskemaskin/tørketrommel.

Separat toalettrom i boligens 1. etg. har flislagt gulv med varme og malte vegger, inneholder servant med underskap og vegghengt toalett.

<b>Soverom:</b> Det er til sammen 4 soverom i boligen, hvorav 3 av disse er på samme plan i boligens øvre plan. Det er enkelt mulig å etablere et soverom nr. 5 i boligens nedre plan i tilknytning til en mulig praktikantdel/utleiedel.

<b>Gulv:</b> Det er i hovedsak parkett og fliser.
<b>Vegger:</b> Det er i hovedsak malte flater.
<b>Himling:</b> Sparklet gipsplater som er malt. Det er utstrakt bruk av downlights.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 27.09.2016.

Oppvarming
Det er gulvarme i flislagte rom (ikke bod) samt stue i u.etg og stue/kjøkken 1.etg. Det er montert
luft til luft varmepumpe. Øvrig varme er med løsovner.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 17 468,75 pr. år

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Forsikring med polisenummer
DNB Skadeforsikring Polisenummer: 1642081

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 3 345 084,- Som sekundærbolig Kr. 12 042 302,-

Sameie
Eiendommen er del av et såkalt hvilende sameie. Det er felles adkomstvei til flere boliger og adkomsten / fellesarealet er det et felles vedlikeholdsansvar for.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger.
- Boligen ble grunnet bevegelse i grunnen jekket opp og det er utført omfattende arbeider. Forholdet er nå utbedret. Arbeidet gikk på entreprenør og utførende har gitt 10 års garanti på jobben som er gjort.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Heftelser
*1904/900092-1/100  Erklæring/avtale 11.11.1904 
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra: 3024-10/176
Gjelder denne registerenheten med flere
 
*1933/90000-1/100  Bestemmelse om vannledn.25.08.1933 
Overført fra: 3024-10/176
Gjelder denne registerenheten med flere
 
*1938/5405-1/100  Bestemmelse om bebyggelse 23.11.1938 
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om deleforbud
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3024-10/176
Gjelder denne registerenheten med flere
 
*1938/5415-1/100  Bestemmelse om deleforbud 23.11.1938 
Overført fra: 3024-10/176
Gjelder denne registerenheten med flere
 
*2016/323088-1/200  Best. om vann/kloakkledn. 12.04.2016 
Rettighetshaver:BÆRUM KOMMUNE  
Org.nr: 935478715
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3024-10/176
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Det går felles vann- og avløpsledning gjennom tomten. Se VA- kart vedlagt salgsoppgaven.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vannledning, via privat stikkledning.
Eiendommen er tilkoblet offentlig avløp, via privat stikkledning.
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Kommuneplaner
Id 201601
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/201601_4529355.pdf
Delarealer Delareal 1 365 m
KPHensynsonenavn H570
KPAngittHensyn Bevaring kulturmiljø
Delareal 2 755 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Id 201702
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status Planlegging igangsatt

Plantype Kommuneplanens arealdel
Reguleringsplaner
Id 2001037
Navn GAMLE DRAMMENSVEI, SANDVIKA - HØVIKVEIEN
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2006
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/2001037.pdf
Delarealer Delareal 38 m
Formål Bevaringsområde
Delareal 38 m
Formål Kjørevei

Id 1958324
Navn KIRKEVEIEN, fra Dragv. til jernbanen
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 12.01.1961
Delarealer Delareal 349 m
Formål Kjørevei

Id 1934028
Navn RAMSTAD, Ramstad st./Kirkeveien
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.12.1934
Delarealer Delareal 2 366 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse

Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN og INFO FRA FORRETNINGSFØRER får man tilgang til det.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
14 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
367 750,- (Dokumentavgift)

376 770,- (Omkostninger totalt)

15 326 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500)
Look (Kr.3 500)
Fakturagebyr (factoring) (Kr.2 500)
Foto (Kr.5 180)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.50 000)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.3 820)
Markedspakke 1 (Kr.12 000)
Provisjon (Kr.93 854)
Oppgjørshonorar (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.2 500)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Totalt kr. (Kr.201 254)
Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-20-0311

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å
regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å
undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter. Ved
å laste ned salgsoppgaven på nett, samt dokumentmappene benevnt INFO FRA KOMMUNEN får man
tilgang til disse.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
Eie Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marketa Nigg
Eie Sandvika
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 97 89 32 08 / E-post: mn@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.