Bilde 1 av Rektor Hertzbergs vei 16Bilde 2 av Rektor Hertzbergs vei 16
Digital salgsoppgave
Rektor Hertzbergs vei 16

1363 Høvik • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

STOR OG PEN ENEBOLIG PÅ EN SOLRIK OG ROMSLIG TOMT - ETTERSPURT BELIGGENHET - BARNEVENNLIG - GANGAVSTAND TIL SKOLER
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
242 m²
Bruksareal (BRA)
292 m²
Bruttoareal (BTA)
316 m²
Kommunale avgifter
kr 891 / Mnd
Prisantydning
kr 13 900 000
Omkostninger
kr 381 020
Totalpris
kr 14 281 020
Byggeår
1979
Tomt
Eiet tomt 855 m²
Oppdragsnummer
36210047
card-default

Edvard Chapsang

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Edvard
Prisantydningkr 13 900 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 365 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
  
Totalpris kr 14 281 020
Eiendom
Rektor Hertzbergs vei 16, 1363 Høvik

Matrikkel
Gnr. 12 bnr. 41 i Bærum kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 242 kvm, Bruksareal: 292 kvm, Bruttoareal: 316 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1979

Tomt
Eiet tomt 855 m²

Prisantydning
13 900 000

Totalpris inkl. omkostninger
13 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
365 000,- (Dokumentavgift)
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

381 020,- (Omkostninger totalt)

14 281 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 688,94 pr. år

Eier
Reidar Eyvind Moe

Beskrivelse
Velkommen til Rektor Hertzbergs vei 16, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Stor, hyggelig og innholdsrik enebolig beliggende i et stille og veletablert boligområde på Øvre Høvik ved Ballerud. Eiendommen har en etterspurt beliggenhet med nærhet til det aller meste. Er du glad i det maritime liv har du fra eiendommen kort vei til sjøen, båthavn, kyststien m.m. Skulle du ønske å kose deg på golfbanen kan du nærmest trille golfbagen bort til Ballerud og slå noen slag. Det er også kort vei til Bekkestua sentrum som byr på alle fasiliteter og servicetilbud.
I tillegg er det trygg og kort gangavstand til Høvik barneskole og Ramstad ungdomsskole.

Boligen er svært velholdt og har en god planløsning som skal treffe de aller fleste enten det er familier med små barn eller familier med litt større barn. Boligen inneholder blant annet flere stuer, et stort kjøkkenrom med god plass til spisebord, 4 soverom (mulighet for 5), vaskerom med egen inngang, 2 baderom, gjestetoalett, hobbyrom, boder m.m. Det er en stor dobbelgarasje med god plass til to biler og en del lagring og bod i bakkant.

Eiendommen ligger høyt og fritt til og det er gode solforhold og god boltreplass for både store og små. Tomten er usjenert og pent opparbeidet med diverse beplantning. Flott terrasse med utgang fra stuen og overbygget utestue med åpen utepeis, perfekt til de litt kaldere høstdagene.

KORT OM BOLIGEN:

- STOR OG ATTRAKTIV ENEBOLIG PÅ ØVRE HØVIK  VED BALLERUD
- HØYT OG FRITT BELIGGENDE MED UTSIKT
- SVÆRT ATTRAKTIVT BOOMRÅDE MED EN ETTERSPURT BELIGGENHET
- MEGET GODE SOLFORHOLD
- INNHOLDSRIK OG GOD PLANLØSNING
- FLOTT OPPARBEIDET TOMT
- FLERE FINE UTEROM MED BLANT ANNET UTESTUE MED ÅPEN PEIS
- FLOTT KJØKKENROM MED SPISESTUEDEL
- 4 SOVEROM (MULIGHET FOR 5)
- 2 BADEROM I TILLEGG TIL SEPARAT GJESTETOALETT
- VASKEROM
- BADSTUE
- RIKELIG MED LAGRINGSMULIGHETER
- STOR GARASJE PÅ CA. 42 KVM MED ELBIL-LADER OG BOD
- KORT GANGAVSTAND TIL HØVIK BARNESKOLE OG RAMSTAD UNGDOMSSKOLE
- KORT VEI TIL OFF. KOMMUNIKASJON
- KORT AVSTAND TIL BEKKESTUA SENTRUM
- KUN. 5 MIN TIL SANDVIKA SENTRUM

Boligen har en god planløsning fordelt på 3 plan som inneholder:

U.etg.: Vindfang/entré, hall/mellomstue, trapperom, kjellerstue, 2 soverom, hobbyrom, bad/wc, badstue, toalett, bod, kjølerom.

1.etg.: Trapperom, hyggelig og romslig stue med flere soner og med utgang til terrasse, innholdsrikt kjøkken med spisestuedel, vaskerom / grovkjøkken.

2.etg.: Trapperom, mellomgang, 2 soverom (mulighet for 3), bad/wc.

Parkering: Parkeringsmuligheter i en stor garasje på ca. 42 kvm med elbil-lader. I garasjen er det også bod som byr på gode lagringsmuligheter. I tillegg til garasjen er det mulig å parkere flere biler på eiendommen.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Boligen ligger i et meget barnevennlig, veletablert og hyggelig boligområde på Høvik. Her er det barn i alle aldre og området er kjent for å ha et trygt og godt bomiljø. Det er gangavstand til skoler, barnehager, tog og buss m.m. Flott beliggenhet med alle fasiliteter rundt seg gjør hverdagens logistikk enklere.

Høvik er et eldorado for barnefamilier med kort avstand til alt det en aktiv familie kan ønske seg. Det finnes tennisanlegg, lekeplasser, fotballøkker og akebakker i nærområdet. Det er gode muligheter for en rekke friluftsaktiviteter i området. Nadderudhallen, Arena Bekkestua ligger ca. 5 min unna med bil. Ca. 12 min unna med bil ligger Fossum idrettspark, som byr på aktivitetsmuligheter sommer som vinter. Her finnes det lysløyper, hoppbakke, fotballbaner, skiskytterarena, for å nevne noe. Er en golfentusiast er det kun 5 minutters gange til Ballerud Golfbane. Om vinteren er det fine akemuligheter her. Grini golfbane og Bærumsmarka ligger en kort biltur unna.

Høvik med sine strandlinjer kan også by på mange trivelige turmuligheter sommer som vinter. Er du glad i det maritime livet med båt, bading, strender og turområdet langs vannet er det kort vei til Høvikodden, Veritasparken og Kalvøya med tilgang på nettopp badestrender og rekreasjonsmuligheter, samt en rekke båtforeninger. Henie Onstad kunstsenter byr på kunst og restaurant mens Meny Høvik, en av Bærums beste matbutikker, er blant nærbutikkene.

Sandvika er kun noen få minutter unna med kjøpesentre, treningssenter, kino, bibliotek, spisesteder m.m. Boligen ligger også sentralt plassert i forhold til Stabekk og Bekkestua som også kan by på flere koselige butikker og restauranter/kafeér. På Bekkestua er Oslo International School. Det er også kort avstand til Bekkestua sentrum som er et samlingspunkt i nærmiljøet.

Fra eiendommen er det kort avstand til diverse nærbutikker med blant annet populære Høvikveien Kjøtt & Kolonial i Høvikveien, samt Kiwi i Dragveien.

Bebyggelse
Området er primært bebygget med villaer og tomannsboliger og er et veletablert og populært boligområde i Bærum.

Tomt
Eiet tomt, 855 m²
Eiendommen ligger høyt og fritt til med fine sol og utsiktsforhold. Tomten oppleves som meget privat og usjenert og er pent opparbeidet med gressplen, busker, blomsterbed, trær og annen beplantning. Del av øvre del er naturtomt. Del av det visuelle utenomhusarealet er utenfor tomtegrensen.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Høvik barneskole
Ramstad ungdomsskole
Flere barnehager i kort avstand fra boligen
Oslo International School i kort kjøreavstand fra eiendommen

Offentlig kommunikasjon
Det er et bredt tilbud av offentlig kommunikasjon. Nye Høvik togstasjon med hyppige avganger ligger ca. 20 min gåtur unna og er raskeste vei til sentrum (12min til Nationaltheatret).

Det er ca. 600 meter til busstopp i Kirkeveien hvor det går buss til Sandvika, Bekkestua og Skøyen. Bekkestua har bussterminal hvor bussene går til bl. a. Lysaker, Sandvika, Oslo, flybuss Gardermoen, m.m. Nærmeste stoppested for flytog er fra Stabekk togstasjon. Fra Lysaker stasjon går tog, flytog og ekspressbusser. Gjønnes T-banestasjon ligger ca. 14 min gåtur unna. Her går linje 2 til Avløs i vest og Ellingsrudåsen i øst.

Byggemåte
Grunn/fundamenter/yttervegger: Antatt støpt betongplate på komprimerte masser. Grunnmur er i Leca/betong/mur innvendig isolert. Yttervegger er i pusset Leca og bindingsverksvegger isolert med min.ull og utvendig kledning.
Etasjeskiller: Det er trebjelkelag mellom etasjene.
Drenering: Drenering er fra byggeåret. For 10 år siden ble det lagt ny drenering rundt garasjen opplyser eier.
Vinduer: Isolerglass vinduer. Det er skiftet glass på de fleste vinduer i 2008. Ikke store vinduer i stuen, disse er fra byggeåret.
Tak: Trekonstruksjon tekket med betongtakstein. Det er uisolerte raftekott på hver side. Midtre del av taket har isolerte flater. Taket er tekket med betongtaksten fra byggeåret.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 242 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 292 kvm

Standard
Boligen er velholdt og holder en gjennomgående god bruksstandard. Ut fra dagens krav må det påregnes noe oppgradering/modernisering.

Entré: Adkomst til boligen er via overbygget vindfang. Romslig hall/entré med fliser på gulvet og lyse veggflater. Her er det god plass til klessoppheng, skohylle, kommode m.m.

Stue/ spisestue/ kjellerstue: Spisestuen er i tilknytning til kjøkkenet og er et meget hyggelig rom med god plass til langbord, seksjoner og annet møblement.

Dagligstuen er romslig og har plass til flere sittegrupper. Mellomstuen mellom spisestue / kjøkken og dagligstuen er en hyggelig krok med plass til to stoler og et mindre bord.

Kjellerstuen også i likhet med de fleste andre rom i boligen romslig og typisk et rom der de yngste i familien kan finne sin boltreplass.

Kjøkken: Velholdt og innholdsrikt kjøkken med eik innredning i mørk utførelse, profilerte fronter og laminat benkeplate. Flate over kjøkkenbenk og overskapene er pent flislagt. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som kjøl, stekeovn og kokeplater(induksjon). Utgang fra dette rommet til en stor terrasse og videre derfra til hagen.

Bad/ vaskerom: Det er til sammen 2 bad i boligen i tillegg til et praktisk vaskerom, samt separat toalettrom.

Bad i 2. etg. er flislagt på gulv og vegger. Badet har en fin romløsning og inneholder badekar, dusjhjørne, dobbelservant med tilhørende underskap, samt vegghengt toalett.

Bad i u. etg. er også flislagt på gulv og vegger. Badet inneholder dusjhjørne og servant med tilhørende møblement.

Separat toalettrom plassert i boligens u. etg. har fliser på gulv og vegger. Rommet er utstyrt med toalett og enkel servant.

Praktisk vaskerom er plassert i boligens 1. etg. og er også flislagt på både gulv og vegger. Her er det opplegg til vaskemaskin og skyllekum. Her er det også varmtvannsbereder plassert.

Soverom: Det er til sammen 4 soverom i boligen, hvorav 2 er plassert i boligen u. etg. og 2 er plassert i boligens 2. etg. Det er i 2. etg. mulig å endre på planløsningen slik at det blir 3 soverom på samme plan.
Fra ett av soverommene i 2. etg. er det utgang til en hyggelig utsiktbalkong på ca. 6 kvm. Alle rom er av god størrelse og med plass til seng, nattbord og annet ønskelig møblement.

Gulv: Det er i hovedsak parkett og fliser i 2. og 1 etg. I u.etg er det i hovedsak fliser, parkett på soverom og kjellerstue.
Vegger: Det er i hovedsak malt strie på veggene. Noe malt mur.
Himling: Det er i hovedsak malt strie. Det er montert pyntebjelker i hall og downlights i stuen.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 3.12.1979.
- Dagens kjellerstue er på byggetegninger fra 2.juni 1978 betegnet som trimrom med er i dag innredet og brukt som varig oppholdsrom. Det er ikke søkt om bruksendring av rommet fra tilleggsdel til hoveddel. Dagens bad og badstue er betegnet som hvilerom på byggetegninger fra 2.juni 1978.

Oppvarming
Det varmekabler i store deler av u.etg og på badet i 2.etg
Øvrig oppvarming er panelovner.
Det er en dobbelt løpet utvendig Leca pipe og en peis innvendig og en peis utvendig.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 10 688,94 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 797 114,- Som sekundærbolig Kr. 10 069 609,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger.
- Boligen grenser mot naboeiendom som er betegnet som kulturminne med navn Ballerud Gård. For mer informasjon se kulturminnerapport vedlagt salgsoppgaven.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


TInglyste servitutter/ heftelser

*1978/13003-1/100  Best. om vann/kloakkledn. 10.08.1978 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Kommuneplaner
Id 201601 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=201601)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser - http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3024/GIS-plandoc/RegBest/pdf/4529355_201601.pdf
Delarealer Delareal 855 m
Arealbruk Boligbebyggelse, Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Id 201702 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=201702)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status Planlegging igangsatt
Plantype Kommuneplanens arealdel
Reguleringsplaner
Id 1932121 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=1932121)
Navn BALLERUD
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 03.11.1934
Delarealer Delareal 855 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse

Reguleringsplaner under arbeid
Id 2015030 (http://webhotel3.gisline.no/Webplan_3024/gl_planarkiv.aspx?planid=2015030)
Navn BALLERUD, Johs. Faales vei 80-100 - Kleivveien 22
Status Planlegging igangsatt
Plantype Områderegulering

- Område med adressene: Johs. Faales vei 80-100 - Kleivveien 22 planlegges å utvikles med bebyggelse, skole, barnehage m.m. Se for øvrig reguleringsplan under arbeid over. Planforslag til utvikling ble nylig sendt til Bærum kommune. Her er link til Illustrasjonshefte tilsendt til Bærum kommune: https://www.baerum.kommune.no/innsyn/byggesak/wfdocument.ashx?journalpostid=2020364813&dokid=5388890&versjon=1&variant=A& 

For mer informasjon se også arkivsaksID 15/142742 v/ Bærum kommune, innsyn på sak. Eller konf. megler.

Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN, får man tilgang til det.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
13 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
365 000,- (Dokumentavgift)
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

381 020,- (Omkostninger totalt)

14 281 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.3 825)
Provisjon (Kr.102 200)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.50 000)
Markedspakke 1 (Kr.12 000)
Oppgjør (Kr.7 500)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Look (Kr.3 500)
Foto (Kr.8 830)
Foto (Kr.6 850)
Totalt kr. (Kr.210 605)
Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-21-0047

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv. Ved å laste ned
salgsoppgaven fra eiendommens hjemmeside, samt dokumentmappene benevnt INFO FRA
KOMMUNEN, vil man få tilgang til disse.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Mikael Albin Andersen
EIE Sandvika
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 41 72 07 18 / E-post: maa@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Rektor Hertzbergs vei 16
For mer om objektet
Rektor Hertzbergs vei 16

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: