Bilde 1 av Maarveien 9Bilde 2 av Maarveien 9
Digital salgsoppgave
Maarveien 9

1346 Gjettum • Bærum kommune

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Still et spørsmål og jeg skal forsøke å finne svaret for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvor mange soverom er det?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"
  • "Hvordan er utsikten?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 12 390 000

Omkostninger: kr 328 500Totalpris: kr 12 718 500
Meget stor familiebolig m/utleiedel (utleid i dag) - god/høy standard - dbl. garasje - fantastisk hage - blindvei
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
262 m²
Bruksareal (BRA)
270 m²
Kommunale avgifter
kr 1 707 / Mnd
Prisantydning
kr 12 390 000
Omkostninger
kr 328 500
Totalpris
kr 12 718 500
Byggeår
1951
Tomt
Eiet tomt 972 m²
Oppdragsnummer
36230353
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 12 390 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 390 000,-)kr 309 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 12 718 500
Eiendom
Maarveien 9, 1346, Gjettum

Matrikkel
Gnr. 81 bnr. 80 i Bærum kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 262 kvm
Bruksareal: 270 kvm

Antall soverom
6

Byggeår
1951

Tomt
Eiet tomt, 971 m2

Eiendommen har en romslig og velholdt tomt med innbydende hage. Her er det rikelig med plass til lek og aktiviteter. Hyggelig og frodig beplanting med blant annet valnøttre, duer, epletrær, plommetre og bringebær. Lite trafikkert vei gjør tomten perfekt for alle aldre. Det er også en veldig pent opparbeidet gårdsplass, med plass til å parkere godt med biler.

Eiendommen har også andel i 2 realsameier i gaten. Dette er to tomter med grøntareal hvor barna kan møtes til lek.

Prisantydning
12 390 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Øst
Takstdato: 07.08.23 09:00

Totalpris inkl. omkostninger
12 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
500,- (Tingl.gebyr skjøte)
309 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 390 000,-))
17 550,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

328 500,- (Omkostninger totalt)

12 718 500,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 20 481,99 pr. år

Eier
Jan Magnar Volle

Beskrivelse
Velkommen til Maarveien 9 - en stor og unik familievennlig enebolig med særdeles god plass! Hybel som er utleid i dag. Boligen har en fin arkitektonisk planløsning, samt velholdt god standard. Fantastisk frodig og usjenert hage - alt fra valnøttre til druer! Gode solforhold og fin utsikt mot blant annet Sandvika og fjorden, samt Kolsåstoppen Sentral og barnevennlig beliggende i en blindvei på Gjettum med kort avstand til blant annet Sandvika og nærmeste busstopp.

Kraftledningen ved Hamang skal legges i jorda (vedtatt 2.april 2024). Dette vil gi finere utsikt mot Sandvika og generelt være positivt for nærområdet rundt. Les mer under 'diverse'.

Kort om eiendommen:
•Stor enebolig over 3 plan
•Hybel med egen inngang (utleid i dag, 10.000,- pr mnd.)
•Stor dobbel garasje
•Totalt 6 soverom
•4 bad
•Terrasser rundt boligen på tilsammen ca. 90 kvm.
•Gode solforhold og meget usjenert
•Unik hage med sjeldne trær og beplantning
•Peis og varmepumpe
•Dobbel garasje


Boligen går over 3 plan og inneholder:

Kjeller: Stue/kjøkken, to bad, rom innredet som kjellerstue, ett soverom og rom innredet som soverom. Utleiedelen er ca. 30 kvm.
1.etasje: Entré/hall, bad, kjøkken, stue/spisestue, soverom
2.etasje: Gang, bad, tre soverom.

Dobbel garasje på ca. 42 kvm. med leddporter.

Beliggenhet
Boligen ligger i et grønt og hyggelig nabolag på Gjettum, kort fra Sandvika. Kort vei fra boligen er det tilgang på stier i skogen, samt fotballbane i toppen av Hamangskogen. Eiendommen har stor og velholdt hage som er flotte for lek og moro. Det er bygget store terrasser på forskjellige nivåer rundt boligen som gjør uteområdene svært lette å bruke. Beliggende på toppen av en kolle får man her ekstremt flott utsikt, og man bor tilnærmet uten innsyn. Maarveien er en rolig gate uten særlig gjennomgangstrafikk og har et hyggelig naboskap i gaten.

Skole for barn i alle aldre er å finne innen kort avstand, og det er et godt barnehagetilbud i lokalområdet. Blant skolene i nærheten finner man Levre Barneskole for 1.-7. trinn og Hauger ungdomsskole. Rud, Dønski og Rosenvilde videregående skole ligger alle kort fra boligen. På Rosenvilde tilbys det flere utdanningsprogrammer med blant annet Studiespesialisering, Kunst, Design og Arkitektur og Medier og Kommunikasjon. Sandvika videregående og Valler videregående ligger også innen gangavstand og tilbyr studiespesialiserende linjer med mer.

Nærområdet er rikt på aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. For de som er interessert i turgåing er det flotte turmuligheter med gode stier på Kolsåstoppen og i nærliggende skog. Kirkerud Alpinanlegg er en kort kjøretur fra boligen og tilbyr flotte bakker med hopp, samt alpinkurs. De som er mer interessert i langrenn kan finne flere gode og snøsikre skiløyper i Vestmarka. Flotte Bærum idrettspark er også en del av nærområdet med flerbrukshall, kunstisbane, ishall, baseball-/softballanlegg, tennisbaner, putting-greener for golf og grøntarealer for blant annet fotball. Rud svømmehall åpnet i 2021.

For de som ønsker byliv ligger Sandvika med et av Nordens største kjøpesentre en kort biltur fra boligen. Her finnes det meste av butikker og tjenester, samt restauranter og cafeer, både på senteret og i byen. Andre fasiliteter i Sandvika er blant annet ODEON Kino, Bærum Kulturhus, Bærum Bibliotek, Vinmonopolet, og fantastiske kadettangen med stupetårn, badestrand og flotte turmuligheter på Kalvøya. Bærum Roklubb på Kalvøya tilbyr kurs for alle aldersklasser og det er flere flotte steder og øyer som kan nåes med kajakk eller båt.

Det er et godt offentlig kommunikasjonstilbud i kort avstand fra boligen. Busslinje 204, 205, 215, 215A og 215B går fra Dønskitoppen. T-banens linje 3 går fra Hauger og Gjettum T-banestasjon, tilgjengelig med sykkel og buss. Sandvika er et trafikalt knutepunkt og har både togstasjon og bussterminal med avganger til store deler av Norge hele døgnet.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av villabebyggelse med blokk- og rekkehusbebyggelse lenger ned mot Rud. Mange barnefamilier i området.

Tomt
Eiet tomt, 972 m²

Eiendommen har en romslig og velholdt tomt med innbydende hage. Her er det rikelig med plass til lek og aktiviteter. Hyggelig og frodig beplanting med blant annet valnøttre, duer, epletrær, plommetre og bringebær. Lite trafikkert vei gjør tomten perfekt for alle aldre. Det er også en veldig pent opparbeidet gårdsplass, med plass til å parkere godt med biler.

Eiendommen har også andel i 2 realsameier i gaten. Dette er to tomter med grøntareal hvor barna kan møtes til lek.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Byggemåte
Enebolig med dobbelgarasje beliggende i Gjettum, Bærum kommune. Skrånende tomt opparbeidet med singlet biloppstillingsplasser, terrasse ved inngangsparti samt over garasje, plenareal, trær, prydbusker og diverse beplantning.

Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av lettklinkerblokker samt betong- og trekonstruksjoner.

Fasader utført i stående trepanel. Yttertak av saltaksform/pulttaksform i trekonstruksjoner utvendig tekket med takstein (taket er inspisert fra bakkeplan). Entrédør med karm av tre og kodelås. Ytterdør til utleiedel med karm av tre. Balkongdør og vinduer med karmer av tre i 2-lags glass fra 1993 og tilbyggsår. Oppvarming med elektrisitet, ildsteder samt varmepumpe.

Primærrom
Primærrom: 262 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 270 kvm

Standard
1. etasje:
Entré | Lyst og lekkert
Stor gang lagt med skiferheller med varmekabler under. Flott førsteinntrykk hvor det er åpent og lyst. Godt med garderobeplass.

Stue | Herlig allrom
Stor stue/spisestue. Plass til sofamøblement, spisebord og annet ønskelig møblement. Utgang til terrasse fra stuen. Ingen gjenboere. Fin peisovn som varmer godt.

Kjøkken | Innholdsrikt og pent
Pent og stilrent kjøkken fra 2011 med glatte fronter. Benkeplater av stein. Frittstående kjøleskap med frysedel samt oppvaskmaskin. Komfyr og mikro i høyskap samt nedfelt induksjonstopp. Kjøkkenet er lagt med skiferheller med varmekabler under.

Bad | Fint og praktisk bad i hovedetasjen
Flislagt bad med gulvvarme. Badet inneholder vegghengt/gulvstående servantskap med dører og ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Det er videre speil, skap og overbelysning på vegg over servant. Dusj på gulv med innfellbare glassdører. Dusjarmatur tilkoblet veggmontert hånddusj. Frittstående toalett. Naturlig ventilasjon

Terrasse/Hage | Fantastisk uteplass
Boligen byr på herlige uteområder. Terrassene som omkranser seg rundt boligen har suverene solforhold. Her er det god plass til flere lounger og innredning i soner.
EIendommen byr videre på en fantastisk frodig og usjenert hage - alt fra valnøttre til druer! En ren oase.

Soverom I Romslig
Romslig soverom med god plass til soveromsmøblement.

2. etasje:
Soverom | 3 rom
Boligen byr på 3 gode soverom i 2.etasje. Alle soverommene har god plass til soveromsmøblement.
Det er loft over det ene soverommet med god oppbevaringsplass.

Bad I Spa-følelse med badekar
Romslig bad med gulvvarme og downlights i himling. Skiferheller på gulvet. Badet inneholder vegghengt servantskap med skuffer og dobbel ovenpåliggende servanter med ett-greps armaturer. Videre er det hylle, speil, overbelysning og stikkontakter på vegg over servant, samt høyskap på vegg. Dusj på gulv med skyvedører av glass. Dusjarmatur tilkoblet veggmontert hånddusj. Badet har et frittstående boblebad som byr på spa-følelse. Badekararmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne.

Underetasje:
Stue | Flott ekstra stue
Et herlig rom som er innredet som stue som blir et yndlingsrom for de yngste. Her er det god plass til sofamøblement, bord, multimedia og annet ønskelig stuemøblement. Skiferheller.

Bad | Pent bad med badstue
Fint flislagt bad fra 2005 med downlights i himling. Badet inneholder vegghengt servantskap med dør og ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap på vegg over servant, samt dusj på gulv med skyvedør av glass. Dusjarmatur tilkoblet veggmontert hånddusj. Badet har vegghengt toalett med innebygget sisterne.

Utleiedel:
Gang, stue/kjøkken, soverom og bad.

Bad utleie:
Flislagt bad tilhørende utleiedel. Badet inneholder vegghengt servantskap med skuffer, ovenpåliggende servant med ett-greps armatur, samt speil, skap og overbelysning med stikkontakt på vegg over servant. Dusj på gulv med skyvedører av glass og dusjarmatur tilkoblet veggmontert hånddusj. Frittstående toalett.

Kjøkken utleie:
Kjøkken med åpen løsning mot stuen. Kjøkkenet er fint velikeholdt med innredning av slette fronter og benkeplate av laminat. Det er fliser mellom kjøkkenbenk og overskap for lettere renhold. Benkskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Frittstående hvitevarer.

Stue utleie:
Hybelen har en effektiv og god planløsning med en åpen løsning. Rommet oppleves sosialt med god plas til innredning.

Overflater på innvendige gulv:
Kjeller med fliser. Det er betong i boden.
1. etasje med parkett. Det er fliser i entré.
2. etasje med parkett. Parkett i 1. og 2. etasje fra 2004.
Overflater i tilbygget fra 2007.

Overflater på innvendige vegger:
Kjeller med panel og mur.
1. etasje med malt panel.
2. etasje med malt panel.

Overflater på innvendig himling:
Kjeller med panel og malte flater.
1. etasje med malte flater og panel. Downlights i gang, stue og kjøkken.
2. etasje med malt panel.

Diverse:
Vannrør av typen rør-i-rør, kobber og glødde kobber rør.
Synlige avløpsrør av plast. Fordelerstammer for rør-i-rør plassert i teknisk rom.
Varmtvannsbereder og hovedstoppekraner plassert i teknisk rom.
Varmepumpe plassert i hovedsoverom.
Opplegg for sentralstøvsuger.
Naturlig ventilasjon.

I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for tilbygget fra 1998. Hybelen ble etablert i forbindelse med tilbygget. Godkjente tegninger foreligger. Det foreligger ikke ferdigattest på det opprinnelige bygget.

Plan- og bygningsloven (pbl) ble gjort gjeldende for sentrale deler av kommunen ved kgl. resolusjon av 15. november 1912, og for hele kommunen først fra 25. januar 1951. Det innebærer at for store deler av kommunen var det ikke søknadsplikt frem til 1951. Dette er grunnen til at mange eldre bygninger ikke har midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

En ferdigattest utstedt for gamle saker gir absolutt ingen garanti for at bygget ikke har feil eller mangler. Det er også vanskelig og tidkrevende å verifisere om bygget er oppført i henhold til tillatelse og regelverket. Det ble derfor i siste lovendring, gitt en bestemmelse om at ferdigattest ikke skal utstedes i disse sakene. Det vil si at kommunen skal henlegge gamle saker som ikke er avsluttet med ferdigattest (FA) eller midlertidig brukstillatelse (MB) og avvise henvendelser om ferdigattest i slike saker.

Kjelleren har avvik fra byggetgeningene innhentet fra kommunen. Kjellerstuen benevnes som "EKSIST.KJELLER" i byggetegningen. Soverommet i kjelleretasjen benevnes som "EKSIST.KJELLER". Rommene har ikke blitt søkt om bruksendring.

Oppvarming
Elektrisk oppvarmet bolig. Peis i stue/spisestue i 1.etasje samt i kjellerstue. Varmepumpe på hovedsoverom.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 20 481,99 pr. år

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Faste løpende kostnader
Eier hadde et strømforbruk på ca. 13 400 kWh frem til august 2023. Estimert strømforbruk er ca. 23-25 000 kWh. pr. år.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 3 270 992,- Som sekundærbolig Kr. 11 775 570,-

Diverse
- Energidepartementet har 2. april 2024 gitt Statnett tillatelse til å bygge en ny 420 kV kraftledning fra Hamang transformatorstasjon, via Bærum transformatorstasjon og til Smestad transformatorstasjon. Ledningen skal bygges som kabel i grøft og tunnel. Forventet oppstart av anleggsarbeidene er satt til 2025/26. Nye Hamang transformatorstasjon er også planlagt ferdig i 2024. Året etter ferdigstillelse vil eksisterende stasjon bli fjernet, og dagens 45 kV-linjer mot Sandvika og Berger kan rives. Linjene eies av Elvia. Midlertidige master som i dag er etablert i Hamang i forbindelse med E16-utbyggingen vil også bli revet. Les mer: https://www.statnett.no/vare-prosjekter/region-ost/hamang-transformatorstasjon/[dokumenter.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


1993/31235-1/100  Erklæring/avtale  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Regulering
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
12 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
500,- (Tingl.gebyr skjøte)
309 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 390 000,-))
17 550,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

328 500,- (Omkostninger totalt)

12 718 500,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon 0,75%

Tilretteleggingshonorar kr. 11.900,-

Markedspakke kr. 21.900,-

Oppgjørshonorar kr. 6.500,-
Det er avtalt at megler kan legge ut for følgende utlegg dersom nødvendig: fotograf, trykking av
salgsoppgaver, takst osv. da disse faktureres direkte til selger fra leverandører.

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0353

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Ole Herman Grongstad

Saksbehandlere
Ole Herman Grongstad
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 93 49 01 19 / E-post: ohg@eie.no

EIE Sandvika
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Maarveien 9
For mer om objektet
Maarveien 9

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: