Bilde 1 av Lupinveien 17Bilde 2 av Lupinveien 17
Digital salgsoppgave
Lupinveien 17

1346 Gjettum • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

GJETTUM - Atriumshus med alt på en flate. Skjermet hage og markterrasse. Garasje. Familievennlig
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
112 m²
Bruksareal (BRA)
128 m²
Bruttoareal (BTA)
141 m²
Kommunale avgifter
kr 923 / Mnd
Prisantydning
kr 7 810 000
Omkostninger
kr 213 520
Totalpris
kr 8 023 520
Byggeår
1971
Tomt
Festet tomt 650 m²
Oppdragsnummer
9210025
card-default

Lars Faale

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Lars
Prisantydningkr 7 810 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Dokumentavgiftkr 199 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 8 023 520
Eiendom
Lupinveien 17, 1346 Gjettum

Matrikkel
Gnr. 86 bnr. 358 i Bærum kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 128 kvm, Bruttoareal: 141 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1971

Tomt
Festet tomt 650 kvm

Prisantydning
7 810 000

Totalpris inkl. omkostninger
7 810 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199 500,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

213 520,- (Omkostninger totalt)

8 023 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 076,75 pr. år

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eier
Gyrid Jerve Trond Jerve

Beskrivelse
Attraktivt beliggende atriumhus i stille blindvei på Gjettum. Innholdsrikt,med fin planløsning og normal standard, dog i behov av oppussing som vanlig ved eierskifte.

Parkering
Parkering for 1 bil i frittliggende garasje.
Godt med gjesteparkering på gårdsplassen.

Beliggenhet
Eiendommen ligger solrikt, skjermet og barnevennlig til i rolige omgivelser på Gjettum. Her er det trafikkstille og barnevennlig, usjenert og gode solforhold.

Fellesareal for nærområdet med lekestaiv og grøntområder.

Hauger Idrettshall på Rud og Kirkerud alpinanelgg noen minutters kjøring unna. Kolsås- og Dælivannsområdet med flere tur- og sykkelstier er populære for de aktive. Nærbutikker i området. Kort vei til Kolsås senter med dagligvarebutikk, postkontor, vinmonopol og apotek. En kort kjøretur unna ligger trivelige Bærums Verk handlested, med hyggelige spisesteder og handlesenter. Det er ca. 5 minutters kjøring til Sandvika med blant annet idylliske Kalvøya, Sandvika Storsenter og alle servicetilbud. Det er flere skoler og barnehager i området.

Kort gangavstand til bussholdeplass med gode forbindelser til Oslo (ekspressbuss) og Bærum forøvrig. T-bane stasjon på Gjettum og Kolsås.

Bebyggelse
Atriumhus på 1 plan oppført i 1968.

Frittliggende garssje for 1 bil, med bod i bakkant.

Tomt
Festet tomt, 650 kvm

Meget skjermet og privat beliggenhet i enden av blindvei. Pent opparbeidet havetomt med fine plenarealer og skjermende vegitasjon mot naboeiendommene. Asfaltert gårsplass og gangvei til inngangspartiet. Skiferbelagt uteplass på ca 21 m2 i bakhagen.

Eiendommen har eierandel i et relativt stort fellesområde mellom boligene på feltet. Her er det satt opp diverse lekeapparater og er et trygt og flott sted for lek og moro for områdets yngste.

Inneholder
Meget innholdsrik og praktisk planløsning med:

Overbygget inngangsparti, Hall - gjennomgående med utgang ut til hagen, grovkjøkken, kjøkken m/ spiseplass, spisestue, stue med peis, bad/ wc med badekar, separat wc, gang/ allrom, 3 soverom, stor innvendig bod med adkomst fra gang/allrom - i boden er det også dør ut til terreng på inngangssiden av huset samt ut mot baksiden/ hagen.

Byggemåte
Støpt såle av betong. Antatt fundamentert på komprimerte, faste masser.. Bindingsverksvegger av tre, antatt isolert med mineralull. Utvendig er huset kledd med liggende kledning, Sist beiset i 2019. Vinduer fra 2014 utført med 2-lags isolerglass, karmer av tre. Ytterdører fra byggeår, hoveddør med glassfelt. Balkongdører fra 2014( fra gang), utført med 2-lags isolerglass og karmer av tre. Tilnærmet flatt tak, tekket med shingel/folie.

Uisolert enkelgarasje. Støpt plate til mark. Støpt ringmur. Motorisert vippeport. Innvendig kledd med gips. Ventil i vegg.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 112 kvm

Følgende rom er inkludert i P-rom:
Entré, bad, kjøkken/vaskerom, stue, gang, wc, 3 soverom

Bruksareal
Bruksareal: 128 kvm

Boder
Stor innvendig bod/ lagringsrom, med adkomst fra soveromsgang.

Rommet har også 2 dører til terreng, en mot inngangsiden av huset og en ut mot havesiden.

Standard
Innholdsrikt, med fin planløsning og normal standard, dog i behov av oppussing som vanlig ved eierskifte. Huset anses som pent brukt, men er uten større innvendige oppgraderinger. Det er skiftet vinduer samt terrassedør i 2014/15 samt diverse utvendig kledning. Det må forventes og påregnes modernisering samt oppgraderinger. Huset har ellers et stort potensialet.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra byggeår, med lyse, malte, glatte fronter. Benkeplate av laminert spon. Hvitevarer i innredningen er: oppvaskmaskin, komfyr og løst kjøl/frys. Ventilator over platetopp. Fliser mellom overskap og benkeplate. 2 stk oppvaskbenk i stål og ett-greps blandebatteri.

Bad:
Flislagt gulv m/ varmekabler. Flislagte vegger. Dusj i badekar. Servantskap med ett-greps blandebatteri. Overskap og speil på vegg. Sluk plassert under badekar . Gulvstående toalett.

Separat wc:
Gulvbelegg på gulv. Gulvstående toalett fra ca 2018. Fritthengende servant med ett-greps blandebatteri. Avtrekk via ventil i vegg.

Vegger:
Veggene består hovedsakelig av malte flater, tekstilstrie og tapet.
Fliser på bad

Gulv:
Hovedsakelig av tre-stavs parkett, korkbelegg og vegg til vegg teppe.
Betonggulv i bod

Himlinger:
Malte flater.

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3 fra vedlagte tilstandsrapport:

TG 2:

Taktekking:
Normal tid for utskiftning av tak tekket med asfaltbelegg/folie er i.h.t Byggforsks detaljeblad 700.320. 15-35 år, og alder er derfor grunnlaget for tilstandsgraden.

Ytterdører:
Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder ytterdørene, generelt vil eldre glass miste isolasjonsevne over tid. Det må forventes noe trekk og kuldefall fra glassene.

Innvendig himling i bod:
Det har vært en lekkasje i boden, dette har forårsaket sprukket gipshimling samt nedbøyning av plater. Selger opplyser dog at dette skjedde for ca 10 år siden årsaken til skaden ble da reparert, men ikke følgesskaden og er grunnlaget for tilstandsgraden.

Markiseduk:
Duken på markisen er slitt og har flere hull og denne vurderes derfor alene til Tg2.

Manglende gnistplate på gulv:
Når gulvet foran peis er av brennbart materiale, skal det være kledd med stålplate eller annet egnet og ubrennbart materiale.
Platen skal dekke gulvet til minst 300 mm fra peisbunnens forkant. Det vurderes derfor til TG 2.

Kjøkkeninnredning:
Innredningen er utidsmessig, forventet levetid på hengsler m.m. er utløpt, noe løse fliser. Det er ikke funnet feil med innredningen i dag for uten om alder. Men det bør påregnes modernisering.

Varmtvannsbereder:
Teknisk levetid på varmtvannsbereder i rustfritt stål er 15-30 år i henhold til BKS 700.330 levetider for sanitærinstallasjoner i
boliger. Berederen har ikke synlig overløp med trykkventil koblet til rom med sluk. § 13-20 I rom som ikke har sluk og vanntett gulv, skal vanninnstallasjoner ha overløp eller tilsvarende sikring mot fuktskader. Det bør derfor monteres waterguard som minste tiltak og er grunnlaget for tilstandsgraden.

Vann og avløp:
Normalt på oppføringstidspunktet var rør av kobber, disse har en teknisk levetid på 25-100 år og en anbefalt brukstid på 30-50 år,
ihht byggforsk detaljeblad 700.330. Tilstandsgraden settes på grunnlag av alder.
Avløpsrør i støpejern har ihht byggforsk detaljeblad 700.330. en teknisk levetid på 25-100 og en anbefalt brukstid på 40-50 år. Eldre avløpsrør i plast disse har en anbefalt brukstid på 30-50 år, ihht byggforsk detaljeblad 700.330. Tilstandsgraden settes på grunnlag av alder.

Toalettrom:
Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder på blandebatteriet.
Pakninger og bevegelige deler har en gitt levetid, anbefalt brukstid på 1-greps blandebatterier er 15 år i.h.t. byggforsks
detaljeblad 700.330. Toalettet ble skiftet i ca 2018 og toalettet er mindre en tidligere toalett. Gulvbelegget er derfor åpent rundt enden av toalettet.

Det mangler tilluft inn til wc.
Manglende tilluft kan føre til dårlig avtrekk av forurenset luft. Rommet fungerer dog med dagens bruk.

Badets helhet:
I hht. Byggforsk byggforvaltning detaljblad 700.320, er normal levetid for baderom 20-25 år. Badet er av eldre type og levetiden er trolig utløpt.
Selger er kjent med at badet ble delvis pusset opp for ca 15 år siden, men omfanget er ukjent. Badets helhet er vurdert til TG 2, dette på grunnlag av alder og forventet levetid på tettesjikt og oppbygging er utløpt. Det må forventes oppgraderinger i fremtiden.
På befaring var det ingen tegn til vesentlige skader på eksisterende konstruksjoner. Endret bruk/økt belastning vil kunne redusere gjenværende holdbarhet. Dette punktet er en helhetsvurdering, det er derfor ikke satt noen tilstandsgrad på underliggende punkter og er eneste punktet som medtas i oppsummeringen.

Garasjen generelt:
Garasjen bærer preg av slitasje, skader i gips og noe svertesopp på gips. Den utvendige kledningen begynner å bli slitt samt flere bord har påbegynnende råte. Taktekkingen er fra byggeår og er utløpt på normal levetid. Normal tid for utskiftning av tak tekket med asfaltbelegg/folie er i.h.t Byggforsks detaljeblad 700.320. 15-35 år. Garasjens helhet er vurdert til tg 2 og det må forventes oppgraderinger.


TG 3:

Utvendig gjerde:
Gjerde har betydelige råteskader og det må påregnes utskiftning.
Det vurderes derfor til TG 3.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Sikringsskap med skrusikringer plassert i entre.
Hovedsikring på 50 AMP

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner.

Varmekabler på bad.

Parafin/oljebrenner montert i stue - Ikke i bruk.

Utvendig oljetank ble gravd opp og fjernet i 2020,

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 11 076,75 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det betales ikke eiendomsskatt i Bærum kommune pt.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har hatt et strømforbruk som tilsvarer ca. 10 000 kwt pr år

Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Eiendommen har årlige utgifter til vei-/velavgift på kr 2 200,- pr år.

Forsikring med polisenummer
if Skadeforsikring ASA Polisenummer: 3453551

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 820 941,- Som sekundærbolig Kr. 6 555 389,-

Tekniske installasjoner:
Utelys
Elektrisk portåpner garasje
Markise

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom via fullmektig(er).

Det må legges til grunn at fullmektigen(e) har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen vil bli ryddet for løsøre, med ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Festeavtale
Opprinnelig festekontrakt ble etablert 01.01.1968, og utløp 01.01.2018.

Festeforholdet er forlenget fra utløpet av kontrakten ( nye 50 år), uten at det er laget ny festeavtale.

Tinglyst hjemmelshaver til festeforholdet er Ingerid Strøm ( død). Hjemmelsforholdet er ikke tinglyst overført dagens eier.( bortfester)

Dagens bortfester er Frithjof og Ingerid Strøms legat - org.nr.979765142

Festetiden er 50 år fra 01.01.2018.

Årlig festeavgift kr. 12 611,-.

Festeavgiften reguleres neste gang i 2023 i henhold til konsumprisindeksen. Regulering av festeavgiften finner sted hvert 5.år.

Bortfester opplyser at det er mulig å innløse festetomten etter nærmere avtale, jfr festeavtale og vedlagte skriv fra legatet.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner

Id 201601 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=201601)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser - http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/4529355_201601.pdf
Delarealer Delareal 650 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid

Id 201702 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=201702)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner

Id 1978027 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=1978027)
Navn LEVREVEIEN
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 24.10.1980
Bestemmelser - http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/1978027.pdf
Delarealer Delareal 18 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse
Feltnavn B1

Id 1963066 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=1963066)
Navn LEVRE
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.10.1968
Bestemmelser - http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/1963066.pdf
Delarealer Delareal 39 m
Formål Kjørevei
Delareal 593 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse


Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 810 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199 500,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

213 520,- (Omkostninger totalt)

8 023 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.13 425)
Markedspakke 1 (Kr.16 938)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.36 628,20)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.3 750)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.79 800)
Totalt kr. (Kr.156 041,20)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
9-21-0025

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Stabekk Eiendomsmegling AS
EIE Stabekk
Org. nr:990997861
Gml. Drammens vei 45
1321 Stabekk
Tlf: 67 53 23 10, Fax: 67 53 23 11

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Lars Faale

Saksbehandlere
Lars Faale
EIE Stabekk
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 90 61 90 00 / E-post: lf@eie.no

EIE Stabekk
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lupinveien 17
For mer om objektet
Lupinveien 17

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: